244
-
levente68 #204 Mielőőt félreértenéd, minőség ok, csak az ár/érték arány, ott a baj.
A felsőbbrendű nézet pedig Apple-éktől ered, már rég... -
#203 nem mondtam hogy szar minden ami nem apple, van PC-m is :) -
#202 mondtam, nem a teszt a fontos, az első pár mondat ami a srác mond... -
levente68 #201 Láttam, zömükben jó, de szintén túlhype-olt, túlárazott cuccok azok is.
Merthogy van más mp3 lejátszó is a világon, nem szar ám minden, ami nem Apple, még a számítástechnikai piac sem az Apple-ről szól, te pl. hallottál az új, billentyűzet nélküli laptopjukról? -
levente68 #200 Először is már 3GS-ről van szó, Omniából is az újakat kéne figyelni Omnia Pro, vagy i8910, Omnia II, HTC-ből sem a rosszul sikerült Diamond-ot, hanem a TP2-őt, aztán az Android-okat.
Na ezek mellett TUDÁST vizsgálva nem király az iPhone, de senki nem mondja meg, mit vegyél!!!!!!!!!!!!!
Olyat vegyél, ami neked kell, tetszik, csak ne magyarázza senki, hogy az iPhone a legjobb. Vagy tegye hozzá, hogy neki az az a legjobb, akkor én is csak legyintenék, de itt arról volt szó, mert szóbahoztuk, lol, melyik jobb. -
#199 nincs különbség...
mindegy, hagyjuk, ha láttál már más apple cuccokat akkor szerintem sejtheted mirol beszélek... -
levente68 #198 Hát, nem olvasol eleget, tudod mi folyik Apple-éknek, mekkora paranoia?
De az a cél, és párat megvalósítottak, párat nem. Mert valszeg még nem tartanak ott...
De érdekelne, mi a cél szerinted, mi az iPhone, mikrosütő?
De esküszöm nem értem, miről beszélsz, érintőképernyős, multimédiás telefon, böngészővel, WiFi-vel, BT-al (olyannal, amilyen ;) ), fényképező és (2009-ben már végre) videó funkcióval (olyannal, amilyen ;) ), GPS-szel, zenelejátszóval, nem folytatom, hol a különbség?
Oprendszer különbség van, néhény funkció továbbfejlesztése van (multitouch, nem zsírosodó kijelző), hol az a más cél?!?!
-
#197 iphone vs HTC touch vs samsung i900
az első néhány gondolattal értek egyet.. telefont is az alapján választok mire van szukségem és melyik tetszik... -
#196 Persze, mondtam hype van mindenhol, mindenhol vannak akik ütköztetik a telefonokat egymással.... de a cégek mindenhol nyomulnak, csak nézz meg egy átlag samsung, se walkmen reklámot ( legyél te a menő, az uj walkmen telefonoddal stb ). Szerintem itthon különösen megy ez a divat telefonozás, kurvára státusz szimbolum a telefon és ettől hányok... mert ne mond hogy ez csak azota van miota iphone van.. azelőtt mindenki a nokia N-re verte a nyálát meg más márkák hasonlo tudásu cucára, pár éve még aki ceruzával böködte a telefonját, arra is furán néztek, most meg már egyre több embert látsz nyomkodni a képernyőt... -
#195 más utak... nem hiszem hogy HTC meg Nokia plakátok vannak az apple irodákban hogy mindennap lássák ki az ellenség...ha az lenne a cél hogy olyan telefonokat készitsenek akkor olyan funkciokat tennének bele amik a htcben vannak, de nem az a cél...
mégegyszer: nem kiáltottam ki királynak :) Hajrá Omnia :) Ha valakinek az tetszik, vegye azt, ennyi. -
levente68 #194 Én nem jöttem öv alatti dumákkal, poénokkal, de azok a képek akkor igenis megállták a helyüket, bár tényleg kicsit túloztak. De, ha frissítjük a dolgokat, továbbra is lenne milyen hiányosságokról ilyen képet csinálni.
Ami fontos, nem hallottam más cég esetében olyat, hogy megpróbálta volna eltussolni a problémát, mint (állítólag) tette ezt az Apple a felrobbanó akksi tárgyában.
Az a fontos, hogy bár szerintetek ez a vita csak Magyarhonban dúl, világszerte megütközést és néha ellenszenvet kelt az a nyomulás, amit Apple művel. Bevallom, én is hányok tőle, de attól még magát a készüléket nem nézem más szemmel. Hogy értsd: nem dőlök be a reklámnak és nem szarozom, mert Steve Jobs parasztul csinál valamit.
-
levente68 #193 Nincs felsőbbrendű duma, illetve van, de inkább a ti részetekről, megtéríteni se akar senki, csak felébreszteni, igazságra rádöbbenteni. Nem baj, senkit nem zavar, hogy iPhone-t veszel, a baj ott van, mikor királynak kiáltjátok ki az udvari bolondot (ez picit erős, de érzékelteti a valót).
Valóban többet nyújt, mint egy ÁTLAG Samsung, vagy Nokia, de az N97, bár még bibis, komoly ellenfélről tanúskodik és az Omniát se nyomja le az iPhone.
Milyen más utat járnak, könyörgöm? Ugyanaz a szegmens. Ez megint a vallásod része?
A BMW-sdire már meg akartam sértődni, mikor rájöttem, olyan is van. Nem védem meg, bár a véleményem szerint, akit le lehet húzni, mert ilyen bálványimádó, azt le is kell, igen, kicsit radikálisabb lettem. Amúgy nem arra gondoltam, hanem az átlag fenntartási költsége olyan magas, hogy mind a hivatalos BMW szervizes, mind a kevésbé hivatalos szervizes jól él belőle, miközben van ismerősöm, akire rárohadnak a nem BMW alkatrészek, mert nem fogy...
-
#192 Számomra az a szomoru hogy amint kijonne egy hir a telefonrol, aká a legkisebb hiájárol is, ráugranak a hiénák... mintha más telefonnak nem lennének hibái, mintha más telefonhoz nem gyártottak volna már hibás akkut, stb... vagy minden eddig megjelent nokia, samsung 10/10es értékelést kapott minden teszt oldalon? lemaradtam volna erről? Nem rolad van most szo, de meg lehet nézni az iphone topikokat... mint láthatod az előbb is benézett egy kisgyerek a kő vs iphone poénnal ammi már egy jo ideje nem állja meg a helyét, de ugy érezhette mekkora menő lesz most ezzel a poénnal, és akkor ő már mindent el is mond a telefonrol, de kb csak azt bizonyitotta hogy milyen kő agya van... -
#191 :(
észre kellett volna már venni hogy poén :) hogy nem kell erőlködni, látom hogy nem a legnagyobb tudásu az iphone, csak mikor jösz ilyenekkel hogy te megmondod én miért vettem ezt a telefont akkor azt gondolom hulye vagy, már ne haragudj, ki vagy te hogy azt mered állitani azért veszek telefont hogy menőzzek vele? Ismerjuk egymást? Nem.
Persze hogy megkérdem milyen telefonod van, sokan még életukben nem fogtak a kezukben iphone-t aztán ugrálnak mindenhol hogy miylen szar... persze te már probáltad, +1 pont :)
Hype persze hogy mindenhol van, csak éppen nem minden országban turkálnak egymás zsebében az emberek és nem feltételezik elsőre hogy te azért vetted hogy menőzzél vele... -
levente68 #190 Nem magyaráztam olyat, hogy azt kéne venned, azt magyaráztam, hogy OBJEKTÍVE nem a legjobb messze. -
levente68 #189 ...és? Ez a helyes, most végre magad voltál, csak miért csodálkozol ezek után?
Abban igazat adok, hogy néhány telefon menüje nem az igazi, de ha képben lennél, akkor tudnál arról, hogy más készülékben is van olyasmi kezelőfelület, amitől szerinted az iPhone a király, és mivel az esetenként hardware-esen jobban felkészült, jobb. -
#188 amugy meg kösz, de nem kell észhez tériteni, nem kell a felsőbbrendű duma, ezzel csak magad minősited mint az előtted hozzászolo.... fogadd el hogy valakinek elég az iphone tudása és nincs szuksége pixel szintu böködésre, meg hardveres billenytuzetre, meg szuper menő üzleti alkalmazásokra, viszont több kell neki mint amit egy samsung vagy egy átlag nokia nyujt. Ennyi, kösz de nem kell a térités :) Majd ha szukségem lesz egy komoly telefonra akkor megkereslek és megkérlek majd ajánlj egy jo pda-t, addig is köszönöm szépen jol el vagyok ezzel :)
Egyébként nem hiszem hogy az apple-t érdekelné hogy a nokia vagy a htc lenyomja már most tudásban, más utakat járnak... :)
Akkor haverod is németbol hozza be a törött BMWket majd eladja a luzereknek ujként? Abbol tényleg meg lehet élni ;) -
levente68 #187 Magyarország az Magyarország, nagy betűvel, komám!
Hype az iPhone körül világszerte van... ami kamu, az mindenhol kamu, nem Magyarországon kapott büntetést sem az Apple.
Az sem igaz, hogy csak itt osztja meg a népet a körülötte folyó mizéria, kár a dumáért, nem kell eljátszani a hazánkbaszakadt hazánkfiát egyikőtöknek sem.
Én nem általánosítok, amit írtam, olvasd el rendesen!
Mindazonáltal a te ragaszkodásod, elvakult védekezésed igenis azt sejteti, hogy neked is inkább azért van, mert meg akarod mutatni, hogy megteheted.
Én nem fikázni jöttem és nem is más készüléket hype-olni, ti kényszerítitek ki mindenhol, hogy mondjunk jobbat, aztán mikor mondunk jobbat, akkor jön ez a minek jössz ide fikázni duma.
Narumon 'kollégád' követelte, mondjak jobbat, aztán mondtam, kicsit vissza is vettetek, normálisabbak lettetek, de csak rövid időre, most már megint ellenségeskedtek, hát hajrá, azt is lehet, attól még az Iphone az érdemei elismerése mellett sem lesz ÖSSZESSÉGÉBEN középszerűnél több a hiányosságai miatt.
Amint belekerül mindaz, amit ennél kevesebb pénzért meg lehet kapni más készülékben, akkor beszélhetünk felzárkózásról, s ha többet nyújt majd, nyugodj meg, én is propagálni fogom.
A másik, amivel le lehetne állni, hogy avval kezdtek ki minden (gonosz) kritizálót, hogy neki milyen telefonja van. Elmondtam párszor, lehet, hogy bármelyikőtöknél hamarabb volt a kezemben iPhone és nem kell ahhoz birtokolnom, hogy megismerjem. Természetesen mélyebb tapasztalatot úgy lehet szerezni, ezt mindannyian értjük, de ami azonnal látszó, üvöltő hiányosság, az nem igényel hosszabb vizsgálódást. Érdekel a téma, ezért igyekszem valamennyire képben lenni, ezt kellene tennetek nektek iPhone hívőknek is, akkor nem blamálnátok magatokat ennyiszer és nem is csodálkoznátok azon, hogy miért nem ismeri el sok ember az iPhone egyedüli üdvöztő mivoltát. -
#186 nem veszed észre hogy poén az egész :) Én leszarom hogy többet tud a HTC, meg hogy pixelre tudsz pöködni a pálcikával... nincs szükségem a képességeire, továbbmegyek, elég ha ujjal tudom nyomogatni, nincs szukségem hardveres billentyuzetre, nekem elég amit tud az iphone, ennyi... ezt kéne már felfogni, hogy vannak emberek akiknek nincs szuksége HTC képessügű cuccra, üzleti alkalmazásokkal, meg minden mással, viszont több kell mint egy átlag samsung vagy SE...
és akkor mi van ha 5 év mulva lenyomják? na? akkor nem nekem lesz a legjobb telefonom bibiii? :) és? Már most sem érdekel hogy esetleg a hároméves nokiában jobb gps van, vagy hogy nagyobb a kamerája stb... nekem más szempontok is fontosak egy telefonnál, használni akarom... nem tetszenek a nokiák, nem tetszenek a SE telefonok, nem birom a menujuket, a samsungot meg végképp, stb... és igen, nem az én telefonom a világ legjobbja, na és? :)
-
levente68 #185 A BMW nem szar autó, olcsó, tartós, nem szervízigényes, nem villogni veszik, pl. USA-ban sem státuszszimbólum, hisz ott is olcsó a fentartása. ;)
Viccet félretéve a legjobb német autó, bár ez a felhozatalt minősíti inkább...
De ebbe ne menjünk bele, van pár haverom, aki BMW-sekből él, igen jól... -
levente68 #184 Na, ha képben lennél, ilyet se írnál, sok olyan alkalmazás van, ami persze nem tartozik a villogáshoz, ezért nem ismered, valszeg, ahol igenis pixelre pontosan kell bökni, erre a "drágaszágod" nem képes, biza.
Továbbmegyek: igényem van arra, hogy lehessen pálcikával használni, ezt se tudja a kedvenced max fém eszközzel, azzal is szarul.
A multitouch az egyetlen nagy érdeme, de az meg nem akkora pukkanat, csak nektek, más megoldások is vannak ugyanarra a célra, csak ki kéne tekintenetek a világba, szerelemzsákok!
Szóval, ha így fejlődik a szarotok, 5 év múlva visszatérhetünk arra, hogy tudás szempontjából megállja-e már a helyét a piacon, addigra a hozzátok hasonló mazsomok talán kifizetnek annyi pénzt Apple-éknak, hogy normális ár is társul hozzá, remélem ezt őszintén.
Addig pár generációja kijön, jó sorállást hozzá.
Egy bibi van még, hogy se a Nokia, se a Sony, se a többiek nem fogják hátratett kézzel bámulni a napot addig, úgyhogy edzzetek a hülye dumára, mitől jobb a szarabb, mert szükségetek lesz rá!!!
Ha ui. nem vennétek észre az iPhone-t a saját feature-eivel fogják lenyomni a többiek, sőt, már némelyik nagy iPhone csoda is ott figyel más gépekben, némelyik jobb is.
A legnagyobb érvetek meg ez a méégyösszidefikázni, szintén hülyeség, nem fikázás, észretérítés ez, majd ha felnőttök rájöttök magatoktól is. -
levente68 #183 Pici kép lesz kevés pipával, lol... -
levente68 #182 Nem kell védenem, mert nem támadja senki, főleg nem okkal.
Ti véditek a védhetetlent, ez a szomorú. -
levente68 #181 Kezdheted... -
levente68 #180 Ámen... -
#179 Ilyen képet én is tudok gyártani ahol felsorolom és pipákkal látom el azokat a tudásokat amiket a HTC nem tud. Na és ettől még semmi nem fog változni csak egyel több hülye kép lesz az interneten. -
#178 Nekem bmw-m van, de nem vagyok sem kopasz, se fukszos, persze lehet hogy azért nem zavarnak ezek a dolgok mert sokat járok nyugatra és ott természetes hogy valaki BMW-t vagy éppen iphone-t vesz. Ha mindjárt jön hogy a BMW meg szar autó akkor komolyan mondom le is borotválom a hajam :) -
#177 Nagyon helyes, hát vegyél egy HTC-t senki nem tart vissza tőle, csak nekem ne akard megmagyarázni, hogy nekem is azt kell vennem. Mert tudod nem én mentem egy HTC topikba fikázni hanem te jöttél egy iphone cikkhez iphonet fikázni.
Én inkább akkor a te szavaiddal élve vállalom, hogy faszhosszabító magamutogató vagyok hátha igy megnyugszol. Ráadásul még hülye is lehetek hiszen a lényegesen és nyilvánvalóan jobb telefonra nem szeretném elcserélni az iphone készülékemet. -
#176 Kár hogy valótlanságokkal van tele, de ezt már kicsit unom, majd utánanézel ha akarsz. -
#175 huu, igen, bácsi, sok időm van :) -
Loverman #174 látom sok időd van kisgyerek. -
#173 ha az apple nem jön ki a telefonjával még mindig pálcikával böködnéd a HTC-d :) -
#172 bocs, de kicsit olvass inkább vissza... a szinvonalat meg ugye nem gondoltad hogy te fogod majd itt képviselni egy két éves poénnal, ami már nem is állja meg a helyét, mr. intelligencia :) -
Loverman #171 intelligencia is van dögivel xD -
Loverman #170 hm, színvonal az van... -
#169 Kb annyira elvakultan véded a szarod mint a többiek az övékét :D -
#168 kb annyira általánositasz mint amikor azt mondják csak kopasz geciknek lehet bmw-je vagy épp audija... és megint csak azt tudom elmondani, ez a divat, hype kérdés csak itthon probléma, tőlünk nyugatabbra senki nem csinál ebből problémát, de hát magyarország.... -
#167 jaj, idejössz ezzel a kétéves szarral? :) nagyon béna és szánalmas... -
#166 egészségedre :) -
levente68 #165 Természetesen semmi baj avval, aki iPhone-t vesz, a baj ott kezdődik, amikor nem fogja fel, hogy kevesebb pénzért függetlenül a "drágaszág"-ot porbaalázó készülékek kaphatók és folyamatosan védi a szerelmét, majd még neki áll feljebb, amikor elvakultként kezelik.
Arra a ...-ra hasonlít, amikor a barátok hiába ugatnak, hogy tán nem kéne feleségül venni a legordasabb kurvát, de hát olyankor (szerelembe eséskor) a barát is hülye...
Arra megy ki az egész, legalábbis az én részemről, hogy tegyük már a helyére a dolgokat, most épp az iPhone-t.
Ha visszaolvasol, láthatod, eddig kulturált igyekeztem lenni, ennek vége:
az iPhone egy faszhosszabbító, magamutogató, közepes készülék, ígéretes jövővel és a legelvetemültebb hype-pal és árral, tetü, népbutító marketinggel és aftermarketinggel.
Amúgy, nemigen látsz HTC-vel menősködő figurákat, ha mégis, azt én is elítélem.
De! Egy jobb, márpedig határozottan jobb cucc, ami jóval kevesebbe kerül, pont nem alkalmas menőzésre, arra inkább a ti kedvencetek született!
A HTC komolyabb gépei munkára és valódi használatra készülnek, igazi értékeket mutatnak fel, nem pedig túlárazott szarságok, ezt fel kellene fogni.
Olyat nem azok vesznek, akik azt akarják mutatni, mit meg nem tehetnek.