442
-
#201 bazz, ez ték :| -
geo91 #200 ha megvan az okod, rálőhetsz. -
geo91 #199 túlzás hogy le, mert ez nem lő ki golyót. :D csak könnygázfelhőt. -
Dean Winchester #198 csak ennyi? :|hoppá az fasza én azt hittem ,hogy többe kerül...
jaaaj öszekevertem a sima fegyverrel mert akkor annál van az,hogy engedély kell meg fegyvertartási ami a sokpézesvizsgáscuccos ?!
a bejön egy afrika emberke hozzám betörni akkor lelőhetem-e -
geo91 #197 csak a viseléshez. 2000 ft. bemész a rendőrségre és kitöltöd a papír, pár hét múlva küldik postán a kártyádat. onnantól magadnál tarthatod. -
Dean Winchester #196 18 felett bárki megveheti a gp-t, kiválthatja az engedélyt is.
vagyis kell engedély? :(
mennyib kerülhet kb? miből áll az engedély? csak igényelni kell és kész?
okok majd nézem az első hsz linkjeit is :P -
geo91 #195 van az első hsz-ben pár link, azokat nézd meg. -
geo91 #194 vásárláshoz nem kell engedély, csak a ha magadnál is akarod tartani utcán.
18 felett bárki megveheti a gp-t, kiválthatja az engedélyt is.
a büntetlen előélet persze nem árt... :DDD -
Dean Winchester #193 na ennyit nemtok visszaolvasni,szal valaki irja már le ,hogy s mint mükszik ez.
Engedély kell-e és akkor ha bejön egy afrika emberke hozzám betörni akkor lelőhetem-e :D -
geo91 #192 fasza Luger utánzat: ME P08
-
PuskasOcsi #191 Heh, most nezem hogy mar iden juniusban megvaltozott a jogos vedelem szabalyai. :O
Azt hittem, hogy csak 2010-ben lesz valtozas... -
geo91 #190 érdekes riportok -
geo91 #189 hát igen, a szembeszéllel vigyázni kell. :D -
PuskasOcsi #188 Hat tudni kell mikor mit erdemes csinalni... -
#187 nagyonjó amikor a pofádba fújja a szél a gázt... széllel szembe hugyozás tipikus esete. -
geo91 #186 pont ez volt a logikám, egy féle sem maradjon ki. :D ne lehessen miért reklamálni. :D -
PuskasOcsi #185 Szerintem elmegy. :) Meg hat ontoltobol es revolverbol is egy kisebb es egy nagyobb van. :D -
geo91 #184 nem én csináltam, de én adtam hozzá képeket.
vmi baj van velük? nem hinném, hogy annyira számítana mi van a banneren... :D inkább hogy mi van az oldaladon. :) -
#183 A banner készítő eléggé érthet a gázpisztolyokhoz ha ezeket tette be :D
State police nem volt ? Vagy keserű volga ? -
PuskasOcsi #182 Jah, szoval a ket ontolto. :D
Hat nekem a baloldali nem tetszik. :S A jobboldalt levo kis Zoraki-nak szep a feluletkezelese. :)
Ahoz kepest, amennyibe kerul, nem rossz (pl masodlagosnak). Ugytudom, hogy viszonylag megbizhato. :) -
gyepesjoint #181 a bal szélső,meg a jobb szélső -
geo91 #180 olvasgattam a jogi dolgokat, de sok újat nem tudtam meg. :) -
geo91 #179 oksa, elolvasom -
geo91 #178 ez egy érdekes írás :) -
PuskasOcsi #177 Nem csak a FAQ-ot, hanem az "Elmelet" es "Jog" reszben levoket is. :) -
Neoncsoves #176 akkor használjunk machetat meg viperát. azzal harcképtelenné tehetjük az orkokat -
PuskasOcsi #175 Melyik ket legszelso? :D A bal oldali? :)
Nekem az a 4 kozul az (cseh) Alfa 040 (fekete hosszucsovu) revko tetszik. :)
Csak elegge draga, foleg most hogy az arfolyamok enyire megvaltoztak. ;(
Amelyik 30E volt az most 38E lett, mig a nemet cuccoknak az arai csak kb egy ezressel lettek tobbek. -
geo91 #174 gázpisztoly faq-ot? ja, azt el.
hát az túlzás hogy sínen. :D lóvé kéne már "csak". -
PuskasOcsi #173 Hat 30 ezerbol talan kijon egy jobb revko is. :)
Akkormeg vagy RG59N (a DD-2 nemtom most mennyibe faj), vagy SM2000, vagy RG89N (ez ugy 2E-rel dragabb, mint a masik 2).
Asszem mas nincs amit erdemes. Szoval innentol sinen vagy. :)
Jah, es toknak oldalso ovtokot vegyel, mert altalaban az a legjobb onvedelemre.
Kocsiban jobb lehet egy crossdraw tok, mert ott nem biztos hogy hatra tudsz rendesen nyulni.
A legjobb megoldas ha itt is, ott is van egy GP. ;D
GP.hu-n elolvastad a dolgokat? :) -
gyepesjoint #172 uhh,ami a bannerban van,a két legszélső kurva jól néznek ki :) -
geo91 #171 igen, én is úgy számoltam, hogy egy 30-asban benne van az egész. -
PuskasOcsi #170 Meg ne feledd el a toltenyek, tok, fegyverolaj, viselesi, stb arat is beleszamolni. :) -
PuskasOcsi #169 Jah, es onvedelemre fekete az ajanlott, mert a nikkelezettek csillognak, ami nem elonyos. -
PuskasOcsi #168 A 147. hsz-emben irtam mit erdemes.
Nah errol a viperrol beszeltem. :)
En mondjuk inkabb valami 20 ezer koruli nemet gazrevkot vennek, de ha csak onvedelemnel es nemi gyakorlasnal hasznalod, akkor tokeletesen jo. -
geo91 #167 kinéztem egyet:
EKOL Viper 2"
- Gyártó: Ekol
- Kaliber: .380
- Súly: 710gr
- Tárkap.: 6db
- Hossz.: 186mm
- Acél dob
vélemény? :) -
geo91 #166 mert ha lesz lóvém, kb. annyit áldoznék rá. -
geo91 #165 most visszatérve a témához komolyan: milyen gyártmányú, esetleg konkrét típust ajánlotok 20k körül? -
#164 Loál: D Egyik kedvenc filmem: D
Naés persze a desi meg a kedvenc fegyverem^^(L) : D -
geo91 #163 -
Ronny #162 most nem a nácikat kell utálni?:)