6177
-
#2931 És az sok? :)
Ezt tudtam, de reméltem nem sokkal többet vesz le! -
Hugh Hefner #2930 vedd hozzá, hogy nemzetközi tranzakció miatt emel még le a kártyádról... -
#2929 google: 30 usd in huf -
#2928 Még kb csak annyi kéne hogy 30 dollár mennyi?
Mondjuk tegnap néztem és: 6.677FT-ot írt..
-
#2927 Köszi D4v3! tesómnak is Visája van, mostmár megoldom! de azért köszi :) -
donatus13 #2926 2688848 Ezt a meccsemet nézzétek meg, mennyire siralmas vereség , egy noob NH miatt az az egész hős egy imba fosadék. -
D4v3 #2925 1. Igen
2. Nekem VISA-m van, amit elfogadtak. De a többi tényleg ki van írva :)
3. Átváltódik automatikusan dollárba a pénz -
#2924 Azt tervezem, hogy csinálok egy fragmoviet. Designerként videóvágást is vállalni akarok és gondoltam csinálok egyet referenciának. Ha gondoljátok, esetleg elküldhettek ti is demokat nekem részletes leírással, hogy mikor mi történt, aztán belekerülhetnétek a filmbe. Ti mit gondoltok erről? -
#2923 Elég egy értelmes bankkártya is. -
#2922 Az internetes kockáknak érdemes csináltatni egy paypalt, pár kattintással kifizettem a cuccot, méghozzá biztonságos módszerrel. -
#2921 Most egy kicsit pontosabban kéne:
1. Mi is az a zip kód? irányítószám?
2. Milyen kártyákat fogadnak el? mondjuk ez lehet hülyeség mert fentvan az oldalon :D:D
3. Ha például a kártyán forintban van a szeg, akkor levonja dollárba? vagy át kell váltani?
Előre is köszönöm a választ!.. :) -
#2920 Értem. köszi! :) -
D4v3 #2919 Kell hozzá egy interneten fizetőképes bankkártya és rajta 30$. A honlapon tudsz account-ot regisztrálni és fizetni is. -
#2918 Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy, hogy kell megrendelni a játékot! régen játszottam vele, de most hogy pénzért meg kell vennem, hogy kezdjek hozzá! előre is köszönöm. -
donatus13 #2917 Nekem meg zephyr nerfet a többi új hőst meg dugják fel maguknak gauntlet el együtt a nagy felesleges szarral. -
Skill #2916 nekem goblint adjanak már! -
Hugh Hefner #2915 Egyik kedvenc hosom volt, orulnek neki -
#2914 Baz srácok, ti hogy tudtok jól játszani ebben a melegben. Vizipólóznak a golyóim, miközben leultiznak. -
#2913 Legyen már vége a vizsgaidőszaknak :((( -
Santata #2912 Szerintem Rexxar (Beastmaster) lesz hiszen a főoldalon az van írva, hogy 2 petjével együtt jön Tundra. -
RaSzTaH #2911 jah, foe lövés, cleave, empover buff,összerántás szerettem régen:D -
donatus13 #2910 Jól néz ki :D kíváncsi leszek rá és STR es is szóval teljesen jó :D -
RaSzTaH #2909 Tundra a neve* -
RaSzTaH #2908
új hero jön, valószínűleg port lesz, mégpedig: Magmataur /Magmus a skilleiből ítélve:) -
RaSzTaH #2907 jah noob gamekbe:D -
Skill #2906 eye jobban megéri. sokan nem is tudják hogy ez a gem és mászkálnak körülötted invisben XD -
mate077 #2905 De a dustnak meg a wardnak az a hátránya, hogy nem állandó.Én mindig eye-t vettem. -
#2904 Ez a régebbi menügrafika jobban bejött, mint a mostani. -
#2903 ok thx -
#2902 de ha megölnek dropolod, vegyél wardot, vagy dustot -
RaSzTaH #2901 ahhhhhhhha -
#2900 ez a cucc, nem tűnik el sose tőled, mint ennek az olcsóbb változata? -
nasser666 #2899 Azért mert valaki aktívan Honozik még nem biztos hogy érti miről szól ez a játék... sajnos -
RaSzTaH #2898 nem lepődök meg rajta, dotaportok pl.?!:D Dream hero -.-
valahonnan nekik is merítkezni kell:D -
#2897 lol és tényleg :D -
#2896 lol lopják ám a képeket lolbol xD
mordekaiser
singed
hová sülylednek -
RaSzTaH #2895 JÚÚTYÚÚB link is van hozzá soz -
RaSzTaH #2894 ITT -
RaSzTaH #2893
off forumon linkelték :) 3 hero inc -
RaSzTaH #2892 "Aki aktívan Honozik és elég jó az angol tudása mindenképpen olvassa el" <---> "Hát ez olyanoknak van akik megszeretnék érteni hogy miről szól ez a játék"
Csak én nem értem az összefüggést?