Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amugy végre lehet látni vmi elörehaladást, nemrég került fel egy uj verzio a teszt szerverre.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
új UI - nem tudom volt-e már
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
szerintem ilyen elvétve van, hogy direkt a másik csapatnak játszik. én konkrétan egyet láttam, glacius volt, folyamatosan minket fagyasztott menekülésnél. egyszerûen balfaszok. én is szoktam durván szelektálni, de láttam már flamelõ noobot 500+ játékkal 1700-on, és láttam már nagyon jól játszó embert 50 játékkal 1500-on (mondjuk 150-200 játék alatt általában kirugom az embereket).
amúgyis, ilyenkor csak annyit tudsz mondani, hogy "tt qq gg bb"
Hanem, hogy az én játékomat (meg sok alacson szinten játszó játékát) teszik tönkre.
Most is játszottam egy saját hostolt gamát és nagyon gyorsan nyertünk.
Szerinted nem csinálank ilyet, de akkor mitõl megy sokkal jobban nekem a saját játékoknál?
A l2p meg egy baromság, ha saját gamát játszok akkor tudok játszani, joinolok meg nemtudok? Persze hogy nem vagyok túl jó de mi köze ennek ahhoz, hogy sokkal jobban megy a saját gamáknál. Mind a két helyen ugyanolyan szinten játszok.
May the force serve you well!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Te is nagyon jól tudod kb 1% allatt van az autó AB játékok száma.
Szóval kb reménytelen lenen ilyen játékokhoz csatlakozni.
De a host idítás elõtt mindig megnyomkodja párszor az ab gombot.
Nem nem mindig ugyanoda kerülnek az emberek a manual AB nál, probáld ki.
Na most te vagy nagyon értelmileg hátrányos helyzetû vagy (helikopter hogy a te stílusoddal éljek), vagy troll és nem talász mást akibe belekössél éppen.
Amúgy te kezdted a helikopterezést én csak lesülyedtem a te szintedre.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
1. AB-s game -> játék indítása után sorsolja össze az embereket ergo nem látod elõre kit hova rak a gép
2. manual AB -> megnyomod az AB-t elrendez mindenkit, megnyomod megint nem történik semmi, mert ugyanoda rakná a gép
akkor mirõl is beszélünk kedves gyenge képességû, csak hogy a stílusoddal éljek..
továbbra is fent tartom l2p
veri a sok láma a kd-jükre, közbe meg lószart sem ér...
jajj cry
"tuti sok ilyen acc van ami csak azért van hogy, kilépjenek vele és boostolják a többi accot." <--- egy AB gameba mi értelme lenne mikor lehet nem is a saját accountját boostolja, mert az ellenhez sorsolja?! :o lehet mégis én vagyok a helikopter <#nemtudom>#nemtudom>
jajj cry.....
azelõtt 10/2ot vesztettem
most is killépett egy faszkalap az elején, remaket nem voltak hajlandók nyomni tuti sok ilyen acc van ami csak azért van hogy, kilépjenek vele és boostolják a többi accot.
Magasabb szinten már lehet nincs ilyen mert azt nem lehet uj accal csinálni.
De marha idegesítõ mindíg egy ember hátrányból idulni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem válogatom az embereket.
Én azt mondtam, hogy sokkal nagyobb az esély nyerni ha te csinálod a játékot.
DNS: l2p
1ben 2en is kiléptek
Szerintem direkt raknak feedereket/kilépõket a másik csapatba.
lehet mégis bug és szerverfüggõ
de lehet hogy nem állítottak át minden szervert csak preorderesre
3 napja kezdõdött az azelõttieket le lehet tölteni.
Azóta 1 gama amit le tudtam tölteni.
nem tudjátok mi lehet a probléma? tudnak errõl? javítják?
ez már csak szerencse
ti le tudjátok szedni a replayeke???????????????????
replayeket le tudod tölteni?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Tele van fake noobal az egesz az én csapatomba biztos feedel valaki vagy csak kilép 2 perc után. Szerintem ezek beépített emberek a másik csapatból. Persze ök iszonyat profi összehangolt támadásokat hajtak végre.
Replay letöltésre tudtok valami megoldást?
There is no peace. There is only WAR!
nektek is van ilyen problémátok?
Nehogy már én dolgozzak nekik....