6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • mate077
    huh az tuti :D
  • Hegi90
    Mindenestre ez jó kis tanulópénz volt nektek :)
  • mate077
    ÁÁ de biztos lesz valaki aki megcsinálja remélem csak lusta voltam eddig foglalkozni vele.
  • Zomil
    haverod se? szüleid se? ha tényleg semmi esély akkor még itt is probálkozhatsz biztos valaki szivesen segit :)
  • mate077
    Webfordítás meg érthetetlen szövegeket dob ki.
  • mate077
    Az első számú problémám az lenne, hogy nem rendelkezek angol tudással. A többit nem sorolnám.
  • Zomil
    Bocsi, tényleg nem sértésként de: nagyon buta vagy, nem szabad ilyenkor várni azonnal irni a supportnak és kérni öket, h oldják meg. Tudod néma gyereknek...
  • Hegi90
    Inkább az acc megkapása a valószínűbb.
  • D4v3
    De miért vársz egyáltalán? Maguktól nem hinném, hogy ilyesmire figyelnek, írj egy mail-t a [email protected] és pár napon belül fix, hogy visszakapod a pénzedet.
  • mate077
    Ez volt múlthéten csütörtökön és azt mondta egyik ismerősöm, hogy van 1 törvény miszerint 8 napon belül ezt nekik vissza kéne utalniuk de nyílván nem fogják maguktól sem meg amúgy sem szerintem.
  • mate077
    Kitöltöttünk minden mezőt (én meg haverom) aztán tovább vagy vásárlás nem tudom már...és kaptunk 1 hibaüzenetet hottentotta jelekkel tarkítva meg minden és nem igazán tudtunk vele mit kezdeni közben jött az sms telójára , hogy leszedett 6700-at aztán visszaléptünk az adatokhoz amik akkor már ott sem voltak...és álltunk értetlenül , hogy most mit történik? Mellesleg azon a gépen nem volt Hon és nem tudtuk megnézni sem. Aztán ugrás a következő oldalra...Firefox , mert kiváncsiak voltunk még mindig a hibaüzenetre hátha tudjuk értelmezni és jött a második sms :D -6700 nagyjából ennyi az account működik amúgy csak akkor 2 legyen már vagy valami.
  • Hegi90
    Kezdetnek írdd le ide pontosan, hogy mi történt :D
  • mate077
    Amúgy ilyenféle reklamációt hol fogadnak el? Valami linket nem tudna valaki, mert 6700Ft-ér vettem tulajdonképpen 1 nagy semmit és lövésem sincs hol lehet a lóvé most...
  • mate077
    megkéne célozni a fogyasztó védelmet és perbe vinni az egészet basszák meg xD
  • mate077
    én 13400 Ft-ért vettem...regisztrációnál volt egy kis fennakadás -,-'
  • petecz
    Van valakinek elado accja? :D
  • Hegi90
    Amúgy aki okos volt, az már a választások előtt megvette:

• Inv1sus
    Ajaj én meg 200Ft-tal vettem többé, mint mikor először néztem. Mégse akasztottam fel magam. Tetszik a játék, mással nem is igazán játszok, ha játszok, akkor meg simán megéri. Ez nem egy éjszaka alatt kijátszható játék és nincs elfucserálva se az egész.
  • Hegi90
    az az ezer az 500 :D
  • RaSzTaH
    És ha nem kell hozzá egy csúnya este?
  • GibboRamone
    Jaj basszus ugorjuk már ezt az Orbán témát meg szegény forint romlását. :D
    Lassan átmegyünk Szomszédokba. Lenke néni megmondta h kevés a nyugdíj taki bának meg nem éri meg a taxizás :D:D
  • Hugh Hefner
    Komolyan 2 doboz cigi aran vacilaltok? egy csunyabb este tobbet koltotok alkoholra mint a jatek ara...
  • Dns5000
    Ha az orbánék nem rontanák az ország megítélését akkor nem kerülne ilyen sokba a dollár most képzeld el nekeked milyen probléma 1000Ftak kerül többe a gama de akinek 20milliós hitele van most 2millával többet kell vissza fizetnie.
  • RaSzTaH
    és milyen igaz :)
  • Skill
    ja még annyit hozzátelnék, hogy valami intelligens ember azt jósolja !!!
    hogy nyár végére fog visszaállni a forint. szerintem optimista. :)
  • Skill
    senki ahogy látom. XD hamarosan elég tág fogalom.
  • Skill
    az a mókás , hogy ilyenen szenved valaki. miközben már rég játszhatna és azzal is egyre jobb "befektetéssé" tehetné a játékot. 7200ft/100 játék azaz 72ft/db. tegyük fel , hogy tetszik is a játék. szerintem 500 alatt nem fogod megunni. (nekem dotát 5 év alatt sem siketült) 500 játéknál már 14ft omg kész rablás. várd meg míg ingyen dobják utánad. XD
  • GibboRamone
    A playhon.hu-t ki csinalja?
  • Hegi90
    kb 500-at buksz a 2 héttel ezelőtti árhoz képest
  • eldris
    7200 Ft az aktuális deviza árfolyammal számolva. 30$x240(ennyibe kerül most 1 dolcsi, elég szégyen). Én is mostanra készültem megvenni egy accot.
  • speed01
    7000FT körül számoltam...
    Elég sok egy accért nem?
    ha tévedek akkor bocs!
  • penge25
    na függőknek, egy király theme telcsikredota theme
  • Hegi90
    De tényleg... április közepe óta vagy 50 forinttal drágább a dollár...
  • Dns5000
    orbán jól kibaszott veled :D
  • Hegi90
    Miért kell pont akkor szétkúrni a forintot, amikor meg akarom venni a játékot??
  • speed01
    Jól jönne egy leírás mégis....
    Kill Score: .
    Death: .
    PSR: .
    stb...
    De lehet érdekel!
  • Inv1sus
    Hát igen, megéri a plusz 3k-t a FatCopAss név
  • GibboRamone
    Hát sztem az ember inkabb kifizeti azt a plus 2ezret csak hogy sajat nevu accountja legyen.
  • Inv1sus
    Mondjátok meg haveroknak hogy van eladó acc 4k-ért
  • Hugh Hefner
    szerintem is gusztustalan hős. olyan mint nighthound, áldozni kell arra, hogy megfogd, pénzt, xp-t azzal, hogy mászkálsz utána az erdőbe, kockáztatsz sok mindent. lemaradsz szintben, pénzben.