Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
muszáJ
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
öö mennyi is lett
22:2 meg 30:4 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
1) hogy tornaszod fel a psred, ha eleve minden jatekodban 4vs5 van ugy, hogy a 4 tarsad nemhogy lemarad letszamban az ellenfeltol, de azzal fognak foglalkozni, hogy teged kurvaanyazzanak (joggal), tehat KURVARA nem fognak nyerni SEMMIKEPP
2) tegyuk fel hogy eljutsz 1600 fole (nem jutsz el), ki fog beengedni a jatekaba, ha meglatjak, hogy van 16xx pontod, meg ilyen 0/0/0 kdred? 😄 ne viccelj mar 😄D
btw játszottam már pár magyarral, az egész meccset átrédzselték - voice és chat egyaránt, kár, hogy nyílt béta lett 😞
nagyon epic volt 😄
4chipper, olyan raksi war volt hogy wuuuu 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
How do I fix the D3DERR_DRIVERINTERNALERROR crash?
Answer
The D3DERR_DRIVERINTERNALERROR crash is caused by out of date graphics drivers. Please update the driver for your graphics card by visiting nVIDIA (/www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us), ATI (http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx), or your graphics card manufacturer's website to download the latest drivers.
Magyarul lehet hogy a videokai drivered nem túl friss😊 esetleg uninstall és újra felrak..
Lenne 1 kis problémám! Kb. 10perc után kilép a játékból ezzel a hiba üzivel--> D3DeRR_DRIVERINTERNALERROR ez utána nem enged vissza a játékba gép újraindításáig mert ekkor már ezzel fogad--> D3D_SetMode: Unable to set desktop video mode! Néha nem dob ki a játékból henem a kurzor beáll középre és kattingathatok láthatatlanba és valamikor hejreáll 1 kis idõre és újrakezdi! Sajnos nem tudok angolul és így nem tudok rá keresni megoldást és így hozzátok fordulok hátha tudtok valami okosságot mondani ezzel kapcsolatban!
Elõre is nagyon szépen köszönöm!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
most te azt mondod, hogy nem sikerül pro játékot játszanod noob allowed-ben ? még így is szopsz ?!?!
öö, nahát ?! 😊
most nemtom bemutassam-e a "pro only" módot, vagy magadtól is rájössz
1v1-eztél valaha ? 😄
1v1eztem valaha, semmiféle olyan hangulatot nem teremt, amiért én ezt a játékot játszom
ha ap van, akkor az nyer, aki késõbb pickel (vagy aki az utolsó másodpercben jobbat pickel), ha meg nem ap van, az nyer, aki bemákol egy jobb hõst
... persze senki se akar repickelni mer az milyen már h gét vesztenek-.- ...
aha, a "noob allowed" játékaidban biztosan 😊
igazából a pub gamekban azt a stílust kedvelem mikor tõlünk elmennek 3 an
ugyanazt tudom mondani, mint az elõzõre, hozzáteszem: kíváncsi lennék, miért mennek el 3an
am azt h "mostanába az 1v1 bõl élek" arra értettem hogy akit elbuktam pubbal felviszem 1v1 el 😄
ezt a mondatodat nem sikerült dekódolnom, de ha arra referálsz, hogy 5v5ben balfasz vagy, aztán 1v1ben valahogy visszatornászod a psr-ed, hogy aztán a hasonló psr-es játékosokat megintcsak lehúzhasd néhány 5v5 játékban, akkor itt nem is biztos, hogy másokban kéne keresni a hibát 😊
ameg igen mehetek büntetlenül... sõt ha véletlen nyernénk aszem akkor sem kapok PSR-t de rohattul leszarom az egész 1500-as rendszert-illetve bárcsak megtehetném hogy leszarhatnám😊 sajnos figyelni kell rá:/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1v1 ben a random meg azér szar mer kb ugyanaz mint az 5v5 de még annyi esélyed sincs... és igen persze a repick 😄 -.- xD múltkor cs intes volt a teamünkbe... persze senki se akar repickelni mer az milyen már h gét vesztenek-.- jó mondom ha senki repickelem a tundert... mi jön ki? pyroman b+xD
1v1-eztél valaha ? 😄 tényleg jobb a (team vs. team) 5v5 de 1v1 se olyan cudar mint ahogy gondolják... más a stílusa... más a tactik... az itemeket nem aszerint válogatod h mi tesz jót a teamnek hanem aszerint h mivel szopatod az ellent...
jobb az 1v1, mint az 5v5? aha. 😊
mindenképp megadja a "verseny"hangulatot, a csapatjáték hangulatát, a nagy hentek hangulatát, stb.
oh várj.. nem is adja.. öö.. akkor miért is jobb? 😊
2 a pubozásnál az 1v1 jobb...talán még az ap is mer ám nagyon szórakoztatõ tud lenni az 5v5 bõl a 2v4 meg a társai... a leaver védelem ááá :S akkor talán volt még egy kis értelme mikor még mehívózás volt... már lassan eléri a league of legens szintjét a játék...
igazán feltételezhetnéd a többi fórumozóról, hogy nem balfasz 😊
amúgy ide meg nem megy fel a hon mer nekem is írja ezt a elcseszett hiba üzenetet... sõt azt a filet se találom amit át kéne nevezni ... Ekkor mi van létre kell egyet hozni? azt meg hogy kel ak ? (létrehozni ilyen filet...)?????
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
vagy hungary meg hun channel is wtf😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
íme a megoldás:
solution
1: Open up your HoN folder (Default is C:\Program Files\Heroes of Newerth\)
2: Rename the file "log.txt" to "tos.txt" OR you can create a new text file and rename it to tos.txt - Make sure that the file name is "tos" and the file type is ".txt"
3: Delete the Update folder.
4: Run Hon_update.exe from the same folder.
de a reklámokból származó bevételt szivesen elfogadom.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
de h soha többé nem pubolok az biztos...no leaver meccsek közül 1ben sikerült megtartani az 5v5-öt,de egyszer maradtunk 3v4-be,úgy h egyik gyereknek kb 5. game-e volt :S
2. 3-an kergettek,és a blink+fagyasztás fail-t próbáltam demonstrálni😄
Ui: Bocs Doni😄
nyömnyömnyöm.... \"Az állatokat szeretem, mert a fajtámtól félnem kell.\"