Bárányhimlő

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
ja meg a mumpsz(nem tudom jól írtam e😄) is ilyen, felnõtt korban nagyon veszélyes😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

werkfilm
nyitott már sgre topikot haldokló ember? nalátod

tigeroo
nagy fasz vagy...minél idõsebb korban kapja el az ember annál súlyosabbak a szövõdmények, olykor végzetes is lehet...
tigeroo
én még nemvoltam bárányhímlõs :S
werkfilm
igen komoly betegség 2 éves gyerekek 0 immunrendszerrel leküzdik úgy hogy csak fürdeniük kell rendszeresen

OrioN the S
😮 szadban??? nyelveden??? az durva 😞 jobbulast!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

BB7
Ne menj napra!
DJ RX7
üdv!

én még nem voltam bárányhimlõs, hol a fizetésem?

:3

jackcsabi
Nekem is már nagyon rég lement, csak hülye voltam és vakartam, ezért még mai napig 3 helyen meglátszik a lábamon egy ilyen nagyon fehér kis folt...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

haa-haaa-haapcíííí már el is kaptam XD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Hegi90
mi a fasznak kell bárányhimlõnek nyitni topikot?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mila69en
2Nekem sose volt bárányhimlõm"
akkor volt vagy nem volt?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Máté94
A bárányhimlõ.Nem látszott rajtam kívülrõl.Belül biztos.
davidka003
Nem vagytok tisztában a szó jelentésével? Van olyan, hogy valakinél egy betegség gyors lefolyású ami azt jelenti, hogy csak átmegy rajta nem lesz napokig beteg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem biztos, hogy bárányhimlõ miatt vitték, lehet, hogy elõhozta valamelyik másik himlõt belõle... vagy nem tudom. régen volt... legalább 8-9 éve 😊

Barnabyka
na ez szerintem még neked is kínai.

mila69en
mi volt gyors lefolyású?<#zavart2>

Máté94
Nekem sose volt bárányhimlõm.De nem is lesz mert gyorslefolyású volt.Észre se lehetett venni😊
Lord Nomak
Info.

Ennél többet nem hiszem, hogy tudna bárki is mondani róla..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

mila69en
hát ez nem túl szerencsés, ennyi idõsen😞

18 felett már elég gázos, még steril is lehetsz tõle... :S
szerencsére én 6 évesen túl voltam rajta.
KAMIONOS KOGYO
Ettõl félek én is!
Nálunk még a nyár elején a 14 éves testvérem kezdte,tõle elkapta unokatesóm,tõle kis tesóm,tõle meg én!és rajtam jött ki a legtöbb!

És mi volt hogy kórházba vitték?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Tudom,hogy kis korban nem olyan vészes,mert tesóm (3 éves) õ is az,de neki semmi az enyémhez képest!

Én tele vagyok!Ahol még el se mernéd képzelni,még ott is van!
lábamtól egészen a fejemig,a számban,a nyelvemen,az arcom tele van,a hátamon,az egész testemen!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

én még gyerekkoromban kaptam el, szóval nem volt para belõle. nõvérem viszont sikeresen elkapta tõlem 20 évesen és asszem kórházba is ment miatta...

OrioN the S
En meg kiskoromban kaptam el... eleg gaz. Ne vakard 😊 Amugy a neten rengeteg infot talalsz ,mert itt nem sok segitseget fognak neked nyujtani 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

KAMIONOS KOGYO
Nos,sziasztok!
Azért nyitottam ezt a topikot,mert sajnos elkapott ez a furcsa betegség,meglepõdtem,hogy még nincs topikja,pedig ez egy komoly betegség!

Szeretnék véleményeket,infókat errõl a betegségrõl.
Nagyon rossz fõleg ilyen korban!Nem kívánom senkinek!

← ElőzőOldal 2 / 2