6177
-
#2651 ehhh a dollár már 230 forintot is nyaldossa, el vagyok keseredve :( -
RaSzTaH #2650 tegnap leszedtem újra teszt klienst, megnéztem belphegort...
érdekes hero :) igazából az ultijával kicsit gondba voltam, mert ha jól láttam a charge-ok -ha nem nyomod el az ultidat akkor- fogynak folyamatosan, tehát nem lehet felpumpálni maxos ultira, hogy aztán majd várj vele... -
#2649 nem akarok nyelvtani vitába bonyolódni, de az egyenlőre szó egyáltalán nem ugyanazt jelenti, mint az egyelőre, és a te szövegkörnyezetbe pont az egyelőre kellett
.. erről szól a "bunkó" link is :)
és ez nem bunkóság, hanem feldobott labda -
donatus13 #2648 Ja látom, véletlen össze kevertem a matematikai kifejezéssel:) (de nem akartam ilyenért dupla postolni) ezt a bunkó linkelésed nélkül is letudod írni.
Amúgy meg mind a két szó jó, az egyelőre is meg az egyenlőre is csak az egyenlőre matematikai kifejezés, egyelőre meg a "most még" el egyen értékű csak ez a bunkó linkből kimaradt:) -
F1re #2647 probáld meg
* Open regedit
* Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile
* There will be an entry for network performance throttling, default value is 10; set it to FFFFFFFF hex (willl look like 0xFFFFFFFF to the right of the entry)
* Reboot -
#2646 http://www.bash.hu/14617 -
Hugh Hefner #2645 meepot akarok
a legjobb hős volt a dotában, imádtam, milyen kemény lenne, ha benne lenne a honban : | -
RaSzTaH #2644 jah én is nyomtam egy voksot geora, szerencsére nem a dota port, max a neve egyezik:) -
donatus13 #2643 Szavazás indult ,hogy melyik hős kerüljön be a játékba.
Chaos warlock
Necromancer
és Geomancer
Egyenlőre torony magasan a geomancer vezet :D szavazz itt -
#2642 vagy esetleg próbálj meg egy másik videó drivert feldobni régebbit vagy újabbat! -
#2641 hát nem tudok mit mondani dobj fel egy xp-t a win 7 mellé, egy próbát megér -
bootx #2640 Megtörtént támogatja semmi gondja vele... -
RaSzTaH #2639 biztos nem lesz ilyen, egyik topicba ki is fejtették miért :)
#2637 úgy van -
#2638 szerintem a win 7 lesz a ludas, keres rá hivatalos fórumon hátha a hon nem szereti a win 7-et és mi rá a megoldás, hogy szeresse :) -
#2637 psr és smr között mi a különbség? Ha jól értem a psr a publikus játékok után járó pont, a smp meg a match makinges játékok után jár, vagy rosszul sejtem? -
bootx #2636 Sziasztok
Nagy gondom van!
Volna olyan gondom, hogy amikor elinditom a j?t?kot semmi baja az eg?rnek de amint csatlakozok valahova az eg?r szaggatni kezd. grafik?t visszavettem... ugyanaz a szaggat?s. mouse speed maxra ?s minimumra vettem ?gyis. mi lehet a probl?ma? Ha valaki tal?lkozott ilyennel vagy tippjevan segitsen k?rem. K?sz?n?m.
G?pem:
Oper?ci?s rendszer Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7600 (Win7 RTM)
CPU t?pusa DualCore Intel Core 2 Duo E6850, 3000 MHz (9 x 333)
Rendszermem?ria 2964 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
DirectX DirectX 11.0
Videok?rtya NVIDIA GeForce 7900 GS (512 MB)
Ui.: egércsere is volt -
#2635 lehet lesz majd később olyan, hogy féláron árulják majd, de addig nem tudok várni :) -
#2634 jaj én is néztem :( -
RaSzTaH #2633 aki most tervezi megvenni a játékot:
Emelkedik a dollár, pár napja még csak 200 körül volt -
"A bankközi piacon jelenleg 276 forintot kell adni egy euróért, miközben a dollár 212.5 forintba kerül." -
RaSzTaH #2632 majd kiderül mennyi magyar marad 12.-e után ^^ -
#2631 jelentem én is megveszem a játékot, de remélem találok egy fix csapatot, mert randommal menni elég gáz általában 2 vereség egy győzelem az arányom így :( Psr nem is csoda, hogy nem nagyon akar 2000 felé menni :) -
RaSzTaH #2630 S2 Games is happy to announce that we have chosen Garena as our strategic partner for key countries in South East Asia (SEA), namely Singapore, Malaysia, Vietnam and the Philippines. Garena currently hosts the largest gaming community in SEA, making this a valuable partnership for both parties.
As announced earlier, Heroes of Newerth will be going to retail on Wednesday, May 12th. This means that players need to purchase a paid account to be able to continue to enjoy the game. However, Garena has decided to keep the game free-to-play for its target countries and gamers in these locations do not need to purchase a paid account. Due to this, we have to restrict the access of gamers from Singapore, Malaysia, Vietnam and the Philippines from playing in our international servers.
érdekes:D -
#2629 nem bukás, mert a bevétel jól hozott csak a tempót nem tudták tartani :) -
Hugh Hefner #2628 végülis csak a half life 2. de ha esetleg véletlenül az tetszett (kérleg regéld el hogy), akkor az episode rendszerük. gigantikus bukás. -
#2627 fogalmam sincs, még nem derült ki mit csinálnak, lehet, h köze nem lesz a dota-hoz :) -
#2626 igazából szerintem mind1 mert az lesz dota helyett az e-sport nem? -
#2625 valamikor el kell kezdeni -
#2624 Nemtudom, de eddig amihez a valve-nak köze volt nem nagyon volt bukás :D -
#2623 az lesz a dota2? -
#2622 Na jobb ha ebbe a Valve nem nyúl bele... -
#2621 Én még megvárom mit akar összehozni Valve+Dota készitöje aztán meglátom(elvileg hamarosan bejelentik) -
Santata #2620 Én is megvettem, csak az érettségi köt le mostanában, de majd nyáron. -
RaSzTaH #2619 l2p isssue -
donatus13 #2618 Remek, össze kell rakni egy csapatot és meghódítani a kesztyűket :D -
RaSzTaH #2617 10.-én vesszük meg asszonnyal :) -
donatus13 #2616 én is. -
#2615 Egyébként innen ki az aki megveszi/megvette a hont?
Én már novemberben előrendeltem, mivel dota-t keveset toltam, és ez le tudott kötni már akkor. Nem bántam meg :D -
RaSzTaH #2614 kb 50k+ ember vár arra hogy keyt kapjon, így nem hiszem hogy ez lenne a probléma:) előbb utóbb úgy is lesz:) -
#2613 lehet ez a baj :P -
RaSzTaH #2612 már vagy 4 mailcímről regeltem 1 hete kb:)