201
Years 1-4
  • misafeco
    imilee! Melyik pályáról van szó? Nem igazán vágom, hogy ki az az első főboss. De ha leírod, hogy melyik pályán volt akkor tudok segíteni.
  • imilee
    Sziasztok!
    kellene egy kis segítség sehogysem tudom megcsinálni azt a részt ahol az első főboss-hoz kellene vágni a második követ. töb megoldást is probáltam de sehogy sem megy. Help me!
  • misafeco
    sziasztok, én most vittem végig a játékot, aki akar, az kérdezhet
  • jofpet
    Valaki segítene?? Meghalt a fórum??
  • jofpet
    Hi a megoldás:
    nyomj esc-et menj az optionsra azon belül a video optionsra ott a brightness-et állítsd át 1.0-ról 2.0-ra (fényerő növelés)
    Úgy már látni fogod a fa melletti létrát amin a kutyával felmászol és kiásod a földet, amiből manók ugranak ki és csinálnak egy másik létrát amin tobább tutsz menni a következő erdőrészbe.
  • jofpet
    Hi!
    Én a demót töltöttem le kipróbálni, és a game ott akad meg ,hogy amikor az erdőben az utolsó jelenet(Voldemortot elkergeti az egyik kentaur) utána csak tölt és nem lép tovább. 30 percig hagytam tölteni.
  • Cetkamen
    helló, nekem már csak 1 gold brick és voldemort hiányzik és azt szeretném kérdezni, hogy valaki megtudja nekem mondani, hogy a könyvtárban, ha már megszereztem a közepén levőt, akkor ott miért jelez még a detektor? ha ott is van, akkor azt, hogy lehet megszerezni? és ha bug hol az utolsó? Légyszi írjatok minnél hamarabb ide vagy az e-mail címemre: [email protected]
  • Ádám 95
    áá az remek:D
  • zakmaniac
    Köszi szépen, sikerült! :)
  • babaada
    Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni.
    A 2. résznél elakadtam, mikor a kis kék "madárkákat" bezártam a kalitkába, utána mit kell csinálni?
    Egyszerűen nem jövök rá.
    Please!!!!!!
    Köszike
  • Bucika007
    Sziasztok nekem már csak 7 karakter kell és 1 gold brick és az utcsó gold bricket a könyvtárban jelzi valahol a könyvespolcon és én sehol nem találom ez valami bug? (már 1 gold bricket találtam a könyvtár közepén) hamar írjatok vissza thy.
  • Ádám 95
    zakmaniac megvan hogy kell megszerezni azt a manót vagy micsodát. Ha van olyan varázslatod amivel a lakatokat birod úgymond eltüntetni azzal kell egy asztalt vagy mit varázsolnod és abba van benne
    utána kilépsz megveszed visszamész és hurrá megbirod csinálni a pályát :D
  • Ádám 95
    de ha megtaláltad a módját akkor nekem is ird le
  • Ádám 95
    próbálok keresni valami videót mert tudod igy saját memóriámra hagyatkozva az örökkévalóságig várhatnál :D és azt egyikünk se akarja
  • dzsidzsike
    sziasztok,
    már a free játékoknál tartok. az 1.évben a face of the enemy pályában nem találom a mardekáros pajzsrészletet.vki legyen olyan kedves és irja meg,hol van.
    köszönöm
  • zakmaniac
    Hali! Köszi a gyors választ, de pont az a gond, hogy azt az embert (goblint) az első pályán lehet megszerezni, pontosan amögött a kapu mögött, amit a goblinnal kéne kinyitnom, de a goblin a free play módban eltűnik :) (story módban a hülye goblin nem tűnik el, de ekkor ugye még nincs olyan varázslatom, amivel ki lehet nyitni azt a ládát, amiben a goblin van). 22-es csapdája:D
    Amikor te kijátszottad 100%-ra, neked nem volt hasonló problémád a goblinnal?
  • Ádám 95
    hát ha csak úgy tudsz tényleg továbbjutni hogy ő kinyissa akkor csináld azt hogy megszerzed azt az embert és utána csak egyszerüen ráváltasz és kinyitod magad.(viszont azt nekérdezd hol kell megszerezni) de ha jól tudom az elsö pályán
  • zakmaniac
    Hali! Végigjátszottam a story-t, kb. 50%-on vagyok. Most újra játszom a legelső pályát free mode-ban, de nem tudom megcsinálni a pályát mert miután a hivatalban integetek a goblinnak, ő teljesen eltűnik, így nincs aki kinyissa a kaput a továbbjutáshoz. Más is járt így? Mi lehet a megoldás? Köszi előre is.
  • bandras97
    hogy lehet megszerezni felnőtt karaktert lakat varázslat nélkül és hol? a 3. rész uccsó pályán fagy ugyhogy nem tudok felnőtt karaktert szerezni léci segítsetek
  • sacko98
    Hol lehet leszedni a 100% kijátszást?
  • Ádám 95
    á de jó megvan az utolsó ember is úgy hogy 100 százalékosan kijátszottam.cho chang volt akit nem találtam
  • donoki
    keress neten rá... ott tuti fent van, hogy hol találhatóak az emberkék
  • Ádám 95
    ok most már jó úton vagyok kijátsszam de még mindig hiányzik egyetlen -egy ember még aztis elmondom hogy meik sorban hiányzik csak mondja meg valaki hogy holvan :D még lord voldemort is megvan
  • Ádám 95
    nekem is van egy kérdésem én 98 százaléknál vagyok kb. hiányzik összesen két kockám és 9 karakter és az egyik kockadetektor vagy mi mutat egy helyre de nem lehet ott semmit csinálni (pontosabban az a hely ahova ugy lehet bejutni hogy iszol egy bájitalt és öreg leszel )
  • donoki
    Hali!
    Lenne egy kérdésem!
    Vannak itt ilyen kerekek, azokat hogyan kell forgatni? Mert csillognak de sehogy se tudom elforgatni.. :/ Egy csomó dolog van a pályán amivel nem tudok mit csinálni, de csillog szóval lehetne... ez azért lehet, mert nincs hozzá megfelelő varázslatom?

+ Kérdés: Találtam a pályán ilyen kis darabokat, azokkal mit lehet kezdeni?
  • kompedli
    kösz szépen megvan !
  • Adam Potter
    Még mindig nem sikerült betörni az ablakot a dark tower szinten! Valaki segít? Ha valaki megtudja csinálni videóban az jó lenne
  • copypaste
    Bocs ez a bagoly üzletben van.
  • copypaste
    Ha bemész az üzletbe ahol a karaktereket lehet venni, ott össze lehet rakni egy seprűjármüvet azzal fel kell takarítani az összes koszt a padlón, akkor kapsz egy gold bricket.
  • kompedli
    Jah tudom már , de nincs ott se
    csak az abszolúton mutatja a detektor , sőt ha bemegyek bármelyik boltba ott is
    Aki megtalálta mind a 200-at pls segítsen hol lehet
  • kompedli
    ez a Burgin&Burks hol akar lenni ?
    még nem is hallottam ilyet :S
  • gladiator66
    Hali! Nekem is ugyanez a problémám , vannak benne grafikai hibák és nem jeleníti meg a karaktereket. Sikerült már megoldást találni?
  • mrzed001
    lefelé van ott a Burgin&Burks, talán ott?
  • kompedli
    Sziasztok!
    Egy nagy problémám van , mindent megcsináltam a játékban csak egyetlen darab gold brick hiányzik :(
    A detektor az apszolúton mutatja sárgán,össze vissza villog, de sehol nem találom !
    Valami ötlet ?
  • Jety15
    sikerült kösz még egyszer
    am a stud-os dolog azt eddig nem is láttam :D
  • copypaste
    1. a levegőben van egy kék stud azt kell összeszedni seprün ülve, majd egyesével jelennek meg ujjak kb. 10 db, ha mindet összeszeded akkor kapod meg a gold bricket.
    2. bug a játékban, nincs ott semmi a Hogwarts Crest Detector
    jelez, de azok nincsenek a kastélyban.
  • Jety15
    Hello
    nekem olyanban kéne segítség hogy be vannak kapcsolva az érzékelök
    és két helyen fogalmam sincs mit kéne csinálni
    1. kint az udvaron ahol az inga van, annak a térnek a közepén van egy szökőkút féleség és a felett jelzi hogy valaminek kéne lenni-e
    2. a könyvtárban a zázolt részem ahova kell az öregitő szer ott a szoba végén a bal oldali könyves polcnál mutatja
    ha valakinek sikerült ezeket megszerezni az legyen olyan jófej és mondja el nekem hogy hogyan
    elöre is kösz
  • Adam Potter
    Tudsz küldeni egy olyan videót amiben megcsináltad?
  • Adam Potter
    Nem jött össze, leírod hogy pontosan hogyan csináltad?
  • 19Maserati95
    Nekem is volt ez a problémám, én újrakezdtem a pályát és akkor már sikerült ...próbáld ki