6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Inv1sus
    Nah ma volt ilyen csapatépítős esemény, csak nekem nem jött be a team. Teamleader 1-8 volt például asszem. :D Nehéz jó embereket összehozni...
  • ToCsEk
    szerintem hozzanak át minden hőst amit eddig nem csináltak meg, utána meg ráérnének újakat csinálni... szerintem.
  • Hegi90
    Van nekik külön erre egy kis csapatuk, hogy találjanak ki hero-kat, akiket busásan megfizetnek. Kinőttem már abból a korszakból, hogy ingyen dolgozzak.

De mivel ezzel is jobb lesz a játék (remélhetőleg), vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit.
  • ToCsEk
    nyilván azért rakják fel oda a hősöket hogy s2 lenyúlja...
    szerintem nem kis dolog az ha egy általad kitalált dolog lehet benne egy sikeres játékban :)
  • Inv1sus
    Ezzel a dreamhero-s dologgal lehet valamit nyerni? Vagy csak annyi, hogy ellopják az ötleted? :P
  • ToCsEk
    tényleg rasztah, kik nyomják még? kik vannak a klánodban? meg mi is a neve?
  • Inv1sus
    Próbáljatok ki egy játékba és meglátjátok.
  • RaSzTaH
    skill?:)
  • Inv1sus
    Sziasztok!

Megvettem eme remeket, szeretnék valami klánba belépni. Lehetőleg olyan klánba, amely rendszeresen szervezne más klánok ellen is játékot illetve versenyeken is részt venne. 23 éves vagyok, jó lenne kicsit felnőttesebb gondolkodású team.
  • RaSzTaH
    *halhatatlan :)
  • RaSzTaH
    veszel neki még egy helm of the black legiont és hallhatatlan kb:) jó kis carryt is lehet belőle csinálni, frostburnel
  • D4v3
    A 3-as skillje miatt:
    On Damage
    Reduces damage taken from rear by 10 / 20 / 30 / 40% and from the sides by 5 / 10 / 15 / 20%. Releases an extra Spine Burst whenever 200 total damage is taken.
  • penge25
    ez most komoly, hogy nem lehet armát hátulról szinte sebezni?
  • RaSzTaH
    nem ült le a fórum, te jársz ritkábban errefele:)
  • D4v3
    Új hero: Bubbles :)
    http://www.heroesofnewerth.com/
    A kérdés, hogy Puck vagy sem? Szerintem esélyes, hogy portolják.
  • Hegi90
    nem véletlen volt arma az egyik kedvenc herom :D
  • ToCsEk
    látom nagyon leállt a fórum :(
    nyáron backelek, aztán reszkessen mindenki :D

hát őőőőő... :) nézzzétek.

dream hero
  • Twetr0x
    (dejó hogy nem lehet szerkeszteni). Úgyértem egyébként, hogy fayde-nek az a dolga, hogy ha valaki farmol, arra egyedül ráfut és pillanatokon belül megöli. Teamfightokban szintúgy, csak akkor más sorrenben kell eltolni a spelleket. És ha pure dmg-t veszek neki, akkor ha pl. scout van ellenem, vagy swift, amint kijönnek stunból, elfutnak/megölnek. Így meg arra sincs idejük, hogy ijedtükben felugranak.
  • Twetr0x
    400 dmg 600 range 180 mana -> 800 dmg 1000 range 100 mana.
    Tudom, hogy még a doombringer is olcsóbb, de szerintem fayde-nek nincs értelme pure damage-t venni, mivel nem az a dolga, hogy csapkodjon. (kevés hp meg a skilljei alapból nem olyanok)
    Puzzlebox lehet neki még érdekes.
  • D4v3
    Biztos, hogy a codex-et érdemes fejleszteni lvl 1-en túl? Marha sok pénzért nagyon kevés +dmg-t kapsz, amit ráadásul magic armor-ral könnyű csökkenteni is (bár ez a játékosok 80%-nak nem fog eszébe jutni soha). Abból a 4 receptnyi pénzből kb. bármelyik durva dps item-et meg tudod venni, dmg/gold-ban nézve egész biztos, hogy szinte mindennel jobban járnál.
  • Twetr0x
    12/0/8 Fayde, szokásos build, csak most eljuttattam lvl5-ig a codexet :D
    Scoutot kb fél másodperc alatt öltem meg egyszer. Ultival ráfutottam, megütöttem, stun, nuke, codex, dead. Egyszer meg ultival kb 12 hp-val futottam el. Lanen eléggé szopattak, de a végére jó lett.

Mióta retail a játék, csak faydeltem, lehet tolni kéne mást is.
  • D4v3
    Uhh, nem lehet itt szerkeszteni kommentet sehogy? Azért talán érthető voltam így is :)
  • D4v3
    Haszontalan? Sztem iszonyúan jól skálázúdik egész game alatt, early erősek a nuke-jai meg az ultija is, bár ahhoz, hogy jól ki legyen használva a fight elején kéne elnyomnia mindenkinek, így sebezve 5 hőst, és nem a végén a menekülőkre ellőni, akik valszeg nem menekülnének amúgy sem, ha az ulti a többi társukat is sebeztve volna még a teamfight-ban... Lategame pedig a hátul maradok, spammel a chain lighting-ot és a lighthing rod miatt 11% hp-t eltüntetek minden castnál azért elég durva tud lenni, csak életben kell maradni vele (sac. stone, behe, void talisman...).
  • penge25
    mármint a végefelé a játéknak
  • penge25
    elvileg a végén az ultiját kezdésnek kellene ellőnie nem?
  • Hugh Hefner
    annál haszontalanabb egy szar hőst... itt is ugyanolyan mint dotában. az elején pofátlanul erős, a végén meg mintha ott se lenne ha figyelnek rá, és akkor meg csak stealre hasnzálják az ultit, és pofáznak. ugy utálom
  • penge25
    na ilyen sikersorozatot
  • penge25
    pfff táp nagyon akkor ez a hős, este ki is próbálom
  • Sheltem
    Thunderbringer(Zeus) nagyon jó hős, általában ritkábban próbálják gankelni mint egy átlag INT es hőst mivel ha van bőven manája spamelni lehet a villámokat. Viszont nem egy tank karakter, arra vigyázz, hogy óvatosan a Last Hitekkel... Tehát menekülő hős 100(!) % ban a te killed az ultid miatt és nagyon csúnya k*rvaanyázások szoktak lenni emiatt, ha "stealelsz"...Ami leggtöbbször nézőpont kérdése(50%ban amúgysem érné utól a menekülő hőst aki anyáz).
  • penge25
    thunderbringer ultija (Lightning Storm) ha jól értem tök mindegy hol van ellenséges hős a térképen bárhol sebez mindenkit?
  • Hugh Hefner
    a betű + a földre kattintás. én se használok sokszor jobb klikket, mert ha mellékattintok, akkor elindul és nem támad
  • j0nNyKa
    de hogy autoattackol, ha kozben folyamat a talajra kattintgat?
  • penge25
    látom tegnap jól elporoltak benneteket párszor :)
  • RaSzTaH
    nem nézel be semmit, autoattack :)
  • j0nNyKa
    a videókon egyvalamit nem értek, lehet én vagyok sügér, de sokszor úgy öl mobot, hogy nem is rá kattint, hanem "talajra" kattintgat folyamatosan

2. videó 3:23tól 1-2 mob kill pl. ilyen

én nézek be valamit? miez?
  • RaSzTaH
    R5 egyébként:) csapatba bekerülés jelenleg nincs, jobb szeretünk egy fix csapattal játszani, ha valaki hiányzik a helyére is van ember, tippre azt mondanám hun csatin már többen vannak átlagba mint open beta/closed beta alatt, toborozzatok, aztán ha úgy érzitek érdemes együtt játszanotok akkor hajrá :)
  • penge25
    rasztah a ti guildetekbe mi a bekerülés feltétele?
  • penge25
    jelenleg sajnas velem együtt hárman vagyunk akikkel együtt szoktunk játszani
  • penge25
    kk értem én de nem is nagyon tudok magyar guildről( csak a tiétekről a p5), nekem is csak 2 magyar társam van akikkel néha együtt toljuk, persze erősen érezhető ha az ember fix csapattal tolja, mint randommal, mennyire jobb úgy játszani. Szóval ha 5 magyar főt össze tudok szedni ellenetek akkor én bármikor megyek :)
  • RaSzTaH
    nem az a célunk, hogy "pug"-okkal játszunk, sokkal inkább csapatokkal, a nostat persze oké