Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig jó ez a játék :-)
A lényeg, hogy most még visszafele kell menned.
PSN ID.: Beegabor
tudom hogy nem érdekel senkit de azé le írom.
Hello
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
ERROR : SecuLauncher - Failed To Start Application (9000)
Elõre is köszönöm a választ.
Azt hiszem ez az a rész.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Mert a másolt egyszerüen mindig ezt dobja ki nekem bármit teszek..
Szóval az mgoldás?
Ha valaki tud megoldást, akkor plíz help!
Köszi!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
ERROR : SecuLauncher - Failed To Start Application (9000)
Elõre is köszönöm a választ.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nehezen követem hol is vagy. Nos vagy detektív látásban az áruló õr flaskáját kell beszkennelned, vagy (ha épp megtaláltad az áruló holtestét) akkor a börtönigazgató portéját jobbra a falon.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A játék legelején akadtam el van egy olyan rész hogy 3 fegyverest kell csöndben lefegyverezni na utána továbbmegyek a szellõzõn át bemegyek a következõ részhez ahol szintén le kell fegyverezni pár embert minden kész van és valamit utána be kéne scannelni és nem tudom hogy mit kell. Légyszi segítsetek köszi!
Tegnap ráérõs idõmbe gondoltam lekapom a játékot és megnézem. Le is jött viszonylag hamar, összeraktam, telepítettem, crackeltem. Aztán átadtam magam az érzésnek hogy rövidese bituman bõrébe bújva suhanok az icakába tetõrõl tetõre szögdécselve és közbe lecsapok a gonoszokra. Ámde akkor nagy hírtelen egyszer csak ezen álmom szertefoszlott. <#rinya>#rinya> Mert amidõn reá klikkeltem az indítóikonra a következõ kis üzenet vágódott a zarcomba "SecuLauncher: failed to start application. <9000>9000>". Ha bár kinek van esetleg némi nemû halvány lila sárgája arról hogy mi a bánat akar ez lenni és hogy lehet elhárítani, annak megköszönném ha mûveltségem ez irányú szûrke foltjait megecsetelgetné. Elõre is köszönöm.
Alásszolgája <#worship>#worship>
vagy alapból mikor szokott menteni?
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
A Combat Challenge-ek között valóban van 1-2 brutál.
u.i.: ja, egy személyes tapasztalat, amit igazándiból hardon jöttem rá mennyire hasznos: batclaw használata! Nagyon hasznos tömegkezelésre szerintem.