159
Code of Honor 3. - Desperate Measures
-
urbi #39 nekem úgysem jó.
-
#38 Azon gondolkozom, miért nem csináltak ehhez multi-t? SWAT 4 szintet hozná. -
#37 Na végigvittem. Kb 4 óra alatt végeztem vele. Nekem bejött. Várjuk a 4. részt. Nem volt ez rossz játék. Végre a City alkotott egy értékelhető játékot. -
#36 Hál IStennek nekem minden szép és jó:D
Am nekem nagyon bejön PL fedezék rendszer(amikor kilehet kukucskálni)
Játékmenet
meg még ien apróbb dolgok:D
DE azt nem tudja senki hogy ez mien hosszu...? -
McTeS #35 urbi nálam ugyan ez van, ha nem állítom a config-ba disabled-re a sound-ot... -
urbi #34 Sziasztok!nekem is lenne egy kis gondom a játékkal,rákattintok az ikonra elsötétül a képernyő és nem történik semmi,win7 64bit,próbáltam a kompatibilitásimodot is úgyse,uj driverek,van valakinek valami ötlete? -
McTeS #33 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a játékkal..Mégpedig, hogy csak úgy indul el, ha letiltom a hangot benne...Mitől lehet ez?Gépem:
Processor:DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5400+
Memory:2x2048MB DDR2 800MHz Kingmax
Hard Drive:SATA2 320 GB Hitachi 7200 16MB, 250GB Western Digital
Video Card:Sparkle GeForce 9600GT 512MB DDR3
Sound Card:Realtek ALC662 @ nVIDIA MCP61
Operating System:Windows 7 Ultimate -
#32 Nekem bejön a játék. Nem egy COD4 de el lehet vele lenni ha nincs más. 6/10. Ez a legjobb City-s játék. -
ropi88 #31 hali!
valaki mondja már, h merre találhatók azok a bombák amiket hatástalanítani kell? 4et megtalálok de az 5. nem tom merre van... -
#30 am sztem egynek enm rosz...
AM én ott akadtam ahol a számitógép terembe vagyok és elkell menem balra...
de az ajtó zárva van(az ajtó melelt van egy nagy francia zászló)
hogy tudok ott bemenni...
HELP
ELőre is kösz:D
-
#29 Aha igen, de ha egy gyengébb motorral készült volna a játék, nagyrészét megse csinálhattad volna. Csak a motorja miatt lett híres. -
#28 végigjátszás után személy szerint én jól elszórakoztam a nanosuittal, a rengeteg járművel, órákon keresztül képes voltam csak annyit csinálni, hogy mindent összetörtem vagy kivágtam a fákat; mikor megtámadtam egy ellenséges bázist mindig visszatöltöttem a mentést és más oldalról, rambo módjára közelítettem meg esetleg predatorként egyesével vadásztam le őket, nem sok fps-ben van ennyi interaktivitás -
#27 sztem nem rossz játék a képek alapján, egy próbát mindenféle képp teszek... -
ricsa008 #26 bocs Kod 5 öt akartam írni a MW nekem is bejött -
ricsa008 #25 erre szokták azt mondani hogy mindenkinek más az ízlése -
dav1d #24 nem tűnik fosnak
-
#23 Csak ha már ennyire dicséritek a crysist akkor gondolkodjatok el, ha nem lett volna ilyen jó a grafja, ki a fene vette volna meg? Semmi újdonság nincs benne, a történet is lerágott csont :) -
#22 Az én gépem se Crysisre tervezték, ennek ellenére sztem jó, főleg a Warhead. -
#21 ha nem megy a gépeden jól akkor jóhogy fos... -
#20 hatalmasat tévedsz -
#19 pedig a crysis egy fos. -
#18 COD4 szar? :O
akkor neked mi a jó ?
a crysis is bejött nekem amúgy... -
ricsa008 #17 letöltöm aztán kiderül
a crájzisz meg a Cod 4 is szar volt mégis végigtolotam őket:D -
#16 nehogy bevegyétek!
a city mindig ütős trailereket készit de a játék mindig szar!
amúgy a FEAR grafikai motorját használja a játék -
#15 Fear, Bioshock, Cod4 keveréknek néz ki. Ha meg Citys akkor a graf ellenére 70% hogy írtó szar a játék. -
ricsa008 #14 kicsit mind ha komlyodott volna a dolog bár nekem az első 2 résszel sem volt bajom rövidek voltak de legalább addig is lekötöttek -
hungaryws #13 Szívesen!Nekem is tetszik ez a játék -
#12 Köszönjük a képeket. Nekem egyébként ezek alapján tetszik. :) Egy próbát megér sztem a játék. -
hungaryws #11
-
#10 Ez most olyan marha nagy baj, hm? Én csak megnyitottam a topikját, mert láttam, h még nincs. Mellesleg a #2 hozzászólás az rendkívül értelmes és tartalmas. Sztem én kultúráltam indítottam a topikot, erre ilyenek jönnek. Hol tartunk, atyaég...
Azoknak köszönöm, akik értelmes hozzászólással, információval gazdagítják a topikot. A többiek meg inkább akkor ne írjanak semmit, még mindig jobb. -
hungaryws #9
-
hungaryws #8
SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP/2000 or Windows VISTA
DirectX 9.0c or higher (included on the DVD)
Pentium 4 2.0GHz processor or equivalent
512 MB RAM (Windows XP/2000), 1024 MB RAM (Windows VISTA)
GeForce 5700 or Radeon 9700 128 MB graphics card
3.0 GB of free hard drive space for installation
Quad speed DVD-ROM
16-bit sound card with EAX 2.0 compatible with DirectX 9.0
Mouse
Keyboard
Hivatalos oldal: képek,videok stb...
http://www.city-interactive.com/index.php?title=gamepage&m=359
Videó:http://www.youtube.com/watch?v=R7v-5xkq_yk -
gyepesjoint #7 fos -
#6 játszottam mindkettővel.
mind a kettőt a CITY INTERACTIVE adta ki.
ez elmond mindent a játékról :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurvaszar :) -
#5 arcade légiós játék, ahol ezer ellen mehetsz egyedül, rengeteg fegyvert elcipelsz stb stílusú. -
#4 "Én még nem ismerem, korábbi részeivel sem játszottam; úgyhogy várom a hozzászólásokat, véleményeket."
Vélemény: grat értelmes topik egy olyantól aki nem is ismeri :D -
Wolfsnack #3 ezmiez?
nem leírással és képekkel illik témát nyitni? fórum etikett! -
gyepesjoint #2 fos -
#1 Most láttam meg ezt a játékot az egyik oldalon, és láttam, h itt nincs még topikja. Gondoltam, csinálok egyet. Én még nem ismerem, korábbi részeivel sem játszottam; úgyhogy várom a hozzászólásokat, véleményeket.