6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • donatus13
    Nah mégis érdeklődsz a játék iránt ?:D Starcraft 2 béta véget ért?
  • petecz
    Ma kezdodik az elso Hon lan! Dreamhack svedorszagban. Honcast kozvetito csapat kiutazott szoval teljes stream lesz. Akit erdekel, http://hon.esportmedia.com/dreamhack/
  • donatus13
    Persze biztos hazudnak az S2games esek és ipari baromságokat állítanak,hogy átverjék a játékosokat mert az nekik jó.
  • donatus13
    A játékba amint beléptél ,írták ,hogy ddos attack alatt áll pár szerver ez lassulást okoz,innen vettem ,hogy ddos attack volt.
  • j0nNyKa
    köszönöm a tájékoztatást, de hasonló cipőben járunk, úgyhogy ha nem haragszol, végig sem olvasom

én az illetőtől akartam hallani, hogy milyen lehetséges forrásból vette ezt az ipari baromságot, hogy ddos attack volt :)
  • donatus13
    Meccsek valószínű azért nem laggoltak amúgy , mert azok a szerverek amik login folyamatot csinálják,nem kell hozzájuk olyan sok gép mint a meccsekhez így a meccsek szervereit nem nagyon pingelték mert rengeteg szerver van a meccsekre.A többihez meg ugye kevés gép kell így egyszerűbb a dolog :)
  • donatus13
    Én is informatikával foglalkozom, főleg hálózat technikával, ismerem a cisco t is meg a mikrotikes dolgokat is, de szívesen elmagyarázom igen, az egész roppant egyszerű,megkeresnek egy szervert sikerül megszerezni az ip jét onnantól pofon egyszerű az egész,elárasztják a szervert ping kérésekkel amikre a szerver próbál válaszolni,de a rendes kérésekre nem válaszol,múltkor a meccsek nem laggoltak , csak nagyon nehéz volt belépni a játékba,meccskreálás kicsit lassú volt,és a meccseket nagyon nehezen találta meg a játék és rengeteg idő kellett hozzá ezek tényleg a DDOS jellemzői mert maga a meccsek nem laggoltak így elég valószínű a DDOS, másik meg a béta alatt is írták amikor sokat laggoltak a meccsek ,hogy gyengék voltak a szervereik később újakat vettek és jobb lett szerintem nem hazudnának.Egy nagyon hozzá értő ember egy olyan programmal ami lesi a csomagokat ,hogy merre haladnak megszerzi az ip t és onnantól ,hogy tudja melyik szervert kell pingelni nem egy nagy akció,a kiszolgálót megkeresi ami az adott folyamatot végzi(pl chat server,login,stb) és kész.
  • j0nNyKa
    és akkor teljesen egyértelműen ddos attack volt, a világon semmi más oka nem lehet a lagnak :)

most elkezdjek neked 100+ másik (logikusabb) okot felsorolni? :)

közben kezd már el nekem magyarázni, hogy ha szeretnéd elérni, hogy "a játék ne találja meg a meccseket, és nehéz legyen kreálni", akkor te pontosan mit próbálnál dosolni?
  • donatus13
    Mondjuk mostmár jó.
  • donatus13
    2-3 hete volt ddos attack, alig lehetett belépni, nem találta meg a meccseket a játék,kreálni is elég nehéz volt stb.
  • Hegi90
    megint?
  • donatus13
    Valamiért nem tudok belépni a játékba, és az oldal sem jön be:S DDOS attack van megint?
  • RaSzTaH
    solo/publicba jó dolog, viszont egy teammel már megoldható hogy biztonságba maradjon és ne akarjon hazamenni magától:)
  • Inv1sus
    Aki akarja kikapcsolhatja. Én tuti nem kapcsolom ki. Egyébként azt is be lehet állítani, hogy ne szűrje ki a csúnya beszédet. Be is állítottam.
  • Hegi90
    hát ez elég nagy baromság volt.
  • Inv1sus
    aaaah. Beleraktak egy olyan opciót, hogy ha valaki szakad, akkor a hőse automatikusan visszamegy a kúthoz. Végre!
  • Inv1sus
    Na megjött a peccsss kidz
  • Inv1sus
    beszéltem a honplay tulajaival. Ha minden igaz, akkor jövőhéten már fent lesz a működő weblapjuk. Úgyhogy addig én szerintem nem is állok neki csinálni bármit is. Megnézzük a megvalósítást :)
  • donatus13
    azt hittem megjön a patch most hétvégén:S
  • Dunpy
    Szerintem durván sokan várjuk ezt a funkciót :)
  • Skill
    ha van/lesz reklám lehet segítenék kis pénzel.
  • Inv1sus
    Olvasom a blogodba, hogy lesz report player. NA VÉGRE!
  • Inv1sus
    unblogra gondoltam, mert így bármilyen ötlet megvalósítható. Hát sztem akkor elkezdek tervezgetni :)
  • Dunpy
    honsite.blog.hu =D Ha meg unblog lapra gondolsz, akkor elvileg készül a pléjhonponthu, de csak a Jóisten a megmondhatója, hogy az a projekt él-e hal-e. Ha tényleg ráész, szerintem egyébként érdemes lenne! :)
  • Hegi90
    you are gay
  • ToCsEk
    invite codom nekem is van
  • Hugh Hefner
    uuu balanar volt az egyik hos, ahol nem egyszer volt, hogy kileptek a jatekbol, ha vki kiszedte. ha jol hasznaltad brutalis volt
  • j0nNyKa
    ja és még valami: bloodline champions acc kell valakinek?
  • j0nNyKa
    dark lady az nekem eléggé balanar portnak tűnik

invi: nem úgy látom, hogy bárki erőltetné a hon oldalt

ha belekezdesz, írj rám, tárhelyszolgáltatónál dolgozom, kiokoskodunk valamit tárhely/domainre
  • Inv1sus
    Neki van a legcukibb pofija :3
  • donatus13
    Minden tisztelet a tiéd de legalább ne azt az igénytelen bubblest rakd ki a nickednek :D valami igazi harci szerkezet kell neked.
  • Inv1sus
    Másik: Szerintetek lesz magyar hon-os honlap egy éven belül vagy kezdjek el csinálni egyet. Befejeztem a web-programozás szakot, szal nagyából ráérek.
  • Inv1sus
    Egyébként tudom, hogy esetleg az agyatokra megyek, de tényleg senki nem akar anyagot beküldeni egy fragmoviehoz? Lesz benne saját 3d-s animáció meg minden. Csak lassan gyűlik az alapanyag.
  • GibboRamone
    Nekem az összes kedvenc hősöm bentvan:D Talán a jó öreg Ursa Warrior hiányzik még. A medveidomár ultijának modellje talan jó is lett volna hozzá.
  • Inv1sus
    Hugh, van pár player, akinek kénne majd az accod
  • ToCsEk
    hostolsz gamet aztán az az első hogy bannolod ennyi :D
  • donatus13
    lol, megnéztem ezt a troll warlordot az ahogy van teljesen imba , miss es skillje siralmas :D
  • Hugh Hefner
    persze, ha áthozzák troll warlordot, én letörlöm a játékot abban a pillanatban
  • Inv1sus
    Azért én is úgy gondolom inkább, hogy teljesen új, eredeti hősök lennének jók. Olyanok, amikhez több skill kell.
  • donatus13
    Notes : Furion port coming soon !

Zephyr
    - Cyclone damage halved against non-hero units

Ezek jó hírek :D de van még sok más balance is.