Gázpisztoly
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem, hogy csak 2010-ben lesz valtozas...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
vmi baj van velük? nem hinném, hogy annyira számítana mi van a banneren... :D inkább hogy mi van az oldaladon. :)
State police nem volt ? Vagy keserû volga ?
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Hat nekem a baloldali nem tetszik. :S A jobboldalt levo kis Zoraki-nak szep a feluletkezelese. :)
Ahoz kepest, amennyibe kerul, nem rossz (pl masodlagosnak). Ugytudom, hogy viszonylag megbizhato. :)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Nekem az a 4 kozul az (cseh) Alfa 040 (fekete hosszucsovu) revko tetszik. :)
Csak elegge draga, foleg most hogy az arfolyamok enyire megvaltoztak. ;(
Amelyik 30E volt az most 38E lett, mig a nemet cuccoknak az arai csak kb egy ezressel lettek tobbek.
hát az túlzás hogy sínen. :D lóvé kéne már "csak".
Akkormeg vagy RG59N (a DD-2 nemtom most mennyibe faj), vagy SM2000, vagy RG89N (ez ugy 2E-rel dragabb, mint a masik 2).
Asszem mas nincs amit erdemes. Szoval innentol sinen vagy. :)
Jah, es toknak oldalso ovtokot vegyel, mert altalaban az a legjobb onvedelemre.
Kocsiban jobb lehet egy crossdraw tok, mert ott nem biztos hogy hatra tudsz rendesen nyulni.
A legjobb megoldas ha itt is, ott is van egy GP. ;D
GP.hu-n elolvastad a dolgokat? :)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Nah errol a viperrol beszeltem. :)
En mondjuk inkabb valami 20 ezer koruli nemet gazrevkot vennek, de ha csak onvedelemnel es nemi gyakorlasnal hasznalod, akkor tokeletesen jo.
EKOL Viper 2"
- Gyártó: Ekol
- Kaliber: .380
- Súly: 710gr
- Tárkap.: 6db
- Hossz.: 186mm
- Acél dob
vélemény? :)
Naés persze a desi meg a kedvenc fegyverem^^(L) : D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Crea SMS: 11216
Ahogy elneztem, talan EZT a francia revkot masolja.
Azt akartam irni peldanak, mert annal vagy egy centis res van, mivel a tokbol nem nyulik hatra a csofar a dob fele. :D
Amugy meg nincs GP-m, de akarok majd es ezert egy idoben nagyon utananeztem a dolgoknak es jo a memoriam. :)
Asszem ilyen a FEG GRP meg a Reck Miami a csoben levo akaszto kialakitasa miatt.
(de ez asszem le van irva a gp.hu-n is az ontolto vs revko-rol szolo resznel)
Amugy a felvaltava tarazas es a duplazva loves az ajanlott, mert mindenkire mashogy hatnak es van akire az egyik alig.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Az elsõ lehet akár sima riasztó is (Természetesen Umarex, a Fiocchi harmatgyenge).
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy nem szabad túlzásba vinni az önbizalmat amit a "fegyver" ad!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Amugy tobbszor lattam mar hogy GP-vel kapcsolatban egyesek idezojelbe teszik a "fegyver" szot.
A GP fegyvernek szamit, de nem (marok)lofegyvernek (a fent emlitett okbol).
Meg van RG89C, amivel szinten lehet gumizni.
Viszont GP-bol gumit loni szurke zona, mert nem tiltjak, de elmeletileg nem lehetne alkalmas ra.
Keseru GP-t nem is tudom, hogy lehet e manapsag veni... Szerintem most a Viper van helyette, merthogy keseruek forgalmazzak nalunk.
Jah, hat van a kis mikromax, de az elsodlegesnek nem ajanlot... :/
Amugy 20k-ert Rohm, Record revkok nagyon jok. Van meg 17k-ert torok Voltran Viper (acel dobos), ami ugytudom, hogy ennyi penzert nem rossz.
Amugy elorantas kozben hatralni is kell es altalaban kb masfel masodperc elovenni es loni az elsot.
Igaz, hogy nem ultimate sugaragyu a GP, de jobb mint a semmi. :)
Meg ugyebar nem rambozunk. ;)
ha vennék egy ilyet akkor csak erre a célra használnám :)