6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • GibboRamone
    Zep csak publicba olyan félelmetes. De ott se ha a csapat felfogja hogy nem szabad levegot sem hagyni neki.
  • Inv1sus
    Right
  • RaSzTaH
  • RaSzTaH
    talán jövőre ^^
  • donatus13
    Mi most akarnánk majd csinálni de akkor mind 1 :D ilyenért felesleges eladni.
  • Inv1sus
    Mert nincs klánom -.-
  • gabeone
    Igen, az tényleg kell nekem, a multiplayer változatot várom. Köszi!
  • Zomil
    azt vágom, de nekem nem mmo kell, hanem csak diablo szerü multi, de ugy nézem ezt az ürt csak a d3 fogja betölteni :)
  • penge25
    hamarosan az lesz belőle :) MMorpg-t fognak csinálni a Torchlightból kb 2010 év végére, 2011 elejére várható. mmorpg
  • Zomil
    ha lenne benne multi, az uj diablo lenne amig a 3 meg nem jelenik, igy viszont számomra felejtös :(
  • RaSzTaH
    nem mertem kipróbálni, elég bugyutának tűnt, de akkor majd megnézem:) btw w8in for d3 ! :)
  • penge25
    Miért adod el áááá, várhattam volna 1 hónapot és megvettem volna a tied olcsóért :(
  • penge25
    ez igen csak jó játék, diablo klónok között a legjobb. Számomra hatalmas megeleptés volt ez a kis játék, mármint a Torchlight!
  • ToCsEk
    lehet ez kell neked
  • gabeone
    Köszönöm, egyértelmű ismertetőt írtál. Avatatlan ember számára érthetőbbet a cikkekben olvasottaknál.

Mivel az "utóbbi" a játékmenet a kérdesemben, így nem olvastam tovább a cikket (azért megnéztem). Egy diablo féle kiadású játéknak örültem volna igazán. A wow túlzás a számomra, ez pedig sajnos kevés. Várok tovább, az ingame video viszont nagyon tetszett.
  • Inv1sus
    Nem kell valakinek az accom 4k-ért?
  • Hegi90
    az utóbbi.
  • ToCsEk
    A játékot maximum 10 fő játszhatja egy időben, két 5 fős csapatba osztva. A játék térképén a két csapat bázisa áll egymással szemben a terület két átellenes sarkában. A Legionnal illetve a Hellbourneal (ha analógiával szeretnék élni: jók és a rosszak) fennhatósága alá tartozó részeket egy a pályán keresztülívelő folyó választja el egymástól. Mindkét bázis rendelkezik egy kitüntetett épülettel, amely nem más mint az oldal saját ősi épülete. cél: ezen épületek ledöntése. A helyzet azonban közel sem ilyen egyszerű.

Mindkét bázisról három ösvény (lane) vezet az ellenség bázisába. Ezek az alsó, a középső és a felső vonalon futnak. Mindkét fél a bázison található védelmi épületeken kívül rendelkezik két-két külső toronnyal mindhárom fronton. Ezek a tornyok az alapjátéknál tapasztaltakkal ellentétben jóval erősebben támadnak, a játék elején így esélyünk sincs egységeinkkel lerombolni őket. Amíg egy külső tornyot nem rombolunk le, addig az egyel beljebb található és attól bázisig lévő tornyok/épületek mindegyike sebezhetetlen. A cél így nyilvánvalóan az, hogy seregeinkkel az egyes vonalakon beljebb törjünk (push). Minden front felé áll a bázisunkon néhány barakk amelyekből a játék bizonyos időközönként indít egy-egy kisebb „creep” sereget (nem összekeverendő a semleges creep -ekkel! a fórumokon és a játékban is gyakran mindkét dologra ugyanazt az elnevezést használják) az ellenség irányába a hozzá tartozó vonalon (ezek többnyire közelharci illetve kisebb számú távolsági egységből állnak, valamint az újabb verziók óta minden 6. körben egy-egy ostromgép is csatlakozik, amelyek ha elérik az ellenség egy épületet jelentősebb sebzést képesek bevinni). A saját és az ellenség „creep” -jei kezdetben nagyjából fél úton csapnak össze és alapesetben „kioltják” egymást így sehová sem halad az ütközet. És itt lépnek képbe az elszánt játékosok, akik a játék elején választanak/véletlenszerűen kapnak (játékmódtól függően) egy általuk irányított kiemelt szerepű egységet, egy hőst.

ha még érdeke tovább is akkor olvasd el ezt

ez a játék 1az1ben ugyan az új köntösben :)
  • gabeone
    Köszi, olvastam több leírást is a gamepodon és a gamekapocson pl. De egyikből sem szűrtem le pontosan milyen játék is ez, azt nem voltak képesek leírni, csak pedáloztak a war3 pályával/móddal. Nos mivel én nem ismerem az előbb leírt pályát/módot, kérdezem: ez egy diablo szerű fejlesztegetős játék, ahol a karakterem és szintem a tárgyakkal együtt megmarad vagy mindig resetelős, mindig új hőst fejlesztős játék?
  • RaSzTaH
    1 hónapja megy már az éles kb.
  • gabeone
    Mikor jelenik meg a játék? Most találkoztam a játékkal először egy video formájában és számomra nagyon várós darab lett!
  • Inv1sus
  • Inv1sus
    Én tuti nem játszanék a tűzzel. De ezt a hibát úgy is hamarosan kijavítják. Egy titok, amit többen tudnak, az már nem titok. Remekül terjesztitek, grat! Asszem írok is egy levelet!
  • Hugh Hefner
    de flamelő az még mindig sok van... balfasz határozottan kevesebb
  • bgmaster
    Biztos nem javitották mert öcsémmel igy játszunk .
  • Relevart
    Még a béta ideje alatt haverommal, ugyanarról az accról játszottunk egyszerre, egy játékban. Lehet azóta nem javították
  • RaSzTaH
    ilyet se hallottam még, bár nem is próbáltam, lehet ez az új feature! :) vszleg account törlés nem jár érte, miért járna?!
  • bgmaster
    Hali!
    Szeretném megkérdezni azt hogy bug-e az ha egy accal 2-en betudnak egyidőben lépni a játékba ?!

Az egyik fél csak Match Makinget nyom a másik meg Public gamet !!
    Account törlés járhat érte ?
  • penge25
    jobb lett szerintem is mióta fizetős kb 40 játékon vagyok túl és lekopogom, nem volt még leaver a csapatomban, de feeder az még akad bőven
  • Inv1sus
    Asszem jót fogok aludni. Most csináltam Witch Slayerrel 29/1/14-et, hehe..
  • Inv1sus
    Jobb. Kevesebb a hülye és az ostoba. De még mindig nem eléggé. :)
  • donatus13
    Én személy szerint sokkal jobb meccseket játszom, kevesebb a feeder/leaver és kezdenek belejönni a játékba az emberek, ami még mindig hatalmas negatívum nekem ,hogy a zephyrt nem nerfelik sőt mi több nem is akarják,pedig egy normál player kezében is halálos, nem ,hogy egy pro kezében.
  • mate077
    Szerintetek mióta fizetős jobb lett valamivel vagy jobb lesz valamivel?...ha igen mivel? Kérdezem, mert még 12.-óta nem gémeltem.
  • speed01
    Amióta nem nyomtam, nyilván 4 új hős van! vissza kell szoknom. :D:D
  • speed01
    Oké! kösz. :)
  • RaSzTaH
    /cry moaaaaaaaarrr
  • RaSzTaH
    212-es árfolyammal 6500 Ft-ot emelt le a kártyámról
  • Hugh Hefner
    nekem asszem max 8000 volt...
  • Relevart
    Nem hinném, hogy sok. Nekem fel sem tűnt, hogy többet vett le.
  • speed01
    Csak tippelj valamennyi összeget és kész.