7
-
atomkrumpli #7 azért vannak már egy néhányan Mo.-n is akinek kevés az 54Mbps wifi, a vezetékes átviteltől ez nagyon messze van már (otthoni cuccokkal ~700Mbps) ráfér a fejlesztés -
#6 jah, az 54mbit/s az elméleti maximum, a valóságban 20-30 között van normál/ideális esetben. valószínűleg az a 600 sem lesz azért 600, de én a harmadával már szerintem beérném :)
egyébként nyilván nem net miatt kell egyelőre az ekkora sávszélesség, hanem helyi háló miatt. -
torcipepe #5 akkor már inkább ez: http://www.technet.hu/data/cikk/38/68/72/cikk_386872/7.jpg -
AranyKéz #4 > egy átlagos internet előfizetés letöltési sebessége 10-20Mbps, ami bőven belefér a 802.11g 54Mbps-os átviteli sebességébe
54mbps ideális körülmények között, kis távolságról, minőségi adapterekkel, egy irányba...
Gyakorlatban örülhetsz ha ennek töredékét kapod. Én például csak 11mbps sebességet tudok elérni mert szutyok wifi adaptert vettem (legalábbis én ennek tudom be, más okot nem nagyon találtam).
Ellenben a Gigabit Ethernet lazán kinyomja az 500mbps-et, és gyanítom hogy nem a hálózat a szűk keresztmetszet. -
torcipepe #3 egy átlagos internet előfizetés letöltési sebessége 10-20Mbps, ami bőven belefér a 802.11g 54Mbps-os átviteli sebességébe, szóval nagyon nem értem, minek ekkora sebességű eszköz.
nekem egy t-offline 8/1Mbps-os csomagom van itthon, ami még egy koaxiális hálózatot sem terhelne le. -
#2 Fw frissitések vajon lesznek? Nem mi? Vehetünk új dolgokat megint... Nekem G-s wifim van otthon és semmire se elég. SD tartalom stream-elésére is épphogy, HD-ról meg nem is érdemes beszélni. Netezni jó, megosztani már nem... -
#1 hát, a laptopomban az Intel Ultimate N 5300 elvileg 3x3-as lesz, 450 megabittel, az azért annyival már nem lassabb a véglegesnél..