Bárányhimlő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítsen valaki
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Kitudja meglehet pont Kulaval talalkozol😄
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ha kiheverted, nyiss egy topikot a következõ címmel: 'hol kereshetek rá dolgokra az interneten?' avagy: 'nyissak topikot a lapajszecsõi helyközi buszjárat menetrendjérõl, vagy inkább arról, hogy mi a franc az a google?'
<#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1><#integet2>#integet2>
Intel Core I7 965 Extreme Edition, Asus P-6T OC Deluxe, Chieftec CX, Corsair 1000W, 6x2048MB DDR3 1600MHz, 2xGeforce GTX295 PCI-E 1.8GB, 2x1000GB Samsung , OCZ 120GB SSD Drive, Asus Xonar
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ne vakard, ne kenj rá szarokat stb akkor múlik el a leghamarabb ha NEM baszogatod
mondjuk rajtam is elég komolyan kijött,még a hajam alatt is volt.aztán persze nempara,elmúlt...csak békén kell hagyni,ennyi a lényege...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
én minden nap lekenem magam ezzel a rázókeverékkel,vagy mivel(mentolos,folyékony anyag).
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
...
skeezo™
skeezo™
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
És utána én még skarlátos is voltam, annyira le volt gyengülve az immunrendszerem
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Én tizenegy-két évesen kaptam el, tartott vagy három hétig, de a fülemben, a számban, a fejemen, az elõbõröm alatt, mindenhol volt. Azt hittem, megõrülök.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
skeezo™
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
az övsömört is ez a vírus okozza felnõtteknél, talán ezért van az, hogy pl. anyósom 3x volt bárányhimlõs és most az övsömörrel küzd már egy fél éve lassan, tehát többször is elkaphatja az ember, de igaz, 99%-ban a gyerekkori megbetegedés immunitást eredményez
/én is ismerek olyat akinek 2x volt/
...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
épp kamuzni támadt kedvem, de sajnos lebuktam...leszarom h elhiszed e, megtörténhet, muter is 2x volt, kb 1 éve volt 2xra...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
de hálistennek nem feltünõ...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szal nem kamu, nekem is van ismõrösm aki már 3x volt...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"