Gázpisztoly

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heh, most nezem hogy mar iden juniusban megvaltozott a jogos vedelem szabalyai. :O

Azt hittem, hogy csak 2010-ben lesz valtozas...

hát igen, a szembeszéllel vigyázni kell. :D
Hat tudni kell mikor mit erdemes csinalni...

REPS0L
nagyonjó amikor a pofádba fújja a szél a gázt... széllel szembe hugyozás tipikus esete.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

pont ez volt a logikám, egy féle sem maradjon ki. :D ne lehessen miért reklamálni. :D
Szerintem elmegy. :) Meg hat ontoltobol es revolverbol is egy kisebb es egy nagyobb van. :D

nem én csináltam, de én adtam hozzá képeket.

vmi baj van velük? nem hinném, hogy annyira számítana mi van a banneren... :D inkább hogy mi van az oldaladon. :)
tmp
A banner készítõ eléggé érthet a gázpisztolyokhoz ha ezeket tette be :D

State police nem volt ? Vagy keserû volga ?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Jah, szoval a ket ontolto. :D

Hat nekem a baloldali nem tetszik. :S A jobboldalt levo kis Zoraki-nak szep a feluletkezelese. :)
Ahoz kepest, amennyibe kerul, nem rossz (pl masodlagosnak). Ugytudom, hogy viszonylag megbizhato. :)

a bal szélsõ,meg a jobb szélsõ

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

olvasgattam a jogi dolgokat, de sok újat nem tudtam meg. :)
oksa, elolvasom
Nem csak a FAQ-ot, hanem az "Elmelet" es "Jog" reszben levoket is. :)

akkor használjunk machetat meg viperát. azzal harcképtelenné tehetjük az orkokat<#alien>

Melyik ket legszelso? :D A bal oldali? :)
Nekem az a 4 kozul az (cseh) Alfa 040 (fekete hosszucsovu) revko tetszik. :)
Csak elegge draga, foleg most hogy az arfolyamok enyire megvaltoztak. ;(
Amelyik 30E volt az most 38E lett, mig a nemet cuccoknak az arai csak kb egy ezressel lettek tobbek.

gázpisztoly faq-ot? ja, azt el.
hát az túlzás hogy sínen. :D lóvé kéne már "csak".
Hat 30 ezerbol talan kijon egy jobb revko is. :)
Akkormeg vagy RG59N (a DD-2 nemtom most mennyibe faj), vagy SM2000, vagy RG89N (ez ugy 2E-rel dragabb, mint a masik 2).
Asszem mas nincs amit erdemes. Szoval innentol sinen vagy. :)

Jah, es toknak oldalso ovtokot vegyel, mert altalaban az a legjobb onvedelemre.
Kocsiban jobb lehet egy crossdraw tok, mert ott nem biztos hogy hatra tudsz rendesen nyulni.
A legjobb megoldas ha itt is, ott is van egy GP. ;D

GP.hu-n elolvastad a dolgokat? :)

uhh,ami a bannerban van,a két legszélsõ kurva jól néznek ki :)

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

igen, én is úgy számoltam, hogy egy 30-asban benne van az egész.
Meg ne feledd el a toltenyek, tok, fegyverolaj, viselesi, stb arat is beleszamolni. :)

Jah, es onvedelemre fekete az ajanlott, mert a nikkelezettek csillognak, ami nem elonyos.

A 147. hsz-emben irtam mit erdemes.

Nah errol a viperrol beszeltem. :)
En mondjuk inkabb valami 20 ezer koruli nemet gazrevkot vennek, de ha csak onvedelemnel es nemi gyakorlasnal hasznalod, akkor tokeletesen jo.

kinéztem egyet:

EKOL Viper 2"

- Gyártó: Ekol
- Kaliber: .380
- Súly: 710gr
- Tárkap.: 6db
- Hossz.: 186mm
- Acél dob

vélemény? :)
mert ha lesz lóvém, kb. annyit áldoznék rá.
most visszatérve a témához komolyan: milyen gyártmányú, esetleg konkrét típust ajánlotok 20k körül?
solo
Loál: D Egyik kedvenc filmem: D
Naés persze a desi meg a kedvenc fegyverem^^(L) : D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

<#ejnye1><#ejnye1>
most nem a nácikat kell utálni?:)

crea
hehe az az... tudtam, h valami bruni,de pontos tipust nem tudtam, Most néztem meg a képét az az :D

Crea SMS: 11216

Nekem amugy a feka Record SM2000 tetszik nagyon, mert olyan oldscool kenezete van. :)

Ahogy elneztem, talan EZT a francia revkot masolja.

Veletlenol nem Bruni Magnum? :D
Azt akartam irni peldanak, mert annal vagy egy centis res van, mivel a tokbol nem nyulik hatra a csofar a dob fele. :D

Amugy meg nincs GP-m, de akarok majd es ezert egy idoben nagyon utananeztem a dolgoknak es jo a memoriam. :)

Amugy vannak olyan ontolto GP-k, amiknel sok gaz megy hatra a huvelykiveto nyilason a korai zarnyitas/stb miatt.
Asszem ilyen a FEG GRP meg a Reck Miami a csoben levo akaszto kialakitasa miatt.

crea
Ezt is jol mondod! :) Látom képben vagy, a röhmömnél egyáltalán nem megy semmi gáz mellé, viszont haver vett 10 ezerért valami buszli nagy olasz revkot 2x akkora mint a didi na az aztán fujja midnenfele. ( persze még mindig jobb mint az itt leirt esernyõs megoldás :D )

crea
A didit egy darabig nem forgalmazták, én elötte vettem azzal gyönyörüen megy a dobbol a gumi. De elvileg szilárd lövedéket tilos kilöni igy ha a rendör megnézné megbüntetne. ( utolso guminak van tárazva ha már a gáz nem segit :D )

Jah es risztot tolteni onvedelmi celra muhaha kategoria...

Egy normalis gazrevkonal a dob-csofar kozti resen csak minimalis gaz megy ki, igy nem csokken a hatotav stb.
(de ez asszem le van irva a gp.hu-n is az ontolto vs revko-rol szolo resznel)

Amugy a felvaltava tarazas es a duplazva loves az ajanlott, mert mindenkire mashogy hatnak es van akire az egyik alig.

degenerator
sárkányos kínai piacos inget akartál mondani?:)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
igazad van, közben ránk eshet egy meteorit.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

0Fritz0
Felváltva töltöm a tárba a CS-t és Pepper-t, hogy legyen választéka a kedves páciensnek. :)
Az elsõ lehet akár sima riasztó is (Természetesen Umarex, a Fiocchi harmatgyenge).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nekem volt már (van is) gáz-riasztó pisztolyom. A forgótárassal az a baj, hogy a dob (tár) és a csõ közötti résen sok gáz megy el, így nincs olyan hatékony mint a maroktárasak. Jelenleg egy umarex browlingom van. Volt már, hogy használni kellett (ahogy az éleset is). Ha már használni kell akkor vegyetek bele paprikás töltényt, az irritálja a bõrt is.
Azt pedig nem szabad elfelejteni, hogy nem szabad túlzásba vinni az önbizalmat amit a "fegyver" ad!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

GP-nel toltenyrol beszelunk es nem loszerrol, mivel nincs benne szilard lovedek. :)

Amugy tobbszor lattam mar hogy GP-vel kapcsolatban egyesek idezojelbe teszik a "fegyver" szot.

A GP fegyvernek szamit, de nem (marok)lofegyvernek (a fent emlitett okbol).

Ugytudom, hogy az valamelyik ujabb RG59DD-vel (didi :D) nem lehet gumizni, de amit most lehet kapni Gunboxban RG59DD-2-t, azzal lehet.
Meg van RG89C, amivel szinten lehet gumizni.

Csak ami gumilovedekesnek szamit, azt nem lehet viselni...
Viszont GP-bol gumit loni szurke zona, mert nem tiltjak, de elmeletileg nem lehetne alkalmas ra.

Keseru GP-t nem is tudom, hogy lehet e manapsag veni... Szerintem most a Viper van helyette, merthogy keseruek forgalmazzak nalunk.

Jah, hat van a kis mikromax, de az elsodlegesnek nem ajanlot... :/

Amugy 20k-ert Rohm, Record revkok nagyon jok. Van meg 17k-ert torok Voltran Viper (acel dobos), ami ugytudom, hogy ennyi penzert nem rossz.

Amugy elorantas kozben hatralni is kell es altalaban kb masfel masodperc elovenni es loni az elsot.
Igaz, hogy nem ultimate sugaragyu a GP, de jobb mint a semmi. :)
Meg ugyebar nem rambozunk. ;)

<#eljen>
Guer
Tényleg Röhm-rõl jut eszembe ami még tetszett
RG89N ilyen megoldásban:

crea
Enyém is olyan röhm rg59DD nem tudom, h árulják e még. 20 ezer volt enyi pénzért ajándék. Német minõség elég kicsi is, megbizhato és gumi is megy bele ( amit jogilag nem lehet)

Guer
amit mutattam abba az a pláne hogy lehet vele gumizni is...
ha vennék egy ilyet akkor csak erre a célra használnám :)

crea
Igy van! Én se hiába vettem Röhmöt bár, aki nem lövöldözik minden nap annak kibir a keserü is valamennyit ( nem tudom mennyit 100-200 lövést) annyira nem vagyok szakember :)