Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert az egész játékot nem értem!
Kerestem volna hozzá leírást de minden angol!
Elõre is köszönöm
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Ára: 3500 Ft. Ez majdnem fele az eredeti árának!
Provátban lehet jelentkezni!
elvileg lesz goblin hõs.
jo kis bug
mi kell emellé? életszívás, armor leszedés, mégnagyobb ütés, méggyorsabb ütés 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
agi: dark lady, magebane
int: blacksmith, tempest, voodoo jester, nymphora
str: armadon, behemoth, legionnaire, maliken
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
str:rampage, maliken, war beast, jera, pharaoh, arma, legio
int: puppet, soul reaper, plague
agi: swiftblade, MQ, fa, cd, chronos
lehet sok, de ezekkel tényleg bármikor szívesen játszok 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
May the force serve you well!
Pestivel votlam. A hammerünk dczett 2x, lvl1 volt amikor én lvl7 voltam közben lett még 1 dc-nk, gondoltm már ezt vesztettük. Aztán hammer elkezdett kinyirni mindenkit 6 szint hátrányból felhúzta magát. A végén hammer 25 én 17 a többiek 16-18 körül.
May the force serve you well!
Who will be the 61th hero? Is it the actuall 61th hero or maybe Phade or those Turtle guy?"
köv héten hero, ha hetente kidobnak egy herot utána release kb. 1 hónapos ob lesz tippre.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
int: succubus, hellbringer
str: jeraziah, war beast
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
int: slayer,pupet,woodoo
agi: swift,slitherm,bloodhunter,
Én kedvenceim vagy inkább amivel jó vagyok😄
str: Electrician,pebbles,accursed
int: vindicatort(soha nem volt vele jó statom de szeretem nagyon😄) soul repaer ,Ophelia
Agi:Wildsoul,Razor,Slither régen szerettem a chronost is de annyit játszottam vele hogy elég lett😄
be találtam menni tegnap egy olyan játékba, hogy "5on5 sd", semmi psr limit, na mind1, lényeg hogy enyhén szólva.. kiemelkedtem a mezõnybõl
volt a játékban 9 (!!) carry, meg én a dementeddel: sejtettem, hogy vagy nagyon elpicsáznak, vagy én picsázok nagyon 😊
2. variáció nyert, valahol 12es szint körül voltam, amikor a riki elõször láthatatlan lett 😊 hja és top lanen voltam, nem középen
ha láttatok már igazi lámulásokat: a magebane rádultizik, amikor full manád van; a valk elugrik elõtted, de se nem elõled, se nem feléd; a valk nemhogy téged nem talál el a nyillal, de soha SENKIT; a predator 1x SEM rakja magára az "armort"; a forsaken rányom az ultira, aztán azonnal rád támad: a játék végéig nem fogja fel, mi az a channeling
na hát hagy ne soroljam tovább, rég röhögtem ennyit 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
agi: Magebane, Slither
int: Demented Shaman, Thunderbringer
agi: Darky Lady, Soul Stealer, Moon Queen
int: Puppet Master, Bellbringer, Soul Reaper
Valahogy így😊 de sok más kedvenc van még;D
My god is a great big god, KIRA!
My god is a great big god, KIRA!
warbeasttel voltam, az elején pár szinttel magasabb mint õk, öltem is õket rendesen. de a társaim folyamatosan visszarohantak, amikor gankeltünk, nem akartak tornyot leütni. de ilyenek voltak velünk, hogy vindi, náluk meg nighthound. vagyis az idõ nem nekünk kedvezett. addig húztuk az idõt, amíg elimbultak, és vesztettünk, egyrészt azért, mert behemothunk sosem tudott értelmesen stunolni, másrészt meg mert nekem kellett folyamatosan visszavennem magam, eyet venni, 5000-eim voltak, és nem tudtam elkölteni. végül panda 2 hottal, vagy hogy hivjak itt agyonvert (persze a vegen noobozott, mert kb 10 öltem meg). ugy utalom ezt, hogy nem fogjak fel, hogy 3 carry ellen amikor nalunk 1 van, nem erdemes huzni az idot
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S