6177
-
mate077 #3011 huh az tuti :D -
#3010 Mindenestre ez jó kis tanulópénz volt nektek :) -
mate077 #3009 ÁÁ de biztos lesz valaki aki megcsinálja remélem csak lusta voltam eddig foglalkozni vele. -
#3008 haverod se? szüleid se? ha tényleg semmi esély akkor még itt is probálkozhatsz biztos valaki szivesen segit :) -
mate077 #3007 Webfordítás meg érthetetlen szövegeket dob ki. -
mate077 #3006 Az első számú problémám az lenne, hogy nem rendelkezek angol tudással. A többit nem sorolnám. -
#3005 Bocsi, tényleg nem sértésként de: nagyon buta vagy, nem szabad ilyenkor várni azonnal irni a supportnak és kérni öket, h oldják meg. Tudod néma gyereknek... -
#3004 Inkább az acc megkapása a valószínűbb. -
D4v3 #3003 De miért vársz egyáltalán? Maguktól nem hinném, hogy ilyesmire figyelnek, írj egy mail-t a [email protected] és pár napon belül fix, hogy visszakapod a pénzedet. -
mate077 #3002 Ez volt múlthéten csütörtökön és azt mondta egyik ismerősöm, hogy van 1 törvény miszerint 8 napon belül ezt nekik vissza kéne utalniuk de nyílván nem fogják maguktól sem meg amúgy sem szerintem. -
mate077 #3001 Kitöltöttünk minden mezőt (én meg haverom) aztán tovább vagy vásárlás nem tudom már...és kaptunk 1 hibaüzenetet hottentotta jelekkel tarkítva meg minden és nem igazán tudtunk vele mit kezdeni közben jött az sms telójára , hogy leszedett 6700-at aztán visszaléptünk az adatokhoz amik akkor már ott sem voltak...és álltunk értetlenül , hogy most mit történik? Mellesleg azon a gépen nem volt Hon és nem tudtuk megnézni sem. Aztán ugrás a következő oldalra...Firefox , mert kiváncsiak voltunk még mindig a hibaüzenetre hátha tudjuk értelmezni és jött a második sms :D -6700 nagyjából ennyi az account működik amúgy csak akkor 2 legyen már vagy valami. -
#3000 Kezdetnek írdd le ide pontosan, hogy mi történt :D -
mate077 #2999 Amúgy ilyenféle reklamációt hol fogadnak el? Valami linket nem tudna valaki, mert 6700Ft-ér vettem tulajdonképpen 1 nagy semmit és lövésem sincs hol lehet a lóvé most... -
mate077 #2998 megkéne célozni a fogyasztó védelmet és perbe vinni az egészet basszák meg xD -
mate077 #2997 én 13400 Ft-ért vettem...regisztrációnál volt egy kis fennakadás -,-' -
petecz #2996 Van valakinek elado accja? :D -
#2995 Amúgy aki okos volt, az már a választások előtt megvette:
-
#2994 Ajaj én meg 200Ft-tal vettem többé, mint mikor először néztem. Mégse akasztottam fel magam. Tetszik a játék, mással nem is igazán játszok, ha játszok, akkor meg simán megéri. Ez nem egy éjszaka alatt kijátszható játék és nincs elfucserálva se az egész. -
#2993 az az ezer az 500 :D -
RaSzTaH #2992 És ha nem kell hozzá egy csúnya este? -
#2991 Jaj basszus ugorjuk már ezt az Orbán témát meg szegény forint romlását. :D
Lassan átmegyünk Szomszédokba. Lenke néni megmondta h kevés a nyugdíj taki bának meg nem éri meg a taxizás :D:D -
Hugh Hefner #2990 Komolyan 2 doboz cigi aran vacilaltok? egy csunyabb este tobbet koltotok alkoholra mint a jatek ara... -
Dns5000 #2989 Ha az orbánék nem rontanák az ország megítélését akkor nem kerülne ilyen sokba a dollár most képzeld el nekeked milyen probléma 1000Ftak kerül többe a gama de akinek 20milliós hitele van most 2millával többet kell vissza fizetnie. -
RaSzTaH #2988 és milyen igaz :) -
Skill #2987 ja még annyit hozzátelnék, hogy valami intelligens ember azt jósolja !!!
hogy nyár végére fog visszaállni a forint. szerintem optimista. :) -
Skill #2986 senki ahogy látom. XD hamarosan elég tág fogalom. -
Skill #2985 az a mókás , hogy ilyenen szenved valaki. miközben már rég játszhatna és azzal is egyre jobb "befektetéssé" tehetné a játékot. 7200ft/100 játék azaz 72ft/db. tegyük fel , hogy tetszik is a játék. szerintem 500 alatt nem fogod megunni. (nekem dotát 5 év alatt sem siketült) 500 játéknál már 14ft omg kész rablás. várd meg míg ingyen dobják utánad. XD -
#2984 A playhon.hu-t ki csinalja? -
#2983 kb 500-at buksz a 2 héttel ezelőtti árhoz képest -
eldris #2982 7200 Ft az aktuális deviza árfolyammal számolva. 30$x240(ennyibe kerül most 1 dolcsi, elég szégyen). Én is mostanra készültem megvenni egy accot. -
#2981 7000FT körül számoltam...
Elég sok egy accért nem?
ha tévedek akkor bocs! -
#2980 na függőknek, egy király theme telcsikredota theme -
#2979 De tényleg... április közepe óta vagy 50 forinttal drágább a dollár... -
Dns5000 #2978 orbán jól kibaszott veled :D -
#2977 Miért kell pont akkor szétkúrni a forintot, amikor meg akarom venni a játékot?? -
#2976 Jól jönne egy leírás mégis....
Kill Score: .
Death: .
PSR: .
stb...
De lehet érdekel! -
#2975 Hát igen, megéri a plusz 3k-t a FatCopAss név -
#2974 Hát sztem az ember inkabb kifizeti azt a plus 2ezret csak hogy sajat nevu accountja legyen. -
#2973 Mondjátok meg haveroknak hogy van eladó acc 4k-ért -
Hugh Hefner #2972 szerintem is gusztustalan hős. olyan mint nighthound, áldozni kell arra, hogy megfogd, pénzt, xp-t azzal, hogy mászkálsz utána az erdőbe, kockáztatsz sok mindent. lemaradsz szintben, pénzben.