Szerelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Ez a szép vers viszont neked szól.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
egy jó tanács kevesebb rinya
ha meg akar csalni megteheti bárhol..nem kell ahhoz pultosnak lenni..
ha félrelépne úgyis hamar kiderül..
az idióta sztereotípiákat hagyd a csudába..nehogy már ilyenek miatt kidobj valami jót az ablakon!!
persze nyitott szemmel kell járni!!
Ember a világ legegyszerûbb dolga!!!
Ha õszintén szeret, soha az életben nem fog a fejében sem megfordulni, hogy engedjen az udvarlóknak, ezt egy nõ le tudja kezelni. Ha ócska kis lotyó (ezt most még nem tudhatod), akkor fél vagy 1 év alatt beadja majd a derekát és buktál egy csajt.
Ez a melóhely a legjobb ami történhetett veletek! Hamar kiderül, hogy van-e értelme!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hazudik... onnan tudni, hogy mozog a szája. Nõnek akkor higgy, ha ló legel a sírján.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
asd
púúúúú
púúúúú
hát ilyen hozzáállással nem tudhatod hogy õ e az igazi. Fõleg ha nem hallgatja meg a véleményed.
De tovább olvasva írásod: neked is meg kell változnod!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Több mint valószínû hogy meg fog csalni ! És akk mi van ? Kúrd meg párszor azt dobd ki a francba, majd keres egy másikat szvsz...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mai topikod mi lesz?
Tanuld meg rendesen az anyanyelvedet. Beszélni, olvasni, írni.
A csaj téged is meg fog csalni, ez van, törõdj bele.
Ne akarj rátelepedni, nyilván a munka fontosabb, mint te, jóhogy leszarja a véleményed.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Am ez tipikus h a szülõ megakadályoz minden szarban.
Egy 25 éves srác vagyok. Ma 2 hónapja megismerkedtem egy lánnyal. Nagyon megszerettem a lányt eszméletlenül. 25 év alatt 23 barátnõm volt még soha senki nem szerettem meg ennyire ilyen hamar mint õt még a feleségemet sem. Igen elváltam. Hála Istennek nagyon jól megvagyunk 7 napból 3 napot minimum nálam alszik a leányzó aki 23 éves kb: 15 perc sétára lakunk egymástól. Tudni illik a lányról, hogy elõttem volt 2 komoly kapcsolat igaz a leány még akkoriban még 17 és 18 éves volt. Mindkettõ barátját megcsalta többször is. Elmondása szerint engem soha nem tudna megcsalni és még fiút így nem szeretett ahogy engem. Mindketten úgy érezzük megtaláltuk a nagy õt az igazit. Lángol érte a szívem ha nincs velem az õ képeit nézem állandóan és sokszor még a sírás is rám jön szégyen nem szégyen ez van.
probléma: A lány 3 hónapja fejezte be a sulit vendéglátóként végzett. Eddig nem is dolgozott annyira nem is foglalkozott vele. Csütörtökön talált egy munkát egy sörözõbe lesz pultos. Nekem ez nagyon nem tetszik 2 ok miatt is: Nem nagyon bízok abba ha valaki kikezdene vele hisz tudom mindegyik pultosra rá próbálnak akkor mi lenne. Tudom milyen volt a multja és félek engem is megcsalna. Bár azt mondja nekem engem sose tudna, de akkor is bennem van a félsz. A másik oka, hogy úgy dolgozna, hogy egy héten olyan 2 szer tudnánk talizni és nálam aludni. pl: Én most hétvégén itthon vagyok õ meg melózik. Péntek este azt mondta nekem visszaadja az állást, mert én fontosabb vagyok neki. Erre ma délután közli velem még is csak elfogadta a melót azért, hogy segítsen nekem anyagilag és a szüleinek. Nagyon fáj a szívemnek, hogy nem fontos az én véleményem egyáltalán. Látja rajtam, hogy bánt a dolog és nem tetszik nekem ki is kérte a véleményem, de ennek ellenére még is elválalta a munkát. Mit csináljak mondja meg nekem valaki? Legalább ha hozzám költözne akkor megnyugodnék, többször mondtam már neki, de mindig csak azt mondta, hogy nem akar addig míg nem dolgozik, de tudom nem ez az oka hanem az, hogy a szülei nem engedik és nagyon irányítják a szülei õt.