Online tárolja beállításainkat a Chrome
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi lennék a wow fanok "kedvencek" listájára, csak úgy <#hehe>#hehe><#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Miért van az, hogy az Opera-fanoknak soha nincs jó napjuk? Szerintem Barichelló is Operát használ, erre lenne egy fogadásom <#nevetes1>#nevetes1>
Nem netkávézóról írtam, hanem idegen géprõl (bár a netkávézós gép is idegen, de oda nem mennék). Egyébként meg a telefonos PDA-m mindig nálam van, ha nagyon kéne valami, akkor azt használnám. Ha meg nálam van a netbook-om, akkor meg azt.
A pen drive-os megoldást akkor használom, ha az idegen gépre kell valami tartalmat letölteni, vagy azon megmutatni valamit.
A pen drive-os megoldást akkor használom, ha az idegen gépre kell valami tartalmat letölteni, vagy azon megmutatni valamit.
No, most már az emberek favorites listájára is kíváncsi a gógle?! <#ticking>#ticking>
Üdv neked, újra itt.
Biztos vagy te abban, hogy minden netkávézóban használhatod a pendrive-odat? Nem mintha sokat járnék ilyen helyekre, csak felkaptam ezen a fejem, mert nem rossz megoldás. De mégicsak egyszerûbb és olcsóbb wifizni, nem?
Biztos vagy te abban, hogy minden netkávézóban használhatod a pendrive-odat? Nem mintha sokat járnék ilyen helyekre, csak felkaptam ezen a fejem, mert nem rossz megoldás. De mégicsak egyszerûbb és olcsóbb wifizni, nem?
Kara kánként folytatom tanításom.
Plusz nem beszélve arról, hogy ezt a funkciót, még a mobilos opera böngészõ is tudja jó ideje (jegyzezetek, könyvjelzõk, beállítások, elõzmények stb szinkronizálással) ezt, sõt, akár még a mobilos opreánkat, a PC-s operával is szinkronizálhatjuk. De ez persze a Firefox érdeme, mint a lapfülek (az is opera "találmány"... Aham...
Csak kicsit kiakasztott a hír, elnézést... Nincs jó napom...
Csak kicsit kiakasztott a hír, elnézést... Nincs jó napom...
Sokkal egyszerûbb egy portable megoldást használni (nekem pen drive-on van FF), az ember magánál hordhatja mindig, és nem kerül ki máshova sem bookmark, sem cookie, sem password. Idegen géprõl egyébként meg nem mennék olyan helyre fel, ami zárt és bizalmas.
Nálam mellesleg az összes google script tiltva van.
Nálam mellesleg az összes google script tiltva van.
CS.N.T.K.K.!!!!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem rosz ötlet, engem mindíg nagyon zavar ha idegen helyen böngészõt kell használnom, már úgyis csukott szemmel is tudom hol vannak a könyvjelzõim, a jelszavaimat meg régen elfelejtettem.
Ha meg el akarja lopni õket a Google, akkor gratulálok, a nevemben trollkodhatnak az SG-n.
Vagy már meg is tették????
Ha meg el akarja lopni õket a Google, akkor gratulálok, a nevemben trollkodhatnak az SG-n.
Vagy már meg is tették????
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"így hamarosan mindenki számára elérhetõ opció lesz a Chrome böngészõ beállításainak a Google felhasználói fiókokhoz történõ hozzárendelése."
Nem tudom, te ezt a szöveget nem láttad, vagy az opció fogalmával nem vagy tisztában?
Nem tudom, te ezt a szöveget nem láttad, vagy az opció fogalmával nem vagy tisztában?
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
A kedvencek tárolása egy szerveren nem rossz ötlet, mert, ha az ember besétál egy netkávézóba bárhol a világon, a megszokott böngészõs környezetben érezheti magát. Én azonban nem kapcsolnám ezt össze a Gmailes azonosítóval, sõt ellenjavallnám ezt. A Firefox alatt is van ugye az Xmarks (volt Foxmarks), és az külön kóceráj, független a Google-tõl.
A magyar jog például tiltja a különbözõ közérdekû adatbázisok összekapcsolását.
A magyar jog például tiltja a különbözõ közérdekû adatbázisok összekapcsolását.
Kara kánként folytatom tanításom.
Igen, még jó hogy az Opera találta ezt ki már jóóóó régen...
A Firefoxot megemlítik, csak azt nem akik ezt az egész könyvjelzõ/beállíátsok/ elõzmények, stb.stb. szinkronizálását kitalálták 😛
Azaz az Operát. 😊
Azaz az Operát. 😊
Az élet előttem áll és nem látok tőle semmit!
Hova lesz így a szabad adat és az anonimitás? Lassan tényleg TOR és hasonló hálózatok mögé bújhat az, aki névtelenül szeretne internetezni 😞
És igen, a Nagytestvér hamarosan kopogtat!
És igen, a Nagytestvér hamarosan kopogtat!
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
Jaja, remélem a fröcsögõk fingani se mernek, nehogy a Google vagy MS kihasználja az adandó alkalmat és benézzen a "kiskapun". 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
← ElőzőOldal 2 / 2