6177
-
Dns5000 #2771 40-50k ember volt online tegnap ma vajon mennyi?
20k?
-
HU.man butcher #2770 Sziasztok
Miért van az hogy practice-ben nem tom kipróbálni az új hőst??
Pedig ma az egyik meccsben már játszottak vele! -
RaSzTaH #2769 spectator, illetve abban az esetben a kommentátor a spectator, ugye ők meg látnak mindenféle adatot, statisztikát, itemeket stb... -
#2768 ja értem, mert olyan a felület két oldalt mutatja a playerek ikonjait, ki milyen cuccot vett fel és melyik skilljére van még elég mana, alul meg ott van fixen a scoreképernyő -
RaSzTaH #2767 bocs a dupla postért, bard ui-t használok személy szerint, channling timer-el kiegészítve, másra nem nagyon volt még szükségem -
RaSzTaH #2766 sajnos melóban nem nyitja meg a videókat, de tippre ez egy élő közvetítés Spectator módban, ergo az alapból olyan:) -
donatus13 #2765 Nem is akarok játékban érvényesülni :D csak játszani szeretek, a kommented eleje nem tudom ,hogy jön ide semmi sírás nincs a commentemben csak unom már azt ,hogy mindig én kapom a szar csapatot , vagy unbalanced a meccs. -
#2764 ezen a videón milyen addont használnak, hogy ilyen a kezelőfelülete, a bang ui-t? -
RaSzTaH #2763 btw most még több exhonos lesz ott az tuti:D -
RaSzTaH #2762 tapasztaltam pár játék alatt, bár nekem "új" volt a LoL mégis tudtam az alapjait mit merre hogy stb... és első 5 game alatt volt kb 8 leaver, előtte feedeltek azért, mert az jóóó :) kb a dotás időkre emlékeztettek, mikor 10 meccsből 1-2 ha végigment leaver nélkül... akkor mondtam is hogy kkthxbye go back to HoN :) -
vesekoma #2761 sziasztok én csak érdeklődni szeretnék van-e esetleg valami ventri vagy ts-etek ahol szoktatok dumálni mert szivesen csatlakoznék ha nem bánjátok, mar egy ideje játszok a játékkal korábban dotáztam is és eléggé érdekel, de nem vagyok valami fullpro játékos.elore is köszi -
#2760 a világ nem dől össze csak a nehezen megszerzett psr-ed :) -
#2759 akad belőle bőven -
#2758 -
RaSzTaH #2757 ott ugyanez van, csak több a leaver/noob :D -
RaSzTaH #2756 ugyan már:) azért az ereidet ne vágd fel, fiatal vagy még, előtted az élet:P
komolyra fordítva a szót, hmm mi újat is vártál ettől, mikor az alapjáték egy DOTAPORT, ergo nem mostanában találták ki a játékmenetet...
off:
ez csak egy szimpla sírásnak tűnik, mert nem tudsz érvényesülni egy játékban, nagy cucc mindenkinek vannak szar napjai mikor semmi sem jön össze, de ettől nem dől össze a világ, ez így van az életben is :) -
#2755 play hard go lol :D -
donatus13 #2754 Amúgy sem játszom mostanában túl sokat, kezd elmenni az egésztől a kedvem:D nem tudom mi lehet az oka, talán az ,hogy 4 éves korom óta játszom és már nem tudnak újat mutatni, legalább 400 játék van kiírva dvd re pár megvan eredetiben is, de újat már nem látok sosem:D nekem már minden játék ,ugyan olyan szinte. Hát jah amúgy igazad van, nem volt értelme megvenni, de akkor még azt hittem ,hogy lesz:D -
RaSzTaH #2753 akkor volt értelme megvenni a játékot:D -
#2752 ezzel én is így vagyok :) -
donatus13 #2751 Én meg eldöntöttem ,hogy többet team nélkül nem játszok, semmi értelme nincs. -
#2750 és 40k dolcsis versenyre beneveztek? -
RaSzTaH #2749 ja, többiekkel meg is beszéltem, hogy public no ab amíg nincs Team MM...
hardcore mode-t kb ugyanúgy hülyeségnek tartom mint az easy mode-ot :)
-
#2748 hardcore mode-os bd-t, bp-t érdemes játszani, abban amennyire lehetséges, szokott lenni balance -
donatus13 #2747 Persze:) rámentem beginnerre mm ben, nézem, 1350 psrel kezdtem ezért, hidden expertre ment így ő 1650 el kezd igen ám de a csapatomban két 1650 es ember volt tehát azok már elvileg jól játszottak,ja de ,hogy enemy is ugyan ilyen ,szóval még most is azt mondom ez az mm egy nagy unbalanced faszság kikapok olyan enemyt ahol a legszarabb is olyan mint te. -
#2746 értem innentől csak normal módba nyomom :) -
RaSzTaH #2745 látom azért az smr-ed zuhant egyet malikennel :( -
donatus13 #2744 én szinte csak sima meccset játszom , de az biztos easy mod sokkal élvezetesebb :D -
RaSzTaH #2743 ha csapatolni szeretnél szvsz felejtsd el az easy mode-ot, igaz már párszor át lett itt nyálazva fórumon is hogy miért szarabb mint a normal... de a nevében is benne van szerintem^^ -
donatus13 #2742 én 1475 maradtam:) -
#2741 egyáltalán nem gyorsabb.
A hátulütője az, hogy utána normál játékokban kurva szar leszel :p -
#2740 értem :) -
#2739 ööö egy kérdés mi az előnye ha az ember nem easy módban játszik, én abban játszok mert több az xp meg a gold, így gyorsabb is szerintem a game, de mi a hátulütője? Kevesebb a psr? -
#2738 ezt a linket még te adtad Rasztah, itt bárkinek kiírja az induló psr-ét! -
#2737 aha most 2 dev hero van a játékban, ugye Balphagore, akiről már eddig is tudtunk, meg ez a Gauntlet dude
nemtom tudsz-e róla, retail-ban már úgy van, hogy az új (tervezett) hősöket berakják a játékba, és ha egy un. "Developer heroes" mód be van pipálva kreálásnál, akkor válaszhatók / megkaphatók
na és perpill ez a 2 dev hero van
lényegében ez azért történik, mert mielőtt végleg beraknak egy herot, kapnak egy csomó feedback-et (pl. bugokat találnak a userek, lásd lenti videó), meg így egyszerűen, hatékonyan lehet balance-ot is tesztelni -
#2736 áá ne parázz, simán lehet mellette tanulni, látod, most is azt csinálom, és nem a játék sg-s fórumába postolgatok
.. ó várj ..
psr nemtom pontosan hogy alakult, én 1550ről kezdtem, és persze stat reset megvolt -
#2735 ez valami új hero? :D -
RaSzTaH #2734 jah este néztem énis... mindegy majd felmegy az hamar:))
btw ki mennyi psr-ről indul?:) -
#2733 látom Rasztah 1555 psr-el kezdesz majd
-
RaSzTaH #2732 Gauntlet with portal key