800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
#800 Ééés egy enchantolós idegrohamomban el is vesztettem az összes eddig (lvl 26) összegyűjtött pénzem. :) -
#799 Így is mega-cheat, a biztonságosabbá tétellel már kimerítené a csalás összes fogalmát. Ettől izgi a dolog :) -
Rusy #798 Segítsen már valaki, hihetetlen de elakadtam a játékban, nem lehet sehova sem menni, level 14-es vagyok lementem a sötét kamrák résznél még 2 db alsó szintre, de utána zsákutca lett merre kellene menni tovább -
YakHead #797 Meg van köszi:)
Van a destroyer Berserker skill fáján egy olyan skill, hogy Offensive spell mastery. Ez mit takar? Mert ahogy olvasom a támadó spellek szintjét növeli. De nem veszem észre, hogy így lenne. -
#796 van valami potion erre.. -
YakHead #795 Srácok, van valami lehetőség a skillpontok újraosztására? Van pár olyan pont, amit elég rossz helyre pakoltam (kipróbáltam hátha überdúrvarohadt erős lesz a karim ). Most meg jó lenne ha újra tudnám pakolni:) -
#794 Működni fog.
Nem kell kilépni a játékból. :)
Meg lehetne keresni persze azt az egy file-t amit másolgatni kell, de mivel a roaming/runic games/torchlight mappa összesen nem több mint 1-2 megabyte így felesleges szórakozni, leggyorsabb másolni az egészet.
-
YakHead #793 Ahhaaaaaa. Én eddig úgy próbáltam, hogy kiléptem a játékból (nem alt+tab-bal, hanem totál kiléptem) és csak a save könyvtárat másoltam ki. De hiába másoltam vissza a játék könyvtárba a régi mentéseket nem történt semmi változás. De meg fogom próbálni úgy, ahogy te írtad, a komplett Torchlight mappát fogom kimásolni. Köszi. -
#792 De igen.
Enchant előtt, amikor a varázslónál állsz kilépsz a főképernyőre, majd Alt+Tab és a c:\users\*fiókneved*\AppData\Roaming\Runic games\Torchlight mappa tartalmát kimásolod egy másik könyvtárba (nálam pl. Torchlight-saves) majd Alt+Tab visszatérsz a játékhoz és bájolsz.
Ha sikerült akkor ismét kilépsz és "mentesz" ha nem akkor a mentett mappatartalmat visszamásolod az eredeti helyre (Torchlight mappa) és onnan folytatod ahol kiléptél (enchant előtt a varázslónál állsz).
Bármikor tudsz így menteni, de csak ha kilépsz a főképernyőre, mivel a játék akkor menti el az állást és írja felül a fájlokat a Roaming mappában.
Az enchantnál minél több bájolás van már egy fegyveren/tárgyon annál nagyobb a kudarc esélye.
40% felett már nagyon necces. Minden sikeres enchant után ments! -
YakHead #791 Srácok, lehet valamit kezdeni ezzel az enchanttal? Az öreg csókához beraktam a "legjobb" fegyverem aztán két enchant jól is sikerült. Beraktam harmadszor is és totál lekapta az összes addigi plusz dolgot róla. Majd megvesztem olyan ideges lettem. Nem lehet csinálni valamit azzal a vénemberrel vagy nem lehet valahogy "biztonságosabbá" tenni ezt az encsant dolgot? -
#790 ...csak 2012 december végéig.
-
#789 a történetnek akkor van vége ha megölted az utolsó bosst a 37. vagy hányadik szinten a bányában, utána mehetsz az endless dungeonbe (shadow vault) endless ideig játszani. -
YakHead #788 Srácok, hogy lehet ezt a játékot "végigjátszani"? Merthogy a városból nyíló pályák elfogytak. Na most az egyik vendortól lehet venni térképeket és azokat nyúzom, de akkor ezekszerint azok segítségével lehet úgymond "végigjátszani"? Vagy valahogy lehet utazni másik helyszínre is a játékban? -
YakHead #787 Jah, közben megtaláltam én is , de azért köszi. -
#786 torchlightcalc.com -
YakHead #785 Srácok, van ehhez a játékhoz valamiféle "talent" kalkulátor szerűség? -
#784 legyen a 2. rész is ilyen sikeres, jó kis széria lehet ebből. -
#783 Runic Games announced that its dungeon crawler Torchlight has officially sold over one million units across all platforms (PC, Mac, and Xbox). -
Pio #782 Sőt, most még annál is kevesebb, 2.99 :) -
#781 Szar mert nem lehet steamre regelni, amugy ha akciozva van steamen akkor 3.75 euro. fele annyi mint az ujsag. -
#780 :)
Késő..
Legyen a TL2 és akkor azonnal rohanok PC Gurut venni.. -
#779 Az új pc guru-hoz a Torchlight az ajándék teljes játék. -
#778 Alchmeistnek mi a jó skillek? az Ember shock az? nem nagyon tom eldönteni, egy karin cheattel felnyomtam lv 100ra god mod, kipóbáltam, hát nem tom h jó e vmire, DE most a rendes nem cheatelőls, karin rakjak rá pontot? -
#777 Az a furcsa hogy igen.. :) -
#776 Két karakter (mentés) között lehet vhogy cuccokat cserélgetni? Pl ha beteszem az egyik ládába a városban? -
#775 Jah ok -
#774 #770 :P -
#773 Nincs Mods nevű mappa sehol, az application data egyik mappájában sincs a játéknak könyvtára, akkor hova másoljam be a modokat? -
#772 de van pl
-
#771 torchlight hoz nincs vmi grafika mod? ami dobna vmit a látványon? -
#770 A most megjelent HotSpot-tal lehet pár kattintással telepíteni modokat, pályákat és classokat is. -
#769 Sziasztok!
Na, ki próbáltam a játékot és töltöttem le hozzá class modokat. Bemásoltam a könyvtárat a docu..blabla.mods mappápa és új karakternél csak az alap 3 kasztot látom.
Van még valami trükk? -
#768 Achieved enlightenment by speaking with the horse 100 times -
ProEvoFan #767 Ezt az acsit hogy kell megszerezni :F ----->The Horse Whisperer
-
kenyeresdaniel #766 Meghaltam XD
Lvl 22 hardcore ,hard , alkimista volt.
Következő karakterem nem indítom hardore-on. -
#765 Az még elmegy.
Ha valóban JÓ a játék.. -
#764 576 eladói aztán nagyon informáltak:) Egyébként jelen állás szerint 2011 második negyedévében jelenik meg, tehát április és június között. Az árát pedig senki sem tudja ilyenkor, még a kiadó sem. Miután hosszabb lesz, lesz benne online mód is, simán lehet teljes árú játék - azaz ~40$ körüli. -
#763 Diablo 3:
kell!
Tavaly keresem, ígéretek: év végén, aztán majd 2011 január 7.
január 15.
majd tavasszal..
Most: valószínűleg decemberre...
Már bocsánat, nem akarok én kötekedni, de mi a frászt kell ennyit ülni egy ILYEN játékon????
Ennyivel nem lehet homlokegyenest új, hogy évekig szenvedjenek a fejlesztéssel...
-
#762 elbohóckodják az időt az xboxos porttal, rácsúsznak a diablora aztán zárhatják be a stúdiót. -
#761 576-ban kérdezősködtem a második részről, nem tudják mikor jön, nekik sincs még infójuk.
Árral kapcsolatban is csak tippjük van: mivel az előző is 3 ezer Ft körül volt kapható, ez is 5 alatt lesz... ennyit én is sejtettem.
Az engine nagyjából ugyanaz, a LAN-multi lehetőség meg nem hiszem, hogy megterhelné őket annyira, hogy a zsebünkön megérezzük...
Reméljük a legjobbakat.