YARG PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Akkor ha vki felveszi DVDre ahogy x360on lejátsza a számot, aztán a gitárját a PCbe dugja és elindítja az editort akkor a pontozás kész is lesz. Ha esetleg rögzíti a hangot is a hangkártyája bemenetén keresztül akkor ...
De a frets pontozás fileját is tudja már kezelni konverterrel, csak az szar. Mármint én nem játszanék azzal.
Csak sajna a kóder most 4.-es és nem nagyon van ideje a játékra a tanulás miatt.
De ha vkinek van olyan dala MP3ban aminek õ a copyright tulaja és felajánlja az gyorsítana kicsit, mert jelenleg nincs dal se amivel jogtisztán kirakhatnánk netre.
(hogy aztán ki mit másol bele, meg milyen GHs dalos pakkot csinál hozzá az már nem a mi felelõsségünk, lásd Frets <#vigyor1>#vigyor1> )
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ezen a videón az elején látszik a menü, a végén az editor.
Béta vidi
Az editor nem csak egérrel szerkeszthetõ hanem a kontrollert is elfogadja, vagyis ha lejátszod gitárral a számot az editorban akkor kész is a felpontozás <#vigyor1>#vigyor1>
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC 1: Intel E8500 @ 3.9 GHz , ATI 4870x2, 4GB RAM PC 2: PowerMac Pro, Two 3.2GHz Quad-Core Intel Xeon “Harpertown” processors @ 3550MHz, 16 GB RAM, NV8800 512MB
Videó
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
2. Szoba meg ilyesmi akkor lesz ha egy modeller veszi a fáradtságot és megalkotja 3D Studióban, Mayában, stb. Persze ingyen. Szal valszeg nem lesz.
3. a címe valószínûleg nem ez lesz, ez csak a munkacím. Ide várjuk az ötleteket, teljesen demokratikusan fogjuk eldönteni melyiket választjuk <#vigyor1>#vigyor1> de akinek nem fog tetszeni az kedve szerint nevezheti majd át az exe-t. <#beka2>#beka2>
De a valósághoz a dobnak van vmi kis köze, a gitárnak természetesen semmi.
@
én meg láttam videót, ahol srác "rávitte" rendes dobra a játékot... azt ütötte aminek megfelelõ jel jött a képernyõn, és jé, tök jól hangzott... tehát a dob része az tényleg dob :D ha minden igaz... a gitár már nem tûnik annak...
@
VRSDM üzenetét mind a mai napig nem sikerült dekódolni.
Figyelmüket köszönjük :)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
De gondolom nehezebb fokozaton megvan a rendes dobjáték, úgy már érdekes lehet :)
de mondjuk aki rockbandben dobol az szerintem a valóságban is tud(na) már (mert ott ugyan úgy van lábdob/pergõ/lábcin stb. mint a valóságban)
bár énsem játszottam még egyikkel sem, én a dobos részét azért jónak tartom ilyen szempontból
Sosem játszottam egyik guitar heroval se, de sztem köze nincs a gitározáshoz. Ugyanis ez egy játék, más mint igazából játszani egy hangszeren.
Alapból A guitar hero/frets on fire cuccokban igazán fantáziát nem találtam, viszont az újabb guitar hero-k, illetve a rock band-be már igen, ugyanis remek buliprogramok.
Bár én sosem próbálnék meg bármelyik játékkal gitár controlleren vacakolni 10 év gitározással a hátam mögött, mert marhára felidegesítene, hogy lejátszom gitáron az adott számot, a hülye controlleren meg nem megy :)
Viszont egy ének vagy dob nehezebb fokozaton már jó buli lehet.
A témához is hozzászólva: Videóból nézve ígéretesnek tûnik, sok sikert!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
2.szobát is lehet belerakni a scifi tér helyett? lehetne egy "pince" tégla színû pár plakáttal, lámpákkal.
A címen is lehetne változtatni.nekem ez jutott eszembe:Smash It (lehet hülyeség de szerintem jól hangzik)
#26: A gepemen sok problemak voltak az emlitett jatekokal mind szaggatnak, de olyan mertekben, hogy elviselhetetlen.
A legfontosabb ujitas ami jelenleg itt lebeg a szemem elott, hogy lesz benne TCPIP alapu tobbjatekos mod<#vigyor4>#vigyor4> es meg tobb ilyen hasznos funkcio. Az egesz forraskod C++-ban van irva es DX9-ben, elleneben a FOF phyton-ban van irva es OpenGL. Az OpenGL-el nincs gondom, csak a phyton-nal mert az egy script nyelv, a menetkozben kell feldolgozni lenyegeben olyan mint egy emulator, emiatt lassu. Ez okozza a legtobb sebessegbeli problemakat a FOFal, a C++ pedig egybol futtathato kodot kapsz ami gyors.
Otleteket szivesen varok, ami lehetseges beleteszem.<#crazya>#crazya>
PC 1: Intel E8500 @ 3.9 GHz , ATI 4870x2, 4GB RAM PC 2: PowerMac Pro, Two 3.2GHz Quad-Core Intel Xeon “Harpertown” processors @ 3550MHz, 16 GB RAM, NV8800 512MB
Hajrá!! :)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
---
Én Frets of Firerel tökéletesen meg vagyok elégedve, mondjuk Guitar Hero 3-mal se volt gondom... World Tourral csak annyi hogy szarok a zenék benne ... ez meg tök szubjektív. Szal miért is lesz jobb ez a Frets on Firenél? (Konkrétan FoFiXnél, mert azt használom nem a simát)
@
és akkor agyszír lesz ;)
u dont have to listen anybody else but me
na mindegy...
mondd meg az összes embernek aki fifázni szokott h kurvagyorsan hagyják abba és menjenek el focistának,továbbá minden fmezõnek hogy menjen el menedszernek!!4
(értsd: ez egy számítógépes játék, amit számítógépen kell játszani.mint sok más társa.ennyi.)
ON
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Gitár
A GH1-et én is kontrollerrel nyomtam anno PS2-õn, de ha rám hallgatsz veszel egy gitárt, sokkal nagyobb élmény.
Nemrég volt MMben akciózva vmi 10 ezerért játékkal együtt, szvsz hamarosan a gitár megvehetõ lesz 5 ezerért. (ha máshogy nem hát használtan)
avagy kérdezd meg a sok csst meg codost h nem lenne-e egyszerûbb elmenni katonának.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
+fav
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...