159
Code of Honor 3. - Desperate Measures
-
#119 Jaja, szerintem se lesz így túl nagy a nyereség :(
Amúgy előbb olvastam, hogy te végigvitted a gamet, nálad fordult elő ilyen híba, néha nem jelent meg a felirat beszéd közben?
Amúgy a játék megjelenését innen szedtem:
Code Of Honor 3 előrendelés -
#118 Én is így csináltam sztem. Hát az elég fura, h tök soká jelenik még meg a játék, de már fennvan torrenten, végig is toltuk. Még annyian se veszik meg, mint amennyien megvennék; nem lesz túl nagy "nyeresége" a cégnek... -
#117 Én így csináltam, remélem neked is menni fog:
Miután bejuttotam az épületbe(az ablak utáni ajtón mentem be), 2 őr el kezdett kimenni a szobából, én megvártam, mig mind2 őr eljut az épület "végig", gondoltam elindulok, de úgye, akkor jött ki bal oldalról a szobából egy másik őr, én visszahúzottam abba a szobába, ahol elbőbb megérkeztem, majd megvártam, míg a szobával szemben lévő ajtóhoz bemegy az őr, azután elindultam, az első ajtónál kis sötét szoba lesz, a 2. ajtónál bementem, ekkor láttam, hogy egyedül van az őr, elindultam jobbra az ajtóhoz, de közben láttam, hogy bal oldalról elkezdett megindulni az őr a másik felé, ekkor egy picit megálltam, és folytattam az utat a jobb oldali ajtó felé, miután bejutottam a szobába bal-jobbról is található egy ajtó, a lényeg, hogy nem kell egyikkel sem foglalkozni, hanem a jobb oldali sarokhoz odamész, és akkor jön a szellőrendszerben való mozgás, remélem tudtam segíteni valamit
simi:
Magyar felirat várható a játék megjelenése Magyarországon, kb szeptember 30.-a körül. -
simi1018 #116 Sziasztok !
Van a játékhoz valahol magyarosítás vagy tud küldeni valaki olyat, megköszönném -
AbFriend97 #115 De akkor meg észrevesznek.. És nem tudom azt az 1 őrt megölni mert ha lelőném akkor felkiált ha meg hátulról támadnék akkor meg jön szembe még 1 őr.. mit tegyek? -
AbFriend97 #114 köszi -
#113 9 küldetés.
#110: Nem kell kinyírni senkit, egy szobába kell belopakodni, és menj közel a falhoz, ahol a pont jelezve van. 1x csak váltás, és a szellőzőben fogod találni magad. -
AbFriend97 #112 Hogyan lehet saját(ilyen) fórumot készíteni mint ez??
-
#111 Hát ott lopakodni kell és úgy elintézni őket, hogy ne vegyenek észre. Nem nehéz. -
AbFriend97 #110 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy a Fly Away pályán( amelyiken MP5-el kell "rohangálni")hogyan kell onnan tovább jutni amikor bejutottam az épületbe és megint 2 csávó beszélget egy szobában(oda vezetett a radar). Ha lelőném őket akkoe meg észrevettek és vége. -
balu0221 #109 hány küldetés van ezen?? -
balu0221 #108 kössz
-
#107 A kapcsolóval kinyitottad az ajtót? Ha igen akkor szerintem egyértelmű, hova kell menni :) -
balu0221 #106 underground nevű küldetésben segítseteka vége felé járok és nem tok semmi uj helyet fel fedezni ki nyirtam mindenkit
-
AbFriend97 #105 Igen a multiér kár XD -
#104 Na végre befejeztem. Hát ehhez a játékhoz megfelelő hosszúságú volt, nem kellett volna hosszabb. Végül is el lehetett vele lenni, grafikailag is egész rendben van. Így h netről leszedem, végigtolom, úgy egynek jó. De h ezt megvenni, az erős túlzás lenne, főleg h multija sincs. Na mind1, nálam mindent egybevetve olyan 7/10-es. -
AbFriend97 #103 jaja...
hálám üldözzön örökké -
#102 Ahogyan mész vissza abból a helyiségből, ahol megkapod a feladatot, az első az mindjárt az ajtó mellett van. A 2. ahogy még jobban mész vissza, a folyosón. A 3. még visszább szintén ajtó mellett. A 4., ahogy lemész a lépcsőn, továbbmész, és az egyik oszlopon. Az uccsó, meg ahogy mész tovább, és abban az üvegezett helyiségben, ahol a kódkártya volt. -
AbFriend97 #101 Hali!
Most tartok ott amikor bombát kell keresgélni és 5 van....
Elmondaná valaki hogy hol van az összes??? Mert elsőre megtaláltam 4-et de utána már az elején otthagytam egyet (XD). -
AbFriend97 #100 Az a legjobb az összes olyan játékban amibe lehet létrára mászni hogy olyan mint a lift XD!(vagyis hátrafele is mászol akkor olyan mintha valami húzna fel XXXXXDDDDDD!) -
kokos #99 Jó!Megtaláltam!Amúgy nekem nagyon tetszik szép a grafika,részletes. Srácok jól megcsinálták.Párszor volt futás visszafele! -
#98 Igen kártyát kell keresgélni, ami roppant megerőltető. :) -
kokos #97 Most kezdtem el!Ebben a játékban kód kártyákat kell keresgélni?Vagy mi van?Nem tudok bemenni az ajtón már az elején!Kész!A fasért kell kódkártyát keresgélni! -
#96 Minden egyes játék előtt be kell tenni a DVD-t, előjön egy kép, és ott katt a play-re. -
AbFriend97 #95 MEg is van a válasz!
lőjj 5-10 gólyót ba faszi fegyverével(amit elejtett) és utána jön is a bejátszás! :D
Örülök hogy segíthettem! -
AbFriend97 #94 Szia Grebber!
Megvan a pálya. De a következőn amikor elfogjuk a faszit akkor látom hogy a 2 csávó mozog de én nem tudok! Mit csináljak? -
AbFriend97 #93 oksa :) -
#92 Asszem 3 csoport van tehát 6 túsz ha jól rémlik.Nyissál be mindehova menj vissza a lenti szintekre is! -
AbFriend97 #91 Szia Grebber!
Hol vannak túszok? Mert már 4 megvan de több nincs az tuti! És a radar is az ajtóhoz vezet! -
Apaka #90 Nem lehet lehet ,hogy rossz a letöltés -
hungaryws #89 tedd be -
Apaka #88 Sziasztok! Segitség kéne a telepités után kéri a 3discet mi a gond?
-
#87 Másszál visszafelé és keresd meg a többi túszt de mondja is! -
AbFriend97 #86 Sziasztok!
Elakadtam a 3. pályánál. A páklya neve: The Heat
Onnan nem tudok továbbjutni amikor már megtaláltam a 2 túszt valami szobában és onan a radar egy exit ajtóig vezet. Oda nem lehet belépni...
Innen hogyan tovább? -
Cry Tek #85 ugylátom grafikailag sokat fejlődött a játék a 2. rész óta ami 2007-es(!) -
#84 Nehogy azt hidd, az ilyen olcsó játékoknak mindig lesz kereslete és piaca, szerintem az első 2 rész is szépen kellett, hogy hozzon a konyhára ha megcsinálták a 3. részt is. Az mindenesetre érdekes, hogy ilyen hamar kikerült valahogy a netre. -
#83 Ez igen még csak most jelentik be a game-et!!!
Warez miatt nem lesz itt nagy fejlődés előbb utóbb csődbe mennek :( -
#82 Tölts vissza korábbi mentést, vagy kezd előröl a pályát.
Na a végére értem én is, és ha az árkategórián belül értékeljük akkor szerintem 9/10 mert, élvezetes, szórakoztató, nem túl hosszú viszont a vége az gyenge lett.
Ha meg eltekintünk az árkategóriától akkor olyan 7/10 simán van szerintem. Várjuk a következő City-s játékot hátha az is ilyen jó lesz, vagy még jobb. -
77Balu77 #81 Szervusztok
Én még az elején elekadtam,amikor lent vagyok az "alagútban",ott elkapunk egy terroristát,aztán tovább kell menni,majd lesz egy ajtó,amit felrobbant a társam,ha felrobbant az ajtó,a társam meghal én meg meg se tudok mozdulni,semmire nem reagál az emberke,csak pörög a kis térképem a bal sarokban.Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm! -
#80 Fú az esős éjszakai utcai pályát nagyon eltalálták.