52
-
#12 Te tényleg őrült vagy. -
Chaosman88 #11 nem, persze, hogy nem úgy kell érteni. Van egy mondás, hogy csak a kis dolgokat kell titokban tartani, a nagy titkokat úgysem hiszi el senki.
Nos a nagy titok pedig az, hogy ez a jel, a sátán száma/jele nem tetoválva lesz és nem is így lesz közvetlenül mondva (nyilván). Hanem először mindent jónak álcáznak. Például a chipeket először állatok kapták, hogy azok elveszése esetén könnyen megtalálhatók legyenek. Csudijó. Majd előjöttek az ötlettel, a biometrikus azonosítókkal és az elektronikus fizetőeszközökkel. Ezek is csudajók. És milyen jó volna ha ezentúl nem kéne pénzt magunknál hordanunk és mindig tudnák hol vagyunk (pl szüleink, vagy a rendőrség emberrablás esetén), ezért az emberek is kapjanak ilyet. Készítettek igy hát egy tanulmányt a chipekről. Vajon hogyan kapjon energiát a chip, hogy működni tudjon? Vizsgáljuk meg, hol termel a szervezet legtöbb hőt (ebben nem vagyok biztos, de vmi biológiai szempontot választottak), amit a chip energiaellátására fog hasznosítani. A tanulmány arra jutott, hogy 2 ilyen pont van az emberi szervezetben ami alkalmas chipek tárolására: a kézfej és a halánték. És ez nem a jövő sajnos, ez már a jelen. Skandináviában több ezer önkéntesnek ültettek már be ilyen chipet, persze erről nem nagyon beszél a média. És sajnos afelé haladunk, hogy mindenkinek kötelezővé fog válni, hiszen csak igy lehet majd fizetni. Van valahol Amerikában egy klub, aminek a VIP tagjai ilyen chipel közlekednek a bőrük alatt, és nekik most milyen jó, mert nem kell sort várniuk, csak leolvassák a chipjüket azzal fizetnek és külön bejáraton minden sokkal gyorsabb.. Húdejó, ilyen kis előnyért eladni a lelket. Sokan most őrültnek néznek, milyen lelkekről beszélek, de meg van írva, meg lett mondva, hogy az aki ezeket beülteti magának elveszett! Ezért kérek mindenkit ne tegye majd ha arra kerül a sor (a nem is olyan távoli jövőben)! De, hogy fogunk akkor élelmet vásárolni kérdezitek? Hát ott a kert, ott a föld, majd mindenki megműveli ott ingyen lesz a kaja. Sajnos arra nem tudok válaszolni mi lesz azokkal akik a városokban esnek majd csapdába, ahol nincs megművelhető föld..Talán ott tényleg lecsapják majd pár ember kezét, hogy azzal fizessenek :P
Kicsit hosszúra nyújtottam, és nem is mondtam el mindent..sőt igen keveset. Akinek még kérdése van írjon :) -
#10 Hehehe... A Nagy Testvér MAJDNEM mindent lát!
Egyébként Chaosman88, szerintem Amergin csak szarkasztikus volt.
Én egyébként a próféciákat is komolyan veszem, de az ilyesmi szerintem sokkal képletesebben fog megtörténni.
Ha most valaki komolyan előállna ezzel az ötlettel hogy 666-ot tetováljon emberek homlokára, az kb. annyira lenne népszerű ötlet mint ha elnevezné magát Nagy Testvérnek és kamerákat tenne mindenki TV-jébe. -
szivar #9 Vazze. Bezzeg ha 1984-el lett volna példálózva...
Jelenések könyve, 13. rész vagy mi:
"16.Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma." -
Chaosman88 #8 ha humánusabbak lesznek csak a jobb kézfejét fágják majd le :) -
who am I 7 #7 Remélem a te fejed vágják le először a csippért. -
Chaosman88 #6 Tudod te mit beszélsz?? Igen sajnos efelé haladunk, de nem szabad majd senkinek beültetnie ezeket!! A lelkük odaveszik ha megteszik! -
#5 azt is le lehet másolni. -
Amergin #4 Megoldás: egyedi azonosítóval kell megjelölni minden embert úgy, hogy beültetik azt az emberi testbe: a halántékba vagy a kézfejbe. És a bankártyát is rá kellene tenni, a készpénzt pedig betiltani, hogy senki ne vehessen vagy adhasson el, csak akiben ott van az azonosító.
Egyébként ezt már egy ősrégi szöveg is javasolja... -
sathinel #3 Fogadjunk hogy megpróbálják beperelni őket hogy nyilvánosságra hozták, aztán majd elkezdenek lassan gondolkozni hogy lehetne jobban levédeni:D
Hogy van az hogy a SUN saját hacker gárdát üzemeltet hogy a saját rendszereiket javítsák páran meg ilyen fontos adatoknál nem gondolkoznak? -
torma99 #2 profi telefon: nokia 6131...lol. Akkor ezek szerint egy n97-el, vagy omniával ellophatók a nukleáris indítókódok?;)
Egyébként ezek az új útlevelek/kártyák semmire sem jók, mindig lesz olyan aki le tudja másolni, módosítani tudja azokat, csak most nem fényképeket ragasztgatnak át és pecsétet hamisítanak, hanem kártyaolvasót használnak...ennyi.
De biztos jól jön a kártyagyártó cégnek. -
#1 Tök jó, hogy részletesen leírják, mit hogy kell csinálni!:D