442
  • TheRock18
    nem mondod?! :)
    nem vagyok én bolond
    egy nem acél fegyver felrobbanhat a kezedben akár az első lövésnél
  • geo91
    élessé átalakítani nagyon veszélyes! nem beszélve a illegalitásról...
  • TheRock18
    rendőr függő...
    van amelyik az élő fába is beleköt...van amelyik szemethuny...
    múltkor senki nem volt bekötve és túlléptük a forgalmiban előírt szállítható személyek számát...lebaszott,oszt cső...
    mellesleg a kocsi magánterület,mert ami én benne hagyok,beleteszek azaz enyém és nem másé...
    ennyi erővel a lakókocsi/lakóautó is közterület...(ezzel nem értek egyet,de sejtem,hogy te sem!)
  • TheRock18
    múltkor megmutattam egy ismerősnek a stukkert...első kérdése az volt,hogy "áttudom alakítani élessé,akarod?"...(gondolkodtam rajta) végül úgy döntöttem,hogy inkább nem.
    mondjuk bosszúra fegyvert soha nem használnék,de ha az értékeimre fáj valakinek a foga,vagy az életemre tör,bizony elsütném az élesfegyvert is.
    de a mi környékünk még elmegy,így nincs szükség még élesre egyenlőre
    mellesleg van kutya,2 ólmosbot(vipera) több késem,és a gázpisztoly már szerintem így egész jó védelmet nyújt,egy ilyen "réti" betörés ellen...

sajna nem 1 embert ismerek,akinek nem is lenne való kezébe gázpisztoly...nem,hogy még éles...Isten ments...
    vérpistikéknak alapból nem adnám...egy pisztoly nem játék,ha éles,ha gáz..akkor sem
  • PuskasOcsi
    Hat ontolto GP-vel problemas, mert a spiater szan nem birja a megterhelest, de ha full acel, akkor is csak egyet tudsz tenni esetleg egy csore csavart toldtadba.
    Csak a full acel ontoltok csoveben nem szokott lenni menet. ;(

Amugy az embereknek altalaban miert tetszenek jobban az ontoltok, mint a revolverek? :D

Nekem pl valamennyire inkabb a revolverek jonnek be jobban. :)
  • Beers
    Kár, hogy az öntöltő jobban bejön :S!
  • PuskasOcsi
    Amugy a Gunbox honlapjan oda van irva, hogy ha lehet es hogy mekkorat. :)
  • Beers
    Köszönöm !
  • PuskasOcsi
    Pl.: RG59DD (ennek talan van olyan ujabb valtozata, amivel nem lehet), rg59DD-2, RG89s es Alfa G030 (ami nagyon jo cucc es megeri az arat).
  • PuskasOcsi
    De az otthoni telek es a kocsi nem ugyan az...
    Amugy pl baltat sem tarthatsz csak ugy bedobva a csomagtartoban, hanem el kell csomagolni (legalab ba fejet), vagyhogy.

Attol hogy valaki nem ismeri a torvenyt, meg nincs felmentve a buntetes alol. ;)

Amugy kocsi kestzyutartojaban egy GP szerintem mar rejtve van elegge. :)
  • TheRock18
    amit tarthatok otthon,azt tarthatom a kocsiban is...
    nyílván,ha AK-t talál a kocsiban,akkor megbasz,mert azt se ott,se otthon nem tarthatok legálisan
    am meg leszarom... a kesztyűtartómhoz semmi köze nincs...ott úgyse fog turkálni...
    mellesleg,Abruszdisztánban érdemes baseballütő,vipera,pisztolyt tartani a kocsiban/házban....bár inkább egy mg-42-est,főleg ha "iborka" földed van... xD
  • Beers
    Például? :)
  • sz4bolcs
    Éjjel, símaszkban. :/
  • YMan
    Mesélek valamit... egy rendőrséghez közeli szervnél dolgozó fegyverbuzi JOGÁSZ ismerősöm mesélte, hogy rendre azt látja hogy a gáz-riasztó pisztolyoknál a használat jogosságától függetlenül megbüntetik az illetőt garázdaságért ami a durrogtatás miatt van.
  • geo91
    azért elég nagy szívás, hogy miénk európa legszigorúbb fegyvertartási törvénye...
  • PuskasOcsi
    Hat az Alfa 040 az jo. :P
  • PuskasOcsi
    Amugy fel es fellegalis megoldas lehet, hogy olyan GP-t veszel amivel lehet gumit loni.
    Most ujabban megint jonnek ki olyan jobb minosegu tipusok amikkel lehet. :)
  • tmp
    A benner kinézetével semmi baj , jól néz ki, csak a pisztolyok nem jók :D
  • PuskasOcsi
    Hat sokszor a rendos sem vagja a dolgokat...
    Mar hallottam olyanrol, hogy ey rendor aszitte, hogy GP szalitashoz is engedely kell.
    Szegenynek meg nem lehetett viselesije...
  • 0Fritz0
    Főleg, hogy kifelejti azt: Nincs hulla, nincs bűncselekmény. :)
  • PuskasOcsi
    Amugy igen, jobb lenne onvedelemre egy eles vagy legalabb egy gumilovedekes, de hat itt bananisztanban...
  • 0Fritz0
    Ezen mindenhol megy a vita, mert a törvényi megfogalmazás itt is mint bárhol máshol, szart sem ér.
    A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy bármikor beleköthet a rendőr és amennyiben nincs engedélyed: jön a pénzbírság.
  • PuskasOcsi
    Szerintem ne mondj ilyen illegalis dolgokat itt! Raadasul off topik...
  • PuskasOcsi
    A kocsi egy joideje mar kozteruletnek szamit!
    Hogy miert azt ne kerdezzetek...
  • TheRock18
    a kocsi a magánterületem...tehát tarthatom...
  • Pepsi Twist
    Hol is kezdjem, mindig úgy kell lőni hogy ne tudjon tanúskodni, aztán már a törvény melléd áll, mindig 2őt kell lőni 1 célzott 1 figyelmeztető lövés, általában a célzott talált lövés után a levegőbe lősz mint figyelmeztető lövés, ezután már senki nem mondja meg hogy melyik volt először. Vannak még sok kiskapuk de azt nem tudom így röviden kifejteni és sietek most perpill
  • YMan
    azt remélem tudjátok hogy hordási engedély nélkül kocsiba se tarthatjátok?
    érdemes kiváltani, 2500 forint és nem büntetnek meg 100e-re ha megtalálják nálad..
  • zyppy
    mi történt tegnap este?
  • TheRock18
    nekem van itthon,vagy a kocsiba mindig...elég hasznos tud lenni
    szerintem elég meggyőző,ha előveszed és ráfogod...de,ha ettől sem húznak a halál retkes faszára...akkor érdemes elsütni is...a hangja sem kicsi
    így se találok sehol olyan területet,ami elég messze van az árulkodó fülektől
  • Ronny
    ezt akárki is fejthetnéd
  • geo91
    naugye! erre a gp is ugyan olyan jó, ráadásul legális.
  • Pepsi Twist
    amúgy nagyon könnyen megúszhatod (ha mégis rá kell lőni) csak ésszel kell "játszani" :)
  • Pepsi Twist
    rajokat? azokat nem kell lőni már stukkertól eldobják a kis bicskát azt rohannak :)
  • geo91
    jó-jó, csak ha ezzel puffantod le a rajokat, akkor téged visznek a hűvösre. :DDD
  • Pepsi Twist
    :)

• Pepsi Twist
    kázpisztoly? gyerekeknek való :)
  • faze
    Tueller Drill, tessek okulni a tavolsagokrol.
  • PuskasOcsi
    A gazpisztoly.hu-n szinte mindent megtalalsz a GP-kkel kapcsolatban. :)
  • geo91
    majd az első ezrest letékelem, jó? :) :D
  • geo91
    tudom, de nem vmi nagy... :) amióta már tékeltem 10ezrest és 50ezrest is azóta ezek a párszázak nem számítanak nálam téknek... :DDD