399
Fájó szível, szerelmesen mit tegyek?
-
bocsi. (de én nem vagyok a barátnőd:P) csak mondanod kell, és akkor nem kérdezősködöm. de nem értem, mi köze egymáshoz a kettőnek. mármint hogy "Túl sokat kérdezett, és nem tudta lezárni az előző kapcsolatát"... -
Aha, valahogy úgy, ahogy most te. :( :) -
tőled kérdezett sokat? -
Túl sokat kérdezett, és nem tudta lezárni az előző kapcsolatát. :( -
és akkor mi a gond most az említett lánnyal? -
Én teljesen meggyőzhető vagyok szívügyekben. :P -
nem értek hozzá, csak én nem szeretem feladni. az elkövetett hibákat nem lehet eltörölni, de próbálkozni mindig lehet, hátha lesz még belőle valami jó. én így látom. és meg tudok őrülni a fafejű, értetlen emberektől, akik rögtön feladják, amikor az első negatív élmény megtörténik... -
Odadom szívesen, ha ennyire értesz hozzá. :) -
nem félig, hanem időlegesen. amit aztán megcsomózol, de nem biztos, hogy olyan lesz, mint előtte. vagyis majdnem biztos, hogy nem lesz olyan, de hasonló még attól lehet. mindig meg kell próbálni... -
Olyan középleg... Szokott valami félig elszakadni? :D -
IXEMGabeo #349 csak nehogy a G-je sérüljön ennek hatására -
végleg?:S -
Aham. :( Épp elszakadt a felső E húrja a kedvesemnek. :) -
akkor meg kell köszönjem: KÖSZI!!!
-
Koppixer #345 egy erőteljes bók! :) -
:) -
az "is" arra enged következtetni, hogy te is szerelmi bánatos vagy? -
Ahol a cseppkőbarlang és a két kis csónakázótó is van :) -
Teljesen rendben vagyok, csak érdekelnek ezek a témák, amik 'fiúklányokkapcsolatok' cím alatt futnak.
És végre van egy kis élet :) -
és hol laksz? -
ezt vegyem bóknak, vagy csak egy cinikus komment volt?
-
Tökjó. És te is szerelmi bánatos vagy, vagy csak ez a topic a pécsi/pécsközeli sg-s lányok gyűjtőhelye? :) -
24 -
Koppixer #336 neked nem kéne ezeket magadra venni, te más vagy mint a többi -
Nem vagyok pécsi, de minden nap bent járok a városban.
-
igen, egyszerűbb és nem fájna, úgy mint pl nekem most. de akkor nem is élhetnéd át úgy, ahogy lehetőségünk van rá emberként:) -
Sokat gondolkodom mostanában, hogy talán valami állatként egyszerűbb lenne ez a szerelem dolog. Hiába, egyszerűsödnöm kell még... -
IXEMGabeo #332 persze állati ösztön -
attól függ, mi nekik a szerelem. érdekes ettől a hímnős-léttől... különben meg, ha wikipédiában nézed meg a csigákat, ott is párzó csigák vannak a képen. ebből látszik, hogy az egész világot a szerelem, szaporodás és társaik irányítják. de azért, én örülök, hogy ember vagyok és nem állat:) -
De érdekes, h. maguktól azért általában megtalálják. (v. nem?) /nem ért a biológiához/ -
rövidke életükben elég nehéz is lenne:D -
soha nem jött össze nekik a truelove xDD -
:) -
Én csak jót akartam nekik. :( :P
De gondolj bele, ezek a szituációk már ilyen kiskorában is elülteti az ember fejébe a dilemmát, h. a direkt segítés nem mindig segítség. :) -
na, így tanulsz te szociális munkásnak, hogy az élőlényeket se hagyod békén?:D -
Amikor ovis voltam egyszer láttam vmi gyerekeknek szóló bioszkönyben, h. hogy párosodnak a csigák, utána azzal baxtattam a szerencsétlen párákat, h. egymásra tapasztottam őket, és vártam, h. csinálják, de soha nem jött össze. Mindig csak összenyálkázták egymás házát. :D -
Jézusom, szegény élőlények:D -
IXEMGabeo #322 nem, csak fürgegyíkokat fogtam amiknek általában levált a farkuk...csigák párzását egyszer megfigyeltem, a nyakuk tekeredik egymásba:D -
Ne mondd, h. te nem játszottál olyat kiskorodban, h. bogarakat, meg kis élőlényeket (pl. csiga) párosítottál egymással. :D -
de a 3. emeleten vagyok én is:P