Code of Honor 3.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
hálám üldözzön örökké
Most tartok ott amikor bombát kell keresgélni és 5 van....
Elmondaná valaki hogy hol van az összes??? Mert elsõre megtaláltam 4-et de utána már az elején otthagytam egyet (XD).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
lõjj 5-10 gólyót ba faszi fegyverével(amit elejtett) és utána jön is a bejátszás! 😄
Örülök hogy segíthettem!
Megvan a pálya. De a következõn amikor elfogjuk a faszit akkor látom hogy a 2 csávó mozog de én nem tudok! Mit csináljak?
Next PC upgrade: 2022
Hol vannak túszok? Mert már 4 megvan de több nincs az tuti! És a radar is az ajtóhoz vezet!
Elakadtam a 3. pályánál. A páklya neve: The Heat
Onnan nem tudok továbbjutni amikor már megtaláltam a 2 túszt valami szobában és onan a radar egy exit ajtóig vezet. Oda nem lehet belépni...
Innen hogyan tovább?
Warez miatt nem lesz itt nagy fejlõdés elõbb utóbb csõdbe mennek 😞
Na a végére értem én is, és ha az árkategórián belül értékeljük akkor szerintem 9/10 mert, élvezetes, szórakoztató, nem túl hosszú viszont a vége az gyenge lett.
Ha meg eltekintünk az árkategóriától akkor olyan 7/10 simán van szerintem. Várjuk a következõ City-s játékot hátha az is ilyen jó lesz, vagy még jobb.
Én még az elején elekadtam,amikor lent vagyok az "alagútban",ott elkapunk egy terroristát,aztán tovább kell menni,majd lesz egy ajtó,amit felrobbant a társam,ha felrobbant az ajtó,a társam meghal én meg meg se tudok mozdulni,semmire nem reagál az emberke,csak pörög a kis térképem a bal sarokban.Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm!
szerintem nem rossz játék el lehet vele ütni az idõt.
a kövekezõ küldetésnél vagyok ahol fentrõl bújva lõjük ki õket szerintem most már nincs min elakadni(bár az ajtók zárva de majd kialakul....xD) ezután még mennyi pálya van?ez mára végefele van nem?
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Kis segítséget szeretnék kérni!
ott akadtam el amikor már kész a repülõteres pálya csak elrejtettek egy bombát a csomagok között.
odamegyünk van egy csomó táska a futószalagokon és azon kívül.
meg is van kileng a pirosig a jelzõ de oda a futószalagra nem lehet beugrani és így nem tudom hogy kell hatástalanítani a bombát.akárhogy próbálkoztam nem lehet oda beugrani.
aki tud segítsen elõre is köszönöm!
5. bomba - Ahol a kódkártya volt (üveges oldalú szoba) az ajtó mögött.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
"nah 1 évvel ezelõtt alig tértem magamhoz ettõl a szemétkupactól...
az elsõ részben a chrome engine által megálmodott szafaris vidéki tüzharc aránylag kellemes idõtöltést adott.
aztán jött ugye a fear engine-t (Jupiter-EX) licenszelt 2.rész...az island...nah asszem ez nem volt túl jó ötlet...
vagyis hogy a fear engine-t legelsõre nyitott tereken akarták alkalmazni...
háát és telt múlt az idõ..és lám jött a harmadik rész.
megdöbbentem hogy már megint egy "szardarab landol a boltok polcain"...
háát tévedtem nem egy korszakalkotó játék, de valamennyire kiismerték a fear engine-t, és visszatértek az épületharcokhoz, amolyan SWAT módra...
és a célzást, futást, irányítást elnézve bizony körbenézhettek a fiúk-lányok a piacon, mert innen onnan "lopkodott" elemeket véltem felfedezni, és kimondottan egy már-már izgalmas kis akció-fps-t hoztak létre, ami nem is csúnya...😄
nah asszem ezt már nevezhetjük játéknak...fõleg a második részhez képest..."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...