6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • j0nNyKa
    mondjuk ez a része elég wtf

Madman
    - Barrel Roll
    * Stun removed
    * Applies a 30/37/44/50% snare for 3.5s
    * Damage increased from 100/150/200/250 to 100/160/220/280
  • ToCsEk
    új híró lesz

• j0nNyKa
    rád fogják ereszteni -t
  • D4v3
    Uhh az új beta patch elég durvának tűnik. Azt írják nem nagyon lehet közzétenni ilyesmit, de ide csak nem néznek be :)
    http://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=33
    Ha pass-t is kér, akkor "scoutisimba"
  • j0nNyKa
    nem hiszem hogy annyira top secret lenne, de nem érzem jogosnak, hogy lelámázzalak, mivel én sem vagyok az a top player :)

értem én hogy sűrűn össze lehet kerülni fogyatékosokkal, de ha valaki ügyes, az akkor beleszól a játék alakulásába erősen, függetlenül attól hogy melyik oldalon hány balfasz játszik
  • Soulstorm
    Na lássuk ezt a top secretet. :)
  • RaSzTaH
    true story
  • j0nNyKa
    azt elfelejted, hogy az ellenfél is ugyanazt a pub játékot játsza, amit te :)

el kéne gondolkozni, hogy mi az oka, hogy egyesek MINDIG a vesztes csapatba kerülnek :)
  • Inv1sus
    Mondtam, hogy Dunpy-t keresd meg :/
    Meg amikor fent voltunk, akkor azt hiszem pont nem voltál fent soha
  • Soulstorm
    Azért próbáltam csatlakozni a clanotokhoz.. :)
    (FatalUndying)
  • Inv1sus
    majd hozzá szoksz
  • Soulstorm
    Tudom srácok sokan sírtak már, h pubbal alig lehet kezdeni valamit, legtöbbször lose ugye. De, hogy ennyire retardált emberek miért léteznek, ez felfoghatatlan. Csapattárs Succ-al állandóan elaltat, na meg ezek a szánalmas beszólások mikor levág az ellen, hogy "noob" sötöbö. Nagyon idegesítő.. Ezért jobb lenne összehozni egy csapatot mindig..
  • donatus13
    Általában esténként olyan 40-45 ember jön össze de ezen kívül van csomó magyar aki nem is jár a channelre.
  • RaSzTaH
    elég sok, talán több magyar player is van mint betak alatt volt saccra 60-70...
  • petecz
    Sokan szoktatok lenni? Mennyi magyar vette meg a jatekot?
  • Inv1sus
    ird be a chatbe hogy "/join hun" Igy eljutsz a magyar csatira
  • mckj12
    Na hy!Én is megvettem a HON-t accom: ipkiss
    aki gondolja vegyen fel!
  • Inv1sus
    Ha nem találok mást, akkor fraps-szel
  • sonic syndicate
    és mivel tervezed felvenni?

amúgy ha a matchid-ket tudod, újra letöltheted
  • Inv1sus
    Bazze, amit eddig gyűjtögettem replayeket a movimba elvesztek, mert újraraktam a játékot teljes törléssel.
  • D4v3
    Kiírja az addon mindenki neve fölé a rating-jét a lobby-ban.
  • Inv1sus
    És nincs valami egyenlet, amivel esetleg én is kiszámolhatnám a nagy skillemet? Vagy légyszíves vegyél fel havernak és akkor belépek hozzád megnézni, hogy mennyi van nekem.
  • D4v3
    Én leszedtem a fórumról a True Skill Rating nevű modot (http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=126454), ami egy formula alapján készít a stat-jaidról súlyozott átlagából egy számot 0-10 között. Nyilván az 5-ös érték jelenti az átlagjátékost, de tapasztalat alapján a 4-5 értékkel bíró játékosok mind a normálisabb kategóriát képviselik, az 5 feletiekkel pedig kifejezetten jó meccseket lehet játszani. Én csinálom a szervert mindig és kirugdosok mindenkit 4-es alatt, így egy kicsit tovább tart mire elindul a játék, de eddig csak ritkán tévedett az addon. Nem is gondolná az ember, hogy mennyi 3-4 közötti ember van 1650+ felett... Ajánlani tudom mindenkinek ezt a mod-ot, aki hajlandó egy kicsit többet várni két játék között.
  • Hugh Hefner
    troll még mindig sok. ignore és kész. csapat nélkül is lehet, ha nem tudod bevállalni, hogy fix időpontra tudsz ott lenni. én pl 4 év dota alatt sosem játszottam fix csapattal, csak haverokkal olykor, és bőven elvoltam.
  • sonic syndicate
    amit leírtál, ez minden játékra igaz
  • donatus13
    Matchmaking tök szar meg felesleges, pub az is szar, troll az is van sok, csapat kell és akkor hiper happy van.
  • Aradebil2
    érdemes megvenni már a hont?matchmaking,public rating hogy áll?sok a troll?
  • sonic syndicate
    valaki tudja, hogy van-e benne valamilyen beépített felvevő? mint a source engine-ben a source recorder vagy fraps-et kell letöltenem?
  • Soulstorm
    Nah tegnap én is megvettem HoN-t.
    Vah, kb. olyan 3 hete nem játszhattam vele (beta után) és már jópár újítás azonnal befigyelt. Pl. az xp creepek után, mintha 1-2 effekt szebb lett volna, hullák sötöbö.
    Új hősöknél ez a Gauntlet bizonyult a legérdekesebbnek.
    Ez a hős kb. csak az 1es skilljével ownol? Vagy az ultiját még nem nagyon sikerült megfigyelnem, de az tovább pattog az ellenséges hősökön?
    Item buildben pedig, a portal key ugye alap.. és a többi? Mana ring után mi a legjobb build?
  • Inv1sus
    Csak nekem észlel furcsaságot a vírusirtóm a játék install fájljában?
  • j0nNyKa
    Éppen ezért vicc, hogy a hivatalos bejelentésben közölték, hogy ddos támadást kaptak, ami megölte az általam felsorolt (és még ki tudja milyen) szervereiket :)

Ha gondolod előkaparom neked a hivatalos bejelentést, ha gondolod, előkaparhatod Te.

Lényegében össze-vissza beszéltek, ahelyett hogy ráfeküdtek volna, hogy mit b*sztak el a patch-elésen, és javították volna -gyorsabban :)
  • Hugh Hefner
    én inkább úgy fogalmaznék, hogy mákjuk volt hogy rátudták fogni erre, mert hasonlóak voltak a tünetek. egyszerűen elbaszták. mint mindig
  • RaSzTaH
    Mindig:D
  • Inv1sus
    Vannak itt azért fontos vitatémák, úgy látom
  • Hegi90
    az új patchtól miért állna le a forum server?
  • donatus13
    De én nem értelek, ez az egész hét közben volt, nekem akkor bejött a fórum is meg a weblap is egyedül 2-3 dolog volt lassú.
  • petecz
    :))
  • j0nNyKa
    És te benyelted, hogy egy furcsán sikerült patch után azonnal kaptak egy akkora ddost, hogy leesett a chat server, a game server(ek), a master server, forum server, meg ki tudja hogy S2-éknek milyen szervereik vannak még, hány helyen ?! Nekem egy picit furcsa, értelmetlen, és irreális egybeesésnek tűnik. Neked nem?
  • RaSzTaH
    JUJJ
  • petecz
    Ja! Csak most nincs penzem megvenni, szal dotazgatok, csak onnan meg folyton bannolnak akkora skilled vagyok :D