Gázpisztoly

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
nem mondod?! :)
nem vagyok én bolond
egy nem acél fegyver felrobbanhat a kezedben akár az elsõ lövésnél

BMW Über Alles!

élessé átalakítani nagyon veszélyes! nem beszélve a illegalitásról...
TheRock18
rendõr függõ...
van amelyik az élõ fába is beleköt...van amelyik szemethuny...
múltkor senki nem volt bekötve és túlléptük a forgalmiban elõírt szállítható személyek számát...lebaszott,oszt csõ...
mellesleg a kocsi magánterület,mert ami én benne hagyok,beleteszek azaz enyém és nem másé...
ennyi erõvel a lakókocsi/lakóautó is közterület...(ezzel nem értek egyet,de sejtem,hogy te sem!)

BMW Über Alles!

TheRock18
múltkor megmutattam egy ismerõsnek a stukkert...elsõ kérdése az volt,hogy "áttudom alakítani élessé,akarod?"...(gondolkodtam rajta) végül úgy döntöttem,hogy inkább nem.
mondjuk bosszúra fegyvert soha nem használnék,de ha az értékeimre fáj valakinek a foga,vagy az életemre tör,bizony elsütném az élesfegyvert is.
de a mi környékünk még elmegy,így nincs szükség még élesre egyenlõre
mellesleg van kutya,2 ólmosbot(vipera) több késem,és a gázpisztoly már szerintem így egész jó védelmet nyújt,egy ilyen "réti" betörés ellen...

sajna nem 1 embert ismerek,akinek nem is lenne való kezébe gázpisztoly...nem,hogy még éles...Isten ments...
vérpistikéknak alapból nem adnám...egy pisztoly nem játék,ha éles,ha gáz..akkor sem

BMW Über Alles!

Hat ontolto GP-vel problemas, mert a spiater szan nem birja a megterhelest, de ha full acel, akkor is csak egyet tudsz tenni esetleg egy csore csavart toldtadba.
Csak a full acel ontoltok csoveben nem szokott lenni menet. ;(

Amugy az embereknek altalaban miert tetszenek jobban az ontoltok, mint a revolverek? :D

Nekem pl valamennyire inkabb a revolverek jonnek be jobban. :)

Beers
Kár, hogy az öntöltõ jobban bejön :S!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Amugy a Gunbox honlapjan oda van irva, hogy ha lehet es hogy mekkorat. :)

Beers
Köszönöm <#worship>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Pl.: RG59DD (ennek talan van olyan ujabb valtozata, amivel nem lehet), rg59DD-2, RG89s es Alfa G030 (ami nagyon jo cucc es megeri az arat).

De az otthoni telek es a kocsi nem ugyan az...
Amugy pl baltat sem tarthatsz csak ugy bedobva a csomagtartoban, hanem el kell csomagolni (legalab ba fejet), vagyhogy.

Attol hogy valaki nem ismeri a torvenyt, meg nincs felmentve a buntetes alol. ;)

Amugy kocsi kestzyutartojaban egy GP szerintem mar rejtve van elegge. :)

TheRock18
amit tarthatok otthon,azt tarthatom a kocsiban is...
nyílván,ha AK-t talál a kocsiban,akkor megbasz,mert azt se ott,se otthon nem tarthatok legálisan
am meg leszarom... a kesztyûtartómhoz semmi köze nincs...ott úgyse fog turkálni...
mellesleg,Abruszdisztánban érdemes baseballütõ,vipera,pisztolyt tartani a kocsiban/házban....bár inkább egy mg-42-est,fõleg ha "iborka" földed van... xD

BMW Über Alles!

Beers
Például? :)

sz4bolcs
Éjjel, símaszkban. :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mesélek valamit... egy rendõrséghez közeli szervnél dolgozó fegyverbuzi JOGÁSZ ismerõsöm mesélte, hogy rendre azt látja hogy a gáz-riasztó pisztolyoknál a használat jogosságától függetlenül megbüntetik az illetõt garázdaságért ami a durrogtatás miatt van.
azért elég nagy szívás, hogy miénk európa legszigorúbb fegyvertartási törvénye...
Hat az Alfa 040 az jo. :P

Amugy fel es fellegalis megoldas lehet, hogy olyan GP-t veszel amivel lehet gumit loni.
Most ujabban megint jonnek ki olyan jobb minosegu tipusok amikkel lehet. :)

tmp
A benner kinézetével semmi baj , jól néz ki, csak a pisztolyok nem jók :D

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Hat sokszor a rendos sem vagja a dolgokat...
Mar hallottam olyanrol, hogy ey rendor aszitte, hogy GP szalitashoz is engedely kell.
Szegenynek meg nem lehetett viselesije...

0Fritz0
Fõleg, hogy kifelejti azt: Nincs hulla, nincs bûncselekmény. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Amugy igen, jobb lenne onvedelemre egy eles vagy legalabb egy gumilovedekes, de hat itt bananisztanban...

0Fritz0
Ezen mindenhol megy a vita, mert a törvényi megfogalmazás itt is mint bárhol máshol, szart sem ér.
A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy bármikor beleköthet a rendõr és amennyiben nincs engedélyed: jön a pénzbírság.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szerintem ne mondj ilyen illegalis dolgokat itt! Raadasul off topik...

A kocsi egy joideje mar kozteruletnek szamit!
Hogy miert azt ne kerdezzetek...

TheRock18
a kocsi a magánterületem...tehát tarthatom...

BMW Über Alles!

Pepsi Twist
Hol is kezdjem, mindig úgy kell lõni hogy ne tudjon tanúskodni, aztán már a törvény melléd áll, mindig 2õt kell lõni 1 célzott 1 figyelmeztetõ lövés, általában a célzott talált lövés után a levegõbe lõsz mint figyelmeztetõ lövés, ezután már senki nem mondja meg hogy melyik volt elõször. Vannak még sok kiskapuk de azt nem tudom így röviden kifejteni és sietek most perpill

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

azt remélem tudjátok hogy hordási engedély nélkül kocsiba se tarthatjátok?
érdemes kiváltani, 2500 forint és nem büntetnek meg 100e-re ha megtalálják nálad..
zyppy
mi történt tegnap este?<#lama>

TheRock18
nekem van itthon,vagy a kocsiba mindig...elég hasznos tud lenni
szerintem elég meggyõzõ,ha elõveszed és ráfogod...de,ha ettõl sem húznak a halál retkes faszára...akkor érdemes elsütni is...a hangja sem kicsi
így se találok sehol olyan területet,ami elég messze van az árulkodó fülektõl

BMW Über Alles!

ezt akárki is fejthetnéd

naugye! erre a gp is ugyan olyan jó, ráadásul legális.
Pepsi Twist
amúgy nagyon könnyen megúszhatod (ha mégis rá kell lõni) csak ésszel kell "játszani" :)

Pepsi Twist
rajokat? azokat nem kell lõni már stukkertól eldobják a kis bicskát azt rohannak :)

jó-jó, csak ha ezzel puffantod le a rajokat, akkor téged visznek a hûvösre. :DDD
Pepsi Twist
:)

Pepsi Twist
kázpisztoly? gyerekeknek való :)

Tueller Drill, tessek okulni a tavolsagokrol.
A gazpisztoly.hu-n szinte mindent megtalalsz a GP-kkel kapcsolatban. :)

majd az elsõ ezrest letékelem, jó? :) :D
tudom, de nem vmi nagy... :) amióta már tékeltem 10ezrest és 50ezrest is azóta ezek a párszázak nem számítanak nálam téknek... :DDD
bertino
bazz, ez ték :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ha megvan az okod, rálõhetsz.
túlzás hogy le, mert ez nem lõ ki golyót. :D csak könnygázfelhõt.
csak ennyi? :|hoppá az fasza én azt hittem ,hogy többe kerül...
jaaaj öszekevertem a sima fegyverrel mert akkor annál van az,hogy engedély kell meg fegyvertartási ami a sokpézesvizsgáscuccos ?!

a bejön egy afrika emberke hozzám betörni akkor lelõhetem-e
csak a viseléshez. 2000 ft. bemész a rendõrségre és kitöltöd a papír, pár hét múlva küldik postán a kártyádat. onnantól magadnál tarthatod.
18 felett bárki megveheti a gp-t, kiválthatja az engedélyt is.

vagyis kell engedély? :(
mennyib kerülhet kb? mibõl áll az engedély? csak igényelni kell és kész?

okok majd nézem az elsõ hsz linkjeit is :P
van az elsõ hsz-ben pár link, azokat nézd meg.
vásárláshoz nem kell engedély, csak a ha magadnál is akarod tartani utcán.
18 felett bárki megveheti a gp-t, kiválthatja az engedélyt is.
a büntetlen elõélet persze nem árt... :DDD
na ennyit nemtok visszaolvasni,szal valaki irja már le ,hogy s mint mükszik ez.
Engedély kell-e és akkor ha bejön egy afrika emberke hozzám betörni akkor lelõhetem-e :D
fasza Luger utánzat: ME P08