Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Normálist meccsek nem szoktak lenne mostanában.
May the force serve you well!
SZAVAZZ
Az ilyen "savage 2 núúbokat" kihagynám, ha nem tudsz kultúráltan válaszolni,akkor inkább ne írj semmit! Én sem fikáztam senkit sem! És nem is fogok!
Jó a klip, tetszik!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
dotttttaaaaaa
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ennyi erõvel azt is mondhatnánk, hogy ez nem dota hanem Demigod klón...<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Am azthittem aki a képet csinálta az a Soulreaper.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
valkra ez a tuti megoldás... 😊 nagyon nagy hangulata van ezzel a karakternek
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Eddig amenyit játszottam fõleg amikor haverokkal toltuk már megérte.
van practice game, vagy nostat-os (ezeknél sok a leaver), vagy van a matchmaking amit szerintem az újak közül sokan használnak. gl hf
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
akkor kaptunk egy használhatatlan skillt kb? dotába tinker rakétája hõkövetõs volt, magyarul ellõtted és keresett magának herot bizonyos rangen belül, és 3-as szinttõl 2 rakétát lõtt ki 2 különbözõ ellenre...
viszont akkor kb olyan lesz mint a pharaoh 3. skillje csak lassabban?
Mekkora fun volt multkor machmakingben egész worldot belejöltem azt go.
Össze is dobta szépen az 5v5-öt hát elég fun voltm ikor elkezdõdött a komunikáció a közös és akcentusos angoltól a néha idegbõl kirohanó finn káromkodás és orosz észosztás maga volt a gyönyör talán még valami spanyol is volt a háttérben néha én meg már sírtam úgy röhögtem XD.
"delete this ****"
"What is the point in making this? Valkyrie just got buffed and you just nerf her back. " <--- ez igaz is, nem véletlen designolták olyanra amilyen
Többezer mod
Maphack-re esély nincs.
Sokat hallottam mostanában a két játék összehasonlításáról, így kedvet kaptam egy tényleges összehasonlításhoz, mielõtt bárki elolvasná és azt mondaná elfogult vagyok, meg kell jegyeznem több évig dotáztam.
Azok számára akik ismerik a DoTA-t a HoN-ra való átállás viszonylag „könnyû” lesz. A három sávos alaptérkép közel azonos a 6.59-es DoTA változatával. Azonban míg a DoTA alatt csak egy custom mapot értünk a HoN egy különálló játéknak készült, rengeteg újítással és frissítéssel, íme néhány különbség és újítás amit illik tudni mindenkinek mielõtt nekilát a mészárlásnak:
Stat rendszer ala Public Skill Rating:
Implementáltak egy statrendszert a játékba amely automatikusan nyomon követi a játékosok nyert/bukott meccseit (mindenki 1500-as rating-el indul). Figyelembe veszi a PSR az ellenfeleket, kiszámítja hogy hány pontot nyerünk vagy veszítünk a játék végén, illetve %-osan mennyi esély van a gyõzelemre.
Javított Game Hosting / Keresés:
Akár csak hostolni vagy keresni szeretnél egy játékot, a HoN több lehetõséget ad a játékosoknak, mint a WC3 elavult rendszere. Mielõtt a játék elindul, az AB (auto-balance) segítségével könnyen kiegyenlíthetjük a csapatok esélyeit. A játék során szavazást lehet kezdeményezni egy játékos kirúgásáért vagy ha az erõviszonyok megborultak akár feladni a meccset, megállítani stb.. A keresõben rengeteg féle szûrõt használhatunk ízlésünknek megfelelõ játék megtalálása érdekében (AP, RD, AR, DM, EM vagy épp nem EM stb..), továbbá ping illetve játékosok száma szerint. Egy nagyon fontos dolog, hogy játék keresésekor illetve hostoláskor is bekapcsolhatunk egy szép kis opciót mégpedig: No-leaver! <- ezt senkinek nem kell elmondanom mit is jelent. Továbbá létezik statos game vagy csak simán gyakorló (kezdõknek erõsen ajánlott).
Ingerált Voice Chat:
A szervezett csapatok már jelenleg is ventrilo / Teamspeak-et használnak, ámde a pub gamekhez kiváló lehet a beépített voice chat (ha pl. valaki beszél a karaktere felett piciben látszik is, hogy épp ki beszél, sokszor segítség).
Újracsatlakoztatás a játékhoz:
Ha esetleg Dc-ztél vagy akármi más történt a játékkal kb. 5 perced van visszalépni és folytatni a harcot. (Ennek hála elkerülhetõ ami a DoTA-ban elkerülhetetlen volt a ReCreate😛). – thx s2Games
Custom Hotkeyek:
Nincs többé szükség külsõ program használatára egy egy keybind beállítására, gyakorlatilag nincs olyan gomb amit ne tudnál módosítani.
Creep Aggro:
A HoN-os creepek sokkal agresszívebbek, ezalatt azt értem, ha utasítást adsz a herodnak az ellefél megtámadására az össze közeledben lévõ creep téged fog támadni, ezzel kicsit veszélyesebbé és érdekesebbé tették a creepek fontosságát mint a DoTA-ban.
Cleave:
A Cleave effekt (melee aoe) sokkal nagyobb mint a DoTA-ban, ez egy kis buff a melee hõsöknek
Új herok:
Rengeteg új- és átdolgozott illetve áthozott hõs a DoTA-ból
Felturbózott grafika:
Errõl szerintem nem kell beszélnem mindenki nézze meg a különbséget
Csapattársak portréja:
Gyors hozzáférést biztosít a csapattársak supportálására, illetve hp/mana bár és persze az elengedhetetlen spell cooldown! Továbbá megkönnyíti a célzást.
Persze Hefner meg korábban egybõl jött oltani, hogy "jaj még egy értelmes hsz-t nem láttunk hegitõl"... Hát bocsi, de a 10 évesek nyelvén úgy látszik egyikõnk se tudja magát megértetni 😉
" gyártón kívül kb semmi közös nincs benne, még ha felfedezni véltél benne ugyanúgy kinézõ karaktereket is "
http://www.youtube.com/watch?v=55H5SKt1e6s&feature=related ( a savage 2 története, ti tudtok angolul)
És a történet folytatódik: Heroes Of Newerth:
http://www.youtube.com/watch?v=_VRmX8Tkfzc
savage 2 teljesen más mint ez... a gyártón kívül kb semmi közös nincs benne, még ha felfedezni véltél benne ugyanúgy kinézõ karaktereket is 😊
ez a DOTA egy reformációja kb. az ottani gyermeteg hibákat kijavították és kapott egy új köntöst, de játékmenetben ugyanaz, herok persze eltérõek (kivétel a portok), mivel a HoN esport lett így nem lesz semmiféle pénzért vehetõ elõnyszerzés sem