74
-
#34 Én is írtottam őket folyamatosan, de ez a 4 kimaradt, azaz most már csak 1db vhol :D és kész a Riddler's Challenge.
A Combat Challenge-ek között valóban van 1-2 brutál. -
#33 Köszi neked is ;) -
#32 És valóban! Köszi szépen, ezt tényleg nem vettem észre :) -
#31 Nem, sajnos csak kívülről csodálhatod :)
-
Norberto91 #30 Hello én még nem próbáltam ki a játékot, és lenne egy kérdésem, hogy a Batmobilba belehet ülni?:D -
Hoz_Hun #29 Na azért a Combat Challenge-kben van ám kihívás és nem az első felére gondolok. Egy nevet említek csak "Shock and Awe". Na az valami brutális szerintem, nem is sikerült még megcsinálni. Az meg hogy a medálokat is megkapjam hozzá az megint egy külön mise. Pedig végigvittema játékot hardon is, de az semmi az utolsó pár (extreme) Challengehez képest.
u.i.: ja, egy személyes tapasztalat, amit igazándiból hardon jöttem rá mennyire hasznos: batclaw használata! Nagyon hasznos tömegkezelésre szerintem. -
#28 még szerencse hogy már az elejétől kezdve pusztítottam a fogakat, nem lennék boldog ha azok után kellene bóklásznom. valami 84%-nál járok teljesítésben, már csak a Challenge rommok maradtak. lehet ez lesz az első platinum trófeás játékom? -
Hoz_Hun #27 Jaja, valószínüleg azt hagytad ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy az a Warden Office vagy sem azt nem tudom, minden esetre ahol Dr. Young felrobban, az előtte lévő irodában ahogy az ajton belépsz nézz felfele. -
#26 Van egy tippem, hogy melyiket hagytad ki a Mansion-ben!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj a Warden Office-be! Ha ott vagy nézz fel, lesz egy rész ahova felhúzhatod magad a Grapple-el, egy felső emelet. Itt lesznek a fogak. Szerintem te is itt akadhattál el, ahogyan én is :) -
#25 Nekem Rébuszból maradt 3 fogsor a Mansion-ben, és kemény 1 db a Medical-ban, de egyszerűen nem találom, szóval nem igen lesz meg a 240 :( -
Hoz_Hun #24 Igen, utánna még barangolhatsz mindenfele, így utolag össze tudod szedni Rébusz talányait. Én a végére már mindet összeszedtem, csak Arkham szellemének utolsó bejegyzése hiányzott, mert lusta voltam végighalgtni a történelmi monológjait, de a vége után meghalgattam és simán ki lehet találni ki a szellem és hol van az utolsó bejegyzés.
Én Normalon vittem végig és megadta az Easyt is.
Nagyon, nagyon jó a játék. A chalengekből a bunyók a végefelé nagyon durvák. Néha még a második turnuson se jutok túl, pedig azt hittem nagyon állatúl megy már a verekedés. A lopakodós extremen is élvezetes és végigvihető. -
#23 Tulajdonképpen lehet, mivel ha végigvitel után ráböksz a continue storira, akkor az utolsó csata előtti chechpointra dob. Innen meg nyugodtam mehetsz gyűjtögetni :)
Ja és a Credits listát nézze végig mindenki! -
#22 aki már végig vitte, mikor "valahogy" vége lesz, lehet még tovább barangolni a szigeten hogy felszedjem az elhagyott cuccokat, vagy inkább még a sztori közben pedálozzak? -
#21 A játékban említik hangosbemondón az arkhamcare.com weblapot, mondom egy próbát megér. És valóban, ez egy létező weboldal :D Nézzétek meg! -
#20 Közben utánajártan és a válasz igen, visszamenőleg is megadja az acsikat :) -
Renátó1985 #19 50%-nál vagyok normalon majd megírom megkaptam e az easy acsit -
#18 Easy-n végigtoltam már, minden Riddle megvan :)
Már bánom, hogy nem normalon kezdtem, de a Big Bang acsi miatt megérte :)
Kérdés: ha egyből hardon nyomtam volna végig, visszamenőleg megkaptam volna az easy-ért és normal-ért járó acsikat is? -
Renátó1985 #17 senki nem nyomja?
iszonyatosan jó játék! -
#16 Volt szerencsém ma elolvasni a könyvet. Röviden: mindenkinek csak ajánlani tudom, bár inkább képregény mint könyv, elég beteges illusztrációkkal :D
Így előre is le merem fogadni, hogy a játéknak, a címén, a helyszínen, meg az alapfelálláson (Bőregér vs rabok) kívül nem sok köze lesz a könyvhöz :) -
#15 A detektív mód lényege, hogy különféle színekkel emeli ki a fontosabb tárgyakat, vagy az ellenfeleket. Ennél a résznél a vízköpőket kellene észrevenned a falakon. Ezekre fel tudsz kapaszkodni :) -
#14 A demóban mitt kell csinálni az elején? Azt mondja a játék kapcsoljam be a detektív módot, és nézzek körbe a környezetemben. Bekapcsoltam, körbejártam az egészet, de nem történik semmi.
Ötlet?! -
-
#12 Tessék:
PS3
Xbox360
Ha pedig nincs LIVE-od:
Link -
Padlogáz2 #11 Na dobáljátok a linket,nekem kell ez a szar. -
#10 A már befutott reviewekben 12+ óra játékidő írtak, ami nem olyan sok viszont még így is több, mint a jónéhány mai game.
Ami számomra még kétséges, az az, hogy milyen szintű fejtörőket kapunk? Remélem agytornáztató feladványok lesznek, elvégre bőregerünk detektív :)
Meg a Riddle's Challenge-rész sem egyértelmű. Most akkor ezek tényleg puzzle részek lesznek, vagy csak a kérdőjeleket kell összegyűjteni?
Mert, ha ez utóbbi, akkor szívás. -
#9 végigtoltam a demót, és meg kell, h mondjam nagyon kellemeset csalódtam :)
a grafika remek, az irányítás is egyszerű és a játék hangulata is nagyon ott van. :)
szvsz eddigi legjobb bőregeres játék ^^
erősen gondolkodom rajta, h majd megvegyem. az egyetlen kérdés a szavatossága. -
#8 ? -
#7 Nyugi, lesz itt pörgés, ha kijön végre :D -
#6 Nagy a tolongás:D Ahogy látom a konzolos fórumban csak a pc szidás meg a készülékek topikjaiban születik érdembeli mennyiségű hozzászólás -
#5 WTF???????? -
#4 az is igaz sorry -
#3 az a játékos fórumba van, ez pedig a konzolos... -
#2 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1218625550 -
#1 A Rocksteady csapat játéka, nagy várakozásnak örvend.
Mivel közeledik a kiadás időpontja (Augusztus 28) és még a konzolos topicban nem volt ilyen téma, ezért gondoltam, nyitok neki egyet. :)
Aki még nem próbálta a demót feltétlen adjon neki egy esélyt!
Írjátok le véleményeteket a játékról!