76
Bárányhimlő
-
#36 az hát
épp kamuzni támadt kedvem, de sajnos lebuktam...leszarom h elhiszed e, megtörténhet, muter is 2x volt, kb 1 éve volt 2xra... -
#35 Kamu! -
#34 nekem az arcomon van :S
de hálistennek nem feltünő... -
#33 elvileg 1x lehet, de sokan vannak akik többször is elkapják, ne kérdezd h miért
szal nem kamu, nekem is van ismőrösm aki már 3x volt... -
#32 Akkor te rosszabbul jártál mint én :P Nekem a combomon van 3 kicsi :D -
karajjj #31 kb ötévesen letudtam de az első pöttyöt sikeresen kivakartam és pont a homlokomon volt :D azóta is ott egy gombostűfejnyi kis forradás... -
#30 -
#29 Haveromat halottam ilyen kamusokat hogy 2x kapták el:S pedig úgy tudom 1x elkapod azt annyi -
haxoror #28 Ne vakard és maradj otthon amíg teljesen meg nem gyógyulsz, ennyi. -
#27 én se voltam még, kíváncsi vagyok, mennyi annak az esélye, hogy egy ember nem lesz bárányhimlős az élete során, nem bánnám, ha nem kéne megmártóznom ebbe a rákba. -
#26 ja meg a mumpsz(nem tudom jól írtam e:D) is ilyen, felnőtt korban nagyon veszélyes:( -
#25 nyitott már sgre topikot haldokló ember? nalátod -
#24 nagy fasz vagy...minél idősebb korban kapja el az ember annál súlyosabbak a szövődmények, olykor végzetes is lehet... -
#23 én még nemvoltam bárányhímlős :S -
#22 igen komoly betegség 2 éves gyerekek 0 immunrendszerrel leküzdik úgy hogy csak fürdeniük kell rendszeresen -
#21 :O szadban??? nyelveden??? az durva :( jobbulast! -
#20 Ne menj napra! -
#19 üdv!
én még nem voltam bárányhimlős, hol a fizetésem? -
#18 Nekem is már nagyon rég lement, csak hülye voltam és vakartam, ezért még mai napig 3 helyen meglátszik a lábamon egy ilyen nagyon fehér kis folt... -
gyepesjoint #17 haa-haaa-haapcíííí már el is kaptam XD -
#16 mi a fasznak kell bárányhimlőnek nyitni topikot? -
#15 2Nekem sose volt bárányhimlőm"
akkor volt vagy nem volt?:D -
#14 A bárányhimlő.Nem látszott rajtam kívülről.Belül biztos. -
#13 Nem vagytok tisztában a szó jelentésével? Van olyan, hogy valakinél egy betegség gyors lefolyású ami azt jelenti, hogy csak átmegy rajta nem lesz napokig beteg. -
Neoncsoves #12 Nem biztos, hogy bárányhimlő miatt vitték, lehet, hogy előhozta valamelyik másik himlőt belőle... vagy nem tudom. régen volt... legalább 8-9 éve :) -
#11 na ez szerintem még neked is kínai. -
#10 mi volt gyors lefolyású? -
#9 Nekem sose volt bárányhimlőm.De nem is lesz mert gyorslefolyású volt.Észre se lehetett venni:) -
#8 Info.
Ennél többet nem hiszem, hogy tudna bárki is mondani róla.. -
#7 hát ez nem túl szerencsés, ennyi idősen:( -
geo91 #6 18 felett már elég gázos, még steril is lehetsz tőle... :S
szerencsére én 6 évesen túl voltam rajta. -
#5 Ettől félek én is!
Nálunk még a nyár elején a 14 éves testvérem kezdte,tőle elkapta unokatesóm,tőle kis tesóm,tőle meg én!és rajtam jött ki a legtöbb!
És mi volt hogy kórházba vitték? -
#4 Tudom,hogy kis korban nem olyan vészes,mert tesóm (3 éves) ő is az,de neki semmi az enyémhez képest!
Én tele vagyok!Ahol még el se mernéd képzelni,még ott is van!
lábamtól egészen a fejemig,a számban,a nyelvemen,az arcom tele van,a hátamon,az egész testemen! -
Neoncsoves #3 én még gyerekkoromban kaptam el, szóval nem volt para belőle. nővérem viszont sikeresen elkapta tőlem 20 évesen és asszem kórházba is ment miatta... -
#2 En meg kiskoromban kaptam el... eleg gaz. Ne vakard :) Amugy a neten rengeteg infot talalsz ,mert itt nem sok segitseget fognak neked nyujtani :) -
#1 Nos,sziasztok!
Azért nyitottam ezt a topikot,mert sajnos elkapott ez a furcsa betegség,meglepődtem,hogy még nincs topikja,pedig ez egy komoly betegség!
Szeretnék véleményeket,infókat erről a betegségről.
Nagyon rossz főleg ilyen korban!Nem kívánom senkinek!