Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hehe 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
btw kéne csinálni egy sg klánt 😄
RaSzTaH köszi a segítséget de sajna nem jó még mindig:S
Amikor válaszoltál újraraktam a video driver-t és jó is volt azon a napon (kb. 5-6 game jah és uygan azt a drivert frissítettem ami fent volt) Ati x2600Pro-m van és 10.3-as driver-el és a 2010.februári directx! Kipróbáltam 10.2-es driver-el is de azzal is még fenn állnak a gondok:S
Amúgy ez az egész onnantól indult el hogy újraraktam a Win-t (de azóta még 1* újraraktam) és ki jött a 3.3.2-es patch de Win-re nem raktam fel más programot ami eddig is fent volt!
faber
-PSR az mindig változik ha nyersz,vesztesz,concede-nél is,dc-nél is ha nem lépsz vissza 5percen belül meg leave esetén is!
Psr csak 1 módon nem változik ha No Stat game-et játszol (piros csillaggal jelölt game-ek)!
-Gyakorló game-be be kell rakni ellenfelet! Bal felsõ sarokban van 1 menü amit ha legörgetsz ott tudsz ellenfelet berakni, itemeket, lvl adni neki és persze magadnak lvl + pénzt!
-Magyar Clan-ról én nem tudok de biztos van!
PSR-t úgy kapod, ahogy írtad. Ha idõ elõtt kilépsz, dc-zel, akkor az olyan, mintha veszítettél volna. Ha concedel az egyik csapat, akkor ott egybõl vége a meccsnek és nyert a másik team.
Magyarokat a hun csatin találsz, belépni /join hun-al tudsz.
Gyakorláshoz a practice-on kívül a legjobb, ha a filterek között beállítod a noobs only szûrõt és nem nagyon mész 1500 feletti játékokba, ill. kerüld a NO AB (no autobalance) szervereket, mert valószínûleg 4-5 összeszokott ember ellen fogsz játszani 4 tök ismeretlennel.
Komoly magyar klánról én nem tudod, bár régebben itt sg-n volt erre valami próbálkozás.
Én még kicsit új vagyok ebbena játékban (eddig League of Legendset játszottam többnyire ebben a stílusban...DotA-t nem), de eddig tetszik...viszont noobként lenne egy-két kérdésem a bölcsebbek felé:
-psr vagy mi, ami 1500-ról indul, az pontosan hogy nõ/csökken? azt nagyjából levettem, hogy a csapat fügvényében x-el csökken vesztésnél, és y-al nõ nyerésnél, de csak akkor változik, ha a bázis kerül lezúzásra, vagy concede-nél is? dc-esetén is? leave esetén is?
- hol játszanak jobbára hazánkfiai? 😊
- pontosan hogy lehet gyakorló játékot játszani? ok, hogy csinálok egy practice gamet, de ott botok nélkül voltam, egyedül....tudom, béna vagyok, sorry érte....
- van esetleg klán/csapat, ahová nem csak prOk léphetnek be?
Elõre is köszi a válazt, üdv,
F.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Imádom ezt a játékot 😊
Zomil: lehet a hétvégén? vagy max kövi hétvége😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
kongor helyett ez a böszme szar van 😄 van neki még 1 kis csicskása is, tokent dob meg egy tárgyat amivel látod az invist.

meg találtam egy ilyet is, elég beteg concept art bár semmit nem tudni róla:

Hefner: voice chatet csak magyarokkal használjuk külföldiekkel kb. ha 2xer használtam azok az értelmesebb fajták voltak és nem oroszul dumáltak pl😊
villogni kell aztán csá. meg írogatni a miss-eket ennyi bõven sok 😄
ez meg inkább fun, battle chipper !!