Tovább növekszik az Intel fölénye

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
há énmeg csöndesebbre -> zöldebbre.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

De minek az erõmû? Lesz majd persze (sõt már van is, gyõzd megfizetni...), de a zöld IT. Egy HD videót lejátszó gépnek sem kell annyit fogyasztania (mivel már az olcsó kártyák is leviszik).

Oké, ez az atom proci valóban vacak (mobilokba jó lenne, de azok meg csúsznak).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Narxis
Mekkora lol vagy ember...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
Kit izgat a fogyasztás?!?? Erõmûveket akarunk, nem pedig múlt évezredi technológiát kisfogyival!!! Elegem van a downgrade-bõl, ÉN erõsebb hwre vágyom...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sanyix
Pedig fogyasztásban egyáltalán nem jó ezekkel a szar chipsetekkel. Ott van ahol egy amd chipset hd3200 gpu-val+ egy sempron... pedig ez a kombináció jóval erõsebb. Csak hát a sok nab azt látja hogy omg atom 2w, sempron meg 8 vagy mennyi, chipset meg ugye a viszbül veszi ki a zenergiát.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

CyrSys:
Látszik, hogy lövésed sincs a számítástechnikához, csak divatuser vagy.
Mondom ezt úgy, hogy nekem is Intel van 3 éve. Azelõtt AMD/Intel vegyesen, de az igazi a huszon-pár évvel ezelõtti C64-es volt, meg a Primo-k 😄

Senkinek sem jó az, ha egy cég ilyen monopolhelyzetbe kerül, még neked sem CyrSys, max ha fõrészvényes lennél az Intelnél, amit erõsen kétlek 😄
Pfff... látom, értesz hozzá...

Strogg: ha csak magát a CPU-t nézed, akkro igen, csakhogy tré 945-ös chipsettel együtt kell vizsgálni a fogyasztást, úgy meg már annyira nem jó... amit megspórolsz a processzorral, elveszíted a chipseten.
kisgabo
intel e8400 33000+áfa, amd x2 240 12000+áfa.

jól megrantva ( de alapon se kell szégyenkeznie ) az utóbbi, játékok alatt észrevehetetlenül lassabb...

oké, pl kódolásnál az erõsebb koproci az intel fele billen... de alapvetõen

net+játék, a nagytöbbség.

e8400 ára, alapvetõen fél éve ugyan ennyi... megeenne minket ez a féreg intel, ha egyedül marad.

A link nem jön be, de nembaj. 😛

Na majd jön a 3 féle új foglalat... remélem akkor az AMD a barátságosabb foglalatozásával feljöhet kicsit. Mindenkinek nagyon rossz lenne az Intel uralom... Sem árcsökkentésre nem lennének rákényszerítve, sem felhasználóbarátságra - mint ahogy szinte most sem. Kihozzák azt a sok új foglalatot, aztán fogalma sincs az embereknek hogy mit érdemes venni... vagy ha esetleg fejleszteni akar, akkor megéri egyáltalán elkötelezni magad egy foglalatnál teljes gépcsere nélkül.
ez a lényege...
Szerintem is az atom+netbook roham ami ezt a sikert hozta nekik.
Mellesleg az atom a legputribb proci jelenleg a piacon. Viszont... a fogyasztása sokkal barátibb mint a többinek.
Ez a hír zene füleimnek. Éljen a minõség!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Véletlenül nem az Atom szutykoknak köszönhetõ ez növekedés ?
Komolyan nem értem az AMD-t, hogy miért nem porolta le az Athlon-t és adta ki mai gyártástechnológiával.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Nagy kaland. Ettõl még nem veszek intel procit.
← ElőzőOldal 3 / 3