Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah szép, tesz clientbe benne van csak éppen olyan bugos mint a szemét.

Zomil
hm nem rossz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Zomil
nálam csak egy piros X 😊
Amugy végre lehet látni vmi elörehaladást, nemrég került fel egy uj verzio a teszt szerverre.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

új UI - nem tudom volt-e már

ez egy béta

szerintem ilyen elvétve van, hogy direkt a másik csapatnak játszik. én konkrétan egyet láttam, glacius volt, folyamatosan minket fagyasztott menekülésnél. egyszerûen balfaszok. én is szoktam durván szelektálni, de láttam már flamelõ noobot 500+ játékkal 1700-on, és láttam már nagyon jól játszó embert 50 játékkal 1500-on (mondjuk 150-200 játék alatt általában kirugom az embereket).

amúgyis, ilyenkor csak annyit tudsz mondani, hogy "tt qq gg bb"

Nem az a lényeg, hogy semmire sem mennek.
Hanem, hogy az én játékomat (meg sok alacson szinten játszó játékát) teszik tönkre.
Most is játszottam egy saját hostolt gamát és nagyon gyorsan nyertünk.
Szerinted nem csinálank ilyet, de akkor mitõl megy sokkal jobban nekem a saját játékoknál?
A l2p meg egy baromság, ha saját gamát játszok akkor tudok játszani, joinolok meg nemtudok? Persze hogy nem vagyok túl jó de mi köze ennek ahhoz, hogy sokkal jobban megy a saját gamáknál. Mind a két helyen ugyanolyan szinten játszok.

May the force serve you well!

Hegi90
te kajak idióta vagy

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nem teljes ab ról beszéltem értetlenke.
Te is nagyon jól tudod kb 1% allatt van az autó AB játékok száma.
Szóval kb reménytelen lenen ilyen játékokhoz csatlakozni.
De a host idítás elõtt mindig megnyomkodja párszor az ab gombot.
Nem nem mindig ugyanoda kerülnek az emberek a manual AB nál, probáld ki.
Na most te vagy nagyon értelmileg hátrányos helyzetû vagy (helikopter hogy a te stílusoddal éljek), vagy troll és nem talász mást akibe belekössél éppen.
Amúgy te kezdted a helikopterezést én csak lesülyedtem a te szintedre.

ToCsEk
én is ezt mondom 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

sokra mennek a statpaddingjukkal, bemegy egy game-ba és ugyanolyan kok marad, hiába a "húdeszépstat" K/D/A, CK/CD....

nah akkor mégis csak te vagy a fogyatékos nem én, vagy nem vagy elég figyelmes OR nem játszottál eleget a Hon-nal / nem vagy tisztába az AB jelentésével, lehetõségeivel....
1. AB-s game -> játék indítása után sorsolja össze az embereket ergo nem látod elõre kit hova rak a gép
2. manual AB -> megnyomod az AB-t elrendez mindenkit, megnyomod megint nem történik semmi, mert ugyanoda rakná a gép
akkor mirõl is beszélünk kedves gyenge képességû, csak hogy a stílusoddal éljek..
továbbra is fent tartom l2p

ToCsEk
el sem hiszem hogy már itt is terjed a statpadding 😄
veri a sok láma a kd-jükre, közbe meg lószart sem ér...

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Ok gyengébbek kedvéért 2 accountja van az egyiket boostoja a mássikat berakja az ellenfélhez és kilép vele világos már?

simán lehet addig nyomkodni az ab-t amig az 1 ember az ellefél csapatába kerül értelenke
jajj cry

komolyan nem értelek...
"tuti sok ilyen acc van ami csak azért van hogy, kilépjenek vele és boostolják a többi accot." <--- egy AB gameba mi értelme lenne mikor lehet nem is a saját accountját boostolja, mert az ellenhez sorsolja?! :o lehet mégis én vagyok a helikopter <#nemtudom>
jajj cry.....

ToCsEk
5v4et lehet még nyerni simán, több gold, több exp stb

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

nézd tegnap 6/5ot nyertem, hogy saját gamát csináltam
azelõtt 10/2ot vesztettem
most is killépett egy faszkalap az elején, remaket nem voltak hajlandók nyomni tuti sok ilyen acc van ami csak azért van hogy, kilépjenek vele és boostolják a többi accot.
Magasabb szinten már lehet nincs ilyen mert azt nem lehet uj accal csinálni.
De marha idegesítõ mindíg egy ember hátrányból idulni.

Hegi90
de tökmind1, csak jó megnyugtatni ezzel magukat 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

nem basztatásképp, de ha AB-t indítasz akkor teljesen mindegy hogy Te csinálod vagy belépsz egy AB-s gameba, nem?<#idiota>

Nem, én ab nyomok mindig saját játékban és így nincs az hogy a másik oldalon egy összeszokott csapat van akik lealáznak állandóan.
Nem válogatom az embereket.
Én azt mondtam, hogy sokkal nagyobb az esély nyerni ha te csinálod a játékot.

ki hogy válogatja össze a játszópajtásait, DE azt a kevés idõt amit leülök mostanság játszani nem azzal szeretném eltölteni, hogy válogatom, hogy ki a noob és ki nem... kb ez úgy hangzik, hogy magad mellett hagyod a "jobb" játékosokat az ellenhez meg jöhet szarabb is lényeg hogy nyerj...
DNS: l2p

Hostolni tényleg jobb, mint belépni máséba. Ha én csinálok pub. gamet és nem haverokkal játszunk no ab-t, akkor általában beírom a szerver nevébe, hogy 5v5 ap/bp no locks, no em above 30%. Szépen kirugodosom az easy mode játékosokat és attól se kell félni, hogy jön 3-4 srác együtt és rommá vernek. Ja és persze 8% leaver felett is repül mindenki illetve az olyanokat is kirúgom, akik 100+ játék után 50ck/0deny statokkal jönnek. Így lehet kicsit hosszabb idõ mire lesz játék, de a barmok nagy részét ki lehet szûrni így.
Hegi90
és még gárdisták is

Eddig 6/5ot nyertem amikor én hostoltam
1ben 2en is kiléptek
Szerintem direkt raknak feedereket/kilépõket a másik csapatba.

azt kell, hogy mondjam, hogy én is ezt veszem észre... nem tudom miért, de most nagyon rámjár a rúd. az utóbbi 20 játékomból, kb 15-t vesztettem, abból jó ha 5 olyan volt, hogy elrontottam valamit/jobb volt az ellenfél. nagyon sok az új, a sokadik accountos. ráadásul most lecsúsztam 1550 alá, visszasírom az 1600-as játékokat, nagyságrendekkel kevesebb balfasz volt, az emberek tudtak pickelni (nem 5 carryt), tudták mi a dolguk (heal pl), nem volt flame a játék felében.

hmm most a 2 utolsót le lehet tölteni
lehet mégis bug és szerverfüggõ
de lehet hogy nem állítottak át minden szervert csak preorderesre

hmm én is ettõl féltem
3 napja kezdõdött az azelõttieket le lehet tölteni.
Azóta 1 gama amit le tudtam tölteni.

Nekem a másik két accountommal nem mûködik de a nagy sipka mester a HoN legyõzhetetlen királya majd megmondja miért.

ez baromság.. nekem is van rakás repem letöltve és nézhetem is.. csak gondolom most csinálnak rajta vmit
Csak az nézhet replayt aki elõrendelte a játékot.

nem és ez nagyon gáz szeretnék vissza nézni pár gamát
nem tudjátok mi lehet a probléma? tudnak errõl? javítják?

Hegi90
nem, és te letudod???????????????????????????????????????????????????????????????????????

nézd 3bol 3at nyertük hogy most én hostolok
ez már csak szerencse

ti le tudjátok szedni a replayeke???????????????????

ToCsEk
azt hiszem van még 1 keyem akinek még nincs viheti 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

mindenki hülye csak te vagy helikopter, amúgy itt mindenki azért SÍR mikor kikap, hogy jajj õ milyen jó volt csak a többiek elfeedelték az ellent 😊)) érdekes... <#nezze><#banplz>

2 játékot csináltam mind a kettõt nyertük

Noob gameket. 1400psr alatt.
replayeket le tudod tölteni?

Nightwish006
Milyen gémeket játszol?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Én azt vettem észre, hogy szinte reménytelen nyerni ha nem saját gamát indítasz.
Tele van fake noobal az egesz az én csapatomba biztos feedel valaki vagy csak kilép 2 perc után. Szerintem ezek beépített emberek a másik csapatból. Persze ök iszonyat profi összehangolt támadásokat hajtak végre.
Replay letöltésre tudtok valami megoldást?

nr1ranger
Hali, érdekelne ez a game, esetleg tud valaki adni béta kulcsot? =)

There is no peace. There is only WAR!

2 napja nem lehet letölteni az ujonnan játszott játákok replayet
nektek is van ilyen problémátok?

Ez a fórumozók találjanak ki új hõst nem új keletû dolog, anno Icefrog (DotA) is hirdetett egy ilyen versenyt és így született meg a Puck nevû hõs, ami egész jól sikerült (cw-ken is sokat pickelik). Szóval szerintem nem kell egybõl leírni a dolgot, majd kiderül.
zsakosfrodo2
Kikérem magamnak, nem írtam le a játékot. (wts sarcasm)

Hegi90
hát ezért másoknak fizetnek 😉
Nehogy már én dolgozzak nekik....

*minek írjátok le így a játékot,

Igen, nem fogytak ki az ötletekbõl most per pill asszem 7 hõs készül, ezt az egészet csak azért csinálták ,mert a fórumon számon kérték ,hogy miért nem csinálnak olyan hõst amit a felhasználók találtak ki és akkor most lehet irkálni az ötleteket és majd bekerülnek a játékba idõvel ,de nem tudom minek írjátok le így a játék amikor még béta még rengeteg hiba ki lesz javítva és balance is lesz de most a matchmakinget csinálják,de rengeteg hiba van javítás alatt és mivel a játék teljesen új interface-t fog kapni nem nagyon javítják már ezt.

zsakosfrodo2
Benne lesz a hõs a játékban? Csak tipp... -.-'

Hegi90
aha és mit kapunk érte?

kifogytak az ötletekbõl?! 😄 ez nem tartott sokáig😞