6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • RaSzTaH
    skeleton king-be se volt túl sok fantázia gyk. 1 gombos karakter, mégis fun volt:)
  • Dunpy
    Persze, hogy jó hős Pyro, de nem arról van szó, hanem a port "eredetiségéről" Ué. nincs túl sok fantázia a képességeiben :P
    Nekem hiányzik
    Goblin, Dryad, Slitchie, Undying, Broodmother /bár kétlem hogy még egy pók jönne :P/ és persze Balanar =)
  • petecz
    morphling.
  • RaSzTaH
    pedig pyro pont jó teamfightokban, és gankelni is... :) de ha már így felvetődött a portolás téma amit szívesen látnék: ursa, phantom lancer, goblin, kentaur, chaos knight, magnataur, troll warlord
  • Inv1sus
    Nekem kunka volt a kedvenc hősöm, úgyhogy csak portolják át gyorsan :)
  • Dunpy
    Kerülni az a baj nem lehet, mert sok ügyes/jófej srác van, aki nem beszél ánglisul. Mondjuk talán nem is ezzel van a baj, hanem tényleg, ha valaki már arra se képes, hogy elolvasson egy skill descriptiont...és meglepő mennyi ilyen van. Ha csak abba gondolok bele, mennyi idő volt hogy felfogják az emberek hogy nincs Scout wardozás nélkül...brutál.
    Rami am igazad van, van már most is pár eredeti saját hősük. Ugyanakkor én azt se bánom, hogy ha ilyen kewl hősöket mint Kunkka lehoznak. Inkább az zavarna ha mondjuk ilyen Pyro jellegű egyszerű karikat portolgatnának. De szerintem amúgy már nem lesz sok ilyesmiből.
    Glacius szvsz nagyon sok hőssel hard lane. Csak ugye kell hozzá valaki aki beáldozza magát total support playernek '^^
  • Inv1sus
    Megnéztem mejh egy játékát. Hát én nem venném példaértékűnek a fickót, az biztos. Látszik, hogy direkt erre épít mindent.
  • Inv1sus
    szerintem ezt a zenét én lefogom nyúlni a fragmoviemba
  • Twetr0x
    Ezért nem jönnek az updatek :D
  • hommeros
    Keresek eladó accountot!

Ha esetleg valaki megválna tőle, várom üzenetét!
  • Hugh Hefner
    kerülni kell őket. engem nagyon zavar a magyar mentalitás, hogy nem tanulnak meg csak azért sem angolul, bár még mindig jobb, a hibás angoltól még jobban kiráz a hideg. nem olyan nehéz ez a nyelv, pláne nem ilyen alapvető szinten...
  • donatus13
    Szerintem se olyan rossz, egyedül a hookja teljesen felesleges a többi az mind elég kemény rajta.
  • Inv1sus
    Múltkor csináltam vele 5/1-et :d DE! Deadwoodot egy 2-es vagy 3-as első varázslattal leszedtem full hpról 1/3-adra. Szerintem egy jó csapattal imba tud lenni. Nem a kettes spellre kel rakni. Társank kellene hozzá egy glacius és annyi is lenne az enemynek.
  • RaSzTaH
    jól néz ki!
  • Skill
    gauntlet jó valamire? :O ettől persze lehet hangulatos.
  • GibboRamone
    Hát én jobban örülnék neki ha végre elszakadnának ettől a portolgatástól és csak saját "gyári" hősöket pakolnának be.Oké hogy beraknak 40 vagy mennyi höst dotaból hogy legyen valami alap balance.
    De mostmár engem kurvara nem elégít ki az hogy jön a következő port dotábol.
    Most berakják a Tundrát, de vele kb. csak azokat a játékosokat elégítik ki akik nem dotáztak ezelőtt.
    Bár nem tudok konkrét adatokat én azt tippelem, még mindig többen vagyunk akik dotából jöttek, mint az újak. Sztem tudnak ők is hangulatos hősöket csinálni. Lásd Engi vagy Gauntlet..
    Ha kell én várok annyi időt mint amennyit icefrog szokott tökölni egy patchel, de legalaább az új legyen..
  • RaSzTaH
    milyen rosszmájúságról beszélsz tulképp?:) Fejtsd ki kérlek, csak hogy tisztábban lássak! Te általánosítottál és szerintem az ilyen általánosításaidat nem a HoN-ból hanem a dotából szűrted le, amihez mindenki könnyen hozzáfér és még "pénz" sem kell hozzá -.-
    A blogodhoz meg sok sikert kívántam se többet se kevesebbet, hogy Te mit képzeltél e mondatom mögé az már egyéni...
  • penge25
    jelenleg psr alapján ő az első, de szerintem a korrában linklet játékos lehet a legjobb player mert ha psrt nem nézzünk sokkal jobb statisztikája van mint ennek
  • Dunpy
    Nem sértettél meg :P Btw a fan oldalak közül én ugyanazt nézem amit Te, és pontosan onnan van az info is, ezért csodálkoztam a postodon. Pirossal kiemelte a srác az S2 közleményt.
    Általánosítani had általánosítsak már, mert mondjuk kb. a magyar játékosok 80%-a nem beszél elfogadható szinten sem, nem hogy tájékozódási/megértési szinten. Amíg nálunk a "sztun" meg "gank" kiejtések vannak, ezt a témát fölös is vitatni szvsz. Ha neked más tapasztalataid vannak, akkor szimplán csak irigyelni tudlak '^^
    Rossz májúságra meg most mit mondjak? Ezért jó a H-HoN community, a sok jófej ember (Y) :)
  • RaSzTaH
    nem akarlak megsérteni, de nem nagyon olvastam eddig sem az általad ajánlott "fan" oldalt, sőt a létezéséről sem tudtam... :) ami információt szerzek azt mind külföldi oldalakról/fórumokról olvasom, számomra nem volt egyértelmű hogy 100%-ba jön a kunka a közeljövőben... biztos jön de nem ma/holnap...
    "A magyarok angoltudása a béka segge alatt sincs" <- szar lehet így általánosítani, nagyjából manapság egy konyhai angolt bárki összekovácsol magának csak azzal, hogy neten játszik - egyszerűen rákényszerül... az más kérdés hogy van akinek ezt tanították, esetleg szükséges a munkájához is..
    Volt egy srác aki betalált még cbt alatt, hogy szeretné lefordítani az egész játékot (menüt, leírásokat, tehát ingame magyarítani) azt is elhajtottam, kb. értelme nincs. Anno dotához is volt magyarítás... kb a hideg rázott ki tőle :)
    Ha annyira fordítani akarsz, akkor fordíts guide-okat ne hero/item neveket, mert nevetségesen nézne ki :)
    Amúgy kitartást a blog és sok olvasót! - aki akarja úgyis elolvassa a "napi" híreket külföldi oldalakról instant:)
    Ramika: ugyanez volt Bubble-sel és egy rakat porttal :) azokkal nincs is gond... ezért anyáznak fórumon is hogy dota portokat akarnak többségbe, azoknak "csak" új design kell ugye..
  • GibboRamone
    Nem akarom ide keverni a dotat. Én amikor atjottem honba (retail elott 2 hettel) ott a rexx/tundra alap ban volt. Alltalaban ezt a mid solo majd fight initatort/gankert jatszottak vele(late game elejeig). A passivja emiatt nem is szukseges az elejen. Inkabb raktak neki gyors puzzleboxot es ezzel a kis allatkertel(micro kotelezo) szepen tud alkotni.
    Persze hogy balancos. Ha jol lattam mana cost/ damage pontosan lemasoltak a skilljeit. Es amihez icefrog nem nyul huzamosabb ideig az balancosnak mondhato.
  • Hegi90
    Akkor majd megtanulnak angolul.
  • donatus13
    Én is 100 % ra hallottam kunkkat , bár én igazából egy dragon knightot akarnék, mióta várok már rá , remélem jön hamarosan az is.
  • Dunpy
    A magyarok angoltudása a béka segge alatt sincs, sajnos. A tárgy nevek kapcsán viszont abszolút egyetértek.

Rasztah: A Kunkka infot nem hoztam volna le ha nem lenne 100%os :P
    http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=134476
  • donatus13
    Igaz,ap t kap eleget, jó ötlet :D bár kitudja pet ahogy látom lassít eleget , shieldbreakerrel is megnézném mit alkot, majd hétvégén kiderül, mindenesetre így test clientes tapasztalatok alapján balancosnak tűnik.
  • RaSzTaH
    vagy basher:)
  • RaSzTaH
    csak úgy lehet nagyjából :) heroes-newerth.blogspot.comheroes blogspot itt szoktam mindig nézegetni mikor kerül bele valami a test clientbe - ált. akkor érdemes frissíteni is -
    Admiral nem volt még benne test clientbe, az információ se 100% szvsz de reméljük berakják mihamarabb... /nincs egy szál kép, se info a kunka portról/
  • donatus13
    Szerintem jó ez a Tundra nekem tetszik hasznos hős lehet, felderíteni, meg jó vele vadászni is :D frostburn kell neki oszt cső.
  • GibboRamone
    Ez a Tundra egy full rexxar copy. Ahogy keresgeltem a test clientet talaltam egy bejelentest hogy Kunkka lesz a kovetkezo uj hos.
    Lehet nem a legjobb megoldas, de leszedsz egy regi test clientet es fel updateled.
  • Hugh Hefner
    ez a kettő amúgy egy az egyben rexxar es kunkka port?

egyebkent hol lehet leszedni a test clientet?
  • Inv1sus
    És ki az első?
  • RaSzTaH
    test client
  • GibboRamone
    Hol lehet megnézni?
  • RaSzTaH
    Tegnap megnéztem Tundra-t egyedül csak az ultiját baszták el :) nem lehet target nélkül használni...
    Admiral <3
  • donatus13
    Jön kunkka :D az finom lesz.
  • penge25
    egy l-el írva persze
  • penge25
    tudod mikor hiszem el hogy, te vagy a legjobb a3. kd-del, jellenleg a 2. legjobb player a játékban
  • Inv1sus
    vagy csak kettő game után meg kéne állnom :) Főleg ha vesztes széria
  • Inv1sus
    ah vazze 3 vesztés ma is. Tönkreteszi az ember egészség ez a játék én mondom.
  • Hegi90
    Minek egyáltalán bármit is változtatni a játékon?
    Egyrészt ez egy online játék, itt angolul kell kommunikálni. Aki erre nem képes, az megtanul vagy lelép.
    Másrészt ha megváltoztatod a tárgyak, skillek, hősök neveit, akkor szerencsétlen játékos nem fogja tudni, hogy a többiek milyen tárgyat javasolnak neki, illetve nem érti, ha valamilyen skill használatát kérik tőle. Semmi értelme nem lenne az egésznek.