6177
-
#2531 Nagyon fun hős, kicsit talán erős. Csak még nem tudom pontosan milyen itemeket rakjak ki. -
#2530 én azt mondom neked, hogy ha egy vindicatort stabilan megölsz vele, akkor ügyes vagy :)
de amúgy hja, ne feküdj rá egyre, már csak azért sem, mert unalmas lesz egy idő után -
RaSzTaH #2529 1 meccs átlag 40 perc, kiszámolhatod hány game jön ki 16-20 órából végülis az nem olyan kevés, érdemesebb minden herot megismerni, persze játhatsz egyel is ha azzal eredményes vagy és szereted, mert miért ne:)) -
#2528 thx, ezt a választ vártam az mmorpg-kel szakítottam a Hon miatt mert nekem is úgy tűnik erre a gaméra nem kell annyira sok idő mint azokra :) -
#2527 16-20 óra? :D
az bőven elég ehhez a játékhoz, talán sok is -
#2526 ehhh, lehet akkor ne is erőltessem ezt a játékot? Én kb heti 16-20 órát tudok játszani ezzel, család, gyerek tudjátok. -
#2525 nem, arra törekedj, hogy mindegyik herot ismerd meg a legjobban, ne csak egyet. -
#2524 szerintetek érdemes ráfeküdnöm a pyromancerre vagy nem egy nagyon erős kari. Idáig 40 meccset toltam vele, szóval érdemes-e profivá válnom pyroval vagy nem?
-
RaSzTaH #2523 és tényleg, elnéztem:) -
#2522 Úgy látom a listádban is benne van. :P -
RaSzTaH #2521 elvileg az nem tartozik bele, bár ezzel most megfogtál:D -
#2520 dehogynem. A sear -
#2519 fayde-et vki probálta? milyen? -
#2518 epic lesz amikor összecsap az undorító tesójával, devoval :) -
RaSzTaH #2517 "The chance to stun will increase but the cool down will not"
adott pl. egy chronos/rampage vagy vmi PASSZÍV skillből bashelős/stunolós, rakhatsz neki brutalizert, az esélyt növeli viszont ha beadja cd-re megy az item is és a skill is...:) szóval fölös stackelni
accursed-nek nincs atk modos ütése alapból, külön külön jó neki a frostburn és az elder együtt nem működik :) remélem így érthető
pl. egy moon queennél imba volt egy symbol rage+frostburn combó
igazából arra jó ez, hogy ne lehessen lassítás mellett life stealt is pakolni - kivéve abyssal skull - -
donatus13 #2516 új hős :D vicces -
#2515 Nah ez így érdekes, köszi.
"Bash
The chance to stun will increase but the cool down will not" ezt hogy értették? :D
Szóval nem lesz több accursed+elder kombó? :( És még a frostburn se jó neki? :D -
RaSzTaH #2514 találtam egy ilyet, hátha ez segít:Exclusive Modifiers
Lifesteal
Hungry Spirit
Whispering Helm
Elder Parasite
Symbol of Rage
(Exception to this rule is Abyssal Skull's 15% lifesteal aura that does stack with other lifesteals since it is an aura and not a exclusive modifier)
Mana Burn
Nullfire Blade
Mana Combustion (Magebane)
Bash
The chance to stun will increase but the cool down will not
Brutalizer
Gore (Pestilence)
Horned Strike (Rampage)
Chain Lightning
Thunder Claw
Charged Hammer
Attack Modifiers
Frostwolf's Skull
Shield Breaker
Icebrand
Frostburn
Harkons Blade
Toxicity (Slither)
Tangle Claw (Beardulon)
Sear (Accursed)
Volcanic Touch (Magmus)
Masters Incantation (Vindicator)
Splash (Kraken)
Webbed Shot (Arachna)
-
#2513 thx -
RaSzTaH #2512 egy pl.: tegnap találkoztam egy rampage-el, frostburn+elder 200hp-val az ellenfelet fullhpról szétszedte elderrel, szanaszét bashelte -
RaSzTaH #2511 dotába úgy működött hogy volt egy fajta "orb" effect, ezek nem stackeltek (orb effect kb. atk módosító) egyik felülírta a másikat, tehát pl. forstburn mellett nem műxik az elder mert mind2 atk módosító, ugye egyik lassít a másik hpt szív, de viszont az abyssal skull-os hp szívással működik mert az AURA-ba adja a life stealt...
itt meg lazán stackelték a cuccokat, így aztán most meg kell válogatni megint mit érdemes kirakni neki:)
D4V3: nah igen, nem is ezzel van a gond, végülis azzal, hogy simán lehetett minden karinak pakolni az eldert... régebben dotában is voltak ilyen gamek, hogy NO MOM (itteni elder megfelelője), mert iszonyat imba volt gyors futás+atkspeed+lifesteal -
#2510 Ugyanugy, mint eddig a frostburn meg egy a shield breaker együtt. Sehogy:D Ha 2 att.modifieres cucc van nálad, a bal szélen kitudod választani, melyik müködjön. Tehát csak 1 cuccnak a hatását tudod élvezni:) -
#2509 valaki magyarázza már el, mert ezekkel a dolgokkal sose tudok elsőre rendben lenni. Tehát ha valaki véletlen kirak egy frostburnt meg egy eldert, akkor az pontosan hogy is fog működni? -
D4v3 #2508 Azért egy normálisabb team egy ilyen elder-es carry-t simán szétkapott, ha figyelték a cuccait. Elég sok hősnek veszik meg az elder-t függetlenül attól, hogy van-e hp-ja vagy valami tank cucca a hősnek. De nyilván pl. chronos-nak, hammerstorm-nak kötelező item. -
RaSzTaH #2507 igen lényegében vicc volt :D frostburn+elder para és kb egy carry verhetetlen volt 1v1be:D -
Hugh Hefner #2506 végre... imádtam manaszívó, életszívó, lassító villámszóró, krites forsaken archerek ellen játszani. legalább ez. lenne még mit alakítani -
#2505 ezeket a nagyon bezoom-olt felvételeket replay-ben lehet csinálni?
Amugy jó video :) -
#2504 -
#2503 -
RaSzTaH #2502 azért az aoe stun már jónak néz ki+ ha jól olvastam akkor lerak mindenkire egy másolatot ami üti, slow-ot hiányolom a karitól, másik meg hogy a chipper jókora buffot kapott:S -
#2501 a courier már nem tud mockolni :((
egyébként ez a "fayde" elvileg egy vadállat, gyakorlatilag egyelőre azt látom belőle, hogy semmit nem ér :) -
RaSzTaH #2500 - Life Steal items, except for Abyssal Skull, are now exclusive attack modifiers (will not stack with Frostburn, Frostwolf's Skull, etc)
ezt nem is értem miért csak most csinálták meg:) csak bejönnek az "orb" effectes itemek -
#2499 phade. most.
:) -
#2498 igen, az teny hogy egyszeru, de bugos es sokszor buta szegenyke :)
de mondjuk igen, ilyen jatek-fan oldalaknak megteszi -
F1re #2497 megoldódott :))) :
* Open regedit
* Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile
* There will be an entry for network performance throttling, default value is 10; set it to FFFFFFFF hex (willl look like 0xFFFFFFFF to the right of the entry)
* Reboot
-
Hugh Hefner #2496 nekem ilyen akkor van, hogyha fut a firefox a hatterben. az a szar mindent megeszik -
#2495 vírus? :D
menj fórumra és ott érdeklődj :S
jobbat nem tudok -
F1re #2494 ugyan az.... mondtam max grafon practice-ba tökéletesen megy a játék -
#2493 vedd le leglowra a grafot és úgy nézd meg -
F1re #2492 nem megy semmi letöltés de írtam is h teamspeaken normális a pingem...