Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
armadon hero nagyon imba xD
15perc alatt mock-ot rakott neki sipkya xD,
ha van egy kis hpregje kb hallhatatlan hero 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Arra ott van a retardált Armaddon, nem rossz hõs, de elviselhetetlen a hangja (tudom, ki lehet kapcsolni.. de akkor is). Viszont most ez kb. a 6. hõs, amirõl kiadnak concept art-ot lassan jöhetne már valami update.
ToCsEk
nah ja franklin kalandjai xD
lassan minden állat lesz már xd
én valami tatut akarok vagy hangyász sünt 😄

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
hazucc

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nightwish006
Azért ennyire nem volt vicces(:

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Borgi
>:V

porki fagyok fállalon

Hegi90

Borgi
szerintem már csak annak nincs accountja, aki nem is akart :C

porki fagyok fállalon

Ingyenreg még 10 óráig!
http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php
a jaték oldalárol nem tudom letölteni a replayeket
de a www.gamereplays.org on meg van rengeteg
na ezek vajon, hogy töltötték le?

May the force serve you well!

http://www.youtube.com/user/honleague?blend=1&ob=4

itt eleg sok jo video van. Hero role, basic tutorial, guido to not sucking. ezeket erdemes megnezni
na nyomtam egyet, hehe mennyi anyázást kaptam
nem ártana tudnia az irányítást legalább 😛

hmm game lista letöltésénél lefagy :S

Jee már töltöm is.
Van valami gyorstalpaló leírás kezdõknek?

Nekem nagyon kellene beta kulcs, jelenleg több oldalon is láttam hogy osztogatnak de lemaradtam 😞( esetleg ha van valakinek felesleges küldje el ide: [email protected] köszönöm szépen !
próbálnánk játszani,és amikor belépünk a szobába megáll a játék,egér megy de nem reagál semmire!másnál csinál ilyet?megoldás?
um, igen, én szeretném a meglévõ hon kulcsomat elcserélni egy megunt sc2-re : )

Zomil
szerintem õ adna hon kulcsot 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
megegyzetünk

küldön pm-ben az emailt 😄, vagy egyáltalán hova küldik a meghívót? bneten, vagy eamilben??

hon betakulcsot cserélnék sc2-re : P

bakker én is beta kulcsot akartam lejmolni de ketten is megelõztek 😛
ha valaki megunta, irjon PMet pls 😄

Üdv
Küldtem egy meghívót a [email protected].
Sziasztok

LoL mellett ugy gondoltam kiprobálom ezt is...a kérdésem az lenne, tudna e vki kuldeni nekem egy béta kulcsot? Vagy hogy lehetne beszerezni?
A cimem: dmhh kukac t-email.hu

Segitségeteket elore s koszonom!

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

Matchmaking várható 1-2-3 héten belül.

Valami infó a következõ patch-rõl hogy mikor érkezik?

vinthianon van hon irc meg a hivatalos fórumon írnak mindig mindent.

Donatus, azt megtudnád mondani hogy az infókat honnan szedted a hõsökkel kapcsoltban illetve azzal hogy mi fog még történni a kiadásig ?
ToCsEk
van 6 kulcsom esetleg akinek kellene 😄

Nem, berakják a matchmaking et hibákat javítanak, ilyesmi.

akkor most másfél hónapig faszverés?

ToCsEk
HoN will be launched on April 1st then.

Hõs a kiadásig már nem lesz, most készül 7 darab a régi és a mostani bemutató képek alapján de azokat úgy döntöttek ,hogy kiadás után lesznek.

Oké, köszi a választ, nem lenézni akartam a játékot ezért, hogy még mindig beta státuszban van, ugyanis a mai napig játszok vele..(LoL-el is egyaránt) aránylag aktívan.
persze olcsó, jó is, DE kevés hõs = unbalanced game... nincsenek meg a counterek, ezt hiányolom... ha raknak még bele vagy +20 hõst akkor visszanézek addig nem hiszem, most úgyis itt a bf:bc2 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Egyszer kell megvenned a játékot, bár s2 games-t ismerve lehet elõbb utóbb bevezetik a micropaymentes dolgokat, ugye az egyszeri bevételbõl nem biztos hogy fent tudják tartani a szerverek üzemeltetését stb...😛
Ingyen alatt pedig azt értem, hogy már megy kb 3/4 éve a játék de még mindig "beta" státuszban van, ergo egy kanyit se kellett fizetned, hogy tudj játszani EDDIG.

én pont 2 napja vettem meg. én is hiányolok még hõsöket, és nem egy-re férne rá egy alaposabb balance, de nem tudok mondani még egy olyan játékot, ami ennyire lekötött volna az utóbbi idõben, és ráadásul még el is fut a pc-men. kihagyok egy bulit kb 30 dollárért.

Mi az, hogy "ingyen"? 😊
Mert azzal a kérdéssel, hogy fizetõs lesz-e a HON, még mindig nem kaptam választ.
fél év ingyen béta?😊 manapság azért is fizetni kell, szvsz elég kevés benne a hõs még mindig, az ember azt gondolta, hogy azért megközelítik a 80-90-es karakterlistát kiadásig, addig hanyagolom is...

Tehát akkor már amolyan végre "full" verzióba ér a HoN? 😊
Ideje lenne már kb. a féléve tartó beta-nak.
Nekem ez jó.

ToCsEk
ahhhahaha

Reset Stats on Release

I don't know whether it's old news or new info for you guys, sorry if i'm late about this, so I got statement from Renofox from forum, he's sort of like a moderator, he announced that we'll have a stats reset when hon released soon, PSR, clan, and banlist, but about clan and psr, read the statement below :

Your stats will be reset on release.

Things like ban lists, clan (depends on if the leader purchases the game I think) and friends lists will remain.

Ez is olyasmi volt , arachnat pesti nem egyszer úgy szét szedte kb pesti 100 hp t nem bukott.

nem

Hugh Hefner:pedig ha olyanok a körülmények bizony arachnával se lehet ölni!
ennyit arról, hogy melyik hõshöz kell skill, és melyikhez nem. arachna az egyik ilyen, igazából akárhogy elbaszhatod, lehetetlen vele nem ölni

26614531 Itt a meccs id-m kegyetlen meccs volt most lett vége 😄 82 perces volt , electroval nyomtam,de nagyon nehéz volt kb egyenlõen balanceolt csapatok voltak elején volt egy feeder arachnank aztán az is kikupálódott úgy ahogy de volt pár érdekes jelenet😄

nyaraltam, vagyis teleltem

Masakari néven játszol?

az én ismerõseim még most is játszanak,vagyunk olyan 15-en kb