Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ezt a stilust (vadaszpilotazast, meg lanos oltast) meg igazan befejezhetned 😉 kosszike 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
viccet felreteve dehogynem user error, meg ki is van irva, hogy talan hasznald a filtereket, es akkor nem fog ledogleni.
gyerekek az normalis, hogy chatet valtok akkor a jatek befagy szinte??? vagy listat frissitek es halted az egesz jatek??? az elobb folytatta, most 2x nem (meguntam 1-2 perc utan)... hivtam mas cimbit, neki is ezt csinalta 2/3 aranyban...
(mielott jonnetek a user errorral... minden online es offline jatek csutka flawless, nem vagyok idiota a gephez... szakmam is infos 😊
nah majd szoljatok, ha vegleges lesz 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
én eddig nem tudtam, hogy az vagy 😄
Donatus irt privit es mar elvileg kapom is meg! 😊
fomolyra korditva a szot, nagyon rendesek vagytok skacok! <#worship>#worship>
nyomd a mailokat.
tud valaki beta ('neadjisten 2) kulcsot?
/banlist add name reason
/banlist remove name
és jelezné ha azzal talákozok megint?
May the force serve you well!
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
I wanted to take the time to let everyone know that what we've been doing, what we're going to be doing, and what our plan is for open beta & retail release.
We've been developing and are working to finish the following:
1.) Automated Match Making
2.) New Interface (We call it Front End 2.0 or FE2)
3.) Art Polish
4.) Gameplay Balance
Much of this stuff has been in the works for a while and progress has been great. We're getting near the end of having this stuff is a testable state.
Our plan is to do the following:
1.) Release a Beta Test Patch with the above mentioned *when it is ready*
2.) Test & Fix & Patch (as many times as necessary) issues related to the above changes
3.) Finalize and put patch into Beta Client
4.) Go to Open Beta which will run for an unset period of time (we plan to release some new heroes during the open beta)
5.) Release the game as retail requiring payment to continue to play at such time we feel Open Beta has run its course.
6.) Continue to polish, improve, and create new content for HoN (this will include the eventual release of a Map Editor, SDK, New Heroes & Items & Maps)
7.) ?????
8.) Profit!
egyébként szerintem jelenleg a legidegesítõbb op hõs slither. elsüti a kis spelljeit, és tökmindegy, hogy él-e vagy hal. 3 wardot egyszerre? hozzá a lassítás? meg a sima dotja? hát lol. az ultiról már nem is beszélek... nevetséges
chronos is szemét, de arra legalább ha az elején odafigyelsz, akkor nem para. zephyr szintén baszott erõs. bár ma szarrá vertek vele, mert telewardozták az erdõnket, és 2 percenként jöttek gankelni, de az se történt volna meg egy értelmesebb csapattal. forsaken archer szintén nevetséges.
sok az olyan hõs, ami nagyon balfaszbarát, és nagyon erõs.
de ö is csak azért a legszarabb, mert hát hon nem épp a jó micromanagement-röl hires 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jogos
minden herora lehet mondani h imba csak valamelyikre jobban😄
szvsz darklady legimbább
bár az a fõimba amikor 1hero veri be azonos szinten mind az 5 herot 😄