Samsung Omnia GPS gyári hibás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Rendkívül... talán a következõ vagyis 4. generációs iPhone már képes lesz alapvetõ dolgokra is, amikre más telefonok már 1.5 éve igen.
Egyetlen olyan telefonról sem tudok, amin 1.5 év alatt ennyit kellett volna toldozgatni-foldozgatni és mindezt SZÁZEZREKÉRT!
De sebaj, igazoljátok önmagatok bátran... engem nem érdekel a márka, tudja a dolgát, ha nem tudja szart sem ér... lehet az SE, Samsung vagy éppen Nokia.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jah,csak a zájfón,minden ember azt vegyen,akinek kúrvára nincsen szüksége 10 funkcióból 9-re,az is vegye meg,mert most az a trendáj!! ha valakinek csak telefonálásra/sms-re kell egy átlag telefon,az meg csicska,régimódi pali,ugye? minek egy telefonra net,8mpixeles kamera (ami úgyse annyi,parasztvakítás),érintõképernyõ,etc...Nokia 6300-m van,fényképezésre még nem használtam,mert van fényképezõm...netre nem használtam,mert itt a gépem,nettel...mondjuk mennyivel trendibb is elõhúzni a zsebbõl egy zájfónt<#levele>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Torzonborz
te is hülyeségeket beszélsz. van benne gps .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

iPhone-ba van GPS ami tökéletesen mûködik. Már az iGo is kijött rá. És már pofázik is. Örülsz neki? -.-
Tinman
Muszáj hülyeségekkel teleszórni nektek ifos fanatikusoknak az Univerzumot?

Szó szerint iPhone-t említettél... már pedig az iPhone maga még GPS-t sem tartalmaz. Mondom... iPhone-t említettél.

1.5 éve(!) használok egy nem iPhone okostelefont GPS-re is rendszeresen, semmiféle rejtélyes probléma, vagy túlmelegedés nincs vele.
Egyetlen bajom vele, hogy autóból kiszállva ki kell lépnem belõle, vagy le kell vegyem a hangnavigációt, mert simán tartja a jelet ha bemegyek egy üzletbe(nem szintesbe) és baromi ciki a sokszor néma csendben azt hallani, hogy "fordulj balra, majd ahol lehetséges fordulj meg".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

autoszimulator
ez még az iPhone-al is így van, hamar lemerül GPS-el, ezért közben tölteni kell, akkor meg melegszik. Az már gáz, ha melegedés miatt lekapcsol a hálózatról, mert ezzel: használhatatlan. mondjuk eddig se akartam omniát venni, elég volt ehhez kézbe venni.

.: mobilize.hu :.

miilann04
láttad már a jeleket? akkor nem kérdés mi az.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Falcon87
Iphone nagyon geci, a tmobilenak mifelénk nincs lefedettsége...
sunyi ericcson ftw

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Te fotóztad am hogy minden topikba beteszed?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

werkfilm
lol
mind mûanyag vacak elõzõ évszázadi ócska elvekre épülõ fost gyárt

ha 2010 hajnalán egy ember telefont akar venni, csak az iphone jöhet szóba, esetleg androidos telefonok ha már bõvül a Market.

misterkrisz
talán eppül.

iPhone 3G

davidka003
Samsung telefon eleve lol.
Nokia vagy Sony Ericsson rulz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

misterkrisz

iPhone 3G

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Ne vegyetek Omniát ha navigációt is használni akarjátok. Negyed óra alat bemelegszik a készülék és átmelegiti az akut is és az meg melegedést észlelve lekapcsolja a hállózatról. Na onnan már csak addig navigál amig az aksi bírja.
← ElőzőOldal 2 / 2