201
Years 1-4
-
Adam Potter #121 Nekm az lenne a gondom a dark tower szintnél, hogy mikor meg kell csinálni az erősítőszert, és hogy ahoz megszerezzem a csontot fel kell helyezni a lila madarat a helyére és az lehajlik aztán betöri az üveget. Hát nekem nem töri be viszont csörömpölés az van! Mi itt a baj? Valaki segítsen! A szobros fagyós rész már sikerült. -
Domcsika #120 Nincsen valamilyen trükk ahoz hogy a százfűléfőzetnél átválzozzak a kívánt karakterré?Úgy értem hogy valamilyen beállítás vagy ilyesmi.Nekem csak Hermione és Hagrid megy a karaktereim közül.De lehet hogy mások is működne mert nem néztem az összeset,de vannak olyan karatere aik fontosak mégsem tudom őet használni.Ráadásul bizonyos próbálkozás után kilép a játék.Nincsen a játékhoz véletlenül patch? -
Fooka #119 Nekem is ott fagyott meg a játék ahol a két szoborral kell kiolvasztani a jeges ajtót, viszont találtam rá megoldást: a játék beállításainál a grafikai résznél ha kikapcsoljátok az "enchanted" opciót akkor a játék újraindítását követően működni fog a dolog. Legalábbis nálam ment. -
cajsi #118 Sziaztok! aki akkar piros varázslatot tudó karaktert az csinálja meg a titkok kamrájában a utsó pályát mikor a kigyót kell legyőzni :) ha megvan a kobold a sarokba ott a széfje kinyitod és ott van Tom Denem :D -
Domcsika #117 Küldenél egy videót az időutazásról? -
#116 Full walkthrough, meg minden infó a játékhoz (angol)
http://www.cheatcc.com/xbox360/sg/lego_harry_potter_years_1_4.txt
-
#115 bájitaltanon van, talán fent ha jól emlékszem.
És igen, Barty Kuprt Jr. is jó -
Domcsika #114 Köröbelül hány percet várjak és milyen gombokat nyomogassak időutazásnál?És Roxfortban a konyha előtti lépcsőnél lévő százfűlé főzetnél milyen karakterrel váltsak Dobbyra?Egyébként amikor nem sikerül a bájital és bemegyek valahova akkor forog az üst majd kis idő múlva kikapcsol a játék. -
Domcsika #113 Azt én sem tudom, viszont a negyedik rész első szintjén találhatsz egy olyan karaktert hogy Barty Crounch Junior.(Vagy ilyesmi.)Ő is megfelel a célra.Egyébként story módban is megszerezhető.(Ha jól tudom.) -
kunszabi10 #112 keresem pitont de nem találom sehol, valaki megmondaná hogy melyik pályán van?
-
kunszabi10 #111 köszi
-
#110 a piros tárgyakat CSAK halálfaló tudja kinyitni ... például Piton.
Úgyhogy a 2x végigjátszás (2.ra free play) mindenkinek szükséges lesz Piton megtalálás követően (kastélyban van ... de már nem emlékszem hol).
Meg a trezorszerűket csak a kulcsos manó
-
kunszabi10 #109 Mint hogy már elöttem is kérdezték de nem kapott választ én is kiváncsilennék arra hogy mit kell csinálni a pirosan csillógó tárgyakkal? Ha segitenétek akkor nagyon meg köszöném. -
Gundam #108 Tulajdonképpen nem akadtam el, csak hiányzik ez a pálya a falról. -
Domcsika #107 Köszönöm.Egyébként nekem nem volt probléma Tom Denem naplójával.Nem tudom hogy mit csinálj de ha elmondod hogy hol akadtál el akkor segítek.Egyébként egyszer nekem is újra kellett kezdenem a játéot.Viszont a kérdésedre az aváslasz hogy ezt mindenkinek írtam hátha tud valaki segíteni. -
Gundam #106 Ezt most nekem írtad Domcsika?
Hát, nekem is ilyeneket csinál, ezek jellegzetes glitch-ek a játékban.
Hermiónéval többször is próbálkoztam, és végül összejött, talán ha 1 kicsit többet várnál, nyomogatnád a gombokat, akkor talán összejön, mert nekem összejött.
A százfűlé főzetnél, próbálkozz többször, és más karakterekkel. -
Domcsika #105 Lőjj rá a baloldali képen a varászlóra. -
Domcsika #104 Lenne két NAGY problémém
1.Amikor Hemionéval egy ingaóránál használom az időutazást akkor Hermione előveszi az időnyerőt,és használja.És amikor a képernyő már fehér akkor a háttérben hallatszik a zene.Várok egy kicsit de még mindig fehér a képernyő így nem tudok időutazást csinálni.Mit csináljak hogy tudjak időutazást csinálni?
2.Amikor megtanultam a százfűlé főzetet akkor működött a főzet viszont amikor más esetben használom akkor ide oda rázkódik a személy és látszik mögötte a csillámlás de még mindig ugyanaz a szeemély maradt.Mit csináljak hogy tudjam használni a százfűlé főzetet? -
Gundam #103 Helo!
Van 1 jelegzetes glitch a játékban elméletileg tört verzióknál:
Nagyban játszok a gammel, és eljutok Tom Danem naplójába.
Na már most, nem tudtam megcsinálni, ezért kiléptem.
Láss csodát, a Foltozott üstben a képkereteknél, a 2. évnél hiányzik 1 kép, csodálkoztam, meik lehet az. Na melyik? Hát Tom Danem naplója. Igen. Mondom magamba: Mi a F*sz? Újra kéne kezdenem a játékot más forumok szerint, ugyanis hiába megyek a lány wc-hez, az nem nyílik ki újra. 88,5%-nál járok.
Nem lehetne ezt megoldani újrakezdés nélkül? -
marci555 #102 Heló!
Láttam már volt pár embernek ilyen problémája, hogy villódzik a kép és a karakterek nem látszanak. Radeon 9550-es videókártya van a gépba és friss directx és videókártya driver is. Valamelyikőtöknek sikerült megoldani a problémát, vagy valaki tud-e esetleg megoldást?
Köszi! -
Alamos14 #101 Valaki küldene egy linket honan tudom letőlteni, mert a reloaded-es verziónál inditáskor hibát ír az exe-re 3 crack-el próbálkoztam a clondvd-s verziót pedig 1 óra 20 percig rakta és a telepítés végén lefagy az installer és letöröl mindent. -
Master Rick #100 Megoldottuk...:) VOlt a közelben százfűlé főzet, azzal csináltunk Ront...:) -
Master Rick #99 Sziasztok!
A 3. fejezetnél elakadtunk haverral... Ron és Hermione lementek Roxmortsba, és ugye Harry meg megkapta a térképet Gtől és Ftől... Namármost a szobor amihez kéne menni, az egy sárga ajtó mögött van, aminek a kinyitásához egy sárga szobrot kell összerakni... És ehhez kéne Ron patkánya, hogy lelökje az utolsó darabot... a videón nyitva van ez az ajtó már(6:50nél), de mostanáig erről az ajtóról nem is tudtunk, mert nem vitt dolgunk errefele, és most nincs Ron patkánya... Nem lehet valahogy visszamenni a sztoriban, hogy ez megoldódjon? vagy egyéb ügyeskedéssel nem lehet? mert nem szeretnénk újrakezdeni a játékot, mert annyira azért nem jó... a segítséget előre is köszönöm...
jah igen, és a videó, mielőtt elfelejtem:)(screenshotot a windows nem tudott csinálni, de ha kell akkor letöltök fraps-t, és csinálok...)
Videó -
Fuzzy #98 Na ezt kipróbálom. Köszi -
gszp #97 Találtam egy ilyet! -
Fuzzy #96 Sziasztok!
A szobros fagyós részt nem tudom megcsinálni a leírásnak megfelelően sem. Írta gszp, hogy úgy kell kilőni a szobrokat, hogy ne legyenek a képben. Ha a jeges ajtóval szemben állunk akkor a bal oldali szoborra, hogy lehet úgy rálőni, hogy ne legyen a képben? Mondjuk a jobb oldalival sem működött.
Köszi
-
Alamos14 #95 Hello nekem is a reloaded-es verzio van meg win7 alatt mikor elakarom nindítani egyszerüen ki írja hogy rendszer hibát észlelt és leál.
Erre meg találtad a megoldást vagy valaki tudja mi lehet a gond? -
beteg #94 sziasztok!
nem tudjátok, hogy mit lehet kezdeni az olyan tárgyakkal, amik körül piros csillogás van? esetleg egy speckó karakter vagy varázslat kéne hozzá? -
gszp #93 Na, végre sikerült a Dark Tower pálya! Íme, egy kicsit megváltoztatott metódus:
Hermione bal szélen az ajtónál, jobb oldalról kilő a bal oldali szobor, majd át a bal oldalra, és kilő a jobb oldali szobor. Ez utóbbi nem lesz könnyű, úgy hogy ne lógjon bele a jégfal a képbe. A lényeg tehát az, hogy az a szobor, amelyiket lőjük, ne legyen a képen!
Sok sikert! -
Domcsika #92 Bocsánat! a 94-es számúnak üzentem az előbbi üzenetet. -
Domcsika #91 Miután visszalőtted a zöld izét, Harryvel ugorj Mógushoz és üsd meg. -
Pesz #90 NAAAAAAAAAA!!!!Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!nem lehet valami más Creck-et leszedni vagy valami????miért fagy le??????? -
ratgab #89 És te most így jól érzed magad? -
#88 -
#87 Sectumsempra -
#86 nekem megvan de még nem tettem fel, barátnőm miatt szedtem le, mert lehet 2 en játszani 1 gépen, és ien játékokból kevés van sajna, a trailerek alapján nagyon jónak ígérkezik, remélem hamarosan zúzhatjuk, addig is adava kevadra:P -
Pesz #85 Sziasztok!!!!Sírva könyörgöm valaki mondja meg hogy a Dark Tower pályán annál a két istenverése szobornál miért fagy le???????????Mit csináljak??? Már próbáltam a leírt módszert,frissítettem is......
Imádom a legó játékokat és nemtudok játszani!!!Megőrülök!!!!!!!
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
koj #84 Megvan, de az első végén amikor a sakk után harcolni kell akkor hozzádobom azt a zöld bigyót de nem meg le az élete, mindig 3 szíven áll akárhányszor visszadobom. -
koj #83 Sziasztok! Hogy kell a tiltott rengeteg első részén továbbmenni? Van egy mozgó fa és nem lehet vele semmit csinálni, és nem lehet sehova menni. -
nagy0716 #82 Már azt kilőttem utána átment egy másik képre a labda onnan is kilőttem és átment egy fenti képre és oda kéne jutni most!