6177
-
donatus13 #3131 Nah mégis érdeklődsz a játék iránt ?:D Starcraft 2 béta véget ért? -
petecz #3130 Ma kezdodik az elso Hon lan! Dreamhack svedorszagban. Honcast kozvetito csapat kiutazott szoval teljes stream lesz. Akit erdekel, http://hon.esportmedia.com/dreamhack/ -
donatus13 #3129 Persze biztos hazudnak az S2games esek és ipari baromságokat állítanak,hogy átverjék a játékosokat mert az nekik jó. -
donatus13 #3128 A játékba amint beléptél ,írták ,hogy ddos attack alatt áll pár szerver ez lassulást okoz,innen vettem ,hogy ddos attack volt. -
#3127 köszönöm a tájékoztatást, de hasonló cipőben járunk, úgyhogy ha nem haragszol, végig sem olvasom
én az illetőtől akartam hallani, hogy milyen lehetséges forrásból vette ezt az ipari baromságot, hogy ddos attack volt :) -
donatus13 #3126 Meccsek valószínű azért nem laggoltak amúgy , mert azok a szerverek amik login folyamatot csinálják,nem kell hozzájuk olyan sok gép mint a meccsekhez így a meccsek szervereit nem nagyon pingelték mert rengeteg szerver van a meccsekre.A többihez meg ugye kevés gép kell így egyszerűbb a dolog :) -
donatus13 #3125 Én is informatikával foglalkozom, főleg hálózat technikával, ismerem a cisco t is meg a mikrotikes dolgokat is, de szívesen elmagyarázom igen, az egész roppant egyszerű,megkeresnek egy szervert sikerül megszerezni az ip jét onnantól pofon egyszerű az egész,elárasztják a szervert ping kérésekkel amikre a szerver próbál válaszolni,de a rendes kérésekre nem válaszol,múltkor a meccsek nem laggoltak , csak nagyon nehéz volt belépni a játékba,meccskreálás kicsit lassú volt,és a meccseket nagyon nehezen találta meg a játék és rengeteg idő kellett hozzá ezek tényleg a DDOS jellemzői mert maga a meccsek nem laggoltak így elég valószínű a DDOS, másik meg a béta alatt is írták amikor sokat laggoltak a meccsek ,hogy gyengék voltak a szervereik később újakat vettek és jobb lett szerintem nem hazudnának.Egy nagyon hozzá értő ember egy olyan programmal ami lesi a csomagokat ,hogy merre haladnak megszerzi az ip t és onnantól ,hogy tudja melyik szervert kell pingelni nem egy nagy akció,a kiszolgálót megkeresi ami az adott folyamatot végzi(pl chat server,login,stb) és kész. -
#3124 és akkor teljesen egyértelműen ddos attack volt, a világon semmi más oka nem lehet a lagnak :)
most elkezdjek neked 100+ másik (logikusabb) okot felsorolni? :)
közben kezd már el nekem magyarázni, hogy ha szeretnéd elérni, hogy "a játék ne találja meg a meccseket, és nehéz legyen kreálni", akkor te pontosan mit próbálnál dosolni? -
donatus13 #3123 Mondjuk mostmár jó. -
donatus13 #3122 2-3 hete volt ddos attack, alig lehetett belépni, nem találta meg a meccseket a játék,kreálni is elég nehéz volt stb. -
#3121 megint? -
donatus13 #3120 Valamiért nem tudok belépni a játékba, és az oldal sem jön be:S DDOS attack van megint? -
RaSzTaH #3119 solo/publicba jó dolog, viszont egy teammel már megoldható hogy biztonságba maradjon és ne akarjon hazamenni magától:) -
#3118 Aki akarja kikapcsolhatja. Én tuti nem kapcsolom ki. Egyébként azt is be lehet állítani, hogy ne szűrje ki a csúnya beszédet. Be is állítottam. -
#3117 hát ez elég nagy baromság volt. -
#3116 aaaah. Beleraktak egy olyan opciót, hogy ha valaki szakad, akkor a hőse automatikusan visszamegy a kúthoz. Végre! -
#3115 Na megjött a peccsss kidz -
#3114 beszéltem a honplay tulajaival. Ha minden igaz, akkor jövőhéten már fent lesz a működő weblapjuk. Úgyhogy addig én szerintem nem is állok neki csinálni bármit is. Megnézzük a megvalósítást :) -
donatus13 #3113 azt hittem megjön a patch most hétvégén:S -
Dunpy #3112 Szerintem durván sokan várjuk ezt a funkciót :)
-
Skill #3111 ha van/lesz reklám lehet segítenék kis pénzel. -
#3110 Olvasom a blogodba, hogy lesz report player. NA VÉGRE! -
#3109 unblogra gondoltam, mert így bármilyen ötlet megvalósítható. Hát sztem akkor elkezdek tervezgetni :) -
Dunpy #3108 honsite.blog.hu =D Ha meg unblog lapra gondolsz, akkor elvileg készül a pléjhonponthu, de csak a Jóisten a megmondhatója, hogy az a projekt él-e hal-e. Ha tényleg ráész, szerintem egyébként érdemes lenne! :) -
#3107 you are gay -
#3106 invite codom nekem is van -
Hugh Hefner #3105 uuu balanar volt az egyik hos, ahol nem egyszer volt, hogy kileptek a jatekbol, ha vki kiszedte. ha jol hasznaltad brutalis volt -
#3104 ja és még valami: bloodline champions acc kell valakinek? -
#3103 dark lady az nekem eléggé balanar portnak tűnik
invi: nem úgy látom, hogy bárki erőltetné a hon oldalt
ha belekezdesz, írj rám, tárhelyszolgáltatónál dolgozom, kiokoskodunk valamit tárhely/domainre -
#3102 Neki van a legcukibb pofija :3 -
donatus13 #3101 Minden tisztelet a tiéd de legalább ne azt az igénytelen bubblest rakd ki a nickednek :D valami igazi harci szerkezet kell neked. -
#3100 Másik: Szerintetek lesz magyar hon-os honlap egy éven belül vagy kezdjek el csinálni egyet. Befejeztem a web-programozás szakot, szal nagyából ráérek. -
#3099 Egyébként tudom, hogy esetleg az agyatokra megyek, de tényleg senki nem akar anyagot beküldeni egy fragmoviehoz? Lesz benne saját 3d-s animáció meg minden. Csak lassan gyűlik az alapanyag. -
#3098 Nekem az összes kedvenc hősöm bentvan:D Talán a jó öreg Ursa Warrior hiányzik még. A medveidomár ultijának modellje talan jó is lett volna hozzá.
-
#3097 Hugh, van pár player, akinek kénne majd az accod -
#3096 hostolsz gamet aztán az az első hogy bannolod ennyi :D -
donatus13 #3095 lol, megnéztem ezt a troll warlordot az ahogy van teljesen imba , miss es skillje siralmas :D -
Hugh Hefner #3094 persze, ha áthozzák troll warlordot, én letörlöm a játékot abban a pillanatban -
#3093 Azért én is úgy gondolom inkább, hogy teljesen új, eredeti hősök lennének jók. Olyanok, amikhez több skill kell. -
donatus13 #3092 Notes : Furion port coming soon !
Zephyr
- Cyclone damage halved against non-hero units
Ezek jó hírek :D de van még sok más balance is.