Code of Honor 3.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship><#taps>
grebber
De az a jó hogy szegény city interactive game-eket alapból szarozza mindenki.

-vaktában lövöldözés de nem úgy, hogy fedezékbõl, hanem mész és lõsz. LOL szinte összes fps errõl szól mirõl beszélünk!
-Eltévedni nem lehet, mert csak egy irány van - Szintén csak sok más FPS tudnék felhozni amiben szintén nem lehet eltévedni.

Szerintem az elõzõ két részhez képest klasszisokkal jobb hosszabb is és ez már valami.

Next PC upgrade: 2022

a wanted hez ennek semmi köze mer TPS a Coj western stilusa jó de...
Broafka
szerintem nem lett egy olyan marha nagy játék. Ahogy Shep is írta, vaktában lövöldözés, de nem úgy, hogy fedezékbõl, hanem mész és lõsz. Eltévedni nem lehet, mert csak egy irány van. Menni, és lõni, menni és lõni. 2 rész tetszett benne, a bombák hatástalanítása, meg az a 3 perces lopakodás, hogy ne nyírják ki a túszokat, ennyi. Amúgy elég gyönge kis játék szvsz

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Shep
És mégis azt mondod, hogy ez az egyik legjobb? Hát ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Coj -t és a Wantedet végigvittem és bejöttek a Bionic Commandó irányitása valahogy nem jöb be az Arma II pedig csak a paksiaknál fut ugy hogy jáccani lehet vele de nem nálam

😄
Shep
Akkor te nem igen játszottál a CoJ-el, Wanteddal, Bionic Commandoval, Arma 2-vel, és még sorolhatnám.

Egyébként annyira tényleg nem rossz, néhol egész hangulatos tûzpárbajok vannak, de azt nem tudom ki találta ki, hogy az elrepülõ golyók úgy megvilágítják a környezetet mintha egy fáklya repülne. (mondjuk látványos)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacee86
Sztem is egész jó, fõleg egy kis csapattól (gondolom). Meg olvastam is, h az elõzõ 2 részhez képest nagy elõrelépés.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

jaaah azt nem nagyon használom
nálam még mindig az utóbbi hónapok egyik legjobb alkotása
talán a Batman vagy a Wolfi 2 majd átveszi tõle ezt a címet
Lacee86
Hát mikor bevonultok vmi fedezékbe, akkor megjelenik egy nyíl. Ilyenkor ha nyomod csak a tüzelés gombot, akkor vaktában lövöldöz a faszikám a fedezék mögül.

ezt én sem értem :S
grebber
Milyen vakon tüzelés?

Shep
Na megnéztem és inkább Doom3-vagy akármi, mint ez. Ennek a vakon tüzelésnek semmi értelme, látványos, de ennyi. KillSwitchben ,vagy a Rainbow Vegasban azért használható volt, de itt. Mondjuk az ötlet nem volt rossz, de a megvalósítás pocsék lett. Na majd a Code of Honor 10-ben 😊

grebber
Ha így haladnak a következõ rész az már 1az1-ben a FEAR lesz <#worship>

Lacee86
Hány pálya van amúgy? Én most kezdtem a 6.-at.

Broafka
hát ez iszonyat rövid játék...
tulajdonképpen az alap gépfegyveren kívûl semmit nem használtam. hát egyszer ki kell próbálni, de megvenni nem érdemes az biztos

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

davidka003
Helyezd biztonságba az ellopott fegyvereket. A lakattal elzárt bekerített részen lesznek majd fegyver tároló ládák. Azokat kell megkeresni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Lacee86
Na, kipróbáltam én is a játékot. Sztem egész jó. Nincs benne semmi ütõs újítás, de ettõl még el lehet vele szórakozni. Ráadásul magas gépigénye sincs.

bacsobalint
annál a résznél ahol ilyen vonatok közt vagyok.. és van velem egy csávó és ha jolt udom aza küldetés"helyezem biztonságba a stolen fegyvereket"
ott mit kell csinálnom?
mert kilövöm az összes lakatal elzárt bekeritett részt ... de semmi.-...
HELP
Elõre is köszi😄

nem bántam meg hogy letöltöttem
eddig messz a legjobb City játék
nekem úgysem jó.
SubZero911
Azon gondolkozom, miért nem csináltak ehhez multi-t? SWAT 4 szintet hozná.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

davidka003
Na végigvittem. Kb 4 óra alatt végeztem vele. Nekem bejött. Várjuk a 4. részt. Nem volt ez rossz játék. Végre a City alkotott egy értékelhetõ játékot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bacsobalint
Hál IStennek nekem minden szép és jó😄
Am nekem nagyon bejön PL fedezék rendszer(amikor kilehet kukucskálni)
Játékmenet
meg még ien apróbb dolgok😄
DE azt nem tudja senki hogy ez mien hosszu...?

urbi nálam ugyan ez van, ha nem állítom a config-ba disabled-re a sound-ot...

TDU nick: MaCkoTeZsveR TDU club: Killer FleaZ Fav Car: Lamborghini Murcielago Coupe

Sziasztok!nekem is lenne egy kis gondom a játékkal,rákattintok az ikonra elsötétül a képernyõ és nem történik semmi,win7 64bit,próbáltam a kompatibilitásimodot is úgyse,uj driverek,van valakinek valami ötlete?
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a játékkal..Mégpedig, hogy csak úgy indul el, ha letiltom a hangot benne...Mitõl lehet ez?Gépem:
Processor😄ualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5400+
Memory:2x2048MB DDR2 800MHz Kingmax
Hard Drive:SATA2 320 GB Hitachi 7200 16MB, 250GB Western Digital
Video Card:Sparkle GeForce 9600GT 512MB DDR3
Sound Card:Realtek ALC662 @ nVIDIA MCP61
Operating System:Windows 7 Ultimate

TDU nick: MaCkoTeZsveR TDU club: Killer FleaZ Fav Car: Lamborghini Murcielago Coupe

davidka003
Nekem bejön a játék. Nem egy COD4 de el lehet vele lenni ha nincs más. 6/10. Ez a legjobb City-s játék.

hali!

valaki mondja már, h merre találhatók azok a bombák amiket hatástalanítani kell? 4et megtalálok de az 5. nem tom merre van...

bacsobalint
am sztem egynek enm rosz...
AM én ott akadtam ahol a számitógép terembe vagyok és elkell menem balra...
de az ajtó zárva van(az ajtó melelt van egy nagy francia zászló)
hogy tudok ott bemenni...
HELP
ELõre is kösz😄

jackcsabi
Aha igen, de ha egy gyengébb motorral készült volna a játék, nagyrészét megse csinálhattad volna. Csak a motorja miatt lett híres.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

NEOreg3
végigjátszás után személy szerint én jól elszórakoztam a nanosuittal, a rengeteg jármûvel, órákon keresztül képes voltam csak annyit csinálni, hogy mindent összetörtem vagy kivágtam a fákat; mikor megtámadtam egy ellenséges bázist mindig visszatöltöttem a mentést és más oldalról, rambo módjára közelítettem meg esetleg predatorként egyesével vadásztam le õket, nem sok fps-ben van ennyi interaktivitás

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

norbi2fraktal
sztem nem rossz játék a képek alapján, egy próbát mindenféle képp teszek...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

bocs Kod 5 öt akartam írni a MW nekem is bejött
erre szokták azt mondani hogy mindenkinek más az ízlése
nem tûnik fosnak

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

jackcsabi
Csak ha már ennyire dicséritek a crysist akkor gondolkodjatok el, ha nem lett volna ilyen jó a grafja, ki a fene vette volna meg? Semmi újdonság nincs benne, a történet is lerágott csont 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Lacee86
Az én gépem se Crysisre tervezték, ennek ellenére sztem jó, fõleg a Warhead.

DeerHunter01
ha nem megy a gépeden jól akkor jóhogy fos...

\"Erről van szó!\"

NEOreg3
hatalmasat tévedsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hegi90
pedig a crysis egy fos.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

DeerHunter01
COD4 szar? 😮
akkor neked mi a jó ?
a crysis is bejött nekem amúgy...

\"Erről van szó!\"

letöltöm aztán kiderül
a crájzisz meg a Cod 4 is szar volt mégis végigtolotam õket😄
DeerHunter01
nehogy bevegyétek!
a city mindig ütõs trailereket készit de a játék mindig szar!

amúgy a FEAR grafikai motorját használja a játék

\"Erről van szó!\"

jackcsabi
Fear, Bioshock, Cod4 keveréknek néz ki. Ha meg Citys akkor a graf ellenére 70% hogy írtó szar a játék.

kicsit mind ha komlyodott volna a dolog bár nekem az elsõ 2 résszel sem volt bajom rövidek voltak de legalább addig is lekötöttek
Szívesen!Nekem is tetszik ez a játék

Lacee86
Köszönjük a képeket. Nekem egyébként ezek alapján tetszik. 😊 Egy próbát megér sztem a játék.

Lacee86
Ez most olyan marha nagy baj, hm? Én csak megnyitottam a topikját, mert láttam, h még nincs. Mellesleg a #2 hozzászólás az rendkívül értelmes és tartalmas. Sztem én kultúráltam indítottam a topikot, erre ilyenek jönnek. Hol tartunk, atyaég...<#wow3>

Azoknak köszönöm, akik értelmes hozzászólással, információval gazdagítják a topikot. A többiek meg inkább akkor ne írjanak semmit, még mindig jobb.