244
-
#124 "Tök mindegy, hogy mi, PDA vagy gombostű, ha többet tud, mit kell győzelmi mámorban leledzeni?"
Na várjunk már, szerintem elbeszélünk egymás mellett. Szerintem attól hogy valami (telefon, tévé, erősítő) többet tud az még nem jelenti azt, hogy jobb is.
"ami jobb, az jobb, arra térek át, ami tényleg jobb,"
Ezzel egyetértek, de a jobb fogalma erősen szubjektiv igy talán meg lehet érteni a másikat is. Nekem attól nem lesz jobb egy telefon, hogy többet tud.
"hogy nem lesznek ekkora hiányosságai, én fogom a legjobban propagálni, hidd el."
Én meg ugyanigy vagyok ha találok olyan telefont ami szerintem jobb (összességében) akkor lecserélem. A telefon nekem egy tárgy (munkaeszköz ha úgy tetszik) ennek megfelelően kezelem. (szoktak is hüledezni a kollegák, hogy mennyire nem kimélem a telcsiket)
"Egyelőre jobb és olcsóbb "kézikészülékek" is léteznek, tehát ez az idő nem jött még el, mondjuk azt, hogy sajnos."
Én a saját szubjektiv véleményem alapján még nem találtam ilyet, sőt erősen gondolkodom egy 3GS vételén, bár igaz ami igaz azt még meg sem néztem mennyi az ára.
"nagy a verseny, ez pedig nekünk kedvez, jobb iPhone-ok és jobb PDA-k fognak kijönni és ha a többiek se akarnak lemaradni, jobb smartphone-ok is."
Ez igy igaz. -
levente68 #123 Jajj, ez már tényleg gáz, miért nem lehet a másik szavának kiforgatása nélkül reagálni?
Tök mindegy, hogy mi, PDA vagy gombostű, ha többet tud, mit kell győzelmi mámorban leledzeni?
Nem értesz te valamit, énnekem mindegy, hogy Apple, MS, Sony, HTC, Android, Linux, AMD, Intel, Trabant, Lamborghini, ami jobb, az jobb, arra térek át, ami tényleg jobb, írtam: ha eléri azt a szintet az iPhone, hogy nem lesznek ekkora hiányosságai, én fogom a legjobban propagálni, hidd el.
Egyelőre jobb és olcsóbb "kézikészülékek" is léteznek, tehát ez az idő nem jött még el, mondjuk azt, hogy sajnos.
De egy előnye ennek lássuk be van: nagy a verseny, ez pedig nekünk kedvez, jobb iPhone-ok és jobb PDA-k fognak kijönni és ha a többiek se akarnak lemaradni, jobb smartphone-ok is. -
#122 Én eddig is ezeket irtam, legfeljebb félre lett értelmezve.
Bár a PDA-t eddig csak te hoztad fel (nézd meg az előtted ide beszólók miket hoztak fel érvként [kb ugyanúgy lefikáznák a te PDA-dat mint az iphonet]), azokkal nekem csak annyi bajom van, hogy nem láttam belőle amikor kerestem olyat ami tetszik. WinMo telefonom volt (tudom jó régi de asszem valami 6 (vagy 6.1) futott már azon is, illetve környezetemben több vezetőnek is van olyan, de nem vágyom olyanra. Holnapra megnézem neked, hogy munkatársamnak pontosan melyik asus van és hanyas Win megy rajta. Igy most nem tudom, de olyan telefont olyan szoftverrel biztosan nem szeretnék. -
#121 nem tudom mikor szidták az MS-t a hypolás miatt, szidták lopás miatt, de az már más tészta :) Mondjuk steve ballmer nagyon jo hypeolásban :DD -
#120 nem hiszem hogy a pda-k ihlették őket, vagy azok hiányosságai... őket elsősorban a multitouch ihlette :D
a hype-ban nagyon jok, ez tény, de most mi baj ezzel? ha a te céged lenne te nem igy tennél? :) A többi telefongyártonak is ugyanugy bedőlnek az emberek, nem csak az apple-nek.
milyen gusztustalan huzásokra gondolsz?
egyébként ugy beszélsz mintha mindenki aki apple terméket vesz buta lenne, és mindenki más pedig okos, mintha ők nem dőlnének be a marketingnek, a multik hazugságainak, nem vennének olyan termékeket amikre nincs is szukséguk stb... az istenadta nép mindent bekajál, az lg chocalet-tol kezdve a nokia xpressmusic-on át a sony walkmenig hogy csak a telefonoknál maradjunk... -
#119 Várjál az apple meg az iphone az más. Én nem apple fan vagyok csak az iphonet szeretem. Semmilyen más apple termékem nincs a telefonon kivül és szerintem jó darabig nem is lesz. -
levente68 #118 Na, ez már értelmesebb, higgadtabb hsz., így válaszolok, bár már nem akartam:
A multitouch-on kívül sok PDA teljesíti ezen követelményeket és sok közülük még sok olyat, amit az iPhone nem.
A multitouch amúgy jó dolog, de miért musthave és miért nem érted, hogy kiváltható?
Amúgy gondolom lassan lesz az is, csak ugye levédte az Apple, de a WinMo7-ben elméletileg lesz. -
#117 Ezt én is elismerem hogy nem az. Korábban is irtam már (olvass csak vissza), hogy nem hibátlan telefon, de szoftverfrissitésekkel egyre jobb, és számomra egyelőre a legjobb telefon, de azt egyikünk sem állitotta, hogy tökéletes. (Sőt tökéletes telefon szerintem nincs és nem is lesz) -
#116 "Ez az ok, hogy szerintetek akkor is jobb, ha a tudása eltörpül egy PDA-hoz képest?"
Nah mostmár végképp nem értem. Akkor minden telefon szar ami nem PDA? :o -
levente68 #115 Azt meg talán ne is vitassuk, hogy a PDA volt-e, illetve annak hiányosságai, amik az Apple-t az iPhone megalkotására ihlették.
Léptek, ok, de lép a konkurrencia is és az iPhone tudásszintű lemaradása komoly mértékű, bár tényleg fejlődik és fejlődőképes, de nem nyomta le a PDA-kat eddig sem és a jövőt meg majd meglátjuk.
A hype-ban, na abban világelsők lettek, de nem pont a MS-t szidták régen a hype-olás miatt? Szóval ez kétes babér, de legyen.
Meg aztán jónéhány igencsak gusztustalan húzás is volt az Apple részéről, az már az ostoba népet minősíti, hogy azok ellenére is 'V' betűt formálnak a kis kezükkel, de hát a nép, az Istenadta nép mindig is ilyen volt... -
#114 Végigszaladok a listán mert látom csak levegőbe beszélni tudtok:
"- multitouch képernyővel rendelkezik"
iphone tudja, szerintem musthave egy mai telefonnál.
"- 7,2 HSDPA"
Nekem ez nem kell, de Willcox szerint ezt sok telefon tudja jó régóta
"- Van benne Wifi"
Ez nem szorul magyarázatra gondolom.
"- Van benne BT"
Nekem egyáltalán nem kell BT, de ti szerintetek musthave egy telefonba, tehát ez kell.
"- legalább 3.5 inch kijelzője van minimum 480x320 felbontással"
Ez szerintem a ma elvárható minimum egy telefonnál ahhoz hogy normálisan lehessen használni.
"- FM rádió van benne"
Én mindenképpen neten hallgatok rádiót, mert nem szeretem ha beszélnek közben, ráadásul a minőség is jobb, de Willcox és levente szerint is musthave igy hát beirtam.
"- Internet oldalak ugyanúgy jeleniti meg mint a PC"
Ez számomra minimum elvárás, dehát gondolom egy mai telefonnal ez nem gond.
"- Email olyan benne mint egy pcs email"
Rengeteget emailezek igy nekem ez szintén a minimum elvárás
"- Ugyanattól az embertől érkezett SMS-eket egyben kezeli"
Mivel a munkámból kifolyólag rengeteget SMS-ezek igy nekem ez is musthave, hogy lássam eddig mit beszéltünk meg, illetve igy egy pillanat alatt áttekintem, hogy bankkártyámat hol és mire használtam.
"- Tud Tetheringet"
Gondolom ezt megint nem kell magyarázni, az iphone egyik legnagyobb hiányossága volt mig nem orvosolták, bárhol elérem a netet a notival is ezután.
"- meg tud nyitni emailből, wordöt, excelt, pdfet, txtt, ppt és képeket"
Ez ugye a sok emailem miatt szintén musthave, hogy lássam mit küldtek.
"- maximum 150g"
Mégiscsak egy telefonról beszélünk és nem féltégláról vagy notebookról.
"- legalább 3Mpixel fényképezője van LED-el"
Nekem teljesen jó a minimum fényképezője az iphone 3G-nek, mert csak arcok vannak vele lefényképezve, hogy telefonáláskor kirakja a képernyőre, de Will és szerinted kötelező egy ilyen fényképező, igy nyilván legyen benne.
"- Tud videot felvenni"
Na ez nekem a hátam közepére sem, de szintén itt több ember szerint kell, hát legyen.
"- emailben küldött videot megnyit, lejátszik"
Ez nekem megint nem kell, de volt itt ember aki erre használja a telefonját hát legyen.
"- szabvány micro usb csatlakozója van"
Nekem ugyan semmivel sincs több szabvány microUSB kábelem otthon mint iphone kábel, de szerintetek ma már ez is kötelező hát ezt is felirtam.
"- SD kártyát és MemorySticket olvasson"
Fényképezőből rögtön átrakható legyen a kártya. Én ezt sem akartam még csinálni soha, de igazad lehet, hogy néha jó lenne rögtön elküldeni a képet, így ebből a szempontból ez tényleg jó lenne. Memorystick viszont nekem kell mert Sony fényképezőm van, tehát lehetőleg ne csak SD-t tudjon fogadni.
"- legyen benne GPS és navigációs szoftver"
Ez nekem megint a minimum. Tök komoly navigációs szoftver egyébként nem kell, de ha valahol éppen nem tudom, hogy mi merre akkor jól jön ha rá lehet nézni.
"- legyen hozzá csatlakoztatható nike szenzor"
Ez a futáshoz és az edzéshez kell!
"- kapható legyen hozzá külső hangszórós bölcsö amiben töltödik miközben szól"
Nekem ez van az éjjeli szekrényen, este ezen keresztül még szól egy kis mp3, és praktikusan tölti is az eszközömet.
"- tud copy/paste bármelyik alkalmazásból"
Ez gondolom magáért beszél.
"- legyen átvariálható billentyűzete"
Minden szoftverhez más bill a megfelelő igy nem baj ha többfélét is tud. Nyilván touch verziók előnyben hisz csak szoftver kérdése, hogy éppen milyen nyelvő bill van kint.
"- Elforgatáskor forgassa a képernyőt automata resize-al"
Ezt gondolom megint nem kell magyarázni. Ha filmet nézel vagy valami szélesebb weboldalt akkor előnyösebb széltében nézni, ha viszont hosszúkás doksit vagy ilyesmit akkor állitva előnyösebb.
"- a telefonon lehessen keresni"
Ez megintcsak kötelező a rengeteg email, sms, és note között könnyen megtaláljak bármit.
"- legyen egy központi letöltőhely ahonnan pár gombnyomásra frissithetem és új szoftvereket tölthetek fel"
Ez azért jó mert édesapámnak is ilyen telefonja van (iphone) és nem kell a PCn bűvészkedni (amihez nem is ért) csak rámegy appstore-ra és nézegeti mi kéne neki, ennyit még ő is meg tud csinálni.
"- kezelje a flasht"
Na ez tényleg egy olyan dolog ami nagyon kéne, sajnos iphone jelenleg nem tudja (állitólag dolgoznak rajta), igy a beágyazott flasht tartalmazó oldalakon csak a megfelelő méretű frame jelenik meg (hogy ne csessze szét a weboldal kinézetét azért)
"- játszon le videokat minél több formátumban (mpg, mov, h264 minimum)"
Nekem semmiből sem tart 1-2 videot rátölteni ituneson keresztül a gépre, de a hozzászólások elején valaki emliette, hogy neki az a minimum, hogy sokféle videot lejátszon a telefonja (iphone ugye h264 és mpeg4 videot tud, de ez nyilván neki nem elég. Gondolom mpg és divx még kéne vagy nem tudom mire gondolt)
"- játszon le mp3, wav, losless és egyéb hangformátumokat"
Én Mp3 és loslesst szoktam hallgatni nekem más nem kell, de gondolom jó lenne ha tudna még az adott telefon ogg meg mittoménmég mit.
"- normálisan használható naptár"
Ez nekem megint musthave, mert elég sok bejegyzésem van benne, fontos, hogy átlássam, tudjak benne keresni, jelezzen akár többször is és szinkronizálható legyen.
"- legyen nagyon jó minőségű mikrofonja, lehessen diktafonként használni"
Ez nekem megint musthave, elég sokat ülök továbbképzésen, konferencián amit mindig rögzitek az iphoneal (szerencsére ennek jobb a mikrofon érzékenysége mint a panasonic diktafonomnak) és a PCmre elmentem, hogy később bármikor meg tudjam újból hallgatni.
"- legyen gyors"
Ez szerintem alapkövetelmény, nincs annál rosszab mint ha egy program inditására várni kell, vagy kilépésénél szobrozik az ember.
Nos mint látod, ez az a lista ami nekem kell és szerintetek is kell egy telefonba, tehát nem kamulista. Ennél sokkal hosszaban is lehetne irni, de elég sokáig tartana. Mindenesetre csak az szerepel benne amit felhoztatok érvként. -
#113 soha nem mondtam hogy ez a legtökéletesebb telefon, ha ezt jelenti az uberfaja, akkor igen, nem az.
a szubjektiv véleményem pedig az, hogy überfaja, ugye érted? :) -
levente68 #112 Attól még, hogy ekkora hype-ot csináltak neki, még elismerhetnéd, hogy nem überfaja, én csak ennyit kérek. -
#111 végülis johetnek a PDA-k is... :)
nem hiszem hogy steve jobs fejében az járt mikor megalkották az iphone-t hogy most akkor egy olyan telefont csinalunk ami mindennél jobb... viszont csinalt egy olyan telefont ami igencsak felrázta a mobil piacot csipkerozsika álmábol....és lásd, megint a telefonjárol van szo, ami olyan szar hogy mindig vitát tud gerjeszteni... :) -
#110 az androidok jöhetnek :) -
levente68 #109 Hogy tovább menjünk, akkor az Android-os telókat se szabad példának, hozni?
Tessék mondani, kavicsokkal kell hasonlítani az üveggyöngyötöket, hogy nyerjen mindig? -
#108 és? :) -
levente68 #107 Így van, de az iPhone ezt még messze nem teljesíti, okoska ;) -
levente68 #106 Te úgy vagy hüje, pontos 'j'-vel, hogy az csak zörög, menj és szeretgesd meg magad, meg a hájpfonodat, vígasztald meg, hogy nem engeded, hogy bántsák!
Soha ne hajolj meg észérvek előtt, jól teszed. -
#105 miért szivod fel magad ennyire, te okoska? :)
az egyszerüség megvalosithato ugyis hogy a tudás megmarad, a kettő nem üti egymást... -
#104 ??
csak azért irtam hogy nem azokhoz kéne hasonlitani szerintem... tudod a bmw-nek sem ellenvél egy opel vectra... vagy nem igy látod? -
levente68 #103 Valóban, ezért tud kevesebbet? Vagy miért? Ez az ok, hogy szerintetek akkor is jobb, ha a tudása eltörpül egy PDA-hoz képest? Vagy miért?
Ez nem elvakultság?
Vagy te is olyan vagy, akinek a kedvéért egyszerűbbre kell tervezni egy ilyen kaliberű kütyüt?
-
#102 Rinyáltok rinyáltok, de kiderült a végére, hogy összeollóztatok egy listát amit semmi nem tud.
Megsúgom az ott lent nem az én listám az ott lent egy iphone kiegészitve a ti általatok kértekkel. Egész idáig ezen vertétek a melleteket most meg kiderül, hogy az én szánalmas listám? Miről beszéltetek akkor eddig egyáltalán? Fantazmagória telefonról? -
levente68 #101 Valóban, egyszerűbb, de te okos, az újabb PPC-k nem pont arra kanyarodnak?
DEEEEE!
Nem is örülök neki, ne legyen egyszerű a tudás kárára, úgyhogy tényleg ne menjünk bele! -
levente68 #100 Az a szánalmas, hogy összeírsz egy listát, amitől az iPhone kurva messze van és követeled, hogy tudja a másik, különben szar.
Ha neked az a musthave, amiket leírtál, akkor nem kéne kukáznod a hájpfonodat?
FM rádiót én nem mondtam musthavenek, de az iPhone-ban kurvára nincs, míg másban van, a listád zöme is régen van másban, de az neked nem számít, miért? -
#99 az iphone ereje a használhatosága, egyszerüsége.... ha használtál már OS X-et akkor tudod mirol beszélek, jaj ne, inkabb ne menjunk bele a windows vs osx vitába :D -
#98 az iphone tudtommal nem PDA... csak egy telefon :) -
#97 "A hülye igényeidre meg nem reagálnék inkább... "
Baze az ÉN hülye igényeim. Összeirtam amit itt lent irtatok, hogy musthave.
Vagy hogy is van ez?
Az FM rádió musthave a multitouch nem az?
Csak az a kötelező egy telefonba ami iphoneból pont hiányzik? Ne haragudj de szerintem ez már tényleg szánalmas. -
levente68 #96 Aztán még nincs vége a világnak, jönnek még újak a PDA piacon is... -
levente68 #95 Nem, nem, te írd le, hogy mi az, amit csak az iPhone tud és "really must have"!
Ez nem a Mátrix, ne térj ki, Neo!
Amúgy ez a kis követelményindexed csúnyán hasonlít egy olyan pályázati kiírásra, ahol azt szeretnék, hogy ne is legyen pályázat...
Mindazonáltal, ha ismernéd a piacot, tudnád, hogy ezen követelményeket teljesíti (néhány kivételtől eltekintve) sok új csúcsPDA, de az iPhone messze nem! Ráadásul kevesebbe kerülnek függetlenül, mint az iPhone függően!
Tehát ne olyat kérj, ami mindent tud, azokat keresd, amik a tiednél többet tudnak! Amíg nem lelsz olyat, addig biztos lehetsz, hogy szerelmes vagy az iPhone-ba...
De azért eggyel kisegítelek, hogy fikázhasd: HTC Touch HD (Blackstone).
Ez rég tudja ezek zömét, amit nem, arra neked kell rájönni, miért nem és mindez 160 k függetlenül.
De van még néhány, ami a listádat hamarabb elégítette ki, mint a very fresh iPhone 3GS, tudod, ami még neked sincs, mert nem álltál be a sorba...
A hülye igényeidre meg nem reagálnék inkább... -
#94 Nekem az a legnagyobb bajom, hogy azt állitják ami az iphoneból hiányzik az gáz, ami pedig az iphoneban benne van és más telefonban nincs az meg hülyeség. Tehát gyakorlatilag (az ő állitásuk szerint) a mi forditottunkként működnek. Én most tényleg nagyon kiváncsi vagyok melyik az a telefon, ami tudja azokat mint az iphone és még azokat is amiket ők felsoroltak minimumnak -
#93 Okés akkor légyszives ird ide nekem annak a telefonnak a tipusát ami:
- multitouch képernyővel rendelkezik
- 7,2 HSDPA
- Van benne Wifi
- Van benne BT
- legalább 3.5 inch kijelzője van minimum 480x320 felbontással
- FM rádió van benne
- Internet oldalak ugyanúgy jeleniti meg mint a PC
- Email olyan benne mint egy pcs email
- Ugyanattól az embertől érkezett SMS-eket egyben kezeli
- Tud Tetheringet
- meg tud nyitni emailből, wordöt, excelt, pdfet, txtt, ppt és képeket
- maximum 150g
- legalább 3Mpixel fényképezője van LED-el
- Tud videot felvenni
- emailben küldött videot megnyit, lejátszik
- szabvány micro usb csatlakozója van
- SD kártyát és MemorySticket olvasson
- legyen benne GPS és navigációs szoftver
- legyen hozzá csatlakoztatható nike szenzor
- kapható legyen hozzá külső hangszórós bölcsö amiben töltödik miközben szól
- tud copy/paste bármelyik alkalmazásból
- legyen átvariálható billentyűzete
- Elforgatáskor forgassa a képernyőt automata resize-al
- a telefonon lehessen keresni
- legyen egy központi letöltőhely ahonnan pár gombnyomásra frissithetem és új szoftvereket tölthetek fel
- kezelje a flasht
- játszon le videokat minél több formátumban (mpg, mov, h264 minimum)
- játszon le mp3, wav, losless és egyéb hangformátumokat
- normálisan használható naptár
- legyen nagyon jó minőségű mikrofonja, lehessen diktafonként használni
- legyen gyors
Irtatok még egy csomó mindent de most nagyjából ennyit szedtem össze. Szerintetek létezik ilyen telefon, tehát várom a tipusát. -
#92 ahogyan a nem iphone-osok ( nem mind, de sok, emiatt jellemző) leszólják az iphone-t, sokszor úgy, hogy még nem is fogtak a kezükbe iphone-t... :)
szerintem te is azért vettél olyan telefont amilyet, mert arra volt szukséged, azokra a funkciokra stb, plusz mert tetszett is... -
#91 biztos sokan azért vesznek iphone-t mert divat, de nokiat ( N sorozat vagy mindegy), htc-t biztos nem vesz senki ugyanezért?
nem vagyok a bogarad, rossz helyen probálkozol...
nem érdekelnek a telefonok, nem is érdeklődni jottem ide, csak elolvasni egy hirt, vagy már elfelejtetted mirol szolt volna a topik? :)
bármelyik telefont összehasonlithatod az iphone-nal, senki nem tiltja, mondjuk a PDA-kat inkább ne... csak azért kérdeztem milyen telefonod van mert az összehasonlitás ugy érdekes... ugyanis ha a hiányolt dolgok a te telefonodban sincsenek benne akkor mirol is beszélunk... de tudom, ugyis benne vannak ( az öt közül ugyis meg lesz az egyikben ha nem mindben :D )
nem, nem fogom azt mondani hogy koppintás, ebben az iparban mindenki koppint mindenkitol... -
levente68 #90 De, kérlek, én nem fikáztam, a kritika az nem fikázás, főleg, mivel jogos...
...és mivel jogos, az a fikázás, ahogyan az iPhone-osok (nem mind, de sok, emiatt jellemző) leszólják a WinMo-t, sokszor úgy, hogy ugyi az ősöreg HP PDA-jukkal jönnek, hogy azóta hol tart a WinMo, arról fingjuk sincs, pedig mint írtam, az iPhone nagy hatással volt rájuk. Ezért írtam direkt, hogy nálam 6.5 fut, nem is reagált rá az okoska, mert valszeg nem ismeri...
El kellene ismerni, hogy szerelmes bele, oszt jónapot, én már nem is kritizálnék tovább, de hát ahhoz tudni kéne, hogy szerelmes és akkor már nem is lenne szerelmes, hopp, hétköznapi pszichológia... -
levente68 #89 Te melyik fórumot olvasod?
Amúgy én csak akkor kritizálhatok, ha nekem jobb van?
Nem általánosítottam, olvass jobban, tehát lassabban.
Nézz azért körül, hány olyan van, akinek azért van, mert HYPE, meg mert megteheti, pls!
Nem rádiózom sokat, de a rádiózásról volt szó, bocs, akkor meg napi 3 óra havi 20 nap az sok?
Most noti előtt ülök amúgy 5 gigás nettel, itt nem rádiózom, van sok-sok-sok mp3-mam, de otthon a korlátlan nettel... basszus, igazad van, most is megy, lol.
Ha komolyan érdekelne jobb teló, nem itt érdeklődnél, bogaram...
Van 3 PDA-m, két telóm, de nem hiszem, hogy csak a birtokomban levőt szabadna összehasonlítanom az iPhone-nal, de bármelyik előbb volt képes néhány funkcióra, mint az iPhone.
Amúgy, mint írtam, köszönet az Apple-nek, mert sok progi és maga a WinMo is hál'Istennek miatta fejlődött olyan sokat és pont ez a röhej, hogy pont az Apple ötleteit látom viszont PPC-s progikban, tehát a konkurrencia visszadobta ám a labdát keményen. Erre jössz majd, hogy de az koppintás, én meg, hogy az iPhone is tele van koppintásokkal. -
szerintem akik védik ugyanolyan hevesen védik mint azok akik támadják...azt meg igazán nem értem miért nem lehet elmenni ugy egy iphone hír mellett hogy ne legyen vita a végére... vagy minden nokia, htc forum ugyanugy tele van az éppen adott készuleket hevesen fikázo hozzászolásokkal? -
levente68 #87 No, de akkor miért nem az a válasz soha a kritikára (a jogosra), hogy nekem tetszik és ilyen áron is megvehetem?
Ez lenne korrekt, mégis mindig vitázni kell, hogy nehogy már a kevesebb legyen a több, meg a "felesleges", meg az"ósdi".
Emiatt jön elő a hívőség, hisz az az, ami nem észérveken alapul és a legtöbb iPhne-osról az észérvek leperegnek.
Mindig voltak "urizáló" telefonok nullához közelítő tudással, hánytam is tőlük, az iPhone valóban tud is valamit, sőt sokat, de én a nagy leborulástól lábrázást kapok, mert az nem jogos, no, értesz?
Szép és jó, de baromi drága.
Nem a legszebb(bár ez ízlés kérdése), nem a legjobb (ez már nem ízlés kérdése) és nem is a legdrágább, az is igaz. -
#86 te nagyon sokat rádiozhatsz :D tényleg milyen telefonod is van? wilcox is elárulhatná, lehet cserélek majd, ha tényleg annyival jobb.... -
#85 akkor azok akik még az iphone sem használják ki teljesen, mert mint irtad tök fejuek ( gondolom ismersz mindenkit akinek ilyen telefonja van, ha pedig nem akkor ne általánosits, nem tul intelligens hozzáállás) akkor azok milyen telefont vegyenek? mert a te telefonod biztos ne, hisz az már tul sok mindent tud, 100 oldalas kézikonyv jár hozzá gondolom annyi funkcioja van :)