65
Gyárilag tulmelegszenek az Omniák navigációs rendszer használatánál.
  • Tinman #25
    Tudom magamról, hogy nem vagyok lahikus, hiszen ilyen szó nem is létezik, ergo nem is lehetek olyan.

A laikusságomról még annyit, hogy közel 10 éve használok okos telefonokat, ráadásul IT fronton dolgozom, nagyon gyakran már inkább az üzletbe hozzák be ezeket a kütyüket IT szakemberhez, mint a telefonos boltokba, ahol általában csak a lehúzás megy.
  • kemszi2
    mert előbb utóbb egybe fognak forrni a kompaktfényképgépekkel
  • gyepesjoint
    nem azt nem értem,hogy mi a fasz az a megapixel,hanem például az n97-be is mi a gyásznak 5(??) mp-s kamcsi???
  • Tinman #22
    "8mpixeles kamera"

Hát az iPhone még a 3. generációja ellenére is csak 3.2 megabixel, a vaku gagyi voltáról már nem is beszélve.

Egyébként mint nem értesz a 8 megapixelen? 3504 x 2336-os képfelbontás pl. kerekítve 8.2 megapixel. Ennyi aktív pixelpont szerepel a képen amit készítesz.

Nem mellesleg ha nagy a megapixel egy 10x15-os fotót kinyomtatva belőle sokkal szebb eredményt kapsz, mintha 3.2 megapixellel fényképezted volna.
  • gyepesjoint
    én nem magát a telókat szídom(márha ezek még telefonok),hanem azokat az embereket,akiknek kurvára nincs szüksége ilyen funkciókra,csak ugye divat...
  • Narxis
    ne okoskodj csírahead mert lepúzlak!
  • Verseghy
    Csak nem értesz hozzá és lahikusként állítasz dolgokat. (!) Bár nem mondom, hogy nincs igazad egykét dologban. (!)
  • autoszimulator
    látod megint buta vagy, aki Omniát vesz, az nem csak telefonálni és sms-ezni akar, ergo kicsit kategóriát tévesztettél, és Omnia konkurenciája bizony az iPhone, többek között.

aki pedig divatból vesz telefon 150-160 ezer forintért, az meg is érdekli, a többség azonban ennél többért vásárolja.
  • Tinman #17
    Mondom iPhone... nem tudsz olvasni?
    Az iPhone nem rendelkezik GPS-el... az iPhone 3GS igen. Olvasni, olvasni...
  • gyepesjoint
    14 alatt...gondolom a pénzt is te gyűjtöd össze,melóval a zájfónra...vagy inkább apuci?
  • Tinman #15
    Rendkívül... talán a következő vagyis 4. generációs iPhone már képes lesz alapvető dolgokra is, amikre más telefonok már 1.5 éve igen.
    Egyetlen olyan telefonról sem tudok, amin 1.5 év alatt ennyit kellett volna toldozgatni-foldozgatni és mindezt SZÁZEZREKÉRT!
    De sebaj, igazoljátok önmagatok bátran... engem nem érdekel a márka, tudja a dolgát, ha nem tudja szart sem ér... lehet az SE, Samsung vagy éppen Nokia.
  • gyepesjoint
    jah,csak a zájfón,minden ember azt vegyen,akinek kúrvára nincsen szüksége 10 funkcióból 9-re,az is vegye meg,mert most az a trendáj!! ha valakinek csak telefonálásra/sms-re kell egy átlag telefon,az meg csicska,régimódi pali,ugye? minek egy telefonra net,8mpixeles kamera (ami úgyse annyi,parasztvakítás),érintőképernyő,etc...Nokia 6300-m van,fényképezésre még nem használtam,mert van fényképezőm...netre nem használtam,mert itt a gépem,nettel...mondjuk mennyivel trendibb is előhúzni a zsebből egy zájfónt
  • Torzonborz
    te is hülyeségeket beszélsz. van benne gps .
  • Verseghy
    iPhone-ba van GPS ami tökéletesen működik. Már az iGo is kijött rá. És már pofázik is. Örülsz neki? -.-
  • Tinman #11
    Muszáj hülyeségekkel teleszórni nektek ifos fanatikusoknak az Univerzumot?

Szó szerint iPhone-t említettél... már pedig az iPhone maga még GPS-t sem tartalmaz. Mondom... iPhone-t említettél.

1.5 éve(!) használok egy nem iPhone okostelefont GPS-re is rendszeresen, semmiféle rejtélyes probléma, vagy túlmelegedés nincs vele.
    Egyetlen bajom vele, hogy autóból kiszállva ki kell lépnem belőle, vagy le kell vegyem a hangnavigációt, mert simán tartja a jelet ha bemegyek egy üzletbe(nem szintesbe) és baromi ciki a sokszor néma csendben azt hallani, hogy "fordulj balra, majd ahol lehetséges fordulj meg".
  • autoszimulator
    ez még az iPhone-al is így van, hamar lemerül GPS-el, ezért közben tölteni kell, akkor meg melegszik. Az már gáz, ha melegedés miatt lekapcsol a hálózatról, mert ezzel: használhatatlan. mondjuk eddig se akartam omniát venni, elég volt ehhez kézbe venni.
  • miilann04
    láttad már a jeleket? akkor nem kérdés mi az.
  • Falcon87
    Iphone nagyon geci, a tmobilenak mifelénk nincs lefedettsége...
    sunyi ericcson ftw
  • Falcon87
    Te fotóztad am hogy minden topikba beteszed?
  • werkfilm
    lol
    mind műanyag vacak előző évszázadi ócska elvekre épülő fost gyárt

ha 2010 hajnalán egy ember telefont akar venni, csak az iphone jöhet szóba, esetleg androidos telefonok ha már bővül a Market.
  • misterkrisz
    talán eppül.
  • davidka003
    Samsung telefon eleve lol.
    Nokia vagy Sony Ericsson rulz.
  • misterkrisz
  • byzhouse
  • vampel
    Ne vegyetek Omniát ha navigációt is használni akarjátok. Negyed óra alat bemelegszik a készülék és átmelegiti az akut is és az meg melegedést észlelve lekapcsolja a hállózatról. Na onnan már csak addig navigál amig az aksi bírja.