6177
-
Dunpy #3051 1.) Oké, nagyobb betűméret added. Kösz az építő jellegű kritikát :P
2.) Hát oké, de egyéb ötlet? Skill nevekkel pl mi legyen?
3.) Nincs ilyen. Felőlem 0.6kd-s, 1400 psr-os is lehetsz, nem ez alapján döntök. Ha van valami amit a dotás competetivből megtanultam, az a ne itélj, csak játék után :P Szóval ha van kedved, játszunk párat és abból minden kiderül. Mondjuk az nem rossz ha alapból nem érzed magad noobnak '^^ -
#3050 1) Jók az írásaid, azonban a honlap nem megfelelő. Használj 11, 12px-es betűket mert nincs kedve az embernek így végigolvasni.
2) Hősök neveit szerintem kár lefordítani.
3)Milyen kd ratio meg hasonlók diktálják a mid tetejét? :) -
Dunpy #3049 Heló mindenki! Így kezdetnek terrorizálnálak titeket 3 hirdetnivalóval :
ad1) http://honsite.blog.hu Frissítések, patch noteok magyarul, guideok fórum blabla. Szóval akit érdekel, lesse :)
ad2) Aki rendelkezik jó angol tudással és szívesen segédkezne a játék magyarra fordításában, az vegyen fel msn-en: bigdat@vnetponthu vagy kontaktoljon velem pü-ben. De egyébként ha van konstruktív ötletetek ezzel kapcs, szívesen fogadnám, ugyanis már most látom, hogy nem lesz könnyű megegyezni ezen a téren, pl. szerintem a hős nevek lefordítása egyenértékű egy tökönszúrással, de nem biztos, hogy mindenki így látja. Szóval, bármi ötlet/segítség esetén keressetek meg.
ad3) Ha valakit érdekel egy magyar klán, kb. mid skill teteje szinten, szintén keressen meg. Kritériumokról majd privátban '^^
És hogy reagálják a témára is: 3as kdt nem para csinálni, sima kill-lasthit. De azt nekem senki ne mondja, hogy NORMÁLIS játékstílus mellett csinál hármas kd-t, teszem azt 300 játék után. Vagy mondja, csak akkor mi a fenéért nincs a competitive élmezőnyében? Amit érdemes nézni, az a kd /persze assistsal/, a creep stat, a ward placing és az atm együttese, ebből kapsz mondjuk egy átlag képet egy játékosról, de még ez sem szentírás, tényleg létezik a MEGA badluck, amikor zsinórban fogod ki a retardált csapattársakat. Igazából, az, hogy valaki mennyire jó, akkor derül ki ha játszottál vele mondjuk 5 gamet, ahol teljesen más tipusú hősöket hozott le. Szvsz :) -
RaSzTaH #3048 hol itt a gond? csak a játékok felében játszik carryvel és 5ös kdja van... XDDDD -
#3047 Am nem tom mi a baj azzal, ha valaki carry player. Ha faszán tud vele, akkor játsza azt. Pub-on igaz problémás lehet, de inkább neki legyen carry-je mint a 0.7es béluskának. -
petecz #3046 ::DD -
#3045 Szerintem valami más játékot játszik, csak összekeveri. Honfoglalóban van k/d ratio? -
RaSzTaH #3044 5.0 :) ki beszél itt "szaros" 1.5ös kd-ról mikor van egy pl0 3-as kd-s játékösa MO-nak -
#3043 taníts minket! replayt4!! -
#3042 Ti most 1.5-re gondoltok vagy 5.0-ra mikor kd ratioról beszéltek... -
RaSzTaH #3041 -
mckj12 #3040 Funnny üzenete:
hát ti nem tom micsináltok , nem s naon adok igazat ennek a kd rationak
mer nekem pl első 150-200 meccsemig simán tartottam az 5ös kdmat
utána már 3 felett csak és még mindig tartom
és mielött mondanátok h "carry player"
NEM KB A GAMEK FELÉBE HOZOK CSAK CARRYT
na pá
-
#3039 true -
#3038 Amúgy ez a fragmovie tök béna Tocsek. Olyan fragek, amik mindennaposak szoktak lenni. -
#3037 Mindig a legrégebben bennlévő ember kapja meg automatikusan a jogot. Ennek egyik nagy előnye, hogy szabadon szívathat az adott admin mindenkit, ahogy te voltál szíves tenni. -
#3036 hát én valamiért perma admin jogot kaptam "hun" chanelre :D:D: -
#3035 nem kell köszi, úgyis csak 1x nézném meg :) -
#3034 nekem megvan az eredeti mp4 ha kell feltöltöm valahova és leszedheted :) -
#3033 pont a hangja miatt mondtam elsősorban, olyan mintha telón hallgatnám :S -
#3032 tudod nagyítani meg fent van youtubon is csak ott hangja tiltva van :/ -
#3031 beteg :D
csak kár, hogy ebben az igénytelen xfire-be lett feltöltve. :( -
#3030 -
#3029 nem rossz de ez jobb
[flash]http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="279" flashvars="videoid=194890[flash] -
#3028 hát na :D jobbat is linkelhettél volna -
#3027 -
#3026 Nem akarok nagyképűsködni, de ennek max a fele volt olyan fasza...
Láttam már szebb villanásokat pub-on is. -
#3025 majd mikor mindenki így játszik :D
-
mate077 #3024 Az igaz kéne majd lassan 1 klán-t csinálni vagy csatlakozni. -
#3023 Felőlem lehet akár 0.6-os kd-ja is, ha van mellette 4es assistja :)
Bár az ilyen elvont esetek ritkák -
D4v3 #3022 Azért ez eléggé szerep függő is, egy glacius-dsham-jera fan-nak nem lesz soha 1.5-ös K:D-ja sem. Ami igazán fontos stat az szerintem a K+A:D arány, ez ha 3.0 felett van, akkor egész biztos, hogy az illető képben van, hogy mi is történik a pályán és ott van kb. mindig, amikor akció van. -
#3021 Nekem 1.6-os kd ratiom volt eddig a legjobb, de azt is simán eltudod baszni olyanokkal, hogy midről lemegy hozzád a hős azt kinyír a gecibe. -
#3020 jó mondjuk pubon lehet nehéz :D de csapattal könnyebb a gém ugye..
mondjuk em-en könnyű statot csinálni :)
ha így nézzük akkor kb ilyesmi a reális
0-1 lámpi
1-2 közepes
2 fölött van jobb játékos, tény hogy x szint felett már csak e pénisz :D
-
#3019 én arra gondolok hogy 1000kill min legyen, mert alatta nem nehéz nagy kd-t csinálni :)
láttam én pár ilyen játékost még béta alatt :D
volt egy five játékos lvl32es 5k kill 1k dieath-ja volt, igaz carry buzi volt de akkor is :D -
mate077 #3018 Na jó de a carry egy nagy fail, ha nem hagynak kibontakozni sztem azzal sem lehet összehozni akkora ratio-t. -
mate077 #3017 Múltkor láttam (Ladder) egy 9,25-ös kd ratio-t meg valami 4 volt az assist. -
donatus13 #3016 Jah, szerintem is elég túlzás ez a ratio elméleted...:D 1 0 1 es kda az már jó, általában azok jó játékosok. 150-200 meccs után 1 0 1 es stat mrá jó. -
Hugh Hefner #3015 egyébként én így csoportosítanám:
>1 - van mit tanulnia
=1 kozepes
1-2 - jó
>2 - vegyél már ki carryn kívül mást is te rohadék -
Hugh Hefner #3014 megnézem pubon hogy hozol össze 1000 killel 3-as kd ratiot... lehetsz te az atyaúristen is, akkor sem csinálod meg... -
#3013 =1 közepes játékos
<1 "láma"
=2 valamit tud
=3 egész jó
=4 kocka
=5 bokorban elbújó 0hp-s hősökre vadászó no teamfighter köcsög láma
persze min 1000kill az alsó határ :D -
mate077 #3012 Na de az még jobban érdekel, hogy 1 kd ratio mikor számít jónak?