LEGO Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok nekem már csak 7 karakter kell és 1 gold brick és az utcsó gold bricket a könyvtárban jelzi valahol a könyvespolcon és én sehol nem találom ez valami bug? (már 1 gold bricket találtam a könyvtár közepén) hamar írjatok vissza thy.
zakmaniac megvan hogy kell megszerezni azt a manót vagy micsodát. Ha van olyan varázslatod amivel a lakatokat birod úgymond eltüntetni azzal kell egy asztalt vagy mit varázsolnod és abba van benne
utána kilépsz megveszed visszamész és hurrá megbirod csinálni a pályát 😄
de ha megtaláltad a módját akkor nekem is ird le
próbálok keresni valami videót mert tudod igy saját memóriámra hagyatkozva az örökkévalóságig várhatnál 😄 és azt egyikünk se akarja
sziasztok,
már a free játékoknál tartok. az 1.évben a face of the enemy pályában nem találom a mardekáros pajzsrészletet.vki legyen olyan kedves és irja meg,hol van.
köszönöm
Hali! Köszi a gyors választ, de pont az a gond, hogy azt az embert (goblint) az elsõ pályán lehet megszerezni, pontosan amögött a kapu mögött, amit a goblinnal kéne kinyitnom, de a goblin a free play módban eltûnik 😊 (story módban a hülye goblin nem tûnik el, de ekkor ugye még nincs olyan varázslatom, amivel ki lehet nyitni azt a ládát, amiben a goblin van). 22-es csapdája😄
Amikor te kijátszottad 100%-ra, neked nem volt hasonló problémád a goblinnal?
hát ha csak úgy tudsz tényleg továbbjutni hogy õ kinyissa akkor csináld azt hogy megszerzed azt az embert és utána csak egyszerüen ráváltasz és kinyitod magad.(viszont azt nekérdezd hol kell megszerezni) de ha jól tudom az elsö pályán
Hali! Végigjátszottam a story-t, kb. 50%-on vagyok. Most újra játszom a legelsõ pályát free mode-ban, de nem tudom megcsinálni a pályát mert miután a hivatalban integetek a goblinnak, õ teljesen eltûnik, így nincs aki kinyissa a kaput a továbbjutáshoz. Más is járt így? Mi lehet a megoldás? Köszi elõre is.
hogy lehet megszerezni felnõtt karaktert lakat<#confused><#confused> varázslat nélkül és hol? a 3. rész uccsó pályán fagy ugyhogy nem tudok felnõtt karaktert szerezni léci segítsetek
sacko98
Hol lehet leszedni a 100% kijátszást?<#nemtudom><#gonosz3>

á de jó megvan az utolsó ember is úgy hogy 100 százalékosan kijátszottam.cho chang volt akit nem találtam
keress neten rá... ott tuti fent van, hogy hol találhatóak az emberkék

ok most már jó úton vagyok kijátsszam de még mindig hiányzik egyetlen -egy ember még aztis elmondom hogy meik sorban hiányzik csak mondja meg valaki hogy holvan 😄 még lord voldemort is megvan
nekem is van egy kérdésem én 98 százaléknál vagyok kb. hiányzik összesen két kockám és 9 karakter és az egyik kockadetektor vagy mi mutat egy helyre de nem lehet ott semmit csinálni (pontosabban az a hely ahova ugy lehet bejutni hogy iszol egy bájitalt és öreg leszel )
Hali!
Lenne egy kérdésem!
Vannak itt ilyen kerekek, azokat hogyan kell forgatni? Mert csillognak de sehogy se tudom elforgatni.. :/ Egy csomó dolog van a pályán amivel nem tudok mit csinálni, de csillog szóval lehetne... ez azért lehet, mert nincs hozzá megfelelõ varázslatom?

+ Kérdés: Találtam a pályán ilyen kis darabokat, azokkal mit lehet kezdeni?

kösz szépen megvan !
Még mindig nem sikerült betörni az ablakot a dark tower szinten! Valaki segít? Ha valaki megtudja csinálni videóban az jó lenne
Bocs ez a bagoly üzletben van.
Ha bemész az üzletbe ahol a karaktereket lehet venni, ott össze lehet rakni egy seprûjármüvet azzal fel kell takarítani az összes koszt a padlón, akkor kapsz egy gold bricket.
Jah tudom már , de nincs ott se
csak az abszolúton mutatja a detektor , sõt ha bemegyek bármelyik boltba ott is
Aki megtalálta mind a 200-at pls segítsen hol lehet
ez a Burgin&Burks hol akar lenni ?
még nem is hallottam ilyet :S
Hali! Nekem is ugyanez a problémám , vannak benne grafikai hibák és nem jeleníti meg a karaktereket. Sikerült már megoldást találni?
mrzed001
lefelé van ott a Burgin&Burks, talán ott?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sziasztok!
Egy nagy problémám van , mindent megcsináltam a játékban csak egyetlen darab gold brick hiányzik 😞
A detektor az apszolúton mutatja sárgán,össze vissza villog, de sehol nem találom !
Valami ötlet ?
sikerült kösz még egyszer
am a stud-os dolog azt eddig nem is láttam 😄
1. a levegõben van egy kék stud azt kell összeszedni seprün ülve, majd egyesével jelennek meg ujjak kb. 10 db, ha mindet összeszeded akkor kapod meg a gold bricket.
2. bug a játékban, nincs ott semmi a Hogwarts Crest Detector
jelez, de azok nincsenek a kastélyban.
Hello
nekem olyanban kéne segítség hogy be vannak kapcsolva az érzékelök
és két helyen fogalmam sincs mit kéne csinálni
1. kint az udvaron ahol az inga van, annak a térnek a közepén van egy szökõkút féleség és a felett jelzi hogy valaminek kéne lenni-e
2. a könyvtárban a zázolt részem ahova kell az öregitõ szer ott a szoba végén a bal oldali könyves polcnál mutatja
ha valakinek sikerült ezeket megszerezni az legyen olyan jófej és mondja el nekem hogy hogyan
elöre is kösz
Tudsz küldeni egy olyan videót amiben megcsináltad?
Nem jött össze, leírod hogy pontosan hogyan csináltad?
Nekem is volt ez a problémám, én újrakezdtem a pályát és akkor már sikerült ...próbáld ki
Nekm az lenne a gondom a dark tower szintnél, hogy mikor meg kell csinálni az erõsítõszert, és hogy ahoz megszerezzem a csontot fel kell helyezni a lila madarat a helyére és az lehajlik aztán betöri az üveget. Hát nekem nem töri be viszont csörömpölés az van! Mi itt a baj? Valaki segítsen! A szobros fagyós rész már sikerült.
Nincsen valamilyen trükk ahoz hogy a százfûléfõzetnél átválzozzak a kívánt karakterré?Úgy értem hogy valamilyen beállítás vagy ilyesmi.Nekem csak Hermione és Hagrid megy a karaktereim közül.De lehet hogy mások is mûködne mert nem néztem az összeset,de vannak olyan karatere aik fontosak mégsem tudom õet használni.Ráadásul bizonyos próbálkozás után kilép a játék.Nincsen a játékhoz véletlenül patch?
Nekem is ott fagyott meg a játék ahol a két szoborral kell kiolvasztani a jeges ajtót, viszont találtam rá megoldást: a játék beállításainál a grafikai résznél ha kikapcsoljátok az "enchanted" opciót akkor a játék újraindítását követõen mûködni fog a dolog. Legalábbis nálam ment.
Sziaztok! aki akkar piros varázslatot tudó karaktert az csinálja meg a titkok kamrájában a utsó pályát mikor a kigyót kell legyõzni 😊 ha megvan a kobold a sarokba ott a széfje kinyitod és ott van Tom Denem 😄

Küldenél egy videót az idõutazásról?
mrzed001
Full walkthrough, meg minden infó a játékhoz (angol)
http://www.cheatcc.com/xbox360/sg/lego_harry_potter_years_1_4.txt

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
bájitaltanon van, talán fent ha jól emlékszem.
És igen, Barty Kuprt Jr. is jó

Köröbelül hány percet várjak és milyen gombokat nyomogassak idõutazásnál?És Roxfortban a konyha elõtti lépcsõnél lévõ százfûlé fõzetnél milyen karakterrel váltsak Dobbyra?Egyébként amikor nem sikerül a bájital és bemegyek valahova akkor forog az üst majd kis idõ múlva kikapcsol a játék.
Azt én sem tudom, viszont a negyedik rész elsõ szintjén találhatsz egy olyan karaktert hogy Barty Crounch Junior.(Vagy ilyesmi.)Õ is megfelel a célra.Egyébként story módban is megszerezhetõ.(Ha jól tudom.)
keresem pitont de nem találom sehol, valaki megmondaná hogy melyik pályán van?
köszi
mrzed001
a piros tárgyakat CSAK halálfaló tudja kinyitni ... például Piton.
Úgyhogy a 2x végigjátszás (2.ra free play) mindenkinek szükséges lesz Piton megtalálás követõen (kastélyban van ... de már nem emlékszem hol).
Meg a trezorszerûket csak a kulcsos manó

Mint hogy már elöttem is kérdezték de nem kapott választ én is kiváncsilennék arra hogy mit kell csinálni a pirosan csillógó tárgyakkal? Ha segitenétek akkor nagyon meg köszöném.
Tulajdonképpen nem akadtam el, csak hiányzik ez a pálya a falról.
Köszönöm.Egyébként nekem nem volt probléma Tom Denem naplójával.Nem tudom hogy mit csinálj de ha elmondod hogy hol akadtál el akkor segítek.Egyébként egyszer nekem is újra kellett kezdenem a játéot.Viszont a kérdésedre az aváslasz hogy ezt mindenkinek írtam hátha tud valaki segíteni.
Ezt most nekem írtad Domcsika?

Hát, nekem is ilyeneket csinál, ezek jellegzetes glitch-ek a játékban.
Hermiónéval többször is próbálkoztam, és végül összejött, talán ha 1 kicsit többet várnál, nyomogatnád a gombokat, akkor talán összejön, mert nekem összejött.
A százfûlé fõzetnél, próbálkozz többször, és más karakterekkel.
Lõjj rá a baloldali képen a varászlóra.
Lenne két NAGY problémém

1.Amikor Hemionéval egy ingaóránál használom az idõutazást akkor Hermione elõveszi az idõnyerõt,és használja.És amikor a képernyõ már fehér akkor a háttérben hallatszik a zene.Várok egy kicsit de még mindig fehér a képernyõ így nem tudok idõutazást csinálni.Mit csináljak hogy tudjak idõutazást csinálni?

2.Amikor megtanultam a százfûlé fõzetet akkor mûködött a fõzet viszont amikor más esetben használom akkor ide oda rázkódik a személy és látszik mögötte a csillámlás de még mindig ugyanaz a szeemély maradt.Mit csináljak hogy tudjam használni a százfûlé fõzetet?
Helo!
Van 1 jelegzetes glitch a játékban elméletileg tört verzióknál:
Nagyban játszok a gammel, és eljutok Tom Danem naplójába.
Na már most, nem tudtam megcsinálni, ezért kiléptem.
Láss csodát, a Foltozott üstben a képkereteknél, a 2. évnél hiányzik 1 kép, csodálkoztam, meik lehet az. Na melyik? Hát Tom Danem naplója. Igen. Mondom magamba: Mi a F*sz? Újra kéne kezdenem a játékot más forumok szerint, ugyanis hiába megyek a lány wc-hez, az nem nyílik ki újra. 88,5%-nál járok.
Nem lehetne ezt megoldani újrakezdés nélkül?
Heló!

Láttam már volt pár embernek ilyen problémája, hogy villódzik a kép és a karakterek nem látszanak. Radeon 9550-es videókártya van a gépba és friss directx és videókártya driver is. Valamelyikõtöknek sikerült megoldani a problémát, vagy valaki tud-e esetleg megoldást?

Köszi!