6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Hugh Hefner
    tegnap nagyon jó meccs volt... volt velünk egy arc... lvl 19, 1-es kd ratio, de már az elején feltűnt, hogy túl sokat beszél. hát persze, hogy egy vadbarom volt, ment is ignorera. SEMMIT sem csinált, néha levettem ignoreról, hogy megnézzem épp mi a pici lelke baja, ment is vissza azonnal. végig azt csinálta, hogy megvárta, míg minket ledarálnak, aztán bejött ultizni, és quadkilleket csinált (mint az egyedüli tanknak mondható valami). persze ez mégjobban fényezte a kis egoját (az nem érdekelte, hogy fél órával előbb befejezhettük volna, ha nem farmolja szét az agyát, hogy kirakja a sange adn yashat (zephyrnek érted)).... kiborito
  • penge25
    jaja szerintem megveszem :) Bár jó lenne már valami értelmes állandó csaptba lenni, folyamatosan vesztek mostanság, sokan kilépnek a játék elején :( Már 1300 alatt a psr-em!
  • Zomil
    oh az mindjárt itt van :O
  • RaSzTaH
    kiadás dátuma: Wed, May 12th @ 4:00pm EST
  • j0nNyKa
    jövőhét 5 zh, pl. :)
    meg most a programoznivaló is felgyülemlett, de vizsgaidőszakban fogok kockulni :P

beépített voice-nak azért nem valami jó a minősége, haverokkal érdemesebb ventrizni / ts-elni, azt tegyük hozzá
  • penge25
    ezer thx
  • RaSzTaH
    allba írás: shift+enter
    van beépített voice, options-be állítsd be milyen gombbal beszélj, és a mikrofon hangerejét stb
  • penge25
    Rasztah ebben a gamében van beépített teamspeak, vagy külön kell installálni. Másik, hogy tudok allnak írni, nem csak a csapattársaimnak?
  • RaSzTaH
    main accountja ONLY CARRYvel 1.7 ami nem egy nagy szám hamár skillesnél tartunk :(
  • RaSzTaH
    azért ha kicsit utána olvasol van egy pár érdekes dolog a játékaiban, szvsz nem pro a gyerek :P
    "most of your games are 4v5 >.< "
    - I can not play with any friends and have to do it completely solo.
    - I can?t be in a game where the AB is greater than 75% on either team
    - I will never buy a courier, or wards
    ezek azért sokat elárulnak maga a játékosról is
  • penge25
    nem vicc, gyerek elég skilles itt vezet egyfajta naplót arról, hogyan lehet egy karival jól játszani wild
  • RaSzTaH
    nem hinném, hogy meg mernék kockáztatni előző játékaiknál ez volt és fail lett... azért ők is tudják, hogy a dota alapjaihoz hozzáadni egy fizetős szolgáltatást amiért kapsz előnyt epic fail lenne:)
    viszont ahogy látszik: sub account vétel, stat reset ilyenekből akasztanak majd le zsetont, és még ki tudja mi jut eszükbe:)
  • RaSzTaH
    ez valami vicc?:D:DD csak wild soul?:DDDD
  • penge25
    remélem nekem is lesz ilyen szép szériám :)
  • Hugh Hefner
    ha pénzbe kerülnek a hősök, akkor buktam 30 dollárt és ennyi. nem fogok fizetni mégegyszer azért, hogy dolgozzanak
  • Nightwish006
    Dark Ladynek riftshard a menö jonny. :) BTW vegyél fel frendzbe másik accal játszom, NETVE a neve. Mostanság nem látlak, elvonón vagy? :P
  • RaSzTaH
    azért volt egy érdekesség amitől kicsit félek is ...

After the game's full commercial release will S2 Games continue to add maps, heroes and other content to the game and if so will they be charging a fee for those add-ons?

As I had stated earlier, we plan to operate HoN as a service adding new content. While we plan to consistently add a lot of content for free, this doesn't proclude us from creating add-ons / expansions. We have no formal details for a paid expansion at this time.

remélem eszükbe sem jut hozzányúlni a micropaymentes faszságaikhoz...
  • RaSzTaH
    pár érdekesség:
    *
    Can you give us an idea of how many people have already pre-ordered the full version of the game at this point?

Approximately 80,000 accounts have pre purchased to date.
    *
    Heroes of Newerth is sticking with a $30 retail price <-- marad a 30$ ár kiadás után is elvileg
    *
    We feel the game is feature complete (as is), stable, and content rich. However, we will operate Heroes of Newerth as a service. This means that the game will never really be finished. We plan to constantly make updates with new heroes, items, and features. <-- tippre max 2 hét és vége a bétának
    *
    over 2 million registered players and 55,000 concurrent players - We would hope that 25% of testers will continue on to retail.
    *

• prau
    nem egészen :I
  • j0nNyKa
    ez olyan nagyon-dark-lady-build :) de végülis nem hangzik szarul
  • Nightwish006
    Én pure dmg-re megyek, runed axe, aztán shield breaker. Még nem jutottam tovább vele:D A papír hősöket elég jól kaszálja
  • Twetr0x
    evasion ms boostja jól tud jönni ha 12-13-14 szinten kitolod maxra, nomeg egyes szinten 45 sec cooldown.
  • SipKab
    ghost marcherssel nem lenen baj +MS az is meg evasion is ha külön akvtiválod akkor mégjobb..bár én steambootsot preferálom és lvl1 evasion lvl 10-en a többit 23,24,25
  • Twetr0x
    Tudom, de steamboots kevés damaget ad, hp meg nem kell, invi/evasion, ráadásul ha evasion+steamboots megy akkor a 12 másodpercből 3-ig még gyorsabb vagy.
  • Zomil
    ghost marchers-el az a baj, h az evasion is azt csinálja, ezért sztem a steamboots hasznosabb :)
  • Twetr0x
    Skillekre a magyarázat: 1 db evasion elég hogy el tudj futni early game-ben, stun+nuke páros meg jól jöhet, viszont amíg nincs power supply addig mana gondok lehetnek.

Attack speed fölöslegest pedig nem szó szerint kell érteni :p

Ja és: Ultival két lanen lehet egyszerre farmolni. Egyiken állsz és szeded az xp-t láthatatlanul, illuval meg xp és pénz egyszerre.
  • Twetr0x
    Na játszottam kicsit fayde-el, próbálgattam buildeket, lehet megvan a végleges.

Kezdésnek:

3x fa, 1x hp pot, 3x totem 1x hatchet
    vagy 3x fa, 2x mana pot, 1x hp pot, 2x totem, 1x duckboots aztán sideshopban hatchet

Utána ha kell akkor Talisman/Bracelet, power supply, (Ha kell beszúrok egy iron shieldet), Ghost marchers, hellflower, frostburn.

Skillek: Evasion, Stun, Nuke, Stun, Nuke, Ulti, Stun, Nuke, Stun, Nuke, Ulti, Evasion 3x, Stats ->

Hellflower beteg jó neki, +20% dps, ráadásul mostmár itemeket sem használhatnak alatta, úgyhogy viszlát bkb, Frostburn-nel ulti alatt 522 ms, ráadásul plusz slow. Cipő azért Ghost és nem Steam, mert egyrészt ultival bugos, az illun csak intes steamboots van, másrészt ennek a hősnek úgyis fölösleges az attackspeed, mivel ulti alatt mindenképp csak 3-4-5öt üthetsz, pure damage kell neki, másrészt meg early game gankekhez gyorsan oda lehet érni, és extra menekülést biztosít.

És ti mit buildeltek neki?
  • D4v3
    Mi is toltuk egyszer 5 TB ellen, első item-nek mindannyiunk vett egy shaman headress-t + volt magebane a teamben. 5 utli elnyomása sebzett kb 500-at :)
  • j0nNyKa
    igen az durva lehet :)
    de ez az arma ultrabeteg, ugye többszörözi a sebzést.. 2-3 arma körbevesz, és 2 spellből megölnek :D
  • RaSzTaH
    mi anno thunderrel flesselgettünk:) vicces volt, melyik csapat nyomta el comboba az ultikat egyszerre:D
  • faber
    Sajnos volt már ilyenhez szerencsém
  • Twetr0x
    Codex elvileg azért jó neki, mert segít gankelésben, ami mondjuk kell is, mivel az alap nuke-ja meg a stun+dot spellje nem sebez túl nagyot.
  • j0nNyKa
    ez az allow duplicate mód naaaaaaagyon beteg

képzeljetek el 5 arma-t ahogy spamolják a spelljeiket.. epic sickness
  • RaSzTaH
    bocs a duplapostért de nem vmiért rosszul linkeltem:
  • RaSzTaH
    tegnapi kongor oltás:D
    enemy kongor fail
  • SipKab
    codexet nemvágom hogy jo neki.. másik h 603 goldbol rakj neki elején 3x minor totem 2 tango 2 manapoti 1 agi cipö baltát meg megveszed side shopban
  • RaSzTaH
    új patch óta már nem :s
  • Twetr0x
    Kezdésnek nekem 1x loggers hatchet + 3x Tango + 1x HP Pot + 3x Minor totem. Bottlet valamiért nem szeretem, power supplyt rakok ki szinte mindig (persze ha nincs ellenünk semmi spamelős akkor nálam is becsúszik egy bottle), Steambootsot veszek én is, és kb itt ért véget mindkét játék amit toltam vele. Codexet mondják hogy jó neki, Nullstone-t, Ahogy te is mondtad, nullfire blade. Pássz.
  • Zomil
    Azóta én is kiprobáltam valóban jó hös, de egyelöre én is gondba vagyok az itemekkel, forumban leginkább bottle>steamboots>nullfire>geomancer-t javasolják igy ezekkel probálgattam. Igazábol mindegyik skillje elég jó, igazi ganker karakter, bár agi létére nem igazi carry, mert nem kap vmi jol agit lvl-enként.
  • SipKab
    a arachna attack-ja asszem nem attack modifier, egyszer kipróbáltam practiceben és forstburnel stackolt, meg sheildbrakerrel is.. pár patchal ezelött