6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Inv1sus
    Ajaj, beleremeg a föld amikor a sok pro megszólal.
  • Since
    Tudsz adni egy linket ahonnan letudnám tötleni a mapot? Sajnos amit linkeltél nem találtam meg a letöltést. Köszi előre is!
  • varax
    az több hero-nak is jó, ami egyébként is egy item, tehát a hero-nak még van mellette 4 skillje.
    Mind1, használja aki akarja, sztem marhafölösleges.
  • petecz
    Ennyi erovel a puzzlebox is szar item? De buta vagy.
  • varax
    illetve egyszer voltak hasznosak: mikor menekülnöm kellett, és beálltam velük blokkolni
  • varax
    hát nemtom, én enélkül is 2-0-10es statot csináltam vele xD
    sok mana az ahhoz, hogy folyamatosan spawnoljam, amúgy meg pocséklás az egész.
  • Hugh Hefner
    Tundra egy az egybeni mása a dota beli Rexxarnak. és mivel gyakorlatilag folyamatosan tudod idezni oket, ezert gyakorlatilag maphack. folyamatosan egy lepessel mindenki elott vagy...
  • varax
    60 másodperc nagy mepphekk
    kb meg tod nézni vele, hogy hanyan állnak a dombon, de amúgy lofasz.
    ennél azért kreatívabbak is lehettek volna.
  • Hugh Hefner
    miért ne tudnának? az egyik lassít, elég szemét tud lenni, hisz külön mozgatod... a másik meg egy folyamatos maphack kb...
  • varax
    tundrának mi a faszt tud a második skillje?
    csinál két állatot, amik lófaszt nem tudnak csinálni?
  • RaSzTaH
    hon ai 5v5 map
  • Since
    Az van, és van hozzá AI is. HON-ba meglehet valahogy oldani az AI-t?
  • Aradebil2
    rampage a no statos pubok sztárja...batrider ultival elég cuki lett:)
  • Aradebil2
    akkor ha van warcraft3 tft a gépeden,kezdj el dotázni,máshogy nem nagyon fog kiderülni,h bejön-e a játék stílusa,esetlen League of Legends,bár azt nem vágom
  • Since
    Lehet AI ellen is tolni vagy csak rendes humán játékosok ellen? Nem nagyon ismerem ezt a játékstílust és ha megvenném jobban megszeretném nézni. Köszi a válaszokat!
  • varax
    mondjuk starcraft után elég lassú a játék :D
  • varax
    Hmmm... vagy nagyon ügyes vagyok, vagy csak az ellenfelek voltak balfaszok.

10-0-3 :$
  • SipKab
    épphogy forditva de m1
  • donatus13
    Bugos a chronos , nem stunol a curse of ages csak lvl 1 en, kerüljétek.
  • Inv1sus
    Na fogadjunk, hogy én tudok mást is :P
  • Aradebil2
    csak no statos gamet lehet játszani:(
  • Hugh Hefner
    lol, és nem, rosszul tudtam, bocsi
  • Hugh Hefner
    a 12 pm az éjfél. a 12 am a dél
  • petecz
    petecz
  • magmus
    Akkor most oda jutottunk ahogy én mindvégig gondoltam. :D Szóval ma este 7-től kellett volna mennie, de most néztem és 2 órát késtek mert csak 9-kor tudtam lépni! Úgyhogy megy srácok!! :) Valaki adna nevet akivel nyomhatnánk? Egyedül nincs kedvem. :S 1800 PSR szintű játékos vagyok!
  • prau
    igen már mennie kéne csak sztem a birkák még nem peccselték fel
  • Aradebil2
    lol tényleg.akkor marad a kérdés,hogy miért nem tudok még mindig belépni a bétás accommal?mostmár legalább felugrk,h vegyem meg,de nem enged be a gamebe :S
  • petecz
    Oke, elneztem, de akkor mar mennie kene nem?
  • prau
    "Starting Friday at NOON EST and ending Sunday 11:59pm EST anyone can..."

és csak szólok a 12 pm az dél, az éjfél az 00:00 am
  • Aradebil2
    és ki beszél itt noonról? 12:00 PM az éjfél
  • prau
    a noon az DÉL te
  • Aradebil2
    úgy h est az +5-6 óra hozzánk képest,és péntek 24:00-kor indul,azaz szombat éjfélkor--> kora reggel lesz nálunk mire elindul
  • Nightwish006
    Khmmm perpill Friday, July 2, 2010 at 11:17:05 AM EST. Ebből hogy jön ki a szombat reggel?
  • magmus
    Jah már értem EST idő szerint, nem szóltam...
  • petecz
    en ugy szamoltam hogy magyar ido szerint szombat reggel 6kor kezdodik. :)
  • magmus
    Starting Friday at noon EST and ending Sunday 11:59pm EST anyone can

Ennek nem ma délbe kellett volna kezdődnie? Már 12:46 és nem tudok belépni... :S
  • RaSzTaH
    visszakerestem neked Tocsek írt korábban egy hasonló kérdésre választ: "A játékot maximum 10 fő játszhatja egy időben, két 5 fős csapatba osztva. A játék térképén a két csapat bázisa áll egymással szemben a terület két átellenes sarkában. A Legionnal illetve a Hellbourneal (ha analógiával szeretnék élni: jók és a rosszak) fennhatósága alá tartozó részeket egy a pályán keresztülívelő folyó választja el egymástól. Mindkét bázis rendelkezik egy kitüntetett épülettel, amely nem más mint az oldal saját ősi épülete. cél: ezen épületek ledöntése. A helyzet azonban közel sem ilyen egyszerű.

Mindkét bázisról három ösvény (lane) vezet az ellenség bázisába. Ezek az alsó, a középső és a felső vonalon futnak. Mindkét fél a bázison található védelmi épületeken kívül rendelkezik két-két külső toronnyal mindhárom fronton. Ezek a tornyok az alapjátéknál tapasztaltakkal ellentétben jóval erősebben támadnak, a játék elején így esélyünk sincs egységeinkkel lerombolni őket. Amíg egy külső tornyot nem rombolunk le, addig az egyel beljebb található és attól bázisig lévő tornyok/épületek mindegyike sebezhetetlen. A cél így nyilvánvalóan az, hogy seregeinkkel az egyes vonalakon beljebb törjünk (push). Minden front felé áll a bázisunkon néhány barakk amelyekből a játék bizonyos időközönként indít egy-egy kisebb „creep” sereget (nem összekeverendő a semleges creep -ekkel! a fórumokon és a játékban is gyakran mindkét dologra ugyanazt az elnevezést használják) az ellenség irányába a hozzá tartozó vonalon (ezek többnyire közelharci illetve kisebb számú távolsági egységből állnak, valamint az újabb verziók óta minden 6. körben egy-egy ostromgép is csatlakozik, amelyek ha elérik az ellenség egy épületet jelentősebb sebzést képesek bevinni). A saját és az ellenség „creep” -jei kezdetben nagyjából fél úton csapnak össze és alapesetben „kioltják” egymást így sehová sem halad az ütközet. És itt lépnek képbe az elszánt játékosok, akik a játék elején választanak/véletlenszerűen kapnak (játékmódtól függően) egy általuk irányított kiemelt szerepű egységet, egy hőst.
    "
  • Since
    Sziasztok!
    Lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, ugyanis sokat toltam wc-vel :-) Nem nagyon értem a hősfejlődést illetve az exp pontot. Minden egyes játéknál 1. szinttől kezdi a fejlődést és szitnenként lehet majd elosztani skill pontokat? Gondolom minél jobban játszik az ember a meccs végén kap expet majd később tapasztaltabb játékossal találja magát szembe?
  • ToCsEk
    ááá nem lol-zok már vagy 1 hónapja :D lvl22ig jutottam :D
    bfbc2,meg boi-t nyomom, meg várom sc2-t
    amúgy már rég megvettem volna ha lenne értelmes bankkártyám.. :D
    otp junior azon kívül hogy free másra nem igen jó :(
  • RaSzTaH
    apropó, mikor veszed már meg a gamet?:o núúbkodsz LoL-ba inkább?!:)