Samsung Omnia GPS gyári hibás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetlen olyan telefonról sem tudok, amin 1.5 év alatt ennyit kellett volna toldozgatni-foldozgatni és mindezt SZÁZEZREKÉRT!
De sebaj, igazoljátok önmagatok bátran... engem nem érdekel a márka, tudja a dolgát, ha nem tudja szart sem ér... lehet az SE, Samsung vagy éppen Nokia.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szó szerint iPhone-t említettél... már pedig az iPhone maga még GPS-t sem tartalmaz. Mondom... iPhone-t említettél.
1.5 éve(!) használok egy nem iPhone okostelefont GPS-re is rendszeresen, semmiféle rejtélyes probléma, vagy túlmelegedés nincs vele.
Egyetlen bajom vele, hogy autóból kiszállva ki kell lépnem belõle, vagy le kell vegyem a hangnavigációt, mert simán tartja a jelet ha bemegyek egy üzletbe(nem szintesbe) és baromi ciki a sokszor néma csendben azt hallani, hogy "fordulj balra, majd ahol lehetséges fordulj meg".
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
.: mobilize.hu :.
sunyi ericcson ftw
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
mind mûanyag vacak elõzõ évszázadi ócska elvekre épülõ fost gyárt
ha 2010 hajnalán egy ember telefont akar venni, csak az iphone jöhet szóba, esetleg androidos telefonok ha már bõvül a Market.
Nokia vagy Sony Ericsson rulz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯