LEGO Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki küldene egy linket honan tudom letõlteni, mert a reloaded-es verziónál inditáskor hibát ír az exe-re 3 crack-el próbálkoztam a clondvd-s verziót pedig 1 óra 20 percig rakta és a telepítés végén lefagy az installer és letöröl mindent.
Megoldottuk...😊 VOlt a közelben százfûlé fõzet, azzal csináltunk Ront...😊

Sziasztok!
A 3. fejezetnél elakadtunk haverral... Ron és Hermione lementek Roxmortsba, és ugye Harry meg megkapta a térképet Gtõl és Ftõl... Namármost a szobor amihez kéne menni, az egy sárga ajtó mögött van, aminek a kinyitásához egy sárga szobrot kell összerakni... És ehhez kéne Ron patkánya, hogy lelökje az utolsó darabot... a videón nyitva van ez az ajtó már(6:50nél), de mostanáig errõl az ajtóról nem is tudtunk, mert nem vitt dolgunk errefele, és most nincs Ron patkánya... Nem lehet valahogy visszamenni a sztoriban, hogy ez megoldódjon? vagy egyéb ügyeskedéssel nem lehet? mert nem szeretnénk újrakezdeni a játékot, mert annyira azért nem jó... a segítséget elõre is köszönöm...
jah igen, és a videó, mielõtt elfelejtem😊(screenshotot a windows nem tudott csinálni, de ha kell akkor letöltök fraps-t, és csinálok...)
Videó

Na ezt kipróbálom. Köszi
Találtam egy ilyet!
Sziasztok!

A szobros fagyós részt nem tudom megcsinálni a leírásnak megfelelõen sem. Írta gszp, hogy úgy kell kilõni a szobrokat, hogy ne legyenek a képben. Ha a jeges ajtóval szemben állunk akkor a bal oldali szoborra, hogy lehet úgy rálõni, hogy ne legyen a képben? Mondjuk a jobb oldalival sem mûködött.

Köszi
Hello nekem is a reloaded-es verzio van meg win7 alatt mikor elakarom nindítani egyszerüen ki írja hogy rendszer hibát észlelt és leál.
Erre meg találtad a megoldást vagy valaki tudja mi lehet a gond?
sziasztok!
nem tudjátok, hogy mit lehet kezdeni az olyan tárgyakkal, amik körül piros csillogás van? esetleg egy speckó karakter vagy varázslat kéne hozzá?
Na, végre sikerült a Dark Tower pálya! Íme, egy kicsit megváltoztatott metódus:

Hermione bal szélen az ajtónál, jobb oldalról kilõ a bal oldali szobor, majd át a bal oldalra, és kilõ a jobb oldali szobor. Ez utóbbi nem lesz könnyû, úgy hogy ne lógjon bele a jégfal a képbe. A lényeg tehát az, hogy az a szobor, amelyiket lõjük, ne legyen a képen!

Sok sikert!
Bocsánat! a 94-es számúnak üzentem az elõbbi üzenetet.
Miután visszalõtted a zöld izét, Harryvel ugorj Mógushoz és üsd meg.
NAAAAAAAAAA!!!!Valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!nem lehet valami más Creck-et leszedni vagy valami????miért fagy le???????
És te most így jól érzed magad?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carloska
<#mf2>

Carloska
Sectumsempra

hamotar
nekem megvan de még nem tettem fel, barátnõm miatt szedtem le, mert lehet 2 en játszani 1 gépen, és ien játékokból kevés van sajna, a trailerek alapján nagyon jónak ígérkezik, remélem hamarosan zúzhatjuk, addig is adava kevadra😛

Sziasztok!!!!Sírva könyörgöm valaki mondja meg hogy a Dark Tower pályán annál a két istenverése szobornál miért fagy le???????????Mit csináljak??? Már próbáltam a leírt módszert,frissítettem is......
Imádom a legó játékokat és nemtudok játszani!!!Megõrülök!!!!!!!
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megvan, de az elsõ végén amikor a sakk után harcolni kell akkor hozzádobom azt a zöld bigyót de nem meg le az élete, mindig 3 szíven áll akárhányszor visszadobom.
Sziasztok! Hogy kell a tiltott rengeteg elsõ részén továbbmenni? Van egy mozgó fa és nem lehet vele semmit csinálni, és nem lehet sehova menni.
Már azt kilõttem utána átment egy másik képre a labda onnan is kilõttem és átment egy fenti képre és oda kéne jutni most!
Elõször lõdd ki a jobb oldali képen a srác kezébõl a labdát, utána meg a balt, de ez nem biztos.
Bocsi hogy sokszor küldi el csak most jöttem rá hogy hogyan kell beilleszteni és a bal oldali képrõl van szó!

Nah én itt járok és nem tudom h mit kell csinálni mivel a képre kell varázsolni de hiába teszem nem csinál semmit!!
Köszi. Tényleg becsapós és tuti nem jöttem volna rá egyedül. Tetszik a játék pedig kinõttem már ezekbõl. Legalábbis mások szerint. Köszi mégegyszer.
Becsapós, mert nem akkor kell trükközni😊
Meg kell várni míg visszamegy a tankba, olyankor kilövi azt golyót, amit egyszer már visszareptettél és újra vissza kell lõni, ami már megsebzi.
Sziasztok! Elakadtam picit a játékban. A 3. évben mikor lent vagyunk a városban és Malfoy-al kell hógolyózni akkor csinál magának egy ágyús jégkunyhót vagy mit. A probléma az, hogy a lebegtetõs varázslattal vissza tudom repíteni az ágyúcsõbe a kilõtt nagy golyót, és ezek után õ kinyitja fent a kunyhó tetejét. Gondolom ekkor kellene valahogy elkapni de sehogy sem sikerül mert csak pár másodpercre van kint a feje. Mi lehet a megoldás?
Köszi elõre is.
Agybajt kapok. Nekem is hasonló problémám van, ugyanis a Dark Tower pályán a szobornál lefagy. Próbáltam az általad említett cselt bevetni, de azzal sem mûködik. VGA driver, DirectX frissítés megvolt, mégis mindig lefagy. Nincs valakinek más ötlete?
Sziasztok! Az miért van hogy a menüben 2 esével ugrik lefelé a kijelölés. Az options elõtt ugye a load game van de azt átugorja és csak a new gamere enged kattintani. Ha mwg a játék közben megnyomom az F2-õt akkor meg a pausét semmilyen gombbal nem tudom eltüntetni mintha a játék megfagyna.
adios
Hello!
Lehet én vagyok a vak,de egyszerûen nem tudok továbbjutni a Tiltott Rengeteg elsõ részén,nem látom a kiutat. Ott van egy mozgó fa, gondolom azzal kell vmit cseszni,de azon kívûl h az esõfelhõkkel eláztatom,nemtok vele semmit kezdeni. Merre kell mennem?
Elõre is köszi!

Nekem két kérdésem lenne...
1) - A "Jinxed broom" nevû pályán a Slyhterin pajzsot hogy lehet leszedni abból a felsõ részbõl ahol van? >.<
2) - A tóban úszósnál pedig hol van a Hufflepuff pajzs? Hiába van az a detektorizém, nem találom...
Köszi a segítséget 😄
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan kell legyõzni voldemortot a temetõben?
nekem is hasonlóan a bejelentkezéskor újraindul a gépem(6600gt). elég régi, de eddig nem volt gond. az legújabb driver van fenn. múltkor a fallout 3 -ban is újraindult a vaultból kilépéskor.
valószínû win újrarakás jön, mert mindegyik lego gammát szerettem.

Egyértelmûen az eddig alkotott legjobb LEGO játék!
Eszméletlen sok tartalom van benne, még pályaszerkesztõt is tettek bele. Egyedül azt sajnálom, hogy nem lehet úgy karaktereket cserélni, mint a régebbiekben, gombnyomásra.
Nekem 4. év a sárkánnyal való küzdelem mikor megszerezném a tojást összekell rakni 3 legodarabot kék és zöldet helyére teszem ellenben mikor a pirosat elveszem a manótól az leesik a földre és elnyeli a föld!Megoldás?
JackSparrow88
Ok azóta már sikerült. Valami bug lehetett mert újratelepítettem + elölrõl kezdtem az egész játékot és aztán mikor megint eljutottam oda akkor már meg tudtam csinálni érdekes módon.(jelzett lilán)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Esc-drop out
saxicola
Hi!

Véletlen kétjátékos módra váltottam. Hogyan lehet visszaváltani egy karakteres módba?

www.gportal.hu/bioshock

Carloska
lenyomom az f2-t és lefagy nekem a game nagyon állat 😄

Domcsika! Nálam is ugyanez volt a probléma, de találtam rá megoldást.
Menj oda a szökõkúthoz, majd nyomj F2-t és Hermionét vezesd oda a zárt ajtóhoz és hagyd ott. Majd Harryvel nyírd ki a dementort. Állj be olyan pozícióba, hogy a jégtéglákat ne lásd, csak a szobrot és úgy varázsolj rá. A jobb és bal oldalira is.
Így sikerülnie kell (=
Segítség! a The Dark Tower nevû szinten amikor van az a nagy jégszobor és rálövök arra a fáklyatartó szoborra akkor lefagy a játék.Mindent próbáltam már,de mindig lefagy a játék.Mit csináljak hogy ne fagyjon le a játék?
Két eset lehetséges.

1.Nincs ott minden LEGO darabka

2.A képen a Lumos van beállítva varászlatként.
Nekem a karaktereket nem jeleníti meg. Geforce 6600Gt. A legújabb nvidia driverrel újraindul a gép. Feltettem egy omega drivert azzal sem jelenítette meg az emberkéket :-( legalább az újraindulás megszûnt.
Tud valaki valamilyen megoldást, mert a fiam a fülemet rágja?
Elõre is köszi.
Ahogy korábban egyszer a kisebb repkedõ bigyókat kellett.

A sötétebb pókokat meg lehet fogni lebegtetéssel, nyomvatartva a special gombot. Ezután elengeded a gombot, majd ismét lenyomod és nyomvatartod, ilyenkor forogni kezd a pók. Egy idõ után elengeded a gombot és berepül.

Tudna valaki segíteni, hogy hogyan kell kinyírni a follow the spiders nevû pályán a nagy pókot? Van ott egy kisebb pók, amit fel tudunk emelni, de hogyan kell hozzádobni?
hat egyik sem segitett... legujabb catalyst es legujabb dx. De egyedi lehet a problemam mert nem talalok neten hasonlo panaszokat...egyelore.

ugorj fel a bal felsõ sarokba a sárga izéhez és lökd bele a nyíl feletti szoborba.
Kongy
Valaki megmondaná hogy itt hogy lehet továbbjutni?? :

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

JackSparrow88
Próbáltam már mindenhogy de akkor sem tok mit kezdeni velük :S

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB