442
-
#161 hehe az az... tudtam, h valami bruni,de pontos tipust nem tudtam, Most néztem meg a képét az az :D -
PuskasOcsi #160 Nekem amugy a feka Record SM2000 tetszik nagyon, mert olyan oldscool kenezete van. :)
Ahogy elneztem, talan EZT a francia revkot masolja. -
PuskasOcsi #159 Veletlenol nem Bruni Magnum? :D
Azt akartam irni peldanak, mert annal vagy egy centis res van, mivel a tokbol nem nyulik hatra a csofar a dob fele. :D
Amugy meg nincs GP-m, de akarok majd es ezert egy idoben nagyon utananeztem a dolgoknak es jo a memoriam. :) -
PuskasOcsi #158 Amugy vannak olyan ontolto GP-k, amiknel sok gaz megy hatra a huvelykiveto nyilason a korai zarnyitas/stb miatt.
Asszem ilyen a FEG GRP meg a Reck Miami a csoben levo akaszto kialakitasa miatt. -
#157 Ezt is jol mondod! :) Látom képben vagy, a röhmömnél egyáltalán nem megy semmi gáz mellé, viszont haver vett 10 ezerért valami buszli nagy olasz revkot 2x akkora mint a didi na az aztán fujja midnenfele. ( persze még mindig jobb mint az itt leirt esernyős megoldás :D ) -
#156 A didit egy darabig nem forgalmazták, én elötte vettem azzal gyönyörüen megy a dobbol a gumi. De elvileg szilárd lövedéket tilos kilöni igy ha a rendör megnézné megbüntetne. ( utolso guminak van tárazva ha már a gáz nem segit :D ) -
PuskasOcsi #155 Jah es risztot tolteni onvedelmi celra muhaha kategoria... -
PuskasOcsi #154 Egy normalis gazrevkonal a dob-csofar kozti resen csak minimalis gaz megy ki, igy nem csokken a hatotav stb.
(de ez asszem le van irva a gp.hu-n is az ontolto vs revko-rol szolo resznel)
Amugy a felvaltava tarazas es a duplazva loves az ajanlott, mert mindenkire mashogy hatnak es van akire az egyik alig. -
#153 sárkányos kínai piacos inget akartál mondani?:) -
#152 igazad van, közben ránk eshet egy meteorit. -
#151 Felváltva töltöm a tárba a CS-t és Pepper-t, hogy legyen választéka a kedves páciensnek. :)
Az első lehet akár sima riasztó is (Természetesen Umarex, a Fiocchi harmatgyenge). -
TomBond #150 Nekem volt már (van is) gáz-riasztó pisztolyom. A forgótárassal az a baj, hogy a dob (tár) és a cső közötti résen sok gáz megy el, így nincs olyan hatékony mint a maroktárasak. Jelenleg egy umarex browlingom van. Volt már, hogy használni kellett (ahogy az éleset is). Ha már használni kell akkor vegyetek bele paprikás töltényt, az irritálja a bőrt is.
Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy nem szabad túlzásba vinni az önbizalmat amit a "fegyver" ad! -
PuskasOcsi #149 GP-nel toltenyrol beszelunk es nem loszerrol, mivel nincs benne szilard lovedek. :)
Amugy tobbszor lattam mar hogy GP-vel kapcsolatban egyesek idezojelbe teszik a "fegyver" szot.
A GP fegyvernek szamit, de nem (marok)lofegyvernek (a fent emlitett okbol). -
PuskasOcsi #148 Ugytudom, hogy az valamelyik ujabb RG59DD-vel (didi :D) nem lehet gumizni, de amit most lehet kapni Gunboxban RG59DD-2-t, azzal lehet.
Meg van RG89C, amivel szinten lehet gumizni. -
PuskasOcsi #147 Csak ami gumilovedekesnek szamit, azt nem lehet viselni...
Viszont GP-bol gumit loni szurke zona, mert nem tiltjak, de elmeletileg nem lehetne alkalmas ra.
Keseru GP-t nem is tudom, hogy lehet e manapsag veni... Szerintem most a Viper van helyette, merthogy keseruek forgalmazzak nalunk.
Jah, hat van a kis mikromax, de az elsodlegesnek nem ajanlot... :/
Amugy 20k-ert Rohm, Record revkok nagyon jok. Van meg 17k-ert torok Voltran Viper (acel dobos), ami ugytudom, hogy ennyi penzert nem rossz.
Amugy elorantas kozben hatralni is kell es altalaban kb masfel masodperc elovenni es loni az elsot.
Igaz, hogy nem ultimate sugaragyu a GP, de jobb mint a semmi. :)
Meg ugyebar nem rambozunk. ;) -
geo91 #146 -
#145 Tényleg Röhm-ről jut eszembe ami még tetszett
RG89N ilyen megoldásban:
-
#144 Enyém is olyan röhm rg59DD nem tudom, h árulják e még. 20 ezer volt enyi pénzért ajándék. Német minőség elég kicsi is, megbizhato és gumi is megy bele ( amit jogilag nem lehet) -
#143 amit mutattam abba az a pláne hogy lehet vele gumizni is...
ha vennék egy ilyet akkor csak erre a célra használnám :) -
#142 Igy van! Én se hiába vettem Röhmöt bár, aki nem lövöldözik minden nap annak kibir a keserü is valamennyit ( nem tudom mennyit 100-200 lövést) annyira nem vagyok szakember :) -
Ronny #141 Majd akkor érzem magam biztonságban, ha nem akad meg a golyó a faszi bomber dzsekijében. -
geo91 #140 mi a baj a keserűvel? konkrétan milyen hibája szokott lenni? -
#139 olvassatok utana normalis oldalakon mielott vesztek valamit, mert keseru fele cuccokat nagyon szidjak ;)inkabb koltsetek ra egy tizessel tobbet, minthogy 50 loves utan kukazzatok ezt az "olcsot"... -
Ronny #138 ahhoz bőven elég egy gázspray is, és ha balul sül el, utána talán nem fognak meglincselni.
Amikor már másokért is felelősségel tartozol ott nincs helye tévedésnek. -
#137 ennyi pénzért... -
#136 20 környékén volt amíg volt :)
első szériát elkapkodták ugylátszik... -
#135 tok igenytelen, nezzel meg 1 Röhm revolvert:
-
geo91 #134 nagyon jól néz szerintem! mennyibe fáj kb.? -
#133 ugyan kitérdekel....
formára sztem jó, ugy általában a forgótárasokhoz képest... -
#132 szomorú, hogy mi van a mai világban. -
#131 Nmem tudom hazsnáltál e már élöben, de én tudom, h mit tud nyujtani nem kel lazt gondolni, h 20 ember ellen megvéded magad, de ha sétálsz a barátnőddel és szembejön pár "erős" gyerek és belédköt lazán megvéded magad... Amugy én boxoltam versenyszerüen tehát bizonyos szintig megtudom védeni magam, de ezt egyszerübbnek találtam, és még akkora sérülést se okozok mint a verekedéssel. -
#130 akkor alulbecsült a támadó és nem volt elég elővigyázatos :) -
#129 OBI-ban kell venni egy passzentos kézre álló fejszét akkor -.- -
#128 Azt senki sem várhatja, hogy egy gázpisztoly minden szorult helyzetből kihúzza az embert, viszont bizonyos helyzetekben meg sokat segíthet.
ITT például dulakodás közben is megvédte a viselőjét. -
#127 Én már hazsnáltam éles szituban, (forgotárast nem kell kibiztositani) és nem cseréltem volna le egy esernyőre, hacsak nem valami nagy kungfus lennék. :D -
#126 ja, folleg ezek a guztustalan feliratok mutatnak marha jol rajta... -
#125 ezzel az a probléma, hogy a támadó általában nem szemből jön, és nem tőled 5 méterre rántja elő a kését, hanem az utolsó pillanatig rejtegeti. egyébiránt nem tudod olyan gyorsan előhúzni-kibiztosítani-célra tartani, mint amilyen gyorsan előveszi a kést és a nyakadhoz szorítja. személyes véleményem, hogy egy esernyővel többre mész mint egy gázpisztollyal... -
#124 Keserű Magnum Defender
Új verziójával 12mm-s gumit is lehet lőni
Sztem elég csinosra is sikerült :)
-
#123 Nem az a lényeg, hogy a támadót teljesen hatástalanítsd, hanem hogy időt nyerj a futáshoz. -
#122 Beszarás, hogy minden önvédelemhez kapcsolható topicban előbb-utóbb előjön az "amúgy hova mész középiskolába" téma. :D