Code of Honor 3.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-vaktában lövöldözés de nem úgy, hogy fedezékbõl, hanem mész és lõsz. LOL szinte összes fps errõl szól mirõl beszélünk!
-Eltévedni nem lehet, mert csak egy irány van - Szintén csak sok más FPS tudnék felhozni amiben szintén nem lehet eltévedni.
Szerintem az elõzõ két részhez képest klasszisokkal jobb hosszabb is és ez már valami.
Next PC upgrade: 2022
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
😄
Egyébként annyira tényleg nem rossz, néhol egész hangulatos tûzpárbajok vannak, de azt nem tudom ki találta ki, hogy az elrepülõ golyók úgy megvilágítják a környezetet mintha egy fáklya repülne. (mondjuk látványos)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nálam még mindig az utóbbi hónapok egyik legjobb alkotása
talán a Batman vagy a Wolfi 2 majd átveszi tõle ezt a címet
Next PC upgrade: 2022
tulajdonképpen az alap gépfegyveren kívûl semmit nem használtam. hát egyszer ki kell próbálni, de megvenni nem érdemes az biztos
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ott mit kell csinálnom?
mert kilövöm az összes lakatal elzárt bekeritett részt ... de semmi.-...
HELP
Elõre is köszi😄
eddig messz a legjobb City játék
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Am nekem nagyon bejön PL fedezék rendszer(amikor kilehet kukucskálni)
Játékmenet
meg még ien apróbb dolgok😄
DE azt nem tudja senki hogy ez mien hosszu...?
TDU nick: MaCkoTeZsveR TDU club: Killer FleaZ Fav Car: Lamborghini Murcielago Coupe
Lenne egy kis gondom a játékkal..Mégpedig, hogy csak úgy indul el, ha letiltom a hangot benne...Mitõl lehet ez?Gépem:
Processor😄ualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5400+
Memory:2x2048MB DDR2 800MHz Kingmax
Hard Drive:SATA2 320 GB Hitachi 7200 16MB, 250GB Western Digital
Video Card:Sparkle GeForce 9600GT 512MB DDR3
Sound Card:Realtek ALC662 @ nVIDIA MCP61
Operating System:Windows 7 Ultimate
TDU nick: MaCkoTeZsveR TDU club: Killer FleaZ Fav Car: Lamborghini Murcielago Coupe
valaki mondja már, h merre találhatók azok a bombák amiket hatástalanítani kell? 4et megtalálok de az 5. nem tom merre van...
AM én ott akadtam ahol a számitógép terembe vagyok és elkell menem balra...
de az ajtó zárva van(az ajtó melelt van egy nagy francia zászló)
hogy tudok ott bemenni...
HELP
ELõre is kösz😄
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a crájzisz meg a Cod 4 is szar volt mégis végigtolotam õket😄
a city mindig ütõs trailereket készit de a játék mindig szar!
amúgy a FEAR grafikai motorját használja a játék
\"Erről van szó!\"

Azoknak köszönöm, akik értelmes hozzászólással, információval gazdagítják a topikot. A többiek meg inkább akkor ne írjanak semmit, még mindig jobb.