6177
-
#2691 akarom mondani 21. századi kockának... -
#2690 :DD igaz
hefner: a bank mondta, hogy ehhez a bankkártya szám megadós internetes tranzakcióhoz a visa elektron semmilyen formában nem jó, nem tudom, hogy ez bankfüggő-e, nálunk k*cs*g*k, az a lényeg :D
na meg hogy sikerült időben megvenni, yay!
nagyon-nagy kérdés hogy a beta eltünése és a teljes verzió kijövetele után milyen magyar közösség lesz, remélem jobb, mint amire számítok :) -
#2689 21. kockának egy dombornyomott MC jár -
#2688 kijött a patch és login failed -
Hugh Hefner #2687 én vásároltam már visa electronról, csak nem mindenhol fogadják el -
donatus13 #2686 Most látom a 3 ik int hero győzött aminek én nagyon örülök :D ide látom fav intesem lesz azok a kedvenc hőseim amik a földet mozgatják :D paraszt rambo. Mint bloodline ba a glutton, vagy itt a pebbles:D -
donatus13 #2685 Nekem sem majd idővel jó lesz:) ez mindenkinél így van szerintem. -
#2684 megvettem a gamét se a chat, se semmi nem működik :( -
#2683 skacok most mi van nincs server vagy mi? -
#2682 sikerült 3 napig sz*pni mire rájöttem, hogy a visa elektron kártya nem használható interetes tranzakcióra, szal ha valakit folyamatosan elutasít a tranzakció, azér van :)
internetkártya megoldja -
RaSzTaH #2681 sajnos arany pajzs meg név már nem jár:D taunt működik amúgy?:) -
RaSzTaH #2680 nah, mi megvettük ma :) -
#2679 Nem, szerdáig tart. -
#2678 bétának vége van már? :D -
#2677 na, megvettem én is :) -
RaSzTaH #2676 úgy néz ki :) -
#2675 na ma veszitek meg Raszta asszonnyal a játékot? -
RaSzTaH #2674 ha esetleg valaki nem látta volna még a pontos leírását a skilleknek:
A képen látható Belph mellett balra egy másik lény, elvileg az lesz a str hero contest nyertese:
-
RaSzTaH #2673 elég nagy faszság ez a mode :D -
Hugh Hefner #2672 ennyi erővel ranged only is lehetne a mode neve -
donatus13 #2671 Test clientbe van de nagyon komoly:D
- Hardcore mode is now just the following:
* Creep denies result in 0 exp for the enemy team.
* A tower deny results in 0 gold for the enemy team.
* No passive gold/sec gain. -
#2670 Hát igen, ez problémás szokott lenni. Ha 4-en már szavaztak akkor ki lehet deíteni, ki vétóz. Másképp sajnos nem. -
donatus13 #2669 - New str hero, Balphagore
- Tons of long-standing bug fixes
* Fixed things like devourer's hook from appearing to come from random directions
* Fixed going the "long way" when eating a tree
- Some game resources load prior to entering match making queue, meaning you shouldn't have to wait as long for other players to load
- Other match making updates to more reliably find games if you are at the low/high end of the spectrum, as well as to more reliably replace players who fail to load
And of course, tons of balance improvements.
* Fixed going the "long way" when eating a tree
Végre javították igaz még csak test clientbe múltkor egyik meccsben kaptam ilyen bugot olyan ha kiválasztod a fát amit meg akarsz enni elmegy a pálya túl oldalára enni... és végülis nem tudod healelni magad elég csúnyán megszívtam :D -
#2668 17-3 fa-val.
visszatértem -
#2667 máj 12-én akkor megint mindenki 1500 psr-ről indul?
-
Dns5000 #2666 kirugasnal latszanak a lefele mutato ujak viszont :S -
Dns5000 #2665 ha nemel szavaz concedeben akkor eltunik az osszed huvelyuj, lefele mutato nem is mutat -
#2664 Szavazás közben nyomd meg a "Menu" gombot. Mindenki neve mellett ott van, hogy mire szavazott. -
Hugh Hefner #2663 1 hét a stat resetig, én mostmár fastpickelem scoutot, ilyesmi : ) -
Dns5000 #2662 hmm ma az összed idióta az én csapatomban volt vesztettem 80 psrt :S -
Dns5000 #2661 Azt lehet látni, hogy ki vetozza meg a concedet?
Ez a szar azt kirja, hogy ki kezdeményezi de hogy, ki vetozza azt nem.
Lehet latni menuben, hogy ki passol. De ha hamar vetoz akkor nem :S -
F1re #2660 probáld meg amit előbb írtam neked(állítom h az a baj) -
Hugh Hefner #2659 marmint windows ujratelepites -
Hugh Hefner #2658 lehet hogy hülye tipp, de van valami opció, hogy mennyire fogja fel elsőbbrendű programnak a játékot, mennyire szeresse az alt tabot. talán az, vagy a másik tippem a lent említett egér driver. ha nincs, pakold fel, ha van, szedd le. nekem anno sc-ben akadt, talán egy újratelepítés oldotta meg, ha jól emlékszem -
#2657 nemtudom milyen egered van, de ha van fenn driver az egérhez töröld le és hagyd, h a windows felismerje vmi alap izének. lehet, h az egér driver akad össze vmivel. -
#2656 más játéknál próbáltad -
#2655 amilyen konfigja van azt is lazán kell bírnia, nem egy nagyétvágyú ez a játék szerintem -
RaSzTaH #2654 valószínűleg hülyeség, de esetleg élsímitás off?:) -
bootx #2653 A probléma még mindig ugyanaz. kikapcsoltam minden windows szolgáltatást felesleges httérszolgáltatásokat de még mindig akad az egér. Olyanra hasonlít mint amikor erössen laggolna a szerver és irányithatatlan az egér. Friss Vga driverrel és újjalis ez a gond! További ötletek? -
#2652 paypalal történik majd a fizetés vagy csak megadom a kártyám adatait és csuma?