Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dehogynem. ugyanazt, mint warbeasttel. nem szabad fél óráig magára hagyni az erdõben. ha baszogatod, akkor nem tud mit csinálni õ sem

Zephyrrel se lehet nagyon mit csinálni,nem sikerül legankolni egyszerûen legyõzhetetlen ultizik azt 5 embert elvisz az ultija olyan imba egy szar az a hõs ,hogy az valami hihetetlen.

Nightwish006
Nem tudom mi az érv a nem erdõzés mellet😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Hegi90
te tod, nekem be vált, persze nem EM-ben.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nightwish006
wow wb vel nem erdõzni bün merem állítani😛 persze nem em-ben 😊))

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Hegi90
jaja, 11 környékén már egyedül megy a kongor...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zomil
már sajnos régen játszottam vele igy a buildre nem nagyon emlékszem, de én se erdöztem vele sose, és már szvsz warbeast már mid-game-ben is nagyon erös, sött...lvl 6-on pár gyengébb höst simán be lehet darálni ultival, ha a lane társad besegit egy kis cc-vel 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
Én teljesen más buildet használok war beasthez, és 5bõl 3szor bloodbath-em van. Egyébként érdekes, hogy ezt a buildet még senkinél sem láttam...

Tehát elõszöris, én sose megyek erdõzni vele. Kezdõ itemként veszek baltát meg 2 tangót, statokat. Elsõ skill kutya, utána war cry, meg az aura. Következõ item attól függ, hogy ki ellen játszok, és hogy milyen szerepet töltök be a csapatban (chaser, vagy inkább tömegbe berusholós). Ez alapján mérlegelem a Shrunkent meg a Frostburn-t. Ha az egyik kint van, jöhet a másik, harmadik meg általában Brutalizer szokott lenni (többet nem is tervezek, addig még sose húzódott el a játék 😄) Skillek:
1 a kutyákra, utána a war cry és az aura maxra, ha ezek megvannak, akkor statokra. Így nagyon hamar nagyon durva sebzéseket lehet bevinni, gank-be is úgy készüljünk, hogy biztos, hogy minket fognak elõször ütni, fõleg, ha még nincs sok hp-nk. Kutyákat arra szoktam használni csak, hogy körülnézzek a gyanús környékeken, és nem is nagyon szeretek egyszerre több helyre figyelni.

Rampage-nél kb ugyanez, csak ott hamarabb lesz több hp-nk, és ott inkább chaser, és initiatorként lehet jó lenni (szerencse, hogy pub-on szinte sose figyelik a charged status-t ^^).

Persze mindenkinek megvan a saját játékstílusa, módszerei, de nekem ez a build 100%-osan bevált, mindig pozitív a stat, és nagyon nehezen lehet megölni, plusz hamar lehet nagy sebzést összehozni. Late game-ben meg egy ranged agi-nak egy ütésbõl leviszed a fél hp-ját is akár...

Nightwish006
ya bocs😛

"Itt már erösen készül a shieldbreaker és mellé a shrunken head"

Nightwish006
Tény, hogy a csapatodnak dominálnia kell, hogy tudj farmolni rendesen, mert nem mászkálhatsz összevissza defelni, meg a társaid seggét menteni, de azért annyira nem vészes vele játszani. BTW abból a buildböl kimaradt egy elég alapvetõ cucc neki, shrunken head. OFC szitu függõ, hogy kell-e, de azért általában nem rossz, ha nem tudnak stunolni ultizás közben 😊
És elöször abyssal skullt, aztán brutalizert/shrunkent veszek (brutalizert mindenképp, a sorrand változik), és ha jólmegy a farm (márpedig miértne menne jól) utánna jöhet a shieldbreaker. Egyébként olyan lvl 12 környékén lehet vele kongort solozni hamár megvan vmeik cucc, remélem tudjátok 😊

Szvsz ne nagyon használjátok warbeastet túlságosan late hero, nagyon kemény de kb olyan mint a régi chronos, 30 min ig kb nem sok mindenre jó, utána már elég jól lehet vele darálni, de addig sajnos nem sok mindent , nagyon jó csapat kell mellé.

Ugye azt tudjátok hogy azzal a chronossal a VILÁG egyik legjobbja játszott? Sztem csak tudja mit csinál...
Zomil
refresher-el szépen meglehet szopatni az ellent 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Én ebbe csak annyival szólnék bele, hogy ha gondolod próbáld meg a "Keeper of the Forestet". Abból csinálsz egy megállíthatatlan tankot és képtelenek megölni, ha mégis gáz van magadra nyomod a láthatatlanságot.
sztem erdöbe jobb a primal raget fejelszteni, meg amugy is mert +as és % based +dmg. a whispering helm szvsz fölösleges mert elején kirakod a ring of teachert és mire kijönne a whispering helm addigra vagy lvl5 kb akkor a kutyák elég erösek, kész az abyssal skull és az a kutyáidnak is ad lifestealt igy nem nagyon fognak halni. ha raksz vmi +str itemet akkor a abyssal skull több dmg-t ad mint 20... persze az erdüzéshez jol jön egy csirke
Gondoltam leírom nektek a War beast-hez kitalált két buildomat érdekesek de mûködnek😄

Elõször is el kell dönteni hol akarunk játszani, lane en vagy jungle-ben általában mindig junglet ajánlok mert lanen nem valami jó.De fontos ,hogy ezt a pick elött közöljük a csapattal mert akkor lehet hozni még egy solo romboló hõst bottom solo ra.Vagy top solo-ra hellbourne nél.

Skillezésnél két fajtát írok le mind a kettõ jó lehet de az egyik egy kicsit költségesebb a ruhák miatt.

Az elsõnél és a másodiknál is a kezdõ cuccok mivel mind kettõ jungle build.Tehát:
Ring of the Teacher, 2 mana potion.

ekkor:
1 summon hellhounds
2 Battlecry
3 summon hellhounds
4 Battlecry

Nos itt ellehet kezdeni nézelõdni milyen ruhákat tovább én ilyenkor:
Steamboots,Abyssal Skull.

5 summon hellhounds
6 metamorphosis
7 summon hellhounds
8 Battlecry
9 Battlecry
10 PrimalRage
11 Metamorphosis
12 primal rage

Itt már erösen készül a shieldbreaker és mellé a shrunken head ha jól megy a dolog szoktam hozzá tenni egy Brutalizert mivel stun nagyon jól jöhet, frostburn meg azért nem jó mert shieldbreaker is attack modifier és váltogatni kell akkor ami így elég fos ezt sokan figyelembe se veszik és megveszik a frostburnt a shieldbreaker mellé és csodálkoznak ,hogy nem mûködik...😄

13 primal rage
14 primal rage
15 stat
16 metamorphosis
17-25 stat

Late item Symbol of Rage,Demonic Breastplate

Másik build annyiban tér el ,hogy elején abyssal skull elõtt Whispering Helm-et veszek és minotaurt vagy valami tank creepet hozok és akkor az tankol a jungleben.

Ehez.

1 summon hellhounds
2 battlecry
3 primal rage
4 battlecry
5 primal rage
6 metamorphosis
7 battlecry
8 battlecry
9 primal rage
10 primal rage
11 metamorphosis
12 summon hellhounds
13 summon hellhounds
14 summon hellhounds
15 stat
16 metamorphosis
17-25 stat

Itemet hasonlóan

Akinek van kedve próbálja ki nekem bevált. Sok sikert hozzá.

Kösz szépen a segítséget, így már sokkal világosabb a helyzet!
Nightwish006
Ha meghalsz pénzt kap az ellenfél, valamint tapasztalatot, így nagyobb szintüek lesznek. Ez nevezik feedelésnek "etetésnek", azért kickelnek, mert ha sokszor halsz értelmetlenül akkor elönyhöz juttatod az ellenfelet.

Nightwish006
A játék lényege, hogy a 2 "fõépületet" lebontsák a csapatok. Gondolom ezt sikerült megtalálnod😊) Tehát ahoz, hogy ezt megtudd tenni, elöször lekell bontani az elötte álló õrtornyokat amik lõnek. Ehez viszont cuccok kellenek, meg szintlépés, mert az elején pár lövésböl kinyir. Szintet lépni ugy tudsz, hogy a creepjeid mellet állsz, és nyirod az ellenfelét, meg az ellenfél hõseit. Pénzed ugy lesz a legkönyebben, ha ha ez ellenfél creepjeit te ütöd le, tehát te viszed be az utolsó ütést. Ez nagyon fontos, mert pénz nélkül nincs cucc, cucc nélkül pedig gyenge maradsz. Ami még fontos, hogy külön kategóriáju hõsök vannak. Egy jó csapatba kell mindenféle. Van tank, aki nyilván azért tank mert bírja a gyürõdést, van support aki a csapatot segíti gyógyítással, és hasonlókkal. Van disabler aki kitudja vonni a forgalombol egy kis idõre az ellenfelet, így ember elönyben küzdhet a csapatod. Ezen kívül még vannak initiatorok akik megkezdik a harcot, carryk akik általában gyilkolnak, õk viszik a csapatot a hátukon a nagy sebzésükkel, viszont önmagukban gyengék, nekik van szükségük a support hösökre. Van még pár alfaj, pusher meg ilyeneket, de ez most mind1. Ami a lényeg, hogy nézz sok meccset a honcast.com-on, innen tanulhatsz. Amikor játszol kérdezd meg a tapasztaltabb társaid, hogy mit vegyél a hösödnek. A cipõ, meg ilyenek ez alap dolog, kezdésnél vegyél vmi élet regen cuccot, potiont meg runes of fasztudja mit😄 És az én tanácsom, hogy amíg belenem rázódsz a játékba ne pickelj carryt (általában agility, de van intellectes meg str.-es is), inkább supportot (vodoo jester, soul reaper, accursed, nymphora, etc...) vagy tankot (armadon, electrician, accursed, etc...), ezekkel viszonylag könnyü játszani, és ha mégsem megy még mindig lehetséges hogy a carryd legyilkolja az ellenfelet😊 Ha bármi kérdésed van nyugodtan tedd fel.

Észrevettem, ha bézázok, a csapattársaim ki tudnak szavazni. Ez miért jó nekik?
Így eggyel kevesebben lesznek.
Mit ártok a csapatnak ha bénázok?
Nightwish006
jah és azon ne lepõdjetek már meg, hogy jester nem ölt creepet chronos mellet abban a gémben, nyilván szándékosan hagyta farmolni a carryt😊

Nightwish006
Hi! Regaálnék itt pár dologra, így a noob fejemmel 😊)
Szóval a kedvenc hõsök :

ag: dl, cd, slither
int: reaper, puppet, jester
str: pharaoh, war beast és ennyi. D:

Valaki kérdezte hogy mit kell venni dl-nek, hát én ugy szoktam, hogy rush runed axera, ezután máris tudsz farmolni mint az állat, és damage is lesz ugye, aztán steamboots, majd riftshard. Ennyi elég is neki. Olyan 1100-1300 körül szokott critelni. 😊 Nem nagyon szokott ellenfél lenni, amikor ezek megvannak 😊 Aztán ha döl a lé symbol of rage, meg amit csak a fantáziád enged😊

BTW jól last hitelni igenis nehéz, nem proság, de azért egy alap játékostól elég messze áll egy 300g/min😊

mostanában szinte csak a denyból áll a játék... mivel mostanában nem sikerült kikapnom egy épkézláb csapatot, ezért az elejét gyakorlom, van, hogy vagy 40 denyom van...

a last hit nem tudom mióta számít proságnak😄 szerintem minden alapjátékos tud lasthitelni/denyolni de biztos igazad van

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

j0nNyKa
amikor rajta volt a kamera, es epp mobolt, mindig nagyon szepen last hitezett
szerintem nem lehet noob a srac, csak ezen a meccsen valamiert teljesen leblokkolt (egyebkent 1-2 szep ultija azert volt)

hammernek nem rossz az ugras, bar nem sokszor lattam, hogy hasznalna

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kíváncsi leszek^^
ToCsEk
pyro ultit sem láttam, söt még voodoot sem :S

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Elvileg egy olyan hõs jön, akirõl semmi infót nem adtak még, lepõdjünk meg.

kraken vmi ultra szarul ultizott úgy hogy blinkje is volt ráadásul szerintem egyáltalán nem volt szép játék vele...
chronos 0 atk speedel wtf... stunlock sehol
viszont hammer blinkel érdekes😊)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

és azt lehet tudni melyik exdota hõsre fog hasonlítani?
Jövõ héten jön egy Intes

tudja valaki hogy mik lesznek az új herok?
Dark Ladyre build: runed axe, whispering helm, riftshard. A többi tetszés szerint. Elején a lassitást maxold mert ha nem férsz oda a creepekhez akkor azzal is lehet last hitelni. Dark Bladesre 1 pontot level 4esen a többit chargera. Ultira meg akkor ha mind a 3 skill maxolva.
j0nNyKa
azert a lvl32-hoz tenyleg kell skill 😊

amugy igen, a chronos nagyot alkotott, eleg a creep killeket megnezni, magasan tobb mint 50% creepet olt

voodoo valami horribilisan keves creepet olt, kb mintha ott sem lett volna

a krakennek az alapveto jateka szep volt, csak magaval a hossel nem tudott ervenyesulni

az arachna jateka tetszett. vegere azer a bloodbath becsuszott neki 😊

ToCsEk
eléggé lealázták õket, pedig egyik sem noob banda, chronos pl lvl 32es 😄
jo kis meccs volt, bár a gond ott volt nem mertek támadni aztán beszorultak majd simán beverték õket.

j0nNyKa
uhh ez nagyon baba

ha valaki nem akarja mindenkepp streamen nezni, itt van direkt letoltesi link:

Alien_Finals.flv

ToCsEk

meg mindig nincs replay :S

May the force serve you well!

ha nagyon kezdõ vagy, akkor a recommended itemssel nem lõsz nagyon mellé. logikus sorrendben és kombinációban érdemes kirakni. mondjuk tegyük fel, ami közelharcos ellen véd meg kis pajzs, tök haszontalan, ha nincs közelharcos az ellenfélnél

Viktor99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is bírom mikor az osztálytársam debilkedik. Mindig valami szarral nyaggat. Multkor megkérdezte hogy kell célkeresztet váltani (miközben énis állandóan ilyeneket irok vissza neki hogy: "google-youtube") Mikor már ideges lettem csupa nagy betûvel irtam neki hogy : Bazdmeg gondolkozz már... a googleba ird be ezt b***: "how can i change my fuckin crosshair in team fortress 2"
Ez elég volt neki. Azóta nem nyaggat ^^

Am Scorpionhun és innen szoktam nézni a guidekat. A "Premium Guide" és a "Guide" menüpontok alatt kell rákeresni a hõsre.
Hegi90
Miért, te most valami extra infót mondtál ezzel a hozzászólásoddal?

Megmondtuk neki, hogy tutorial, játszon, videót nézzen. Ahogy mindenki más. tocsek felvetette, hogy nem érti mi a gondja, én meg leírtam.

Problem, dawg?

Az meg, hogy nem érti, mi a játék lényege? Kérem, az ami minden más játéké: hogy nyerj.

Zomil
hát ha tutorial alapján/videok alapján nem jön le a lényeg, akkor ez felejtös neked 😊
Ha a buildekkel van gond, akkor hon forumon a guides alforumban(ha jól emlékszem) vannak jó hös leirások, angol tudás nélkül is ki lehet belöle nézni az ajánlott itemeket/skillezési sorrendet 😊

hegit ne vedd figyelembe.. még 1 építõjellegû kommentet nem láttunk tõle
ToCsEk
én próbáltam segíteni, de hát ha nem akkor nem...
mondtam nézz videót youtuben, vagy játsz a játékkal néz mit csinált a többi aztán úgyis abból tanulsz 😊 vagy beírod googleba hogy hon heroes guide akkor találsz leírásokat hogy melyik hõsnek milyen tárgyakat érdemes venni, esetleg ha ismered a dotaportal.hu-t és tudod hogy ott melyik hõs felel meg hon-os hõsnek akkor nyert ügyed van mert ott írnak jó kis leírásokat magyarul 😊

Nem tudok angolul, nem dota-ztam, ettõl függetlenül a játék tetszhet!
Pl: Savage 2, annyi benne a lényeg hogy mész és ölsz, de viszont ha nem ismered benne a trükköket, nem mész vele semmire, állandóan meg fogsz halni,Az s2 games nagyon összetetten csinálja meg a játékait, minden összefügg mindennel, ott sem tudtam angolul, mégis elég jó vagyok benne.
Normálisan segítséget kértem, mert ez egy fórum, és ez erre való, ha nem akartok segíteni, elég lett volna azt leírni!
Hegi90
1. nemtud angolul
2. nem dotázott

ToCsEk
hát ha neked ez a játék bonyolult akkor nem neked való 😞.
Nem értem mi a gondod.

Köszönöm a segítséget, de a játék ennél kicsit bonyolultabb!
http://www.youtube.com/watch?v=mGtG8W25Q7E
Ezt nézegettem , ez jó lenne de ez teljesen angol, + a tutorial is teljesen angol
A játék mikor lesz kiadva? Lesznek benne más pályák is? Ha esetleg lenne egy magyar klán, nagyon szívesen beszállnék plusz ott tudnának segíteni is!
Hegi90
hát pedig az új verzióban már van tutóriál