6177
-
#2811 pfff ez a tabako gyerek nagyon kemény, látszik anno 2k+ psrje volt.
video 1.
video 2
Én szívesen mennék ellenetek :), de csak nostatosat -
RaSzTaH #2810 nem tudom mennyien olvassák, ha van esetleg magyar klán és lenne kedvük gyakorolni ellenünk keressen meg itt vagy ingame (RaSzTaH)
Ty! -
Skill #2809 nekem is és még is garenáztam :O . ma összefutottam 2 orosz csókával. mondanom se kell , hogy hazavágták a játékot kickelni meg nem tudtunk mert 2en voltak. van hely ahol lehet jelenteni az ilyeneket? -
RaSzTaH #2808 ácsi, van eredeti wc3+tft-m is :) -
Skill #2807 mert ugye sokan dotáztak itt. azt meg hol is csináltuk? -
RaSzTaH #2806 haha :D -
Skill #2805 ilyenkor elgondolkodom rasztának menyit fizet a hon :) -
RaSzTaH #2804 és ki kérdezett?
BTW Tocsek, kell az a hg jog, takarítani!:P -
#2803 takarodsz. -
Gore33 #2802 NOS nem kell megvenni mivel van cracked szerver akit érdekel annak elmondom han em probléma le is írom ide hogy hogyan is kell belőni. Aki már utána járt a dolgoknak nem a www.hon-extreme.com-ról bszélek mert az egy fos. Előre szólok olyan lesz mint az alpha test idején mert ezt is 2 srác irja folyamatosan de elég gyorsan haladnak vele! Nos a következő írásom már a konkrét csatlakozásról lesz írva:P -
Skill #2801 LF társaság ahova befér egy közepes játékos! -
RaSzTaH #2800 Azért most már kezdünk egyenesbe jönni :D
stat -
donatus13 #2799 De jó :D:D sorozatban vagy 6-7 lose. Nehéz jó csapatot kifogni pubon sajnos, de még így is azt mondom ezek nem olyan rossz meccsek mint betan. -
kn00bis #2798 Felfogtam elsőre is,nem ingyen akarok játszani, csak az érdekel mi az a "promotions key", aki tudja legyen szíves írja már le, köszönöm. -
#2797 nem fogsz ingyen játszani a játékkal. -
kn00bis #2796 Köszi a választ, még annyit leírnátok hogy akkor végül-is mik ezek a promóciós kulcsok? -
donatus13 #2795 Jah nekem is megint ilyen hullámaim vannak de sokkal élvezetesebb lose ok mint előtte :D ezek ilyen nem kár ,hogy buktam meccsek. Kevés feederrel találkozok. -
Hugh Hefner #2794 hidegen hagy hogy az a balfasz megtanulja-e vagy nem, hogy hogy lehet ranged hőssel miden megfogni egy meleet, felőlem egy auto is elbaszhatja, de zsinórban 4 ilyen játékot kifogni, fel tud baszni na -
#2793 :DD jóhát tudod hogy a saját kárán tanul a hülye
kn00bis: egyszeri díj van, a promociós kulcsokhoz neked tuti semmi közöd -
Hugh Hefner #2792 faszom, zsinórban 4 játék, ahol totál balfaszokkal vagyunk, most ellenünk pebbles a 15. percben portallal, enchanted marcherssel, bottleval, 2 bracerrel rohangált... mert szét lett feedelve. kd ratiom 0,3 ezzel ki fognak mindenhonnan baszni... azt hittem ha retail lesz, akkor nem fogja minden jott ment balfasz megvenni... -
kn00bis #2791 Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy most ha játszani szeretnék akkor ki kell kesselnem az árát 1x (mármint nincs havidíj ugye?) és nincs már semmi kiskapu hogy kipróbáljam, mert egyik haverom azt mondta hogy van valami "promotions key" vagy mi amivel lehet játszani ingyen, de ez szerintem hülyeség, vagy még a béta kulcsra gondolt... -
Hugh Hefner #2790 ezt már rég megtanultam, mikor you are really high, akkor nem érdemes játszani, mert csak pislogsz, hogy mi történik, és amúgyis röhögsz. egyik csoporttársammal már nem is játszunk ha be van szívva, mert csak megy előre mint egy rambo, és röhög az egészen... -
#2789 mindenesetre nagyon berúgva-beállva ne kezdjetek neki a newerthnek, mert hamar 0-10ben találjátok magatokat
és még egy jó tanács, ha az agyatok azt mondja, hogy "a moon queen az most paladin lesz, tehát csak aurát, és statot fejlesztek", akkor az agyatok hülye mint egy darab kő, ne hallgassatok rá -
#2788 tipikus feeder -
#2787 pff tényleg szörnyű a statja is :) -
D4v3 #2786 Megtaláltam perpill a legrosszabb játékost :)
http://stats.maide.ca/players/view/titi_ger/matches/
Érdemes külön megfigyelni a választékos item build-et. -
#2785 csak 13* halt :) -
donatus13 #2784 De jó, elkellet ugranom 10 percre oda adom a nővéremnek a játékot, mire vissza jövök 784988947 halt... :D nehéz lesz így jó statot csinálni. -
#2783 ez mekkora baromság már, hogy ha valaki leavel és a cspata ettől függetlenül nyer ő is megkapja +10-15 psr-t és semmit nem csinált
ez a player mintha nem is egyszer használná ki ezt -
#2782 ma remélem az esti 5 órás játékidő alatt nem megy el a kedvem a játéktól :) -
donatus13 #2781 Én is buktam tegnap egy nagyon jó meccset, szét ks elték az agyamat pedig chronossal voltam aztán persze legyőztek minket de nem sokon múlott. -
#2780 látom Rasztah te is 2 buktával nyitottál tegnap :( -
#2779 én tegnap egyet toltam, természetesen random csapattal és sajnos megint egy leaveres csapatot fogtam ki, egy ember első 2 percben lelépett, és ő volt az egyetlen stunerünk, ellenfélnek meg ott volt pesti meg witchslayer esélytelen is volt így már :( -
Hugh Hefner #2778 elso meccs, total balfaszokkal, statom romokban... fayde meg nevetseges ezzel a stunjaval, iszonyat eros tud lenni... -
#2777 fayde az új scythe stace-szel szerintem inkább lett carry, mint eddig
valami 18/2/sokat csináltam vele beta előtt, kezdőcucc az a faevő, buckler, hatchet, aztán rush a manatöltőre, majd sustainerre, ruined axe-ra, onnan meg tulképp mind1
végülis akit bestunoltam, az mire kijött volna a stunból, halott volt :)
hozzáteszem, hogy miden kezdtem, egy puppettel szemben, aki nem tudott megsebezni a scythe stance miatt, szóval nyugisan last hitelhettem a mobokat :) -
HU.man butcher #2776 Köszi szépen! -
#2775 Faydeltem egy jót :D
Kezdésnek: hp pot, buckler, hatchet
Utána: Bottle, Ghost marchers, Iron shield
Végül: Codex
Skillek: 1x stance, 2x shadow, 1x cull, ulti, shadow max, cull max, stance max.
Nagyon király :D 4/1/6 statom lett vele, csak korán leconcedelték :( -
donatus13 #2774 Bőven elég:) tök hangulatos meccseket játszok most publicon :D ezek tényleg jó meccsek, nincs leaver, ugatás ilyesmi. -
RaSzTaH #2773 dev hero mode-t kapcsold be mielőtt játékot indítasz -
Hugh Hefner #2772 24k jelenleg