6177
-
Santata #5897 Ez nem az a geomancer aki a dota-ban van, egy community hero. Xfire-n van leírás róla, szerintem holnap meg spotlight. -
#5896 Hehe, azzal miket lehetett alázni dotában :). -
#5895 Megapede (Geomancer) coming this Friday ! -
#5894 Nekem a f2p patch ota legalább 5perc az elsö betöltés ami régebben lényegesen kevesebb volt és most néha teljesen váratlanul crash-el, eddig ilyen nem csinált kivéve 1szer amikor egy idöszakban a játék indulásánál volt crash kb. minden 3. meccsen, de azt meg javitották... -
D4v3 #5893 Nekem egy mac-es haverom totál random fatal errort kap minden 5. meccsen kb, másik kettő pedig a pickeléskor szokott kiesni. És ott van még egy csomó ismeretlen ember enemynél is, nálam is, akiknél látni, hogy töltenek be újra pickeléskor.. ha ugye AP van, akkor az egyenlő a randommal.. -
#5892 én ma játszottam kb 5-6meccset, azzal nem volt semmi baj, sőt mióta játszok 2009 óta kb 2x kaptam crasht meg pár discet de az is upc számlájára írható -
D4v3 #5891 Azon szerencsések közé tartozom, akiknek nem crashel össze-vissza a játék, erre most elmegy a netem 1 percre, de visszalépni nem tudok és a fórum sem megy, tehát megint csak alkotott ez a hulladék S2.. Nincs lassan olyan este, hogy ne lenne kimaradás, minden patch után egyre több embernél van random crash. Mégis mi történik ezzel a játékkal? Eddig nem voltam nagy dota párti, de ha egy kicsit is stabilabb lesz, ami azért a Valvetől elvárható, tuti váltok egyből. Szégyen lassan, ami a honnal történik.. kár érte. -
#5890 Baz. Ezen a videón olyan rohadt jót röhögtem
Ez a gyerek őstehetség. Hogy honnan jönnek ez a sok ötlet baz :D -
#5889 látom megint megy ez a szar...már délután is szétlaggolt a gamem -
#5888 vol.7
-
petecz #5887 Akartam, de aztán nem. -
#5886 hát sc2ni mentél hon után nem? :D -
#5885 superior is magic damage, mivel az is csökken magic armor növelésével
ah, true damage! -
#5884 gondolom: superior magic, magic és physical :) -
#5883 mi a 3.? magic és physical, és tundrának meg booboonak van mixed -
Masakari #5882 csak utánad;)
és 3 féle dmg van de mind1...
Neutralpoint komolyan ezeket nem osztod meg velem hülyén halok meg! thx! élet mentő vagy. -
petecz #5881 Sc2 prau? :) Ez honnan jött? Igaz leszedtem pár hete a starter editiont és letoltam 2 kampány pályát. :D -
#5880 meg pl. attol, h egy skill nem sebez magic immun alatt, van olyan spell aminek csak a disable-je superior és csak az fog rád hatni. -
#5879 trollokkal csak troll nyelven beszélni
inkáb jer vissza honozni te sc2 prau -
petecz #5878 "learn2play dummieh."
Még ha igazad is van ilyen fajta szöveggel csak magadat égeted. :)
Tocsek is..
Jó látni milyen segítőkész itt mindenki. :D -
Neutralpoint #5877 plusz physical is átmegy a shrunken-en... -
Neutralpoint #5876 Superior magic átmegy mindenen learn2play dummieh. -
#5875 én azt mondom tanulj meg játszani aztán nem fogsz hülyeségeket dumálni...
csak magic dmg ellen véd.. honban meg 2féle dmg van erről ennyit :D -
Masakari #5874 Nekem az is tetszik hogy a shrunken kb használahatatlan,minden spell hat rám hiába van elnyomva...bezzeg ha az ellenfél rakja ki...lófasz ez a hon az a baj-.- -
#5873 Biztos nem szeretik, hogy dota klónnak hívom a játékukat. -
petecz #5872 Tehát kb már van casual mode 1 és casual mode 2?! :D
-
Santata #5871 Szerintem jó a free courier, semmit sem vesz el, csak játszhatóvá teszi a solo MM-t is. -
#5870 free courier?ez most micsoda?????saját sírjukat ássák -
Masakari #5869 hon indító ikon->kompatibilitás->pipa ki és win 95ön kell hagyni-> hon indít-> peccs -> majd vissza beraktam a pipát a kompatibilitáshoz és ennyi
bár elvileg nem biztos hogy így mindenkinek menni fog,de nálam működött. -
#5868 hogy oldottad meg? -
Masakari #5867 problem solved,viszont a change log az 1 lol -
Masakari #5866 Valaki tudta ezt a darab szart peccselni??? -
#5865 ok boss -
Santata #5864 Múlt héten jött ki 2 hős (egy EA és egy nem EA), minek jönne most ki hős? 2 hetente jön. Elvileg balance patch lesz. -
új hős nem lesz? nincs semmi videó :S
bár blogon irtak valami druidáról -
#5862 az munka :D -
#5861 epic luck
-
#5860 Köszi a linket! Megyek is dota 2 topikba át. -
#5859 Dota 2 stream -
Neutralpoint #5858 Mert vissza tudtál menni, de amint betöltött volna a map megint becrash-elt a game, és ezt játszotta el 2x, és nem pause-eltek ezért lejárt az 5 perc és MM az leaveres szóval ezért szoptam be, 50 egynéhány meccset kellene nyomnom hogy ne legyek az...