6177
-
nasser666 #2891 Hát ez olyanoknak van akik megszeretnék érteni hogy miről szól ez a játék. -
#2890 Hát ez inkább ilyen kezdőknek van. Vagy csak ennyire gyér az angol tudásom, hogy rosszul értelmezem? :P -
nasser666 #2889 Inkább így: http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=128469 -
nasser666 #2888 Aki aktívan Honozik és elég jó az angol tudása mindenképpen olvassa el ezt http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=128469 -
#2887 igen, de korábban helyettesíthette a /c m parancsot is, ha clan chat volt az utolsó üzenet amit kaptál. -
donatus13 #2886 Összességében ez a gauntlet nekem nem tetszik, legalábbis ami most van 2 es skillje teljesen felesleges és nagyon könnyen kikerülhető első skillje nagyon lelassítja, ultija, gyenge, az egész hős gyenge nagyon könnyen hal , ami tényleg jó az a 3 ik skillje az tényleg nagyon jó, többi egyszerűen szar. -
Hugh Hefner #2885 szerintem ugyanolyanokra lehet számítani, mint a wow esetén. lényegi tartalom nem lesz fizetős, csak névváltoztatás, stat reset, ilyesmi -
mate077 #2884 Vágom. Kösz szépen! -
D4v3 #2883 Határozottan ki lett jelentve S2-s arc által, hogy nem lesz több fizetős dolog a játékhoz. Nem szabad a felét sem elhinni annak, amiket összeírkálnak a fórumon. Most nem tudom már hol írták ezt, de pl. valahol a főoldalon is írják, hogy egyszeri összegről van szó. -
mate077 #2882 üdv!
Sokan mondják azt, hogy még lesz fizetős tartalma a Hon-nak...Mennyi igazság van ebben? -
#2881 Dolgoznak a fiúk :)
Eddig is /r-rel lehetett vissza whisperelni? -
RaSzTaH #2880 Version 1.0.2
-------------
General
- Marchers are now in the outpost
- Fixed Plated Greaves not working.
- Implemented functionality for "Buy All Components"
* Clicking this button will attempt to purchase all components and sub-components needed to complete the recipe.
- Fixed several stringtable entries
- Fixed blockers behind the Legion fountain to help people who teleport back there
- Updated some cliffs so wards will not sink into them anymore
- Fixed "Helm of the Black Legion" appearing incorrectly on the shop due to it's length
- Tweaked some weirdness with collisions in the pathing code
- Fixed the pause dropdown so it now has the correct title
- Following functionality added: Right click on a buddy or clanmate and select "Follow" to follow them. You will join and leave any games they join or leave until you unfollow them, quit the game, or are in a game that starts.
* Thanks to __VIking for the idea
- Players attempting to re-connect to servers they got disconnected from will no longer be unable to join them due to PSR restrictions for times when they have recently played a game and their PSR was not updated before connecting to the server.
- Fixed matchmaking to auto focus the channel they join in on
- Removed the "stats reset by release" notification from the reset stats form
- Fixed an issue where blank lines would appear on IMs when one of the players chatting would join or leave a game.
- Fixed a bug where the No Stats icon would not show up in notifications for games that were "No Stats"
- The game will no longer display an additional disconnect message indicating that the hero was removed and assets distributed to their team when a player with no team is kicked from the game
- Rearranged the icons on the bottom of Public Games interface to make more space and fix alignments
- Updated Min/Max PSR Filter to be a little more lenient, for example selecting <1500 and >1600 now checks if it the server is <=1500 or >=1600.
- Tweaked the Public Game interface so that it can now display the actual advanced game options when hovering over the "Advanced Options" icon
- Added a "Hide Restricted Games" option to the Public Game interface
* When enabled any games a player is ineligible for due to having a leaver status or having a PSR outside the range of that game will be hidden
* Credit to Bangerz for the implementation
- Added the Premium Account icon to the Icon Key tooltip
- Added more ping filter values (from a max of 270 to a max of 360) and added more PSR values (1900 and 1950).
- Added game hint indicating players can disable notifications in game via the options menu
- Logging in with "Invisible Mode" will now always bring focus to the "Status" channel, previously it wouldn't the first time logging in
- Removed requirement to enter a reason when banning someone via "/bl add nickname", it now defaults to the reason "None" if none is specified
- Fixed an issue where the banlist reason was not updated properly unless the player logged out first
- Using "/r" will only reply to the last whisper received, and will no longer reply to the last buddy or clan whisper
Matchmaking
- Added maximum spread setting for matchmaking
* This will ensure that you are not forced to play with players far above or below your rating
- Restrict matchmaking regions to just USW, USE, EU
- Improve tracking of matchmaking failure rates and player disconnections
Heroes
Bubbles
- Fixed a glitch when you had a body effect on and threw the shell
- Can now use Shell Surf's teleport while under the effects of Take Cover
- Take Cover now triggers off tower hits
- Initial radius of Kelp Field changed from 600 to 400
Chipper
- Rocket Barrage damage reduced from 105/130/155/180 to 85/115/145/180
- Sawblade Showdown cooldown set to 50 seconds at all levels (from 60/45/30)
Fayde
- Stances will no longer reset when she dies
Gauntlet
- Completely reworked, still a dev hero. Let us know what you think on the forums.
Night Hound
- Updated the tooltip for Smoke Bomb to explain that he cannot attack towers while in the cloud
Scout
- Marksman Shot will no longer place an infinite life state on the target
Ghost Marcers @ OUTPOST WTFOMG?!?!?!?!?!?! -
#2879 Vodoo Jesterrel csináltam 21/3/12-öt :). Az is imba hero tud ám lenni. -
#2878 visa elektronnal -elvileg- neten nem csinálhatsz semmiféle tranzakciót (nem hiába adnak olyat az otp JUNIOR.. -hoz)
mondjuk az otp egy tetvedék sz*r cég, és azt hiszem, hogy nem ingyenes, de kérhetsz netes bankszámlát, amivel nyomathatsz netes tranzakciókat
de mondom úgy tudom, otp-ék ezér havidíjat kérnek, szóval cumi
paypalt azért nincs értelme csinálnod, mert azt ugyanezen az elven nem fogod tudni feltölteni -
bgmaster #2877 Jó lett végre! THX a segítséget! -
RaSzTaH #2876 paypal-t megcsinálni se kerül szinte semmi időbe:) -
bgmaster #2875 Ezt irja ki : " the transaction has been declined "
(Még régebben utaltam át pénzt online pókerre .) -
D4v3 #2874 Valószínűleg félreértett valamit. Ha tudál már bármit is fizetni neten a kártyáddal, akkor a HoN is el kéne, hogy fogadja. Nem írja konkrétan, hogy miben van a hiba? -
bgmaster #2873 Haverom olyan hozzászólást olvasott hogy : "csak amerikai bank kártyájával lehet fizetni ,vagy Paypal on keresztül " ezt ott olvasta de lehet félreértelmezte ?
-
RaSzTaH #2872 Post code? Ő Zip code-ra gondolsz? - az lenne az irányítószámod - -
bgmaster #2871 Kössz az irómányt ,nem nagyon tudok angoloul, de mindjá segit az egyik haverom forditani. -
bgmaster #2870 De akkor ezekszerint nem kell Paypal, jó az a Visa kártya csak én bökök el valamit ? Poste code :Ve vagy, 8400 (veszprém megye ,ajka) -
RaSzTaH #2869 nem tudom mennyire tudsz angolul Link kicsit hosszú, hátha segít -
bgmaster #2868 Hali!
Van egy kis problémám a vásárlással ! Visa electron kártyám van(OTP junior)! beirok mindent és tranzakció hibát ir ki ! -
Hugh Hefner #2867 én nagyon utálom... az a kurva rakéta semmit sem ér kb ha számítanak rá. az ultija is igen könnyen elkerülhető. nagyon nem fekszik : \ -
#2866 Nekem is nagyon bejött a chipper. Elsőnek játszottam vele és némi bénázás után elég jól belejöttem. Még soloba is le lehet vele ölni herokat.
Bubbleval még nem voltam, de nagyon bírom a karaktert külsőre :P. Meg ahogy a gombócokat dobálja. -
RaSzTaH #2865 Jah bubble, puck port egy az egyben, nagyon jó support, talán az egyik leghasznosabb a silence/stunjaival... Chipperrel eddig 2xer játszottam de nekem tetszik, igazi ganker intes, de csapatban is elég hasznos a lassítás+ultival :)
gauntlet jelenlegi állapotában használhatatlan, belph nem rossz bár nekem nem tetszik.. egy doombringer portnak jobban örültem volna...
nem értem miért nem a portokat csinálják meg előbb aztán alkothanának valami sajátot is ha kész vannak -
donatus13 #2864 NA végre az az új bubbles nagyon tetszik nekem :D fav intesem lett, tök király amikor behúzza magát:D teleport is van neki, nagyon tetszik, belphegore meg chipper az nem jött be, de ez nagyon tetszik. -
#2863 Jobban kedvelem azokat, akik ha bár nem is játszanak túl jól, nem flamelnek legalább. Úgy is lehet élvezni egy játékot, hogy nem nyersz... Persze ez nem jelenti azt, hogy csapatba játszanék velük hehe.
De a játékban láttam pár playert, akikkel lehetne kezdeni valamit. Az egyiknek ilyen noob neve van, valami Donatus Kéne még egy mecs majd. -
#2862 annak marad a szappan -
RaSzTaH #2861 olyan is van, de szerintem Inv1sus-t inkább azok érdeklik akik jól is játszanak:P -
donatus13 #2860 és aki normális de nem játszik jól?:D -
RaSzTaH #2859 szvsz kerüld el a magyarok nagy részét... csak egy tipp :) van köztük normális is, akik jól is játszanak, de van egy pár anyázos núúb, aki többet chatel mint játszik :) -
RaSzTaH #2858 volna egy két tippem:D pl. azzal a kis csíra misanthroppal, még jó hogy beta óta banon van nálam, mondjuk másik accal volt még, de idegesítő kis hülyegyerek, ráadásul núúb+pofázik is folyamat :)
ugye volt ilyen raszták 0-k :D ok azért párszor seggbe lett már kúrva:) biztos fájt neki azért ilyen emos :) -
#2857 mindenki elkezdett armázni? -
donatus13 #2856 Hát figyelj, azért nálad is történtek bakik:) háttal álltam neked armadonnal te pedig belém ultiztál :D mindenkinek van mit tanulnia mindig:D -
#2855 kikkel játszottál? meg nem minden csapat egyből pro.. -
#2854 Na de majd meglátjuk. Ez még csak egy lehetőség volt :) -
#2853 Kezdek félni, hogy úgy járok mint cod4-gyel. Megveszem a gamet, mert tetszik meg jól nyomom, csak nem találok egyetlen egy olyan csapatot se, ahol vannak nálam jobbak is, illetve van stratégia... -
#2852 nem lehet mindenki pro :D