Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
15perc alatt mock-ot rakott neki sipkya xD,
ha van egy kis hpregje kb hallhatatlan hero 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
lassan minden állat lesz már xd
én valami tatut akarok vagy hangyász sünt 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php
de a www.gamereplays.org on meg van rengeteg
na ezek vajon, hogy töltötték le?
May the force serve you well!
itt eleg sok jo video van. Hero role, basic tutorial, guido to not sucking. ezeket erdemes megnezni
nem ártana tudnia az irányítást legalább 😛
Van valami gyorstalpaló leírás kezdõknek?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
küldön pm-ben az emailt 😄, vagy egyáltalán hova küldik a meghívót? bneten, vagy eamilben??
ha valaki megunta, irjon PMet pls 😄
Küldtem egy meghívót a [email protected].
LoL mellett ugy gondoltam kiprobálom ezt is...a kérdésem az lenne, tudna e vki kuldeni nekem egy béta kulcsot? Vagy hogy lehetne beszerezni?
A cimem: dmhh kukac t-email.hu
Segitségeteket elore s koszonom!
Alienware M17x R4 - Nvidia 780m
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Ingyen alatt pedig azt értem, hogy már megy kb 3/4 éve a játék de még mindig "beta" státuszban van, ergo egy kanyit se kellett fizetned, hogy tudj játszani EDDIG.
Mert azzal a kérdéssel, hogy fizetõs lesz-e a HON, még mindig nem kaptam választ.
Ideje lenne már kb. a féléve tartó beta-nak.
Reset Stats on Release
I don't know whether it's old news or new info for you guys, sorry if i'm late about this, so I got statement from Renofox from forum, he's sort of like a moderator, he announced that we'll have a stats reset when hon released soon, PSR, clan, and banlist, but about clan and psr, read the statement below :
Your stats will be reset on release.
Things like ban lists, clan (depends on if the leader purchases the game I think) and friends lists will remain.
Hugh Hefner:pedig ha olyanok a körülmények bizony arachnával se lehet ölni!