6177
-
RaSzTaH #3211 nézegettem test szerón rec. itemeket, viszont runed axe-ot nem láttam... érdekes:) dotába jó volt neki a battle fury pedig:) -
#3210 zsír kösz -
RaSzTaH #3209 ez úgy volt érdekes, hogy lenyomod 3 skillt, és már tolod is alá az első skilledet aztán megint 3. és mire visszateleportálta az playert már fel is volt dobva:D -
RaSzTaH #3208 1. feldobás+lassítás 2 sec delayyel, elég nagy távolságból -ground target-
2. aoe sebzés egy ütésre X sec cd-vel
3. kijelölsz egy targetet ami X pontba van, ha mégegyszer megnyomod akkor arra az X pontra visszateleportálja (vagy ha lejár rajta a time asszem 4 sec)
4. "aoe" stun egy bizonyos irányból - végülis ez is delayes -
#3207 kunka -
soha nem voltam kunkkaval dotában = skilljeit sem ismerem.
valaki elmagyarázhatná hogy melyik mit csinál :D -
Hugh Hefner #3205 slither meg még mindig egy vicc a számomra. az egész hős úgy ahogy van egy vicc... -
Hugh Hefner #3204 gyakorlatilag egy hős megvert ötünket. jó, a csapat szar volt, mindenki féltette magát, nehogy meghaljon, ha már 4 carryt vettek ki, így gyakorlatilag egyenként öltek meg; de egy ügyes ophelia szétverte az egész csapatunkat kb... -
donatus13 #3203 ws ellen ? lehet tényleg túl rég játszottál, nem idióta ellen játszol miden akkor egyáltalán nem olyan könnyű vele. -
#3202 bh-val miden meghalni művészet :D -
Skill #3201 1400es ratingosok? :) -
#3200 Én witch slayerrel csináltam már 32/1-es statot. Soloba kezdtem miden bh ellen aztán már kb annyi volt a játék 10 perc után, hogy amint megláttam egy enemyt, futottam és kinyírtam Nem tagadhatom, élveztem a dolgot, hogy az egész csapat fosik tőlem. -
Skill #3199 pug. nem csak rajtam múlik. a lényeg az , hogy ha balfékekkel is vagyok agis hőssel a végén többet érek. -
Hugh Hefner #3198 ha az elején 15-t ölsz az inttel, és van lategame, ott valamit elbasztatok. olyan pofátlan tud lenni a játék pl nymphora, jeraziah, meg még valaki aki vesz astrolabet, esetleg opheliaval... még azelőtt belehet fejezni a játékot, hogy egyáltalán concedelni tudjanak... -
petecz #3197 Alapvetoen igazad van, de ha ugyes az ember akkor int-es hossel is lehet late gamelni. Persze nem azt mondom hogy carrykent. Peldaul szepen farmolt agis carryk legnagyobb ellenfele a cc, tehat hexet erdemes csinalni. Hostol fugg de fontos hogy eltudj elole menekulni, portal key vagy tablet of command. -
Skill #3196 én 1400on is voltam már. ahogy megismertem a játékot javult. igaz a statjaim miatt azt hiszik noob vagyok de már 1600 körül járok. sokat kell játszani és akkor ahogy javulsz javul a psred is . amúgy 2 fontos dologra jöttem rá (legalább is nekem bevált) nem megyek int heroval. hiába csinálok 15 killt az elején, ha nem nyomi az ellenfél kivárja mig az agisok 2 ütésből megölnek és egyből ott a 15k/20d stat rontás + még vesztünk is mert a végén semmit nem érek, ja meg wardolás is ugye az intes hős dolga szóval intes herot nem pickelek. str hösöket nagyon ritkán pickelek és csak olyat ami tud stunolni , de kb ezt se nagyon ajánlom. a jobbak úgy is shrunkent raknak össze és míg nem hatnak rájuk a varázslatok simán megölnek 1-2 embert. =( persze ott van a sebzést vissza adó ittem. ha jó az enemy megvárja azt a pár secet. -
mate077 #3195 Hát nézz meg 1 gamet 0-1200 mondjuk :D nem sokat látok 1kdr-el vagy többel, múltkor láttam 1et 4,2-vel de az más volt. -
#3194 account reset vagy alnick vásárlása 4k-ért. Egyébként 1100-at összehozni már művészet. -
mate077 #3193 Az sosem jön össze, és ha megint lesz 1500-1600as psr és megint ugyanúgy elbasszák akkor megint 1v1...unalmas az 1v1 meg fél óra míg lesz valaki aki nem leavel. -
Masakari #3192 1v1 -
mate077 #3191 Lement a psr-em 1100 körülire és nem tudok csinálni semmit, hogy megint jó legyen. Nem tudnátok ötlettel szolgálni? Nem vagyok feeder...nem vagyok noob de pro sem. -
petecz #3190 Versenyre alkalmas pick-et akartak csinalni belole. Ez alapjan nezzetek. -
donatus13 #3189 Am nem kicsit buherálták meg... de azt bírom itt senkinek nem jó semmi, valamit csinálnak akkor biztos azért ,hogy "elmondhassák ,hogy csináltak valamit" jó lett a rework ,sokkal hasznosabb.De mind 1 unalmas már a sok semmire való semmi nem tetszik komment. -
#3188 ne aggodjal azert annyira nem full az a rework, lenyegeben dotasitjak egy kicsit, meg buheraljak, hogy elmondhassak, csinaltak rajta valamit :)
de igy elorelathatolag legalabb annyira eros lesz, mint most -
#3187 nem :( :D -
#3186 te sem bírod sc2 nélkül mi?:) -
Hugh Hefner #3185 így hogy visszaeresztik azokat, akik sajnáltak 30 dollárt a játékra, tökéletesen semmit -
#3184 A replay fájlt hogy lehet megnézni? Folyton a login képernyőre dob. -
#3183 full ramp rework? nemá, kedvenc hero-m volt, meg amúgy is, mit kell azon újradolgozni? -
#3182 Ez ez a héten lesz? Mert ha igen, örülök, hogy nem lesz netem :D
Egyébként szerintem jó ötlet néha megnyitni a játékot a nagyközönség számára, így jöhetnek újabb playerek. -
donatus13 #3181 am gladiátor egy az egybe kunkka de kúrva jó, forsakent nerfelték nincs ministun de nagyobb a dmg az első skillen, rampage is nagyon jó lett. -
#3180 én tuti benézek, én is kiváncsi vagyok mennyi minden változott :) -
RaSzTaH #3179 jajj:D kíváncsi vagyok mennyi noob jön vissza:D -
#3178 Starting Friday at noon EST and ending Sunday 11:59pm EST anyone can login with their old beta account and enjoy HoN once again.
hőhőhhőőőőőőőőőő, reszkessetek tocsek back
kíváncsi vagyok mit változott béta vége óta :) -
#3177 háhá lehet menni trollkodni,kár h pont most szedtem le:( -
petecz #3176 This Friday we have a great patch coming to HoN with a full Rampage rework, new hero Gladiator, Report A Player functionality, new item, and a bunch of balance tweaks. To celebrate this excellent patch we are giving all old, non purchased beta accounts a Free2Play weekend. Starting Friday at noon EST and ending Sunday 11:59pm EST anyone can login with their old beta account and enjoy HoN once again.
YAY! -
#3175 Ezeket a dreamhack-es döntős replayeket valahonnan le lehet szedni? -
#3174 Hát ha ez a hős is üresjáratba úgy forgatja a kardot a kezébe -
petecz #3173 haha OMG RUSSELL CROWE :D -
Santata #3172 Örülök hogy jön kunkka, de annak is hogy a carry-ktől elveszik a stunokat.