442
-
#281 pontosan,másodlagos funkció: Tripla tüzelés be/ki -
#280 ez burst fire-s? :D -
#279 az enyémmel is az a baj,hogy jobb kézben elsütve,mustáj a balkezemmel befogni a jobb fülemet...mert nagyon hangos :S cseng a fülem,ha nem takarom el kézzel,vagy vmi... -
#278 Ez függ a lőszer típusától is.
A Fiocchi-nak semmi extra hangja nincs, de a kék Umarex már szól rendesen.
(Kár, hogy megszűnik)
Amikor legelőször durrogtattam vele, olyan 70-80 lövés után egy napig nem hallottam tőle a jobb fülemre.
Mivel előtte Fiocchi-val lőttem, ezért még füldugót sem vittem. :) -
#277 jó hát én meg erre :)
-
#276 dehogynem hangos hisz 9mm-es a hüvely tele lőporral -
#275 én erre szavazok #207 -
#274 tied nem hangos?
én azt tapasztaltam,hogy az éles fegyverek nem olyan hangosan,mint egy gázpisztoly...még a sörétes is halkabb,mint egy sima gázpisztoly. -
#273 Ez legalább néz ki valahogy !
-
PuskasOcsi #272 Johat az ilyen gagyi torok cucc. Nem csoda hogy szeteseik... :D -
PuskasOcsi #271 Uma P99 elegge megbizhato, csak az a baj, hogy nagyon rovid az elettartama...
Az nem velemeny kerdese, hogy a forgotarasak a legmegbizhatobbak. ;)
ME 38 Magnummal:
1. Tul nagy.
2. Kicsit sok erte szerintem 25-30 ezer. :/
Amugy mar vagy 2x mondtam konkret tipusokat/gyartokat, amilyent erdemes ennyibol venni. :) -
geo91 #270 ez nagyon megtetszett: ME 38 Magnum
ára 25-30 ezer között van. elgondolkodtam rajta... bár most nincs ennyim... :S -
#269 http://www.gazpisztoly.hu/gazpisztoly/gazpisztolyok.25.php -
geo91 #268 á, használtat semmiképpen sem szeretnék venni... -
#267 Itt keresgélj... -
geo91 #266 ja, az már biztos hogy én is forgótárasat fogok venni. tudsz esetleg ajánlani konkrét típust? (20 ezerig.) -
#265 P 99-el rakétáztam szilveszterkor és kb:20-ik lövés után a kivetőnyilásba ragadt 1 hüvely,de szerintem csak azért mert függőlegesen löttem felfelé vele
amúgy mikor csak lövöldöztem vele kinn a határban (vadakat riasztottam el a földemről) soha nem akadt el
egyébként a véleményem az,hogy a forgótárasak a legmegbízhatóbbak -
geo91 #264
megbízható típus? -
#263 Nekm van 1 Walter P99 és Walter P22
-
#262 ez már eszembejutott nekem is a postom után :) -
#261 lekell adni bejáratnál és kifelé visszakapod pénztárból vagy bejáratnál nem viccből kérdezik meg sose van e valami nálatok -
#260 a kocsmákat kivéve, minden igényesebb helyen alaposan megmotoznak mielőtt bemész. -
#259 az attól függ,hogy lemeszelnek-e a kidobók... -
#258 nem a kérdésre válaszoltál.
ha balhé van általában nem a vasárnapi ebéd utáni kutyasétáltatás közbe fognak megtámadni a mezőn, hanem éjszaka, aluljárókban kötekedős ittas társaságok.
de mivel éjszaka viccből nem sétálgatok, csak ha megyek szórakozni így megint fölös a pisztoly. -
#257 oda haverokat vigyél jó sokat...vagy 1 olyan embert,aki éjszakai ember...
van olyan ismerősöm,aki mindenkit ismer,ingyen pia minden van...:) nyílván oda nem kell fegyver,kard...páncélököl stb. xD -
#256 felmerült bennem egy kérdés.
a legtöbb problémám eddig ami veszélyhelyzet volt az vagy buliba menet, vagy jövet, vagy a szórakozóhelyen történt.
namost szórakozóhelyre be nem vihetem a pisztolyt.
akkor ?! :D -
#255 én lőttem egy keserű inspector-al és szétesett -
PuskasOcsi #254 Most jut eszembe: Ha eltorod a labat, akkor talan meg nem is baj. :D
Persze attol is fugg hogy micsinlat. -
#253 házban/kocsiban,nincs szükség előrántásra,meg "meglepetés erejére"...kiveszem a fiókból...lesétálok,és megkérem,hogy fáradjon ki...ha nem,akkor megszívja...mert,ha pofán lövöm,ő bekönnyezik,és van rá 5-10 percem,hogy szarrá rugdossan a földön,megkötözzem és rendőrt hívjak... xD -
PuskasOcsi #252 En azt halottam rola, hogy kimondottan jo az arahoz kepest (meg hogy torok). :)
Kis meret, tuzkeszen csoretoltve viseles, meg a megbizhatosaga is viszonylag jo a tapasztalatok alapjan.
Az "onvedelemre forgot" elv alapja tokeletesen jo masodlagosnak. :) -
#251 zoraki 914-esem van
annyira nem szar,mint amennyire fikázzák... -
PuskasOcsi #250 Azt azert mond mar el, hogy milyen gazpisztolyod van! :D -
PuskasOcsi #249 Nahjo, lehet nem volt a legjobb pelda... :D
Szoval kozterulet, mert az okosok azt talaltak ki hogy mostantol legyen az...
De szerintem is furcsa dolog... -
#248 igen...a gázpisztoly lényege,hogy NE HALÁLOS legyen az ártalmatlanná tétel...
ha lelövöd...legalább 5 perc időd van elszaladni,vagy valakiért,vagy valamiért elszaladni...
pl. kötél,és megkötözni
persze,mivel korlátoztad a betörőt a saját személyi szabadságában..így felelősségre leszel vonva...mert ez abszurdisztán...
(mellesleg átmegyek read only módba,mert én úgyis "rasszistafasisztacsőcselék" vagyok :D ) -
#247 de...amit a közterületen kint felejtesz felügyelet nélkül..az köztulajdon
mi egyszer felújítottunk...és pár cuccot kiraktunk a lépcsőházban...másnapra szépen ellopták,és nem tudtunk vele mit csinálni,mert végülis mi hagytunk kint közterületen(pl. lépcsőház) így elvihették...és hiába pampognánk érte...haszontalan és felesleges -
#246 Éles fegyver nem arra való. Ezért is beszélünk itt gázpisztolyokról.
ON -
PuskasOcsi #245 En nem latom hogy azt irta volna, hogy megolne, csak azt hogy elsutne a fegyvert...
Amugy onevdelem nem feltetlenul az, hogy megolni a tamadot, hanem hogy harckeptelenne tenni. -
PuskasOcsi #244 Nem ertem miert nem lehet erteni amit mondok...
A most hatalyos magyar torvenyek szerint a gepjarmu belseje kozterulet. pont.
Kiveve ha az elmult kb fel-egy evben valtozot, de nem hinnem...
"ami én benne hagyok,beleteszek azaz enyém és nem másé.."
Ha a mobilodat leteszed a padra egy parkban, akkor sem lesz koztulajdon (vagy hogyan hivjak), hanem a tied marad. :)
Az egy masik dolog, hogy a rendor mit tesz. En a torvenyben leirtakat mondom.
A lakokocsi/autonal nem tudom, hogy hogyan van ez a dolog. Szerintem masik kategoria lehet, de ez nagyon nem biztos.
Amugy milyen GP-d van? :) -
#243 Átolvasva rájöttem, nem utcára, hanem otthoni értékekre gondoltál. Akkor is nagyon erős túlzásnak tartom az emberölést.. -
#242 Tehát ha valaki el akarja lopni a karkötőd vagy a mobilod, akkor simán megölnéd miatta. És még te nem adnál vérpistikéknek fegyvert?? Gondolkozz már..