Bárányhimlő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
akkor volt vagy nem volt?😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
szerencsére én 6 évesen túl voltam rajta.
Nálunk még a nyár elején a 14 éves testvérem kezdte,tõle elkapta unokatesóm,tõle kis tesóm,tõle meg én!és rajtam jött ki a legtöbb!
És mi volt hogy kórházba vitték?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Én tele vagyok!Ahol még el se mernéd képzelni,még ott is van!
lábamtól egészen a fejemig,a számban,a nyelvemen,az arcom tele van,a hátamon,az egész testemen!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Azért nyitottam ezt a topikot,mert sajnos elkapott ez a furcsa betegség,meglepõdtem,hogy még nincs topikja,pedig ez egy komoly betegség!
Szeretnék véleményeket,infókat errõl a betegségrõl.
Nagyon rossz fõleg ilyen korban!Nem kívánom senkinek!