159
Code of Honor 3. - Desperate Measures
  • Dj Tommy
    Jaja, szerintem se lesz így túl nagy a nyereség :(
    Amúgy előbb olvastam, hogy te végigvitted a gamet, nálad fordult elő ilyen híba, néha nem jelent meg a felirat beszéd közben?

Amúgy a játék megjelenését innen szedtem:
    Code Of Honor 3 előrendelés
  • Lacee86
    Én is így csináltam sztem. Hát az elég fura, h tök soká jelenik még meg a játék, de már fennvan torrenten, végig is toltuk. Még annyian se veszik meg, mint amennyien megvennék; nem lesz túl nagy "nyeresége" a cégnek...
  • Dj Tommy
    Én így csináltam, remélem neked is menni fog:
    Miután bejuttotam az épületbe(az ablak utáni ajtón mentem be), 2 őr el kezdett kimenni a szobából, én megvártam, mig mind2 őr eljut az épület "végig", gondoltam elindulok, de úgye, akkor jött ki bal oldalról a szobából egy másik őr, én visszahúzottam abba a szobába, ahol elbőbb megérkeztem, majd megvártam, míg a szobával szemben lévő ajtóhoz bemegy az őr, azután elindultam, az első ajtónál kis sötét szoba lesz, a 2. ajtónál bementem, ekkor láttam, hogy egyedül van az őr, elindultam jobbra az ajtóhoz, de közben láttam, hogy bal oldalról elkezdett megindulni az őr a másik felé, ekkor egy picit megálltam, és folytattam az utat a jobb oldali ajtó felé, miután bejutottam a szobába bal-jobbról is található egy ajtó, a lényeg, hogy nem kell egyikkel sem foglalkozni, hanem a jobb oldali sarokhoz odamész, és akkor jön a szellőrendszerben való mozgás, remélem tudtam segíteni valamit

simi:
    Magyar felirat várható a játék megjelenése Magyarországon, kb szeptember 30.-a körül.
  • simi1018
    Sziasztok !

Van a játékhoz valahol magyarosítás vagy tud küldeni valaki olyat, megköszönném
  • AbFriend97
    De akkor meg észrevesznek.. És nem tudom azt az 1 őrt megölni mert ha lelőném akkor felkiált ha meg hátulról támadnék akkor meg jön szembe még 1 őr.. mit tegyek?
  • AbFriend97
    köszi
  • Lacee86
    9 küldetés.

#110: Nem kell kinyírni senkit, egy szobába kell belopakodni, és menj közel a falhoz, ahol a pont jelezve van. 1x csak váltás, és a szellőzőben fogod találni magad.
  • AbFriend97
    Hogyan lehet saját(ilyen) fórumot készíteni mint ez??
  • Shep
    Hát ott lopakodni kell és úgy elintézni őket, hogy ne vegyenek észre. Nem nehéz.
  • AbFriend97
    Sziasztok!
    Nem tudjátok hogy a Fly Away pályán( amelyiken MP5-el kell "rohangálni")hogyan kell onnan tovább jutni amikor bejutottam az épületbe és megint 2 csávó beszélget egy szobában(oda vezetett a radar). Ha lelőném őket akkoe meg észrevettek és vége.
  • balu0221
    hány küldetés van ezen??
  • balu0221
    kössz
  • Shep
    A kapcsolóval kinyitottad az ajtót? Ha igen akkor szerintem egyértelmű, hova kell menni :)
  • balu0221
    underground nevű küldetésben segítseteka vége felé járok és nem tok semmi uj helyet fel fedezni ki nyirtam mindenkit
  • AbFriend97
    Igen a multiér kár XD
  • Lacee86
    Na végre befejeztem. Hát ehhez a játékhoz megfelelő hosszúságú volt, nem kellett volna hosszabb. Végül is el lehetett vele lenni, grafikailag is egész rendben van. Így h netről leszedem, végigtolom, úgy egynek jó. De h ezt megvenni, az erős túlzás lenne, főleg h multija sincs. Na mind1, nálam mindent egybevetve olyan 7/10-es.
  • AbFriend97
    jaja...
    hálám üldözzön örökké
  • Lacee86
    Ahogyan mész vissza abból a helyiségből, ahol megkapod a feladatot, az első az mindjárt az ajtó mellett van. A 2. ahogy még jobban mész vissza, a folyosón. A 3. még visszább szintén ajtó mellett. A 4., ahogy lemész a lépcsőn, továbbmész, és az egyik oszlopon. Az uccsó, meg ahogy mész tovább, és abban az üvegezett helyiségben, ahol a kódkártya volt.
  • AbFriend97
    Hali!
    Most tartok ott amikor bombát kell keresgélni és 5 van....
    Elmondaná valaki hogy hol van az összes??? Mert elsőre megtaláltam 4-et de utána már az elején otthagytam egyet (XD).
  • AbFriend97
    Az a legjobb az összes olyan játékban amibe lehet létrára mászni hogy olyan mint a lift XD!(vagyis hátrafele is mászol akkor olyan mintha valami húzna fel XXXXXDDDDDD!)
  • kokos
    Jó!Megtaláltam!Amúgy nekem nagyon tetszik szép a grafika,részletes. Srácok jól megcsinálták.Párszor volt futás visszafele!
  • Shep
    Igen kártyát kell keresgélni, ami roppant megerőltető. :)
  • kokos
    Most kezdtem el!Ebben a játékban kód kártyákat kell keresgélni?Vagy mi van?Nem tudok bemenni az ajtón már az elején!Kész!A fasért kell kódkártyát keresgélni!
  • Lacee86
    Minden egyes játék előtt be kell tenni a DVD-t, előjön egy kép, és ott katt a play-re.
  • AbFriend97
    MEg is van a válasz!
    lőjj 5-10 gólyót ba faszi fegyverével(amit elejtett) és utána jön is a bejátszás! :D
    Örülök hogy segíthettem!
  • AbFriend97
    Szia Grebber!
    Megvan a pálya. De a következőn amikor elfogjuk a faszit akkor látom hogy a 2 csávó mozog de én nem tudok! Mit csináljak?
  • AbFriend97
    oksa :)
  • grebber
    Asszem 3 csoport van tehát 6 túsz ha jól rémlik.Nyissál be mindehova menj vissza a lenti szintekre is!
  • AbFriend97
    Szia Grebber!
    Hol vannak túszok? Mert már 4 megvan de több nincs az tuti! És a radar is az ajtóhoz vezet!
  • Apaka
    Nem lehet lehet ,hogy rossz a letöltés
  • hungaryws
    tedd be
  • Apaka
    Sziasztok! Segitség kéne a telepités után kéri a 3discet mi a gond?
  • grebber
    Másszál visszafelé és keresd meg a többi túszt de mondja is!
  • AbFriend97
    Sziasztok!
    Elakadtam a 3. pályánál. A páklya neve: The Heat
    Onnan nem tudok továbbjutni amikor már megtaláltam a 2 túszt valami szobában és onan a radar egy exit ajtóig vezet. Oda nem lehet belépni...
    Innen hogyan tovább?
  • Cry Tek
    ugylátom grafikailag sokat fejlődött a játék a 2. rész óta ami 2007-es(!)
  • Shep
    Nehogy azt hidd, az ilyen olcsó játékoknak mindig lesz kereslete és piaca, szerintem az első 2 rész is szépen kellett, hogy hozzon a konyhára ha megcsinálták a 3. részt is. Az mindenesetre érdekes, hogy ilyen hamar kikerült valahogy a netre.
  • grebber
    Ez igen még csak most jelentik be a game-et!!!

Warez miatt nem lesz itt nagy fejlődés előbb utóbb csődbe mennek :(
  • Shep
    Tölts vissza korábbi mentést, vagy kezd előröl a pályát.

Na a végére értem én is, és ha az árkategórián belül értékeljük akkor szerintem 9/10 mert, élvezetes, szórakoztató, nem túl hosszú viszont a vége az gyenge lett.
    Ha meg eltekintünk az árkategóriától akkor olyan 7/10 simán van szerintem. Várjuk a következő City-s játékot hátha az is ilyen jó lesz, vagy még jobb.
  • 77Balu77
    Szervusztok
    Én még az elején elekadtam,amikor lent vagyok az "alagútban",ott elkapunk egy terroristát,aztán tovább kell menni,majd lesz egy ajtó,amit felrobbant a társam,ha felrobbant az ajtó,a társam meghal én meg meg se tudok mozdulni,semmire nem reagál az emberke,csak pörög a kis térképem a bal sarokban.Van valakinek valami ötlete?
    Köszönöm!
  • Shep
    Fú az esős éjszakai utcai pályát nagyon eltalálták.