Samsung Omnia GPS gyári hibás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl füeggetlenül én is azt mondom, hogy bár voltak olyan pillanataim, amikor visszasírtam az õsöreg E720-ss Samumat (a mai napig állítom, hogy telefonra, átlagos használatra jobb készülék nincs a piacon számomra), de ha az ember rendberakja, akkor elég korrekt kis készülék, és üti-vágja az iPhonet, az "okos" Nokiákat és az LG Arena-t.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Alapból azt mondhatnám, kis képzavarral élve, hogy a készülék egy kupac gyurma. Míg nem formálod olyanra, amilyenre neked, magadnak kell, addig sokat nem ér. Ez nem egy telefon, hogy bekapcsolod, használod.... Programokat kell rá telepíteni, a felesleges dolgokat kikapcsolni, eltávolítani, és a végeredmény, ha megfelelõ idõt szántál rá, egy tökéletesen használható készülék, ami pont arra képes, amire szükséged van.
iPhone volt a kezemben, ehhez képest egy szar.
Nokia több is akad a családban, semmi pénzért nem kellene...
http://www.freetvmaci.info/
Úgyhogy te vagy a balf*sz
leszarom a konfigod...
Miért kellett ez a téma? Lehet szidni az Omniát a saját témájában.
Én tavaly óta használom az Omniát GPS-nek is és nem vettem észre, hogy gyári hibás lenne (ez mekkora baromság már...). Azért mert valakinek régi szar ROM-ja van, ami esetleg melegszik, arról nem a gép tehet. A számítógéped sem pont úgy megy win 98-al, mint vistával..
De persze egyszerûbb szidni és panaszkodni, mint megoldást találni.
Amúgy Carl-Zeiss optika + Xenon vaku van a vason... 20k-s kompakt gépben azért ilyen nem nagyon akad. Igaz azokban már tuti van legalább 3x optikai zoom. Az nagyon kéne még.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
5 MP-es fényképezõgép ezerszer szebb képet csinál, mint amit egy 5 MP-es teló tud.
Egyébként azokat az embereket nem értem akik vesznek külön mp3/mp4 lejátszót. Szinte már mindegyik új telóban van bõvíthetõ memóriás Mp3 lejátszó. Az meg csak jobban megéri, mert egy helyen van akkor a teló meg az mp3 lejátszó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a topik nyitásához meg csak annyit, hogy egyrészt tényleg van omnia topik, másrészt ha reklám-topikot nem lehet nyitni, akkor anti-reklámot se kéne, én sem nyitok 100 topikot azzal, hogy ez milyen sz@r, az milyen [email protected] valami nem tetszik, tegye ki a postfixébe, és minden topikban láthatják, ahova irkál
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
GPS, hangnavigációval ---> 20k
5 MP-es fényképezõgép ---> 20k
Diktafon több órányi felvételi lehetõséggel ---> 10-15k
FM transmitter ---> 5k
Wlan képes, netre alkalmas készülék, irodai funkciókkal ---> 20-40k?
Teccccikérteni?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Omnia annyiban több, mint PDA, hogy a rajt található OS van a legtöbb PDA-n is, s mivel nem (csak) ujjal használható, lehet rajt kézírást, rajzokat készíteni. Hogy mi másban több, mint PDA, azt meg akkor várom, mert én nem tudok olyat mondani, ami nem oldható meg rajt (igaz nem feltétlenül ingyenesen). Amiben meg esetleg több, azt nem is mondom, mert arra a válasz annyi lesz, hogy hülyeség, felesleges, ott van rá a számítógép, stb.
.: mobilize.hu :.
Az omnia pda
Melyiknek lehet nagyobb a funkcionalitása? Na meg az ár/érték aránya? Ez szerintem mindent megmagyaráz.
már a téma címe is baromság!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Így van ez egy PDA telefon funkcióval! iphone meg egy szar játéktelefon, úgyvan forgassad az a vagány, had forogjon a képernyõ....úúú de raj! Eddig terjed a tudás...<#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ha már okos gép kell, akkor HTC, mert az tényleg az, nem buherált-tuningolt telefon mint nokiáéknál, vagy szintén htc fejlesztésû SE
de egy valamit tudomásul kell venni, ezek nem fognak 8-10 év múlva is mûködni, mint a 6210-es vagy régebbi ericssonok, nokiák, ezek csak csili-vili, "bibi nekem ilyen van" célra vannak, de nem a tartósság, hanem a piac fenntartására
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Omnia topik
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
De ettõl függetlenül, volt már kezemben pár kategóriabeli készülék, és minden elfogultság nélkül lehet mondani, hogy iPhone leköröz(HET)i õket, ha hozzáértõ ember kezében van, és módosít ezt azt. Alapesetben nem feltétlenül. És akkor még ott a háttérben az Apple-T-mobil kombó, amirõl szépet mondani nem lehet.
N95 nem volt rossz amikor kijött, de már nem érdemes rá költeni, ahogy az N82 után kidobott N97 is jobb választás jelenleg. Ráadásul ez utóbbi nem egy ronda jószág...
skeezo™
Egyébként a 2007-es iPhone term. nem tudta a GPS-t... amikor az N95, N82 sok egyéb mellett term. azt is.
Amikor kijött a 2. gen. iPhone alakuló tudással, akkor meg jött a HTC Diamond.
de,ha már végképp érintõképernyõ akkor n96...
BMW Über Alles!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
jah..hogy az ÁJFÓN és mien menõ...értem...
BMW Über Alles!
skeezo™
-nincs kedvem fényképezõgépet mindig magammal hurcolni
-nincs kedvem a navigációt magammal hurcolni
-nincs kedvem MP3 lejátszót magammal hurcolni
-notit sincs kedvem magammal hurcolni
Nem vagyok igásló...
Mert igen is képesek a mai telefonok /na nem az iPhone/ olyan minõséget produkálni, ami általános célokra elegendõ!
Azt nem tudjuk kitalálni, te mire gondolsz, mikor azt mondod iPhone, ugyanis a GPS nélküli már nincs is kereskedelmi forgalomban, s mióta kijött a 3G, 3GS, 2G-nek szokás hívni a régit, elkerülvén az ilyesfajta félreértéseket. Mellesleg mutass egy 2007-es telefont, amely érintõképernyõs+GPS tartalmaz, arra alkalmas programmal, navigációval.
A javításokról csak annyit, hogy ezzel kivételesen nem egyedül van az apple, annyi a különbség, hogy a neveket nem írja át, mert elég nagy hírt szerzett az iPhone magának, ezért csak a mögé kerülõ kombinációkat változtatják. A nagy Samsung is ezt teszi, csak õ át is nevezi a készüléket, de még a számozásra is van példa, u600 u700 u900, lássuk be, bár picivel többet tudnak az alsóbb számozásúnál, alapjaiban megegyeznek. Tudom, volt a háromból kettõ, harmadik meg haveromnál, így azt is nyomkodtam.
Hogy mely alapvetõ funkciók hiányoznak neked, nem tudom, de valószínûleg az AppStore a telefonra készült programok tízezrei közt tartalmaz azt orvosló alkalmazást is 😉
nekem egy 6120-as symbianos nokiam van...mindenre kiváló,nincs benne dzsípíesz...de minek az? van a kocsiba külön,oszt csá
van a telóban egy 2MP-s kamera,oszt csuma...elég az
van fényképezõm erre is külön,ha komolyabbat akarok fényképezni
BMW Über Alles!
A laikusságomról még annyit, hogy közel 10 éve használok okos telefonokat, ráadásul IT fronton dolgozom, nagyon gyakran már inkább az üzletbe hozzák be ezeket a kütyüket IT szakemberhez, mint a telefonos boltokba, ahol általában csak a lehúzás megy.
Hát az iPhone még a 3. generációja ellenére is csak 3.2 megabixel, a vaku gagyi voltáról már nem is beszélve.
Egyébként mint nem értesz a 8 megapixelen? 3504 x 2336-os képfelbontás pl. kerekítve 8.2 megapixel. Ennyi aktív pixelpont szerepel a képen amit készítesz.
Nem mellesleg ha nagy a megapixel egy 10x15-os fotót kinyomtatva belõle sokkal szebb eredményt kapsz, mintha 3.2 megapixellel fényképezted volna.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
aki pedig divatból vesz telefon 150-160 ezer forintért, az meg is érdekli, a többség azonban ennél többért vásárolja.
Az iPhone nem rendelkezik GPS-el... az iPhone 3GS igen. Olvasni, olvasni...