Új öngyógyító felületek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Azért ez nem kicsit kocka felfogás.. biztos ez a legfontosabb felhasználási terület <#wilting>#wilting><#help>#help>
F
Ne szánd a vakot mert ?t nem bénítják meg e világ látomásai, szánd inkább magadat. Áldott legyen az Ori!
Ne szánd a vakot mert ?t nem bénítják meg e világ látomásai, szánd inkább magadat. Áldott legyen az Ori!
Hogy ne legyek teljesen off topic: bar nem vagyok tul nagy szakerto a kerdesben, de mindeddig ugy tudtam, hogy a horganyzott felulet pont ezert jo, mert a kisebb serulesek beavatkozas nelkul kijavitjak magukat. Kerem, javitsatok ki, ha ez nem igaz.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Egyelõre szerintem még õk is találgatják, mire lenne ez használható. Megjegyzem: marhára bírnék örülni olyan szemüveglencsének, ami nem karcolódik, vagy ha igen, begyógyítja önmagát.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
"Ki tudja, talán két év múlva már teljesen elfogadottak lesznek például a karcolásokat kijavító számítógépházak." - Ó, hát természetesen biztos ez lesz a legfontosabb felhasználási területe egy milliárdos projektnek. <#eplus2>#eplus2>
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Aranyköpések: http://aranykopesek.com
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Folyamatos kopás ellen ugyanúgy nem véd, csak random karcolások ellen (egy ideig). Az emberi bõr pl. egész életünkben kopik, de ugyanabban az arányban pótolja is az elveszett sejteket.
Mindemellett nem rossz ötlet, csak nem szabad elszállni tõle, mivel NAGYON korlátozott a haszálhatósága...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de persze ezt rengeteg helyen fellehetne majd használni, a lehetõségek szinte végtelenek.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Addig: tukrok, autok/motorok/kerekparok, mobiltelefonok, laptopok, gps-ek, ugy altalaban barmely mobil felhasznalasu/kis meretu technikai kutyu.
Hegymaszo felszereles, ejtoernyos cuccok :-)
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
De, én a szerves molekulákból felépített textúrákban látom a jövõt. A szerves molekulaláncok verhetetlenek.
Kara kánként folytatom tanításom.
\"Az emberi faj legnagyobb hiányossága: képtelenek vagyunk felfogni az exponenciális függvényt.\" Albert A. Bartlett