201
Years 1-4
-
misafeco #161 imilee! Melyik pályáról van szó? Nem igazán vágom, hogy ki az az első főboss. De ha leírod, hogy melyik pályán volt akkor tudok segíteni. -
imilee #160 Sziasztok!
kellene egy kis segítség sehogysem tudom megcsinálni azt a részt ahol az első főboss-hoz kellene vágni a második követ. töb megoldást is probáltam de sehogy sem megy. Help me! -
misafeco #159 sziasztok, én most vittem végig a játékot, aki akar, az kérdezhet -
jofpet #158 Valaki segítene?? Meghalt a fórum?? -
jofpet #157 Hi a megoldás:
nyomj esc-et menj az optionsra azon belül a video optionsra ott a brightness-et állítsd át 1.0-ról 2.0-ra (fényerő növelés)
Úgy már látni fogod a fa melletti létrát amin a kutyával felmászol és kiásod a földet, amiből manók ugranak ki és csinálnak egy másik létrát amin tobább tutsz menni a következő erdőrészbe. -
jofpet #156 Hi!
Én a demót töltöttem le kipróbálni, és a game ott akad meg ,hogy amikor az erdőben az utolsó jelenet(Voldemortot elkergeti az egyik kentaur) utána csak tölt és nem lép tovább. 30 percig hagytam tölteni. -
Cetkamen #155 helló, nekem már csak 1 gold brick és voldemort hiányzik és azt szeretném kérdezni, hogy valaki megtudja nekem mondani, hogy a könyvtárban, ha már megszereztem a közepén levőt, akkor ott miért jelez még a detektor? ha ott is van, akkor azt, hogy lehet megszerezni? és ha bug hol az utolsó? Légyszi írjatok minnél hamarabb ide vagy az e-mail címemre: [email protected] -
Ádám 95 #154 áá az remek:D -
zakmaniac #153 Köszi szépen, sikerült! :) -
babaada #152 Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
A 2. résznél elakadtam, mikor a kis kék "madárkákat" bezártam a kalitkába, utána mit kell csinálni?
Egyszerűen nem jövök rá.
Please!!!!!!
Köszike
-
Bucika007 #151 Sziasztok nekem már csak 7 karakter kell és 1 gold brick és az utcsó gold bricket a könyvtárban jelzi valahol a könyvespolcon és én sehol nem találom ez valami bug? (már 1 gold bricket találtam a könyvtár közepén) hamar írjatok vissza thy. -
Ádám 95 #150 zakmaniac megvan hogy kell megszerezni azt a manót vagy micsodát. Ha van olyan varázslatod amivel a lakatokat birod úgymond eltüntetni azzal kell egy asztalt vagy mit varázsolnod és abba van benne
utána kilépsz megveszed visszamész és hurrá megbirod csinálni a pályát :D -
Ádám 95 #149 de ha megtaláltad a módját akkor nekem is ird le -
Ádám 95 #148 próbálok keresni valami videót mert tudod igy saját memóriámra hagyatkozva az örökkévalóságig várhatnál :D és azt egyikünk se akarja -
dzsidzsike #147 sziasztok,
már a free játékoknál tartok. az 1.évben a face of the enemy pályában nem találom a mardekáros pajzsrészletet.vki legyen olyan kedves és irja meg,hol van.
köszönöm -
zakmaniac #146 Hali! Köszi a gyors választ, de pont az a gond, hogy azt az embert (goblint) az első pályán lehet megszerezni, pontosan amögött a kapu mögött, amit a goblinnal kéne kinyitnom, de a goblin a free play módban eltűnik :) (story módban a hülye goblin nem tűnik el, de ekkor ugye még nincs olyan varázslatom, amivel ki lehet nyitni azt a ládát, amiben a goblin van). 22-es csapdája:D
Amikor te kijátszottad 100%-ra, neked nem volt hasonló problémád a goblinnal? -
Ádám 95 #145 hát ha csak úgy tudsz tényleg továbbjutni hogy ő kinyissa akkor csináld azt hogy megszerzed azt az embert és utána csak egyszerüen ráváltasz és kinyitod magad.(viszont azt nekérdezd hol kell megszerezni) de ha jól tudom az elsö pályán -
zakmaniac #144 Hali! Végigjátszottam a story-t, kb. 50%-on vagyok. Most újra játszom a legelső pályát free mode-ban, de nem tudom megcsinálni a pályát mert miután a hivatalban integetek a goblinnak, ő teljesen eltűnik, így nincs aki kinyissa a kaput a továbbjutáshoz. Más is járt így? Mi lehet a megoldás? Köszi előre is. -
bandras97 #143 hogy lehet megszerezni felnőtt karaktert lakat varázslat nélkül és hol? a 3. rész uccsó pályán fagy ugyhogy nem tudok felnőtt karaktert szerezni léci segítsetek -
#142 Hol lehet leszedni a 100% kijátszást? -
Ádám 95 #141 á de jó megvan az utolsó ember is úgy hogy 100 százalékosan kijátszottam.cho chang volt akit nem találtam -
donoki #140 keress neten rá... ott tuti fent van, hogy hol találhatóak az emberkék -
Ádám 95 #139 ok most már jó úton vagyok kijátsszam de még mindig hiányzik egyetlen -egy ember még aztis elmondom hogy meik sorban hiányzik csak mondja meg valaki hogy holvan :D még lord voldemort is megvan -
Ádám 95 #138 nekem is van egy kérdésem én 98 százaléknál vagyok kb. hiányzik összesen két kockám és 9 karakter és az egyik kockadetektor vagy mi mutat egy helyre de nem lehet ott semmit csinálni (pontosabban az a hely ahova ugy lehet bejutni hogy iszol egy bájitalt és öreg leszel ) -
donoki #137 Hali!
Lenne egy kérdésem!
Vannak itt ilyen kerekek, azokat hogyan kell forgatni? Mert csillognak de sehogy se tudom elforgatni.. :/ Egy csomó dolog van a pályán amivel nem tudok mit csinálni, de csillog szóval lehetne... ez azért lehet, mert nincs hozzá megfelelő varázslatom?
+ Kérdés: Találtam a pályán ilyen kis darabokat, azokkal mit lehet kezdeni? -
kompedli #136 kösz szépen megvan ! -
Adam Potter #135 Még mindig nem sikerült betörni az ablakot a dark tower szinten! Valaki segít? Ha valaki megtudja csinálni videóban az jó lenne -
copypaste #134 Bocs ez a bagoly üzletben van.
-
copypaste #133 Ha bemész az üzletbe ahol a karaktereket lehet venni, ott össze lehet rakni egy seprűjármüvet azzal fel kell takarítani az összes koszt a padlón, akkor kapsz egy gold bricket. -
kompedli #132 Jah tudom már , de nincs ott se
csak az abszolúton mutatja a detektor , sőt ha bemegyek bármelyik boltba ott is
Aki megtalálta mind a 200-at pls segítsen hol lehet -
kompedli #131 ez a Burgin&Burks hol akar lenni ?
még nem is hallottam ilyet :S -
gladiator66 #130 Hali! Nekem is ugyanez a problémám , vannak benne grafikai hibák és nem jeleníti meg a karaktereket. Sikerült már megoldást találni? -
#129 lefelé van ott a Burgin&Burks, talán ott? -
kompedli #128 Sziasztok!
Egy nagy problémám van , mindent megcsináltam a játékban csak egyetlen darab gold brick hiányzik :(
A detektor az apszolúton mutatja sárgán,össze vissza villog, de sehol nem találom !
Valami ötlet ? -
Jety15 #127 sikerült kösz még egyszer
am a stud-os dolog azt eddig nem is láttam :D -
copypaste #126 1. a levegőben van egy kék stud azt kell összeszedni seprün ülve, majd egyesével jelennek meg ujjak kb. 10 db, ha mindet összeszeded akkor kapod meg a gold bricket.
2. bug a játékban, nincs ott semmi a Hogwarts Crest Detector
jelez, de azok nincsenek a kastélyban. -
Jety15 #125 Hello
nekem olyanban kéne segítség hogy be vannak kapcsolva az érzékelök
és két helyen fogalmam sincs mit kéne csinálni
1. kint az udvaron ahol az inga van, annak a térnek a közepén van egy szökőkút féleség és a felett jelzi hogy valaminek kéne lenni-e
2. a könyvtárban a zázolt részem ahova kell az öregitő szer ott a szoba végén a bal oldali könyves polcnál mutatja
ha valakinek sikerült ezeket megszerezni az legyen olyan jófej és mondja el nekem hogy hogyan
elöre is kösz -
Adam Potter #124 Tudsz küldeni egy olyan videót amiben megcsináltad? -
Adam Potter #123 Nem jött össze, leírod hogy pontosan hogyan csináltad? -
19Maserati95 #122 Nekem is volt ez a problémám, én újrakezdtem a pályát és akkor már sikerült ...próbáld ki