6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Dunpy
    1.) Oké, nagyobb betűméret added. Kösz az építő jellegű kritikát :P
    2.) Hát oké, de egyéb ötlet? Skill nevekkel pl mi legyen?
    3.) Nincs ilyen. Felőlem 0.6kd-s, 1400 psr-os is lehetsz, nem ez alapján döntök. Ha van valami amit a dotás competetivből megtanultam, az a ne itélj, csak játék után :P Szóval ha van kedved, játszunk párat és abból minden kiderül. Mondjuk az nem rossz ha alapból nem érzed magad noobnak '^^
  • Inv1sus
    1) Jók az írásaid, azonban a honlap nem megfelelő. Használj 11, 12px-es betűket mert nincs kedve az embernek így végigolvasni.

2) Hősök neveit szerintem kár lefordítani.

3)Milyen kd ratio meg hasonlók diktálják a mid tetejét? :)
  • Dunpy
    Heló mindenki! Így kezdetnek terrorizálnálak titeket 3 hirdetnivalóval :

ad1) http://honsite.blog.hu Frissítések, patch noteok magyarul, guideok fórum blabla. Szóval akit érdekel, lesse :)
    ad2) Aki rendelkezik jó angol tudással és szívesen segédkezne a játék magyarra fordításában, az vegyen fel msn-en: bigdat@vnetponthu vagy kontaktoljon velem pü-ben. De egyébként ha van konstruktív ötletetek ezzel kapcs, szívesen fogadnám, ugyanis már most látom, hogy nem lesz könnyű megegyezni ezen a téren, pl. szerintem a hős nevek lefordítása egyenértékű egy tökönszúrással, de nem biztos, hogy mindenki így látja. Szóval, bármi ötlet/segítség esetén keressetek meg.
    ad3) Ha valakit érdekel egy magyar klán, kb. mid skill teteje szinten, szintén keressen meg. Kritériumokról majd privátban '^^

És hogy reagálják a témára is: 3as kdt nem para csinálni, sima kill-lasthit. De azt nekem senki ne mondja, hogy NORMÁLIS játékstílus mellett csinál hármas kd-t, teszem azt 300 játék után. Vagy mondja, csak akkor mi a fenéért nincs a competitive élmezőnyében? Amit érdemes nézni, az a kd /persze assistsal/, a creep stat, a ward placing és az atm együttese, ebből kapsz mondjuk egy átlag képet egy játékosról, de még ez sem szentírás, tényleg létezik a MEGA badluck, amikor zsinórban fogod ki a retardált csapattársakat. Igazából, az, hogy valaki mennyire jó, akkor derül ki ha játszottál vele mondjuk 5 gamet, ahol teljesen más tipusú hősöket hozott le. Szvsz :)
  • RaSzTaH
    hol itt a gond? csak a játékok felében játszik carryvel és 5ös kdja van... XDDDD
  • Hegi90
    Am nem tom mi a baj azzal, ha valaki carry player. Ha faszán tud vele, akkor játsza azt. Pub-on igaz problémás lehet, de inkább neki legyen carry-je mint a 0.7es béluskának.
  • petecz
    ::DD
  • Inv1sus
    Szerintem valami más játékot játszik, csak összekeveri. Honfoglalóban van k/d ratio?
  • RaSzTaH
    5.0 :) ki beszél itt "szaros" 1.5ös kd-ról mikor van egy pl0 3-as kd-s játékösa MO-nak
  • ToCsEk
    taníts minket! replayt4!!
  • Inv1sus
    Ti most 1.5-re gondoltok vagy 5.0-ra mikor kd ratioról beszéltek...
  • RaSzTaH
  • mckj12
    Funnny üzenete:

hát ti nem tom micsináltok , nem s naon adok igazat ennek a kd rationak
    mer nekem pl első 150-200 meccsemig simán tartottam az 5ös kdmat
    utána már 3 felett csak és még mindig tartom
    és mielött mondanátok h "carry player"
    NEM KB A GAMEK FELÉBE HOZOK CSAK CARRYT
    na pá

• GibboRamone
    true
  • Inv1sus
    Amúgy ez a fragmovie tök béna Tocsek. Olyan fragek, amik mindennaposak szoktak lenni.
  • Inv1sus
    Mindig a legrégebben bennlévő ember kapja meg automatikusan a jogot. Ennek egyik nagy előnye, hogy szabadon szívathat az adott admin mindenkit, ahogy te voltál szíves tenni.
  • GibboRamone
    hát én valamiért perma admin jogot kaptam "hun" chanelre :D:D:
  • Hegi90
    nem kell köszi, úgyis csak 1x nézném meg :)
  • ToCsEk
    nekem megvan az eredeti mp4 ha kell feltöltöm valahova és leszedheted :)
  • Hegi90
    pont a hangja miatt mondtam elsősorban, olyan mintha telón hallgatnám :S
  • ToCsEk
    tudod nagyítani meg fent van youtubon is csak ott hangja tiltva van :/
  • Hegi90
    beteg :D
    csak kár, hogy ebben az igénytelen xfire-be lett feltöltve. :(
  • ToCsEk
  • ToCsEk
    nem rossz de ez jobb

[flash]http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="279" flashvars="videoid=194890[flash]
  • Hegi90
    hát na :D jobbat is linkelhettél volna
  • ToCsEk
  • Hegi90
    Nem akarok nagyképűsködni, de ennek max a fele volt olyan fasza...
    Láttam már szebb villanásokat pub-on is.
  • ToCsEk
    majd mikor mindenki így játszik :D
  • mate077
    Az igaz kéne majd lassan 1 klán-t csinálni vagy csatlakozni.
  • Hegi90
    Felőlem lehet akár 0.6-os kd-ja is, ha van mellette 4es assistja :)
    Bár az ilyen elvont esetek ritkák
  • D4v3
    Azért ez eléggé szerep függő is, egy glacius-dsham-jera fan-nak nem lesz soha 1.5-ös K:D-ja sem. Ami igazán fontos stat az szerintem a K+A:D arány, ez ha 3.0 felett van, akkor egész biztos, hogy az illető képben van, hogy mi is történik a pályán és ott van kb. mindig, amikor akció van.
  • Inv1sus
    Nekem 1.6-os kd ratiom volt eddig a legjobb, de azt is simán eltudod baszni olyanokkal, hogy midről lemegy hozzád a hős azt kinyír a gecibe.
  • ToCsEk
    jó mondjuk pubon lehet nehéz :D de csapattal könnyebb a gém ugye..
    mondjuk em-en könnyű statot csinálni :)
    ha így nézzük akkor kb ilyesmi a reális
    0-1 lámpi
    1-2 közepes
    2 fölött van jobb játékos, tény hogy x szint felett már csak e pénisz :D

• ToCsEk
    én arra gondolok hogy 1000kill min legyen, mert alatta nem nehéz nagy kd-t csinálni :)
    láttam én pár ilyen játékost még béta alatt :D
    volt egy five játékos lvl32es 5k kill 1k dieath-ja volt, igaz carry buzi volt de akkor is :D
  • mate077
    Na jó de a carry egy nagy fail, ha nem hagynak kibontakozni sztem azzal sem lehet összehozni akkora ratio-t.
  • mate077
    Múltkor láttam (Ladder) egy 9,25-ös kd ratio-t meg valami 4 volt az assist.
  • donatus13
    Jah, szerintem is elég túlzás ez a ratio elméleted...:D 1 0 1 es kda az már jó, általában azok jó játékosok. 150-200 meccs után 1 0 1 es stat mrá jó.
  • Hugh Hefner
    egyébként én így csoportosítanám:

>1 - van mit tanulnia
    =1 kozepes
    1-2 - jó
    >2 - vegyél már ki carryn kívül mást is te rohadék
  • Hugh Hefner
    megnézem pubon hogy hozol össze 1000 killel 3-as kd ratiot... lehetsz te az atyaúristen is, akkor sem csinálod meg...
  • ToCsEk
    =1 közepes játékos
    <1 "láma"
    =2 valamit tud
    =3 egész jó
    =4 kocka
    =5 bokorban elbújó 0hp-s hősökre vadászó no teamfighter köcsög láma
    persze min 1000kill az alsó határ :D
  • mate077
    Na de az még jobban érdekel, hogy 1 kd ratio mikor számít jónak?