6177
-
#3171 mondjuk ez a része elég wtf
Madman
- Barrel Roll
* Stun removed
* Applies a 30/37/44/50% snare for 3.5s
* Damage increased from 100/150/200/250 to 100/160/220/280 -
#3170 új híró lesz
-
#3169 rád fogják ereszteni -t -
D4v3 #3168 Uhh az új beta patch elég durvának tűnik. Azt írják nem nagyon lehet közzétenni ilyesmit, de ide csak nem néznek be :)
http://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=33
Ha pass-t is kér, akkor "scoutisimba" -
#3167 nem hiszem hogy annyira top secret lenne, de nem érzem jogosnak, hogy lelámázzalak, mivel én sem vagyok az a top player :)
értem én hogy sűrűn össze lehet kerülni fogyatékosokkal, de ha valaki ügyes, az akkor beleszól a játék alakulásába erősen, függetlenül attól hogy melyik oldalon hány balfasz játszik -
Soulstorm #3166 Na lássuk ezt a top secretet. :) -
RaSzTaH #3165 true story -
#3164 azt elfelejted, hogy az ellenfél is ugyanazt a pub játékot játsza, amit te :)
el kéne gondolkozni, hogy mi az oka, hogy egyesek MINDIG a vesztes csapatba kerülnek :) -
#3163 Mondtam, hogy Dunpy-t keresd meg :/
Meg amikor fent voltunk, akkor azt hiszem pont nem voltál fent soha -
Soulstorm #3162 Azért próbáltam csatlakozni a clanotokhoz.. :)
(FatalUndying) -
#3161 majd hozzá szoksz -
Soulstorm #3160 Tudom srácok sokan sírtak már, h pubbal alig lehet kezdeni valamit, legtöbbször lose ugye. De, hogy ennyire retardált emberek miért léteznek, ez felfoghatatlan. Csapattárs Succ-al állandóan elaltat, na meg ezek a szánalmas beszólások mikor levág az ellen, hogy "noob" sötöbö. Nagyon idegesítő.. Ezért jobb lenne összehozni egy csapatot mindig.. -
donatus13 #3159 Általában esténként olyan 40-45 ember jön össze de ezen kívül van csomó magyar aki nem is jár a channelre. -
RaSzTaH #3158 elég sok, talán több magyar player is van mint betak alatt volt saccra 60-70... -
petecz #3157 Sokan szoktatok lenni? Mennyi magyar vette meg a jatekot? -
#3156 ird be a chatbe hogy "/join hun" Igy eljutsz a magyar csatira -
mckj12 #3155 Na hy!Én is megvettem a HON-t accom: ipkiss
aki gondolja vegyen fel! -
#3154 Ha nem találok mást, akkor fraps-szel -
#3153 és mivel tervezed felvenni?
amúgy ha a matchid-ket tudod, újra letöltheted -
#3152 Bazze, amit eddig gyűjtögettem replayeket a movimba elvesztek, mert újraraktam a játékot teljes törléssel. -
D4v3 #3151 Kiírja az addon mindenki neve fölé a rating-jét a lobby-ban. -
#3150 És nincs valami egyenlet, amivel esetleg én is kiszámolhatnám a nagy skillemet? Vagy légyszíves vegyél fel havernak és akkor belépek hozzád megnézni, hogy mennyi van nekem. -
D4v3 #3149 Én leszedtem a fórumról a True Skill Rating nevű modot (http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=126454), ami egy formula alapján készít a stat-jaidról súlyozott átlagából egy számot 0-10 között. Nyilván az 5-ös érték jelenti az átlagjátékost, de tapasztalat alapján a 4-5 értékkel bíró játékosok mind a normálisabb kategóriát képviselik, az 5 feletiekkel pedig kifejezetten jó meccseket lehet játszani. Én csinálom a szervert mindig és kirugdosok mindenkit 4-es alatt, így egy kicsit tovább tart mire elindul a játék, de eddig csak ritkán tévedett az addon. Nem is gondolná az ember, hogy mennyi 3-4 közötti ember van 1650+ felett... Ajánlani tudom mindenkinek ezt a mod-ot, aki hajlandó egy kicsit többet várni két játék között. -
Hugh Hefner #3148 troll még mindig sok. ignore és kész. csapat nélkül is lehet, ha nem tudod bevállalni, hogy fix időpontra tudsz ott lenni. én pl 4 év dota alatt sosem játszottam fix csapattal, csak haverokkal olykor, és bőven elvoltam. -
#3147 amit leírtál, ez minden játékra igaz
-
donatus13 #3146 Matchmaking tök szar meg felesleges, pub az is szar, troll az is van sok, csapat kell és akkor hiper happy van. -
#3145 érdemes megvenni már a hont?matchmaking,public rating hogy áll?sok a troll? -
#3144 valaki tudja, hogy van-e benne valamilyen beépített felvevő? mint a source engine-ben a source recorder vagy fraps-et kell letöltenem? -
Soulstorm #3143 Nah tegnap én is megvettem HoN-t.
Vah, kb. olyan 3 hete nem játszhattam vele (beta után) és már jópár újítás azonnal befigyelt. Pl. az xp creepek után, mintha 1-2 effekt szebb lett volna, hullák sötöbö.
Új hősöknél ez a Gauntlet bizonyult a legérdekesebbnek.
Ez a hős kb. csak az 1es skilljével ownol? Vagy az ultiját még nem nagyon sikerült megfigyelnem, de az tovább pattog az ellenséges hősökön?
Item buildben pedig, a portal key ugye alap.. és a többi? Mana ring után mi a legjobb build? -
#3142 Csak nekem észlel furcsaságot a vírusirtóm a játék install fájljában? -
#3141 Éppen ezért vicc, hogy a hivatalos bejelentésben közölték, hogy ddos támadást kaptak, ami megölte az általam felsorolt (és még ki tudja milyen) szervereiket :)
Ha gondolod előkaparom neked a hivatalos bejelentést, ha gondolod, előkaparhatod Te.
Lényegében össze-vissza beszéltek, ahelyett hogy ráfeküdtek volna, hogy mit b*sztak el a patch-elésen, és javították volna -gyorsabban :) -
Hugh Hefner #3140 én inkább úgy fogalmaznék, hogy mákjuk volt hogy rátudták fogni erre, mert hasonlóak voltak a tünetek. egyszerűen elbaszták. mint mindig -
RaSzTaH #3139 Mindig:D -
#3138 Vannak itt azért fontos vitatémák, úgy látom -
#3137 az új patchtól miért állna le a forum server? -
donatus13 #3136 De én nem értelek, ez az egész hét közben volt, nekem akkor bejött a fórum is meg a weblap is egyedül 2-3 dolog volt lassú. -
petecz #3135 :)) -
#3134 És te benyelted, hogy egy furcsán sikerült patch után azonnal kaptak egy akkora ddost, hogy leesett a chat server, a game server(ek), a master server, forum server, meg ki tudja hogy S2-éknek milyen szervereik vannak még, hány helyen ?! Nekem egy picit furcsa, értelmetlen, és irreális egybeesésnek tűnik. Neked nem? -
RaSzTaH #3133 JUJJ -
petecz #3132 Ja! Csak most nincs penzem megvenni, szal dotazgatok, csak onnan meg folyton bannolnak akkora skilled vagyok :D