399
Fájó szível, szerelmesen mit tegyek?
  • carterx
    Köszi a te véleményed is,ez már teljesíthetőbbnek tűnik számomra.
  • carterx
    Értem a véleményed.Ez túl kemény büntetés az én gyenge lelkemnek.
    1-2 dolog viszont épp időszerű lenne a házkörül,tervbe is vannak véve,de együtt akartuk csinálni pl-ul a meszelést.
  • carterx
    Nem tudok elaludni.
    Még azt akartam mondani hogy amikor eljön vagy találkozunk valahol,akkor vidáman jön hozzám,köszön nagyot nevetve és önmagától nyomja a puszit a számra.
    Símogat,puszilgat ittott,fogja a kezem,stb.
    Ma mielőtt elment bekentem a lábait testápolóval,ezt imádom csinálni,imádom a lábait....

Ez nem jelent valamit?
  • Fbn Lx
    Azért ne küldd el egy barlangba, és ne csinálj belőle remetét. 3-4 hónapot felesleges elbaszni az életből, ami árt a családnak, a kapcsolatnak, és nem árt figyelembe venni, hogy itt már gyerek van.
    A változások kulcsfaktora nem az idő, hanem a mindentől független elhatározás és lelki erő. Magadnak hülyeség időt adni, mert időd alapvetően mindig van.
  • salsoul
    ui: ha magadat (magad társaságát) nem bírod ki, más hogy bírhatna ki?
  • salsoul
    Mit kell tenni?
    Azt amit kerülgetsz. Komolyan.

Három, de inkább négy hónap egyedül, magaddallét, ismerkedés önmagaddal, önmagad meghódítása.
    Közben semmi TV, semi szórakoztató ipar, ha dohányzol semmi dohányzás, ha iszol semmi ivás, semmi egyéb menekülés, semmi időelütés, semmi gameing, semmi család. Magaddal kell lenned, szembenézned.

Közben elmész a legközelebbi könyvesboltba és megveszel két könyvet, elolvasásra, feldolgozásra, elgondolkodásra:
    Csernus Imre: A nő
    Csernus Imre: A férfi

Ha sok a lekötetlen energiád, akkor kezdj a házatok/lakásotok kifestésébe, a parketta csiszolásba, lakkozásba egyedül. Az ilyen munkák nagyon hasznosak, és közben jól el lehet gondolkodni.

Kezdetnek ennyi elég.

Vagy te leszel erős rendbetenni magadat, vagy ha nem, akkor a feleséged beadni a válókeresetet....
  • carterx
    Igen jogos,és ezt is kérte hogy bizonyítsak.
    De nem tudom hogy kezdjem,amivel vissza szerezhetem a bizalmát.
    Inkább abban kérek most tőled segítséget.Az biztos hogy tárgyak,sms-ek,emailek nem érnek nála semmit,sőt ha kimondom az érzéseim,az se érdekli igazán.Nem látok sok esélyt,adhatna egy kis bátorítást,hisz tudja hogy rosszul viselem a magányt,és mégis...

Mára befejezem,majd ha végeztem a melóval benézek, 4 óra után

Jó éjt
  • salsoul
    Ha valóban őket akarod, akkor saját magad rendbetételét akarod most első helyen.
    Ha nem, akkor nem őket akarod, hanem valami egészen mást, amitől isten óvja a családod többi részét.

Az #149-ben elhangzott kérdésekre nyugodtan válaszolhatsz.
  • Sadist
    És szerinted attól jobb lesz, hogy hisztizel mint egy óvodás gyerek, akinek elvették a homokozólapátját?
    A gyereken keresztül sürgetni a feleséged pedig nem valami szép dolog.
    Abba meg gondolj már bele, hogy szerinted normális, hogy azt gondolod a feleségedről, hogy csakis téged akar kínozni? Az ilyen fokú bizalmatlanság 13 év után eléggé meredek, nem gondolod?
  • carterx
    Ez most teljesen rám illik,úgy érzem.De miééért????
    Nem akarom!!!!!!!!!Őket akarom vissza...:(
  • salsoul
    Nem kicsit, nagyon.

Most komolyan, szerinted miért mondja azt, hogy "Majd meglátjuk" meg hogy "Jó"? És jogos a részéről, vagy sem? Hogy elvárja, hogy a folytatás előtt eredményeket tegyél le az asztalra.

Tényleg annyira beképzelt, vagy, hogy azt hiszed, hogy ezt azért csinálja, hogy téged szívasson, s nem pedig azért, hogy a gyerekét és saját magát megvédje egy kiszámíthatatlan terrorizáló embertől?

Miért hiszed, azt, hogy ha puha pöcs vagy azt tenni amit tenned kellene, majd tökös leszel mikor megint rád tör a terrorizálhatnék?
  • carterx
    Na most kísértem haza őket,vagyis az anyósékhoz.
    Beszélgettünk és azt mondta hogy az lenne neki a legjobb ha egyedül elmehetne valahova és kitudna kapcsolni.
    Egyfolytában azokon a dolgokon agyal hogy mit hogy kéne csinálni,minek mi lenne a vége,stb.
    Akármit is kérdezek tőle,mindig ez a válasz: " Majd meglátjuk "
    Ezzel a válaszával teljesen ki tud akasztani,meg hogy " Jó ", de ezt olyan cinikusan mondja.Szerintem most ő élvezi hogy engem gyilkolhat,mert látja és tudja hogy mennyire kínoz ezzel.
    Nem mond semmi biztatót,megnyugtatót,amitől egy kicsit könnyebben viselném a magányt.Ma már azt mondta birjam már ki ezt a hetet :(
    Eddig pár nap volt,már 1-HÉT.Mi lesz még ebből emberek???!!!
    Ahogy hallom a szavaiból és látom rajta,ha rajta múlik akkor nagyon elhúzná.
    Egyébként tök jól elvoltam egész nap a fiammal,rengeteget bringáztunk,igaz napszúrást kaptam mert pont a legmelegebbe kellett menni,ez volt a kívánsága.Aztán ithon társasoztunk,pizzáztunk,stb.
    Szegény kisfiam már azt hitte hogy holnap ha hozza az anyja akkor már itt is maradnak végleg,de el lett szomorítva szegényke.Mondtam neki beszélj anyával hogy gyorsan döntsön mert lassan vége a nyáriszünetnek.
    Nem kellett volna??

Na majd írtok ha ráértek.Ugye hülye vagyok kicsit?
  • zagar
    Igen elmondta, mert a pasi nem törődött vele és megalázta stb... De a téma már tárgytalan történt valami a hétvégén ami után vakon megbízok benne már. Ha meg tévedek hát így jártam. Szarul fog esni mert szeretem, de fel fogom úgy fogni hogy majd lesz akkor egy olyan barátnőm aki igazán fog szeretni. Köszi a tanácsokat.
  • salsoul
    Ez a boldogság csak hitelből lenne...

Különösebben nem fogja érdekelni a családod többi részét, hogy tudatosan, tudat alatt, vagy tudat felett, vagy tudat akárhogyan terrorizálod őket...
  • carterx
    Hogy érted hogy mit szól hozzá?
    Egész éjszaka azon agyaltam miért is nem bízok benne hisz nem tudok rá okot mondani hogy az legyek.Ez csak valami tudat alatti dolog lehet.
    Itt van épp a fiam,kettesben vagyunk és játszunk.
    Azt mondja ő már haza szeretne jönni és majd beszél az anyjával róla.
    Én lennék a legboldogabb.
  • USAMEN POWER
    Te is ember vagy, mint bárki más ! A sírás természetes dolog, habár férfiaknál nem olyan sűrün, de előfordul. Sírás az csak egy méreg levezető folyamat, nem leszel tőle gyengébb.
  • NessieGraf
    #1 Elgondolkodtató, amit írtál. Minden hozzászólást elolvastam. Csak két dolgot felejtettél el megírni:
    1. A feleséged mit szól ehhez a kapcsolathoz?
    2. Lehet oka a bizalmatlanságodnak saját viselkedésed?
  • USAMEN POWER
    Nézd már meg az adatlapját ! :DD
  • Vlala #141
    A kezdő hozzászólásból kiindulva a bizalomnak már rég lőttek. :)
  • cement
    szerelem
  • salsoul
    #134, #138:
    Ez a nem jó irány, ami semmi változásra sem fog vezetni.
    Most is ugyan azok az erők munkálnak benned fékevesztetten amik a bajt okozzák. Erre figyelj.
  • carterx
    Itt vagyok srácok-lányok.

Az van hogy az előbb találkoztunk,ugyanis egy helyen dolgozunk,csak váltásban.
    Ahogy találkoztunk egyből adott puszit a számra és már láttam nevetést a kedves kis arcán(de szeretem).
    Annyit mondott hogy ő sem aludt egész este,nem evett szombat óta.
    Az anyjával egy ágyban fekszenek a fiammal,mondtam neki hogy mennyire sajnálom őket hogy így kell éljenek.Azt mondta ő is csak szenved.
    Mondtam neki akkor hagyjuk abba a harcot,munka közben gondolja át és jöjjenek haza.Válasz,majd meglátom.
    Délelőtt hozza a fiunkat,estig itt lesz velem,annyit mondott hogy ne lelkizzek vele(szeretlek,ne haragudj,gyertek haza,hiányoztok,sírás,stb).
    A kisfiam elég gyenge lelkileg,nemtudom kitől örökölte.Igaz az utóbbi időben én is teljesen elgyengültem lelkileg,hiába van nagy szám és 90kg,ujjabban rengeteget sírok,ha szégyen ha nem.nemtudom miért.Talán az idegeim gyengék és az miatt.
    Úgy döntöttem hogy ma ha jön a fiam,visszamegyek sujzózni és viszem magammal.Kb 10 éve nem volt vas a kezemben,amikor megismerkedtünk mindketten gyúrtunk,jó ő nem olyan komolyan,csak fittnes szinten,de hátha ez is egy jó pont lesz a szemében.

Na mostmár kikapcsolok,próbálok kicsit aludni.
    Majd jelentkezem.

Sziasztok!
  • dartonita
    Az ertuk valo aggodast,es hianyerzetet,plusz a benned forrongo tehetetlen duhot forditsd arra hogy megtalald a problemad forrasat.Sportolj,tanulj,dolgozz es epitsd magad.Az agyturkasz ez esetben jo otlet lehet,bar az antidepresszans szerek hosszu tavu szedeset senkinek sem javaslom.
    Egy darabig messzirol szeresd ha kepes vagy ra,es biztositsd rola hogy barmikor megtalal ha szuksege van Rad.A gyereknek sem fog artani par nap vagy het nyugalom.
    Ha a nyakara maszol es igergetsz,az nem megoldas,ideges lesz csak tole.Turelmesnek kell lenned,biztos nem veletlenul eltetek egyutt ilyen sokaig.Legy buszke de empatikus ferfi.Ne azzal bizonygasd mennyire hianyoznak hogy smseket kuldozgetsz meg hivogatod.Kemkedni sem tul etikus,meg akkor sem ha az aggodalom miatt teszed.Felnott ember vagy,nem tinedzser.Teremtsd meg mindannyiotok szamara az uj kezdet lehetoseget.Rajtad all.
    Ja es SOHA semmilyen korulmenyek kozt ne emelj kezet nore.Gyava dolog.
  • Bruk
    Ebben a topikban megmutatta az SG hogy vannak itt értelmes emberek is. :)
    Jó melót, türelem, nyugalom!
  • Terensz
    Jó munkát, fel a fejjel!
  • carterx
    Ez igen.
    Képtelen vagyok aludni nélkülük,közben 10 perc mulva megyek dolgozni.
    2 napja nem aludtam max 1 órát.

Nagyon rendes társaságba csöppentem,le a kalappal előttetek!
    Nagyon segítőkészek és szakik vagytok a témában,örülök hogy ide jöttem a bajommal.
    SALSOUL- értem amit mondasz,de úgy érzem nem birok ki nélkülük még egy hetet sem nemhogy hónapokat.
    Arról biztosított hogy nem akar elhagyni mert ha akart volna akkor már elvitette volna a cuccaikat.Ez ad némi nyugtatást.

Terensz- Már van időpontom a pszihológushoz,szeptember 11. :) véletlen.
    De oda is vele terveztük hogy elmegyünk.

Verés nem volt,nem is lesz,annyi volt hogy picit megpaskoltam 1x az arcát,de azt is nagyon sajnáltam,de valaki alánk akart vágni és ő neki hitt először és letámadott a párom a dologgal,nem hagyta abba,és puf.

Most megyek dolgozni

Jó éjt
  • Sadist
    Nyilván nem csak a legutóbbi akciód miatt lépett le az anyóshoz. Szerinted miért nem vágta rá egyből, hogy szeret? Mert senki nem szereti az agresszív állatokat.
    A gyerekedet azért sajnálom.
    Ha szorult beléd egy kis intelligencia, akkor megtanulod fékezni magad, és megbeszélni a feleségeddel a dolgot. Ha meg nem, akkor a legjobb amit tehettek, hogy békességben elváltok, a kölyök pedig maradjon az anyjánál, hogy ne terrorban kelljen felnőnie.
  • USAMEN POWER
    Anyámék elváltak ! Többek között azért, mert apám verte anyámat ! Arra vigyázz hogy idáig ne fajuljanak a dolgok, többször többet ér az, hogy a cselekedeteid, szavaid elött, elszámolsz 10-ig, ha kell akk tovább...
  • salsoul
    És egy nagyon fotos szabály amit nagyon jól véss az agyadba:
    HA NEM VÁLTOZTATSZ SEMMIN, AKKOR SEMMI SEM FOG MEGVÁLTOZNI

így ha változást szeretnél, akkor mindenek előtt változásokat kell eszközölnöd magadon, s nem visszafogadtatnod magadat a családdal

ergo a helyes menetrend nem az, hogy visszafogdnak aztán változol
    hanem az, hogy megváltozol aztán vissza...
  • salsoul
    Nos, ha nem akarod őket elveszíteni, akkor most nem arra kell fókuszálnod, hogy hogy könyörögd vissza maga magad, hogy legyetek ismét egy közös lakásban, hogy miként láthatnád, beszélhetnél vele, hanem arra kell fókuszálnod, hogy rendbe tedd magadat, életedet.
    Ha a párod megbocsát és visszafogad ma vagy pár nap után, akkor semmi sem fog megváltozni, Mindegy hogy fogadkozol, esküdözöl. És kezdődik elölről az egész...

Szóval, a legjobb amit tehetsz - szerintem - az az, hogy a következő három-négy hónapban nem keresed őket, és ha ők keresnének akkor megmondod nekik, hogy három-négy hónap múlva leszel, és ezt az időt saját magad rendbetételére, elgondolkozásra használod fel. Kereshetsz a témával foglalkozó könyveket, szakembereket és az ő segítségüket is kérheted, de ha kéred arra figyelj, hogy nehogy nekiállj őket kioktatni azokról a dolgokról amiket majd mondanak, tanácsolnak, mert akkor ugyan ott fogsz maradni.

A felszabaduló idődben vállalhatsz társadalmi, közösségi munkát, fűnyírást vagy utcasöprést, elmehetsz építkezésekre, tetőt rakni, aszfaltozni... (a munka nem változtat azon, hogy Te ki vagy)
    Ezek a munkák segítenek levezetni a feszültséget, és közben nagyon jól el lehet gondolkodni az élet dolgairól, és tesztelheted magad, hogy képes vagy-e és akarsz-e egyáltalán az életeden változtatni.

Elgondolkodhatsz majd közben viselkedésed miértjén, hogy pontosan miért kapod fel a vizet, mi a problémák magja magadban. Hogy miért nem tudsz megállni a saját lábadon. Hogy miért nincs halvány elképzelésed sem arról, hogy valójában mi a szeretet. Hogy miért kéne annak azt mondani neked, hogy szeret akit még nem rég terrorizáltál.

Az ember felelősséggel tartozik minden tettért.
    Minden tettének következménye van, amiket nem lehet semmissé tenni.
    Mindenkor meg kell ennie amit főzött.
    És ha jót akar, akkor nem kiborogatja a főztjét, hanem leül és akár milyen kín keservesen is, de nekiáll megenni, és feldolgozni.
  • Terensz
    Jó, de most egy 36 éves, felnőtt nőről van szó... Gyanítom, a te esetedben némileg ifjabb hölgyet kellett "visszahódítani".
  • huntofa
    pl. Nekem! :)
  • Terensz
    Loál, kinek vált be? :D
  • Fbn Lx
    sztem ha harmadszorra kinyögte, hogy szeret az azt jelenti, hogy egyébként még van esélyed, és valamilyen szinten ugye ragaszkodik hozzád, számítasz neki, de jelenleg nem érzi úgy, hogy szeret azok miatt a dolgok miatt, amiket tettél. nem túl célszerű egy csalódott illetőt folyton kérdezgetni, hogy szeret-e még, mert nem akar megbántani sem, de nem akar hazudni sem, és ez teljesen természetes. Inkább azt az oldaladat kell neki mutatnod, amiről tudod, hogy hajdanán emiatt szeretett beléd.
    Most épp azért húzott el pár napra, mert reméli, hogy ez elég erős sokk-ként ér majd téged ahhoz, hogy újra férfi legyél. Aki megvéd és oltalmaz. Nem egy állat. Most éppen vár, hátha történik valami.
    Meglehetősen fontos, hogy ne úgy add elő neki a dolgot, hogy mélységesen megbántad és rendkívül szemétnek érzed magad, ergo ne ásd alá magad teljesen és ne borulj le előtte, ezt nem hiszem hogy sok nő szereti. Inkább úgy add elő magad, hogy legyőzted saját magad, és felülemelkedtél a hülyeségeiden. Egy férgi mindenképp győzelmet arat. Az agressziód és dühkitöréseid, az érzelmeid fölött kell győzelmet aratnod. ha ezen elgondolkodsz, és sikerül, újra felnéz majd rád.
  • huntofa
    Irogass a párodnak szerelmes üzeneteket , minden nap 1-2t. Ez egy jól bevált módszer.
  • Terensz
    Akkor: küldj sms-t az asszonynak, hogy most a soraidat újrarendezed, és kérsz egy hetet tőle. Nyugtasd meg, hogy imádod őket. (Ezzel 1.: lekerül a magas lóról, 2.: nem fog tolakodónak tartani, 3.: mivel nem tart a hívásodtól, pár nap múlva te fogsz neki hiányozni.)

Közben vizsgáltasd ki magad egy profi helyen, ha kell, privátban küldök címet.

Ha rendbejössz: soha többé ne törj-zúzz. Nem old meg semmit, viszont a környezeted blablabla... tudod te

Amúgy rendbe fog jönni a dolog.
  • carterx
    Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm a véleményeket,ötleteket!!!

Igen könnyen begurulok mindenen,de nem bántottam senkit soha.
    Sajnos a fiam látott már törni zúzni mérgemben amit pár cd lemez bánt.
    És néha hallotta is a vitáinkat.Tudom hogy nem lenne szabad,de így sikerült,nagyon sajnálom.
    Nem mondtam,de pánikbeteg is vagyok és a vérnyomásom se tökéletes,sajna.

Nem tudtam aludni és kibringáztam kinomban megnézni az anyós házát,hátha látok valakit.Az ablak nyitva volt,redőny felhuzva és ott feküdt a párom az ágyban az anyjával,a fiam meg a földön ült egy pokróccal a fején,közbe mindenki nézte a sóder klubot.
    Megcsörgettem a telóját hogy nagyon hiányzanak,nem tudok aludni,és azt válaszolta.Miért hívtam ilyenkor,már aludt a gyerek,most felébresztettem.Érdekesen alszik,ülve és közbe a tv-t halgatja és nevetgél.
    Rákérdeztem a páromtól hogy szeret e még egyáltalán.Háromszor kellett megkérdezzem,mire kinjába rávágta hogy "igen" de mostmár tegyem le a telefont.Mondtam neki előtte hogy szeretlek,a válasz annyi volt "jó"
    és letette a telót.
    Nemtudom van e remény,de én belebetegszek ebbe mégjobban.

Köszönöm a válaszaitokat,Jó éjt
  • EdDyBoy
    Szerintem mindenképp keress fel szakembert. Nem kell megijedni, általában sokan tartanak attól, hogy valakit személyesen keressenek fel segítségkérés gyanánt. Még ha csak egyszer is mész el, és sokba fog kerülni, akkor is jobb tanácsokat adhat, mint itt bárki (bocs többiek).
    Jó jel, hogy felismered a problémát, és hogy segítséget kérsz, és jó dolog megfogadni a tanácsokat, de akkor már szakavatott embert is kérdezz meg.
    A párod is jónéven fogja venni, hogy törekedsz, és mindent megpróbálsz. Jobban megnyugszik ha azt mondod neki, hogy szakembernél voltál, mint hogy az SG-n írtak.

"azzal bizonyíthatok neki hogy tényleg megváltozok hogy a gyerek hogy fogad vissza"
    Számára a család a legfontosabb, és neked is.
    Sok szerencsét és kitartást a változáshoz!
  • Stupid Peach
    Miért emelted fel a kezed?:O
    "ez volt most a bajom"????
    miért van mindig valami bajod?
    a néhány nap különélés meg pont arra jó hogy bizonyíts..bár én nő vagyok..valszeg férfiak is hozzászólnak majd..ami teljesen más lesz
    a meló készít ki??vagy miért vagy ideges?
    ha késik a párod miért nem hívod fel hol van már, miért veszekedni kell???
    tanácsot adni sajnos nem tudok..de ha agresszív vagy akármennyire is szeret a gyerek jóhogy megijed..csak van valami oka amiért minden apróságon felhúzod magad..fékezd az indulataid!!
  • Terensz
    Szia!

Szerintem most hagyd egy kicsit. Ha úgy dönt, hogy nem hagy ott végleg, az nem a mostani (mondjuk ki) "kapálódzásodon" fog múlni. Ha őt nem szoktad bántani, akkor valamivel jobbak az esélyeid, hogy pozitívan dönt. Ne feledd, most ő arról fog legelőször dönteni, hogy hajlandó-e fogadni a bocsánatkérésedet.

Ha továbbléptek, akkor is a helyzeted nagyon rossz. Eleve egy kapcsolatban az rémes, amikor az egyik félnek meg kell ígérnie, hogy megváltozik (olyankor magadat alárendeled, ezt a helyzetet eleve kevés nő viseli el, ált. a szexuális vonzódás szűnik meg ezzel a lépéssel), márpedig az fog következni.

A hsz-ed alapján tiszta a gondolkodásod. Ha begurulsz, olyankor megszűnik a külvilág? Akkor dokival nézesd meg magad. NEM pszichológussal/pszichiáterrel, a gond valószínűleg érrendszeri. Ha ezt kihagyod, akkor nem fog semmi sem változni, meg a fiad lehet, hogy apa nélkül fog felnőni.