LEGO Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

próbáld azt, hogy rácélzol, nyomva tartod a célzás gombot, és közben lenyomod a special gombot is.
Narxis
Frissítsd a videokártya drivert és a DirectX-et.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

JackSparrow88
Vki segítsen már please mér csinál ilyen hibát mert így nemtok benne haladni.(eddig egyik lego játéknál sem fordult elõ ilyen hiba)
Tehát a lényeg hogy annál a résznél amit lefényképeztem nem tudok Wingardium Leviosa-t varázsolni a földön heverõ ketyerékre - pedig biztos azt kéne. Nem létezik hogyha másnak, aki szintén nem az eredetivel tolja annak nem jött volna elõ ilyen vagy hasonló hiba. Nagyon kár lenne érte ha le kéne törölni, annyira vártam már, erre tessék ilyet csinál, pff 😞

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Hat nekem durva texturahibak vannak...villodzik ossze vissza meg a karaktereket meg sem jeleniti. Erre valami gyogyir van? ati 3650en van. azzal menni kene. Mar vegig probaltam a videobeallitasokat.

Kongy
Nyomj 'F2'-t.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

JackSparrow88
Akkor gondolom csak nálam van a hiba mivel én nem eredetivel játszom.(ilyenkor lilásan kéne villogni annak amivel lehet vmit csinálni de nekem sehol sem jelez ilyet ezen a részen)

De nekem mi az isten***-ért írja ki a hibaüzenetet????????:S:@:@
bon
Szerinted miért van a földön az a sok lego darab? Össze kellene rakni, majd használni a gépet.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hogyan lehet ketten játszani?
JackSparrow88
Hali, vki tudja itt mit kell csinálni, mert nemtok az elzárt részbe bemenni sehogyse.(veszek abból az erõsítõ löttybõl de akkor sem tom áttörni, a földön heverõ ketyerékkel meg nem lehet csinálni semmit se)

Most meg azt írja ki, hogy hibát észlelt és leáll....:S Valami ötlet?
Narxis
looool

mielött beindítod kapcsold ki a daemon toolst vagy amid van

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

Carloska
itt a crack hozzá írd felül játék könyvtáron belül .exe t

http://hotfile.com/dl/50112589/eca61fe/Crack.rar.html

Carloska
Mindenki leugatta fejem miért játszok vele hát gyerekek ez hatalmas game lett 😄 egy esti sex et áldoztam fel érte de megérte barátnõm meg duzzoghat 😄

JackSparrow88
Van már reloaded verzió is, már le is szedtem mindjá nyomulok is vele egy kicsit 😛

Hali! Letöltöttem a CloneDVD-s verziót, de mikor elindítom ezt írja ki: Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
Aki, leszedte és tud segíteni, az segítsen már pls!!!
Itt van még egy, ez gyorsabb mit a többi kettõ!!!

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

jólenne <#vigyor2>

de jobb lenne a Lego Hitman vagy Lego Rig'N'Roll
de a legjobb a Lego GTA lenne

EZ

vagy

EZ

ahonnan lelehet tölteni.

Narxis
jeeeeeeeee

LEGO Harry Potter Years 1-4 CLONEDVD-AVENGED
Májusban fog megjelenni!Itt egy weblap róla:http://www.gamekapocs.hu/hir/17842/Majusban+jon+a+LEGO+Harry+Potter

A trailer csak a második rész trailerje!Ott van még a többi három!
Köszönöm, már nagyon várom.

REAL MADRID

Ilyenrõl nem tudok.
Lego Hard Truck mikor jön? <#zavart1>

Jön majd.
<#idiota>

Hecker007
a seprû nem legoból van<#idiota>

jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
jackcsabi
Years 1-4

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Stefibaba
Van már neki trailere is 😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

BB7
Nem nem! 😄
Az csak egy cikk, topikja még nincs! ^^
Terensz
LOÁÁÁÁÁL!!!4!4NÉGY!!4 A keservit, ez nagyon elmeroggyant...

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

werkfilm
sátánista szar

dunga
Ha játékban még nem is, de 'filmben' már megvan.
<#idiota>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Solid Snake
<#idiota>
FAIL

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vki szúrjon be egy hülye random képet plz 😄

kuci06
LEGO Lego? ?:AS?😄AS?😄AS?😄S?:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Terensz
Amit én várok: "LEGO Sikoly 2" és "LEGO rémálom az Elm utcában" c. játékok <#idiota>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

n3whous3
senki nem mondta, hogy töröld, csak belinkelte a cikket, hogy az is egy infó

púúúúú

Remélem jön PS2-re is.

REAL MADRID

JohnnyNapalm
a keresõ nem talál másik ilyen topikot szóval szerintem maradhat
te meg nem tudnád törölni, csak moderátor

A tématnyitó azt írta hogy a fórumoban keresse utánna hogy van e ilyen.A cikkeket nem említette.<#confused><#confused>
Eze szerint töröljem a topicot?
JohnnyNapalm
hm érdekes lehet, rég játszottam már lego játékkal

Törölt felhasználó
Már minden szarbol legójátékot csinálnak..............
BB7