Gázpisztoly

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:DDDDDDDDDD

azér egy olyat elõrántani a tatyóból ha belekötnek az emberbe, nem kispálya :D
gázpisztoly topik, haló! <#idiota>
Terensz
"mert nem tudom"

Segítek: a Varga minden évben felvételiarány top 5-ben benne van + cserekapcsolatai vannak ezerfelé <#idiota> + legobb tanárok a városban (remélem ez nem múlt idõ) Amúgy érthetetlen, hogy miért is mész oda <#vigyor>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

*srácoknak

1-2 éve lehetett.:)
Már jövõje is van azóta a srácnak..

Terensz
Arról szerencsére nem hallottam. Gondolom, nem az alatt történt, míg oda jártam :-) Az illetõnek csak múltja lenne. Jövõje nem, az biztos.

Marmint GP-ben? Van, de az kb csak arra jo, hogy valakit leuss vele. ;D
Azt nem tudom, hogy kapni-e nalunk.

Terensz
Juhé! AMD 65/5 gépszóró :-D Ilyenekkel lövöldöztünk katonakoromban :-) + szétszedés/összerakás 10mp alatt + fegyvertakarítás.

Varga. A Pálfy lett volna a másik esélyes,oda is felvettek volna(8. lettem informatika szakon) de végül a Vargába megyek,mert.... mert nem tudom.

#80: Azt hiszem pont ott volt az a csaj-rugdosós dolog.:)
Haverék oda mennek,amúgy jó iskolának néz ki.

Yoda001
hi

http://9gag.com/gag/5135249

desert eagle utánzat van ilyenbe?<#hehe>
Terensz
Gépipari rúlz :-) Ott érettségiztem '96-ban.

bujcsik555
nem is tudtam hogy szolnoki vagy. melyik suliba mész?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Ha az elmult 1-2 evben nem valtoztak a jogszabalyok, akkor lehet...
Ezt nem en talaltam ki. :)

mila69en
vagy így kell járkálni<#hehe> ettõl tuti behugyoznának<#vigyor1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Jah, es a viselesihez kell legalabb 18-nak lenni.

18 alatt akkor sem lehet tartani...
Ha meg mindig igy van:

Gp viselesehez nem kell vizsga csak viselesi engedely, amit 2000 Ft-ert, lehet kivaltani a rendorsegen.

Tartani lehet 18 ev alatt is, mert nincs rola jogszabaly.

Egy GP asszem max 2-3 ember ellen hatasos, szoval nem kell mindenkepp rambot jatszani mert van pisztolyod...

Szerintem erdemes elobb elolvasni a gazpisztoly.hu-n nehany alapveto dolgot es aztan megszolalni. :)

Amugy Uma P22 megbizhatosaga ontolto mezonyben jo es kicsi meg konnyu cucc, viszont az elettartalma elegge rovid. :/

Masodlagosnak nem rossz, csak elegge tularazott... mint minden Umarex cucc.

<#eljen><#eplus2>

De az Õk hazai pályáján,a ló meg íj kombó túl... átlagos.:)

akkor már inkább ló meg íj :D

Szamurájkard. "Hazai" pályán verjük meg õket.:D

mindenki vegyen ballonkabátot meg machetát... esetleg vállról inditható SCUD rakétát, meg molotovot.

rugdos? szerintem addig minimum 20db zorrojelet vágnak beléd...

1. Olyan helyen nem kell egyedül mászkálni.
2. A rajok félõsek. Addig kemények,amíg érzik a gádzsókon a félelmet. Persze vannak kivételek,ilyenkor jön az 1. megállapítás.
Itt Szolnokon sokan vannak,mégis csak a saját területükön veszélyesek,azon kívül nem. (Többször fenyegettek meg,azok a tipikus roma maffiózók,mégis arra jutottak,hogy "hülye magyar,hahahahahaha" és nem csináltak semmit.)
3. El kell kerülni õket,vagy le se kell õket szarni. (Konkrétan egy haverom nõvérét elkezdték basztatni. A csaj higgadtan válaszolt nekik,nem csinált semmi "rosszat". Azok megrúgták, a csaj mondta,hogy nem is fájt neki, a rajok otthagyták,mert látták,hogy nem az a fajta,aki rögtön elkezd cipõtnyalni)

tigeroo
izé, most ha 4 raj odaáll eléd mit kezdesz egy gázpisztollyal komolyan?

míg lõsz a másik 3 leteper és halálra rugdos...
Fasza. Nem baj,3 év alatt csak összejön majd erre is a pénz...

Ezt én is megjegyeztem az utolsó mondatban .

hiába van valamire engedélyed, az cigány ellen nem szól.. szóval téged basznak meg így is úgy is

skeezo&#8482;

papír is kerül pár ezerbe asszem.
tommygear
gázpisztolyhoz nemkell vizsga max egy papír amit a rendõrségen kiváltassz
nem, nem kell engedély, csak a viseléshez. vizsga meg nincs szerintem, csak papírmunka.
A vizsga és a papírmunka pénzbe kerül?

tommygear
lehet hogy olcsóbb megoldás elfutni HA eltudsz futni
tommygear
LOOOOOOOOL
Viktor99
1, Sehogy
2, Vársz 3 évet + egy vizsgát leteszel + sok papírmunka + még meg is kell venned a fegyót

Szerintem így megy ez.
takarodj innen!!!
mivel lényegében csak egyszeri beruházás mindenképpen megéri. biztonságérzetet is ad, azon kívül, hogy esetlegesen még használni is kellhet.
Tisztára mint az óvodások faszhosszúsági versenye.

Visszatérve az eredeti témára az volna a kérdésem, hogy tényleg megéri a befektetett összeg egy gázfegyverre? Írtad hogy hasznodra volt egy kellemetlen helyzetben, de nem olcsóbb megoldás kereket oldani?
Szégyen a futás de hasznos , mert ha rosszúl is sülhet el a dolgok ( balesetek mindig lehetnek) s te leszel aki rövidebbet húzza a bíróságon

nem. csak 18 felett.
Inkább kérdezek:15 évesen tudok-e valahogy törvényesen gázpisztolyt venni? Hogy megy ez?Mert nem tudok errõl semmit,de szeretnék egyet.

OFF VÉGE

szóval van valakinek még tapasztalata a gázfegyverekkel kapcsolatban?
bocs, ki az újreg?

te adatlapod:
Regisztráció idõpontja: 2009. 07. 31.

enyém:
Regisztráció idõpontja: 2007. 12. 15.

most már tuti hogy alreg vagy. csak derüljön ki hogy kié és bannolva leszel!
Menj már innen,aludj,vagy ilyesmi.

tommygear
Életkor: ismeretlen<#eljen>
Eddig akárhol is néztem utána,mindenhol az a tapasztalat,hogy a gázpisztoly ijeszt,és ha nem ijeszt rögtön ,akkor az elsütés után teszi azt. Még mindig ez a legjobb önvédelmi "fegyver".

a gázpisztoly talán gyorsabb mint egy kés... <#wow3>
ha elõrántottad volna a gázpisztolyod, lehet meg is késelnek.
Így legalább megúsztad élve.
Ez biztos jó lehet önvédelemre.:D

skeezo&#8482;