Kedvezményesen cserélhető új iPhone-ra a régi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami fontos, nem hallottam más cég esetében olyat, hogy megpróbálta volna eltussolni a problémát, mint (állítólag) tette ezt az Apple a felrobbanó akksi tárgyában.
Az a fontos, hogy bár szerintetek ez a vita csak Magyarhonban dúl, világszerte megütközést és néha ellenszenvet kelt az a nyomulás, amit Apple mûvel. Bevallom, én is hányok tõle, de attól még magát a készüléket nem nézem más szemmel. Hogy értsd: nem dõlök be a reklámnak és nem szarozom, mert Steve Jobs parasztul csinál valamit.
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Valóban többet nyújt, mint egy ÁTLAG Samsung, vagy Nokia, de az N97, bár még bibis, komoly ellenfélrõl tanúskodik és az Omniát se nyomja le az iPhone.
Milyen más utat járnak, könyörgöm? Ugyanaz a szegmens. Ez megint a vallásod része?
A BMW-sdire már meg akartam sértõdni, mikor rájöttem, olyan is van. Nem védem meg, bár a véleményem szerint, akit le lehet húzni, mert ilyen bálványimádó, azt le is kell, igen, kicsit radikálisabb lettem. Amúgy nem arra gondoltam, hanem az átlag fenntartási költsége olyan magas, hogy mind a hivatalos BMW szervizes, mind a kevésbé hivatalos szervizes jól él belõle, miközben van ismerõsöm, akire rárohadnak a nem BMW alkatrészek, mert nem fogy...
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
észre kellett volna már venni hogy poén 😊 hogy nem kell erõlködni, látom hogy nem a legnagyobb tudásu az iphone, csak mikor jösz ilyenekkel hogy te megmondod én miért vettem ezt a telefont akkor azt gondolom hulye vagy, már ne haragudj, ki vagy te hogy azt mered állitani azért veszek telefont hogy menõzzek vele? Ismerjuk egymást? Nem.
Persze hogy megkérdem milyen telefonod van, sokan még életukben nem fogtak a kezukben iphone-t aztán ugrálnak mindenhol hogy miylen szar... persze te már probáltad, +1 pont 😊
Hype persze hogy mindenhol van, csak éppen nem minden országban turkálnak egymás zsebében az emberek és nem feltételezik elsõre hogy te azért vetted hogy menõzzél vele...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Abban igazat adok, hogy néhány telefon menüje nem az igazi, de ha képben lennél, akkor tudnál arról, hogy más készülékben is van olyasmi kezelõfelület, amitõl szerinted az iPhone a király, és mivel az esetenként hardware-esen jobban felkészült, jobb.
Egyébként nem hiszem hogy az apple-t érdekelné hogy a nokia vagy a htc lenyomja már most tudásban, más utakat járnak... 😊
Akkor haverod is németbol hozza be a törött BMWket majd eladja a luzereknek ujként? Abbol tényleg meg lehet élni 😉
Hype az iPhone körül világszerte van... ami kamu, az mindenhol kamu, nem Magyarországon kapott büntetést sem az Apple.
Az sem igaz, hogy csak itt osztja meg a népet a körülötte folyó mizéria, kár a dumáért, nem kell eljátszani a hazánkbaszakadt hazánkfiát egyikõtöknek sem.
Én nem általánosítok, amit írtam, olvasd el rendesen!
Mindazonáltal a te ragaszkodásod, elvakult védekezésed igenis azt sejteti, hogy neked is inkább azért van, mert meg akarod mutatni, hogy megteheted.
Én nem fikázni jöttem és nem is más készüléket hype-olni, ti kényszerítitek ki mindenhol, hogy mondjunk jobbat, aztán mikor mondunk jobbat, akkor jön ez a minek jössz ide fikázni duma.
Narumon 'kollégád' követelte, mondjak jobbat, aztán mondtam, kicsit vissza is vettetek, normálisabbak lettetek, de csak rövid idõre, most már megint ellenségeskedtek, hát hajrá, azt is lehet, attól még az Iphone az érdemei elismerése mellett sem lesz ÖSSZESSÉGÉBEN középszerûnél több a hiányosságai miatt.
Amint belekerül mindaz, amit ennél kevesebb pénzért meg lehet kapni más készülékben, akkor beszélhetünk felzárkózásról, s ha többet nyújt majd, nyugodj meg, én is propagálni fogom.
A másik, amivel le lehetne állni, hogy avval kezdtek ki minden (gonosz) kritizálót, hogy neki milyen telefonja van. Elmondtam párszor, lehet, hogy bármelyikõtöknél hamarabb volt a kezemben iPhone és nem kell ahhoz birtokolnom, hogy megismerjem. Természetesen mélyebb tapasztalatot úgy lehet szerezni, ezt mindannyian értjük, de ami azonnal látszó, üvöltõ hiányosság, az nem igényel hosszabb vizsgálódást. Érdekel a téma, ezért igyekszem valamennyire képben lenni, ezt kellene tennetek nektek iPhone hívõknek is, akkor nem blamálnátok magatokat ennyiszer és nem is csodálkoznátok azon, hogy miért nem ismeri el sok ember az iPhone egyedüli üdvöztõ mivoltát.
és akkor mi van ha 5 év mulva lenyomják? na? akkor nem nekem lesz a legjobb telefonom bibiii? 😊 és? Már most sem érdekel hogy esetleg a hároméves nokiában jobb gps van, vagy hogy nagyobb a kamerája stb... nekem más szempontok is fontosak egy telefonnál, használni akarom... nem tetszenek a nokiák, nem tetszenek a SE telefonok, nem birom a menujuket, a samsungot meg végképp, stb... és igen, nem az én telefonom a világ legjobbja, na és? 😊
Viccet félretéve a legjobb német autó, bár ez a felhozatalt minõsíti inkább...
De ebbe ne menjünk bele, van pár haverom, aki BMW-sekbõl él, igen jól...
Továbbmegyek: igényem van arra, hogy lehessen pálcikával használni, ezt se tudja a kedvenced max fém eszközzel, azzal is szarul.
A multitouch az egyetlen nagy érdeme, de az meg nem akkora pukkanat, csak nektek, más megoldások is vannak ugyanarra a célra, csak ki kéne tekintenetek a világba, szerelemzsákok!
Szóval, ha így fejlõdik a szarotok, 5 év múlva visszatérhetünk arra, hogy tudás szempontjából megállja-e már a helyét a piacon, addigra a hozzátok hasonló mazsomok talán kifizetnek annyi pénzt Apple-éknak, hogy normális ár is társul hozzá, remélem ezt õszintén.
Addig pár generációja kijön, jó sorállást hozzá.
Egy bibi van még, hogy se a Nokia, se a Sony, se a többiek nem fogják hátratett kézzel bámulni a napot addig, úgyhogy edzzetek a hülye dumára, mitõl jobb a szarabb, mert szükségetek lesz rá!!!
Ha ui. nem vennétek észre az iPhone-t a saját feature-eivel fogják lenyomni a többiek, sõt, már némelyik nagy iPhone csoda is ott figyel más gépekben, némelyik jobb is.
A legnagyobb érvetek meg ez a méégyösszidefikázni, szintén hülyeség, nem fikázás, észretérítés ez, majd ha felnõttök rájöttök magatoktól is.
Ti véditek a védhetetlent, ez a szomorú.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Én inkább akkor a te szavaiddal élve vállalom, hogy faszhosszabító magamutogató vagyok hátha igy megnyugszol. Ráadásul még hülye is lehetek hiszen a lényegesen és nyilvánvalóan jobb telefonra nem szeretném elcserélni az iphone készülékemet.
Arra a ...-ra hasonlít, amikor a barátok hiába ugatnak, hogy tán nem kéne feleségül venni a legordasabb kurvát, de hát olyankor (szerelembe eséskor) a barát is hülye...
Arra megy ki az egész, legalábbis az én részemrõl, hogy tegyük már a helyére a dolgokat, most épp az iPhone-t.
Ha visszaolvasol, láthatod, eddig kulturált igyekeztem lenni, ennek vége:
az iPhone egy faszhosszabbító, magamutogató, közepes készülék, ígéretes jövõvel és a legelvetemültebb hype-pal és árral, tetü, népbutító marketinggel és aftermarketinggel.
Amúgy, nemigen látsz HTC-vel menõsködõ figurákat, ha mégis, azt én is elítélem.
De! Egy jobb, márpedig határozottan jobb cucc, ami jóval kevesebbe kerül, pont nem alkalmas menõzésre, arra inkább a ti kedvencetek született!
A HTC komolyabb gépei munkára és valódi használatra készülnek, igazi értékeket mutatnak fel, nem pedig túlárazott szarságok, ezt fel kellene fogni.
Olyat nem azok vesznek, akik azt akarják mutatni, mit meg nem tehetnek.
http://technitip.net/wp-content/gallery/test/iphone-stone-htc-touch-hd.jpg
http://www.car2.de/wp-content/uploads/2008/09/20080926-stone-vs-iphone.jpg
😄
Hát hogyne, ha a proci órajelét vesszük alapul kizárólag, de éppen ezt ugatom, hogy nem szabad így nézni, hiszen egy rakat további hardware-elemben alulmarad a kedvenced, megint az elvakult, csak az igazságodat bizonyító adatot vagy hajlandó meglátni?
Van még a TP2-n kívül is sok PDA, ami ÖSSZESSÉGÉBEN lepipálja még a 3GS-t is és régebbi, mint a 3G!!!!
Azt, hogy ezt meglásd, belásd, ahhoz mi kellene?!?!?!?!
Nem akarja senki, hogy megtagadd a 'szerelmedet', csak be kell ismerni egyszerû tényeket, de most már megint ott vagyunk, ahol a topic elején... grrrrr.
Szerinted az, hogy pár kattintással kiütött független telóm legyen a gari veszélyeztetésével, az ugyanaz, mint ha legálisan eleve úgy vennék?
Kérlek, ne kelljen már mindenáron igazadnak lenned!!!!
Amúgy dominóval is 160 ezer minimum a 3GS, miközben 165 a HTC TP2 függetlenül, bocs, de nem nehéz NEM az iPhone-t választani...
Ráadásul, látható, mennyire nem vágod a HTC-ket, a sima TP sokkal gyengébb, mint mondjuk a Touch HD... A TP2 a HD plusz a HW bill, de hagyjuk, téged tényleg hülye, aki próbál meggyõzni. Ismerkedj meg a HTC-kkel, utána értekezz róluk, mert a következõ lépésben a Diamondot fogod fikázni, amitõl tényleg hahotázni fogok, mert az elég rosszul sikerült...
Segítek: a névválasztásuk megtévesztõ...
Egyébként dominoban 130e forint az iphone tehát nincs messze az általad emlitett 120-tól, függelteniteni meg néhány kattintás.
Az, hogy nem lehet akárhonnan letölteni az nálam abszolút pozitivum, igy minden egy helyen van nem kell vadászni, és csak ellenörzött program kerülhet fel tehát nincs az mint WinMo-nál, hogy egy program teljesen szét tudja cseszni a rendszert.
Szögezzük le, egy telefon, PDA, smartphone, szóval az összes itt felemlegetett kütyü max pár tízezer forintot ér, hogy mennyiért tudják eladni, az itt a vicc.
Amíg ezeket nagyjából lesöpri pl. a HTC TP2 a tudásával (lehet flash-t tenni, az én 4 éve piacra dobott Unimra is lehet, újra írom: normál jack is van hozzá!!!!), annak kb másfélszer annyiba kellene kerülnie, mint az iPhone-nak, mert a benne levõ technika több és jobb, de nem így van, errõl lehet értekezni, csak mint látjuk felesleges.
Való igaz, hogy egy iPhone pedig lesöpör tudásban egy Arte-t, sõt valóban az összes okostelefonnál jobb.
De azt ne is mondja senki, hogy épeszû, aki pl. egy Arte-ért kiadta a bõdületes árát, viszont az a réteg (tisztelet a kivételnek, sok van), aki pl. Arte-t vett, meg a többi divat(majom) telefont, azok zöme veszi most az iPhone-t, aztán forgatja, mint majom a zsebórát, kihasználni nem tudja, használni is alig, de menõ csávó-csaj tõle.
No, ezek nem fognak HTC TP2-t, de egy HTC-t se venni, hisz a létezésérõl se igen tudnak, arról meg, hogy mennyivel többet tud a többinél végképp fingjuk sincs.
Annyit tudnak, hogy a képeket millllen yool lehet lapozgatni iPhone-on, de bocs: nekem is fut az Unin az EyePhoto progi, ami mindezt tudja és azon PPC-n, amiben van gyro, forgatni is tudja, no, akkor mi van? Való igaz, hogy ezt az iPhone inspirálta, de az iPhone-is tele van máshonnan vett ötletekkel, soroljam?
De ettõl nem jobb, nem rosszabb egyik sem, attól több valami, hogy többre képes.
Az iPhone is sokkal többre lesz képes, valószínûleg sokmindent már most beletettek volna (azokon felül, amiket most végre beletettek), ennek két akadálya lehet, van:
1.: jövõre is el kell "kápráztatni", akiket el lehet (engem is lehet, de még várok rá...)
2.: ami többet tud, az labilisabb, nem csodálkoznék, ha az derülne ki, hogy nem tudtak-tudnak megoldani Apple-ék néhány dolgot.
Ez nem gáz, hiszen nem olyan rég vannak vele piacon, de akkor meg kéne találni az õket megilletõ helyet.
Régesrég egy rallye újágcikk címe volt: A lóerõhiányt bátorsággal pótoljuk! és valóban úgy mentek a Trabival, hogy csak nocsak!
Apple a tudáshiányt hype-pal pótolta, ezt szögezzük le!
Ez sem baj, hiszen a reklámok 200%-os hazugságban vannak, ugyi, lassan a mosógép nem is kell, hûtõgépbe kell rakni a ruhát, mert olyan hidegen is kimossa az új mosópor, lol.
A baj ott van, amikor a "megtérítettek" próbálják továbbadni a hype-ot még annak is, aki azért komolyabb hardware-eket is ismer.
Zárom soraimat, ha iPhone függetlenül!!!! mondjuk max 120 pénz lenne, nekem is lenne (bár az is túl sok érte), de valóban kapni ócskább telót is drágábban és azt is megveszi, khm.. aki megveszi, így erre nem is számítok, sebaj.
Egyébként ha az apple egy szemét cég, akkor az általad felsorolt gyártokat minek neveznéd? a jonevu europai cégek, mi? ...