6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • penge25
    jaja, én is örülök ennek mert csökkent a leaverek száma, de mégis maradt annyi ember, hogy nem kell madj várni 10-20 perceket egy játékra.
  • RaSzTaH
    us/eu playerek száma összesen van 11-12k de, este max 20k-ra fog felmenni, legalább lesz olyan szerver amit lehet csinálni játékot, eltűntek az ob playerek, a 10 accountal rendelkezők, talán a leaverek is most már jobban meggondolják hogy kilépnek-e, szvsz ha kevesebb is lett a player mindenképp jót tett a játéknak
  • Hegi90
    ideje lenne megvenni már nekem is akkor
    csak félek, hogy a vizsgáim bánják
  • penge25
    hmm maradt még ember úgy látom bőven délelőtt is 11-12k ember van, ahogy látom az accountomról
  • RaSzTaH
    vége biza :)
  • Sheltem
    Bétának vége? Ma már nem lehet játszani vele?

Faber köszi a tegnapi játékot, nagyon frankó volt, remélem hamarosan folytatjuk.
  • penge25
    jaja nekem is szimpi, egy rövid videjó róla:itt
  • j0nNyKa
    dahahahah ez a Gauntlet milyen brutális hero lesz :DD
  • RaSzTaH
    bankkártya lejárati dátuma, kártyán rajta kell lennie egy dátumnak pl. 05/12 stb...
  • SipKab
    ja k sejtem mit takar
  • SipKab
    ha pre-purchaset akarok nyomni akkor mi az az expiration date? ujra kell vennem vmikor?
  • RaSzTaH
    replayek, vagy honcast.com, közbe tudsz mást is csinálni :)
  • RaSzTaH
    fura, mert pl. tegnap is 27 ember volt HUN csatin estefele
  • penge25
    Én azt se bánom ha szidnak, de mondják meg azt is mit csináljak majd jobban legközelebb és nyilván tanul belőle az ember
  • penge25
    thx, de láttam adataid 1650+ psr én még 1520-nál vagyok a fizetős karimmal, max ha bénának tartasz akkor többé nem játszol velem, de mindenki volt kezdő, nagyon sokat olvasok a játékról az egyes karik buildjeiről, de más az elmélet és más a gyakorlat :(
  • j0nNyKa
    nagyjából ugyanazokat az embereket találod meg ott, mint itt, és nyilván előre senki nem tudja, hogy na akkor ma este 6 óra 29 perctől ő veled fog tudni játszani :)

egyébként meg ez az egész most fog igazából kialakulni, hogy kijön a teljes verzió, a legértelmesebb amit "közösségépítés" címszóval tehetünk, hogy berakjuk autojoinba a hun csatit, aztán meglátjuk, mi sül ki a dologból
  • penge25
    a lényeg péntek estétől legyen szerver, meglátjuk az új egerem segít e valamit a játékmenetemen :)
  • faber
    Ok, szerintem megkereslek és hozzáadlak friend-hez
  • faber
    Igazán köszönöm építő jellegű hozzászólásod! Erre is sor fog kerülni, és őszintén szólva fel szoktam rá nézni, de mivel ott általában 4-5 ember van, gondoltam, itt is megkérdezem, hátha több ember olvassa :P Remélem, nem gond.
  • RaSzTaH
    új patch, új server down :)))
  • penge25
    thx az infot, akkor én majd csak holnap látom meg, hogy mennyi magyar maradt, mert este 10-ig leszek :)
  • D4v3
    Ma este 11-től zárul le a béta, vele együtt pedig jön egy eddig nem említett, meglepetés hős is (puck-ra tippelnék, chipper "sorozatszáma" utáni oldaon egy félig üres adatlapon egy az egyben puck spelljei vannak leírva, de nincs más info a hősről)
  • penge25
    mától már nem ingyenes a játék, vagy csak ma estétől? Mert nekem most is azt mutatja, hogy 36k player van épp online!
  • penge25
    én szívesen csatlakoznék, nem vagyok túl pro pár hete próbálgatom csak a gamét én hétköznap este 9 és 10 között tolok 1-2 partyt, de péntek szombat vasárnap este 9-től vagyok mikulásig :) Silvermage néven megtalálsz ezekben az időpontokban mindig, én is egy fix magyar 5-15 fős csapat tagja akarok lenni :)
  • RaSzTaH
    ezer kösz, nem lett volna türelmem keresni :) az autojoin-ról tudtam ^^
    faber: ma este úgyis kiderül mennyi magyar maradt kb :) (már akik járnak hun csatira)
  • j0nNyKa
    na sorry a triplapostért, közben megvan ez is:
    ez a mod kinyírja a Hon XX, és a Match XXXXX nevű csatikra való belépést
  • j0nNyKa
    egyébként közben rájöttem a megoldás felére:
    az autojoin-t implementálták a játékba, a chat rész jobb felső X -e mellett van az auto connect előtt egy checkbox, azt bepipálod, és mindig belép az adott csatira loginnál

namost hogy ezeket a Hon XX csatikat hogy lehet kinyírni, na azon még dolgozom
  • j0nNyKa
    felmész hun csatira, benyögöd, hogy jönne-e valaki játszani, és megnézed, mennyire érzed jól magad az illetővel / társasággal
  • faber
    Sziasztok!

Esetleg van itt olyan értelmes ember, aki szívesen játszana közösen? Nem muszáj különösebben jónak lenni (én sem vagyok pro), elég, ha nem nyáladzó szellemi fogyatékos az illető (mint a külföldi random emberek nagytöbbsége)...általában du. 18-22 között szoktunk egy cimborámmal játszani, jól jönne még 2-3 értelmes jelentkező!

Akinek van kedve,e-mial/msn elérhetőségem: [email protected]

Köszi,
    F.
  • RaSzTaH
    az ilyen engem is érdekelne #2700 képet szerettem volna linkelni de valamiért lemaradt...
  • j0nNyKa
    arra mondjatok nekem okosságot, hogy 3.x-es verziókhoz van-e valami megoldás, amivel megölhetem azt, hogy alapból becsatlakozik a HoN XX chat szobákba (na ezt ne tegye), mindamellett ha automatice belépne hun-ra, az jó lenne
  • RaSzTaH
  • RaSzTaH
    játék elindít -> lost password
  • RaSzTaH
    én is arra szavaztam, igazi ganker intes hero:o, igaz lassan rakhatnának be pusher herokat is...
    bloodline... nc :) még mindig nincs beta keyem, gondolom ha majd a szerverek nem csak 7végéken mennek talán több meghívót küldenek szét.
    szívesen vettem volna dobozos verziót HoN-ból de így se rossz vétel 30$-ért+megszabadultam egy retardált dota közösségtől - tisztelet a kivételnek -
    Nem tudom mennyire szoktátok olvasni HoN off fórumot, iszonyat sírás megy a Garena-s megoldásuk miatt, bár minket eu-ban nem érint ugye :)
    Solo MM-t átrakták BD-re, ami végülis nem rossz megoldás tekintve, hogy oda azért elég sok kezdő járt és mindig ugyanazokat a herokat pickelték/banolták...
    Team MM-t pedig meghagyják BP-re ha egyszer bekerül, így a csapatok tudnak taktika szerint pickelni :)
    A PSR resetről pedig annyit, ha jól tudom hogy "közelebb" viszik a PSR-t 1500hoz, tehát aki pl. 1700+-on van gondolom 1600-ra viszik le vagy valami ilyesmi...
    nah reggelinek ennyi eszmefuttatás elég azt hiszem:)
  • PocokRider
    Hali!Haverom május elsején megvette neten a Hont nekem és minden rendben ment,kiírta h upgradelve,tudtam is vele gamelni a mai napig.Ma(kedd)hajnalifél1-kor felmentem és nem tudtam belépni:SValami ötlet hogy miért?A legjobb h nem kaptam email címre semmit h igen megvetted a hont vagy bármi hasonlo:SDe a hon oldalára mikor felmentem h akkor uuj acc kiírta h ez az acc(ami az ennyém) már foglalt:SHa valaki tudna segíteni megköszönném.
  • j0nNyKa
    komolyan mondom, ámen.
  • RaSzTaH
    leszámítva egy mondatot különösebb bajunk nincs egymással, de szerintem az is tisztázva lett, én viszont remélem hogy egy pár nagyon kultúrált szépbeszédű magyar eltávozik, tekintve hogy ezért fizetni kell a dota meg ugye "ingyenes"
  • j0nNyKa
    világot tényleg nem váltotta meg, de adott egy csomó mindent, amitől összességében egy jó kis cucc volt, viszont most lóf*szt se ad, semmire se jó kb
  • Hugh Hefner
    nomes aurája így se ért sokat, csak olcsón adott mana reget...
  • j0nNyKa
    értettem én :)

btw ez eddig szerintem magasan a legjobb patch, istenjó dolgokat pakoltak be / javítottak ki
    bár megint nem értek 1-2 dolgot, a nomet pl. miért kellet mégjobban legyengíteni ?! szegény support heroknak már ígyis sz*pás volt a 600as recept, erre kb. fele olyan gyenge lett a cucc, mint volt ?! vicc
    az új hangokra kíváncsi vagyok