6177
-
#2611 szia
én 1 nap alatt kaptam keyt, szerintem érdemes beregelned, és várni türelmesen -
RaSzTaH #2610 valószínűleg nincs jól optimalizálva, amúgy köszi, kíváncsi vagyok rá, de csodákat nem várok, a HoN az alap :) ha a dota le tudott kötni jópár évre ez mégjobban lefog:) -
donatus13 #2609 Kölcsön accountal játszok én is :D de ha lesz meghívó akkor elintézem valahogy,hogy bejussál, kicsit gyenge a gépem így az 5 v 5 öt néha szét laggolom de 3 v 3 meg 4 v 4 az még elég jól fut :D hihetetlenül pörög, meg itt pl, négy hős van ranged,meele,tank meg a healer, kb még 3 v 3 ban is biztos halál a healer mentes csapat,sokkal jobban függnek egymástól a hősök mint honban, és itt nem tudsz úgy imbulni sem,szóval ide tényleg a skill kell CTF is elég vicces jól kitalálták a játékot, csak néha nem értem a laggomat mert a grafika gyengébb mint a hon é igy full lowon még is beszarásig laggol. -
RaSzTaH #2608 hogy sikerült key-t szerezned?:P nincs véletlen meghívód?:D -
donatus13 #2607 OFF:
Kipróbáltam a Bloodline champions-t, jó játék lesz nagyon,több hős kell még , skilles is és nagyon pörög :D Ranged hősök elég nehezek, mivel sok skill olyan mint hon on a pebbles stun elég pontosnak kell lenni ,hogy érjen is valamit,Mindegyik hősnek van valami mov speed incrase amit a space el aktiválhat pár hősnek teleport szerű másik a föld alatt megy meg ilyesmi de a balance benne jó. -
SipKab #2606 ultija olyan h charges varázslásszámokat gyűjt pl varázsolsz x manáért és x*y% charget ad hozzá az ultihoz, az ultit csak bizonyos charge számnál használhatod és olyan mint a frostfield plate csak nagyobb dmg-vel. 3 stage h 3 charge számnál csinálhatod vmi 50/70/100 ezekszerint különbözö magic dmg és 3. stagenél summonol 2 kis szart -
donatus13 #2605 Démonokat tud idézni,a 3 ik skilljével 1 skille magic dmg és ha belehal az enemy akkor még + sebzés egy adott körben ultija ilyen 3 stage es valami azt nem értettem tisztán nem sokat játszottam vele, érdekes hős lesz. -
RaSzTaH #2604 úgy néz ki az lesz, eddig is lehetett tudni:) -
Hugh Hefner #2603 csak nem "omg no skill hero" doom szerű port? -
#2602 -
Relevart #2601 Jött emailben egy kis infó, ha valaki esetleg nem kapta volna meg:
Hey everyone,
I wanted to send out an email to let everyone know that HoN is going retail on Wednesday, May 12 @ 4:00pm EST (-5 GMT). Starting Wednesday, May 5 @ 4:00pm EST (-5 GMT) we will allow accounts that purchase (or have already pre-purchased) to claim nicknames of accounts that are not pre-purchased. If there is a nickname you want or if you would like to secure your own nickname, please take the time to purchase your account now instead of later.
Going to retail is exciting news for the game but raises many questions. I tried to cover many of those questions in this FAQ.
1.) What happens when HoN goes retail?
When HoN goes retail it will require a paid account to play. If you have not purchased your account you may do so by visiting https://www.heroesofnewerth.com/purchase_account.php
2.) Will HoN be free? How much will it cost? Are there any recurring fees?
HoN will not be free, it will cost a ONE TIME $30.00 USD payment with ZERO recurring fees.
3.) What will happen with stats, replays, PSR, and SMR after retail?
All stats will be reset upon release. Also all historical data of previous matches, including replays, will be purged. SMR and PSR (the ratings used for match making and public games) will be compressed, bringing all accounts closer to 1500 as we feel this will positively impact gameplay and team balances post release.
4.) Will HoN still be updated and new content added after retail?
We plan to consistently update HoN with lots of new heroes, items, features, and other goodies throughout the product life cycle for free.
5.) If I Pre-Purchased can my name be taken? How do I stop my name from being taken?
If you pre-purchased your account your nickname can not be taken and that is the only way to secure it.
6.) If I Pre-Purchase before May 5th, can I take a non Pre-Purchased accounts name?
Absolutely, and on top of that we will make sure that all pre-purchased accounts have one nickname change credit to use for May 5.
7.) Are Golden Shields, Golden Names, and Taunt available anymore? Will they ever be available again?
Unfortunately those pre-purchase incentives ended with closed beta a month ago. We will not sell Golden Shields or Golden Names again but accounts will be able to acquire Taunt and other cool account features post release.
8.) I'm from South East Asia and I can't Pre-Purchase, why? How will I play after retail?
We will be making our formal announcement for our partner and strategy for SEA early next week. If you play from SEA your nickname will be able to taken but that will not impact you moving forward past retail.
I want to thank everyone who helped us beta test the game. I could not be more proud of the product we have created and I look forward to seeing most of you post retail! If you have not purchased the game yet, you may do so at
https://www.heroesofnewerth.com/purchase_account.php
Warmest Regards,
Maliken -
#2600 néztem tegnap is de nem kaptam :( -
RaSzTaH #2599 Nem néznél rá esetleg?
"The friend invitations will be made available today (Thursday 29th April) at 20:00 UTC+2. To check if you have any keys and to invite a friend to Beta testing, log in using your existing Beta Account at http://www.bloodlinechampions.com/account.php and click "Beta Invitations"."
-
RaSzTaH #2598 nem tudsz küldeni beta invite-ot?:o megnézném -
#2597 én kiprobáltam...semmi köze a dotához, max az, h itt is hösök vannak :D
Egy arénában 2 csapat harcol egymás ellen, több körön át, addig mig mindenki meghal az egyik oldalon, képzeld el ugy mint egy fps-ben a tdm csak nem élednek ujra :D
Szvsz tul sok a cc a játékban és azok tul sokáig tartanak...a healerekkel rohatt nehéz játszani. Ráadásul ugyanabbol a hösböl több is lehet egy csapatban...nagyon vicces mikor 3 elég erös tank ellen kell harcolnotok...Meg ez inkább egy tps játékhoz hasonlo, nincs mana, mindent csak a cd határoz meg. Ráadásul már most van psr szerü cucc és ha meglátják h te bizony már 5játékot vesztettél akkor nem is akar vele senkise játszani....(mert hát voltam olyan hülye, h mikor elöször játszottam csak probálgattam a játékot épp csak ratinges játékok voltak, igy ott probálkoztam 5-öt vesztettem utána meg már senki nem akar veled játszani mert biztos noob vagy...azota csak olyannal játszok ahol nem változik a ratinged :D) -
donatus13 #2596 pár infó a játékról totál pvp dota style szerűben nincs mana creep ilyesmi 7 skillje van a hősöknek és egymást kell pusztítani ezerrel :D hangulatosnak tűnik. -
donatus13 #2595 off
HoN blogra feldobtak valami bloodline champions játékot azt mondják fasza csak a béta sign up nál olyan idióta adatokat elkérnek ,hogy már el is ment a kedvem az egésztől , de nagyon hangulatosak a pályák :D WASD irányítás csomó skill etc érdekesnek tűnik azért, ha valaki kipróbálná írja le a véleményét:) -
#2594 és még többen panaszkodnak, hogy az oroszoknak fizetniük kell, hogy ha velünk akarnak játszani sc2-ben -
#2593 Németekkel nincs probléma sztem. Tényleg bunkó a nagyrészük, de jól játszanak :P -
RaSzTaH #2592 legtöbb külföldi a magyarokra is azt hiszi hogy orosz míg nem írod hogy magyar vagy... és nálunk az orosz = biztos vesztés, valahogy ezzel mindenki tisztában van:D -
Hugh Hefner #2591 oroszok mindenhol idióták, ez tény. de könnyű őket felismerni, jellegzetesen hülye nevük van (kis betű-nagy betű, sok x a névben pl). dotában miattuk volt program, hogy megnézd honnan valósiak, így elkerülhetőek voltak a rossz meglepetések. oroszok mellé felsorakoznak még a németek, azok még úgy globálisan faszkalapok, én régebben őket is rugdostam. de hiányzik is az a script : ( ja, meg egy időben külön öröm volt szlovákokkal játszani miután megtudták hogy magyar vagy. -
RaSzTaH #2590 oroszok mind idióták, de nem csak HoN-ba az összes eddigi mmoval amivel játszottam mindig az oroszok voltak a retardáltak... ez ilyen népi tulajdonság náluk... -
prau #2589 de amúgy nem is értem, nem vagyok rasszista vagy ilyenek, de miért van az, hogy az oroszok játékosok nagy része idióta hülyegyerek? :) Mert pl. a svédel-finnek tök normálisak, tudnak angolul és nem parasztok. -
prau #2588 hát igen, mert ez a game telivan atom retarddal, sajnos :s -
Hugh Hefner #2587 nem veszem annak, tisztában vagyok a szerepekkel, aláírom, tényleg ez kell, de ez a játék nem ilyen volt, nyilvánvaló előnyünk volt az első perctől kezdve, csak ez az idióta nem volt hajlandó belátni -
prau #2586 oh, akkor légyszives mondd meg a legjobb emberkéknek hogy ne azt vegyenek. És bár nem láttam azt a meccset, biztos tényleg egy hülyegyerek volt, de azt neked is be kell látni, hogy a carry hösöknek farmolni kell különben szat se érnek. És a supportnak meg SUPPORTolni kell. Ami azt jelenti, hogy hagyod a másikat creepelni, wardolsz, pipit veszel és nem azzal foglalkozol hogy a HÜLYE STAFF minél hamarabb meglegyen...
nem flémelni akartam -
RaSzTaH #2585 haha esélyes:DDDD majd veszek egyet!ftw -
Hugh Hefner #2584 amúgy én is pihentetem, vizsga, beadandók, amíg nincs vége az open betanak, addig itt értelmes játék nem lesz -
donatus13 #2583 Hát nem csak valahogy így most elég lett :D kis pihenő nem fog ártani addig nyomon követem az eseményeket és várom hogy rasztah megnyerje a kesztyűket :D:D -
Hugh Hefner #2582 ugye nem vettél komolyan egy "QUIT HON NOW OMG NOOB SAVE THE WORLD FROM U U RETARD OMG QUIT INTERNET BBBBBB" bekiáltást? : D -
donatus13 #2581 ragequit inkább:D -
RaSzTaH #2580 emoquit!:) -
donatus13 #2579 Én most szünetelem az egészet :D tegnap kihalt a netem és annyira elment a kedvem az egésztől ,hogy most kihagyok vagy 1-2 hónapot, sokan nagyon változatosnak mondják ezt a játékot de igazából mass stun és last hit en van az egész ahogy van. -
#2578 spell channeling bar
improved ui by barter
bard ui
ezeket használom, bár lehet a bard ui-t már nem nemtudom pontosan :D
-
#2577 az oldaluk se megy :( -
F1re #2576 failed -
Dns5000 #2575 nektek megy?
nekem login failed
maintenance van vagy mi? -
Hugh Hefner #2574 dehogy alapcucc. talán pár hős van, aki tényleg meg sem tud mozdulni pár cucc nélkül, de neki egyrészt nem az, másrészt, ha akkora előnyben vagyunk, hogy ezer éve befejezhettük volna, csak ez az idióta farmol addig, hogy a végén ott legyen a kis ikon a neve mellett, ami nem jelent semmit, akkor szét tud baszni az ideg -
#2573 Milyen modot érdemes használni a honhoz, vagy használtok e egyáltalán valamilyen modot? -
prau #2572 zeppelinnek az alap cucc te :s