442
-
#241 nem mondod?! :)
nem vagyok én bolond
egy nem acél fegyver felrobbanhat a kezedben akár az első lövésnél -
geo91 #240 élessé átalakítani nagyon veszélyes! nem beszélve a illegalitásról... -
#239 rendőr függő...
van amelyik az élő fába is beleköt...van amelyik szemethuny...
múltkor senki nem volt bekötve és túlléptük a forgalmiban előírt szállítható személyek számát...lebaszott,oszt cső...
mellesleg a kocsi magánterület,mert ami én benne hagyok,beleteszek azaz enyém és nem másé...
ennyi erővel a lakókocsi/lakóautó is közterület...(ezzel nem értek egyet,de sejtem,hogy te sem!) -
#238 múltkor megmutattam egy ismerősnek a stukkert...első kérdése az volt,hogy "áttudom alakítani élessé,akarod?"...(gondolkodtam rajta) végül úgy döntöttem,hogy inkább nem.
mondjuk bosszúra fegyvert soha nem használnék,de ha az értékeimre fáj valakinek a foga,vagy az életemre tör,bizony elsütném az élesfegyvert is.
de a mi környékünk még elmegy,így nincs szükség még élesre egyenlőre
mellesleg van kutya,2 ólmosbot(vipera) több késem,és a gázpisztoly már szerintem így egész jó védelmet nyújt,egy ilyen "réti" betörés ellen...
sajna nem 1 embert ismerek,akinek nem is lenne való kezébe gázpisztoly...nem,hogy még éles...Isten ments...
vérpistikéknak alapból nem adnám...egy pisztoly nem játék,ha éles,ha gáz..akkor sem -
PuskasOcsi #237 Hat ontolto GP-vel problemas, mert a spiater szan nem birja a megterhelest, de ha full acel, akkor is csak egyet tudsz tenni esetleg egy csore csavart toldtadba.
Csak a full acel ontoltok csoveben nem szokott lenni menet. ;(
Amugy az embereknek altalaban miert tetszenek jobban az ontoltok, mint a revolverek? :D
Nekem pl valamennyire inkabb a revolverek jonnek be jobban. :) -
#236 Kár, hogy az öntöltő jobban bejön :S! -
PuskasOcsi #235 Amugy a Gunbox honlapjan oda van irva, hogy ha lehet es hogy mekkorat. :) -
#234 Köszönöm ! -
PuskasOcsi #233 Pl.: RG59DD (ennek talan van olyan ujabb valtozata, amivel nem lehet), rg59DD-2, RG89s es Alfa G030 (ami nagyon jo cucc es megeri az arat). -
PuskasOcsi #232 De az otthoni telek es a kocsi nem ugyan az...
Amugy pl baltat sem tarthatsz csak ugy bedobva a csomagtartoban, hanem el kell csomagolni (legalab ba fejet), vagyhogy.
Attol hogy valaki nem ismeri a torvenyt, meg nincs felmentve a buntetes alol. ;)
Amugy kocsi kestzyutartojaban egy GP szerintem mar rejtve van elegge. :) -
#231 amit tarthatok otthon,azt tarthatom a kocsiban is...
nyílván,ha AK-t talál a kocsiban,akkor megbasz,mert azt se ott,se otthon nem tarthatok legálisan
am meg leszarom... a kesztyűtartómhoz semmi köze nincs...ott úgyse fog turkálni...
mellesleg,Abruszdisztánban érdemes baseballütő,vipera,pisztolyt tartani a kocsiban/házban....bár inkább egy mg-42-est,főleg ha "iborka" földed van... xD -
#230 Például? :) -
#229 Éjjel, símaszkban. :/ -
YMan #228 Mesélek valamit... egy rendőrséghez közeli szervnél dolgozó fegyverbuzi JOGÁSZ ismerősöm mesélte, hogy rendre azt látja hogy a gáz-riasztó pisztolyoknál a használat jogosságától függetlenül megbüntetik az illetőt garázdaságért ami a durrogtatás miatt van. -
geo91 #227 azért elég nagy szívás, hogy miénk európa legszigorúbb fegyvertartási törvénye... -
PuskasOcsi #226 Hat az Alfa 040 az jo. :P -
PuskasOcsi #225 Amugy fel es fellegalis megoldas lehet, hogy olyan GP-t veszel amivel lehet gumit loni.
Most ujabban megint jonnek ki olyan jobb minosegu tipusok amikkel lehet. :) -
#224 A benner kinézetével semmi baj , jól néz ki, csak a pisztolyok nem jók :D -
PuskasOcsi #223 Hat sokszor a rendos sem vagja a dolgokat...
Mar hallottam olyanrol, hogy ey rendor aszitte, hogy GP szalitashoz is engedely kell.
Szegenynek meg nem lehetett viselesije... -
#222 Főleg, hogy kifelejti azt: Nincs hulla, nincs bűncselekmény. :) -
PuskasOcsi #221 Amugy igen, jobb lenne onvedelemre egy eles vagy legalabb egy gumilovedekes, de hat itt bananisztanban... -
#220 Ezen mindenhol megy a vita, mert a törvényi megfogalmazás itt is mint bárhol máshol, szart sem ér.
A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy bármikor beleköthet a rendőr és amennyiben nincs engedélyed: jön a pénzbírság. -
PuskasOcsi #219 Szerintem ne mondj ilyen illegalis dolgokat itt! Raadasul off topik... -
PuskasOcsi #218 A kocsi egy joideje mar kozteruletnek szamit!
Hogy miert azt ne kerdezzetek... -
#217 a kocsi a magánterületem...tehát tarthatom... -
#216 Hol is kezdjem, mindig úgy kell lőni hogy ne tudjon tanúskodni, aztán már a törvény melléd áll, mindig 2őt kell lőni 1 célzott 1 figyelmeztető lövés, általában a célzott talált lövés után a levegőbe lősz mint figyelmeztető lövés, ezután már senki nem mondja meg hogy melyik volt először. Vannak még sok kiskapuk de azt nem tudom így röviden kifejteni és sietek most perpill -
YMan #215 azt remélem tudjátok hogy hordási engedély nélkül kocsiba se tarthatjátok?
érdemes kiváltani, 2500 forint és nem büntetnek meg 100e-re ha megtalálják nálad.. -
#214 mi történt tegnap este? -
#213 nekem van itthon,vagy a kocsiba mindig...elég hasznos tud lenni
szerintem elég meggyőző,ha előveszed és ráfogod...de,ha ettől sem húznak a halál retkes faszára...akkor érdemes elsütni is...a hangja sem kicsi
így se találok sehol olyan területet,ami elég messze van az árulkodó fülektől -
Ronny #212 ezt akárki is fejthetnéd -
geo91 #211 naugye! erre a gp is ugyan olyan jó, ráadásul legális. -
#210 amúgy nagyon könnyen megúszhatod (ha mégis rá kell lőni) csak ésszel kell "játszani" :) -
#209 rajokat? azokat nem kell lőni már stukkertól eldobják a kis bicskát azt rohannak :) -
geo91 #208 jó-jó, csak ha ezzel puffantod le a rajokat, akkor téged visznek a hűvösre. :DDD -
#207 :)
-
#206 kázpisztoly? gyerekeknek való :) -
faze #205 Tueller Drill, tessek okulni a tavolsagokrol. -
PuskasOcsi #204 A gazpisztoly.hu-n szinte mindent megtalalsz a GP-kkel kapcsolatban. :) -
geo91 #203 majd az első ezrest letékelem, jó? :) :D -
geo91 #202 tudom, de nem vmi nagy... :) amióta már tékeltem 10ezrest és 50ezrest is azóta ezek a párszázak nem számítanak nálam téknek... :DDD