6177
-
RaSzTaH #3291 attól függ milyen heroval vagy :) de sztem egy általános: - 1x runes of blight ( 3 adag "faevő", hp visszatöltő - gyk. fát tudsz enni vele amitől apránként regenel a hp-d)
- 1 hp poti (gyors hp visszatöltő, ha dmg ér akkor megszakad)
- pár 1 statos item
sztem kezdésnek jó, ha melee karid van érdemes venni egy "favágó baltát" amivel a creepekbe nagyobb lesz a sebzésed
Tanácsként, próbáld meg az utolsó ütést belevinni a creepekbe - abból jön extra pénz - -
Since #3290 Köszönöm válaszodat, akkor azért nem ment! Egyébként az elején érdemes venni portalt meg healing potikat? Vagy mit érdemes vásárolni alapból a kedzetek kezdetén? -
RaSzTaH #3289 illetve kis helyesbítés, az otthoni shopból bárhonnan tudsz vásárolni, de ezek olyankor elraktározódnak a kútnál lévő "ládába" és onnan tudod kivenni ha hazamentél, illetve van lehetőség ezeket magadhoz szállíttatni egy courier segítségével / majom v. a fejlesztett változata a repülő majom / -
RaSzTaH #3288 shopot bárhonnan el tudod érni, de csak a kútnál tudsz belőle venni, illetve vannak még shopok a fenti és lenti laneken oldalt az erdőben, ahol szintén tudsz venni itemeket, de csak pár fajtát, illetve van még az úgynevezett "secret shop" ahonnan drágább kellékeket tudsz venni egy-egy teljes sethez ugye... lehet ez volt akkor a baj, hogy nem otthon próbáltál vásárolni :) -
Since #3287 Hát igen csak érdekes hogy a shopot elvileg bárhonnan elérem a mapról de valamiért nemtudtam megnyitni. És kicsit rosszul eset hogy flameltek hogy nincs egy itemem se :-( -
RaSzTaH #3286 előfordul a kezdőkkel, a flamelés meg később is megvan "magasabb szintű" játékokban :) igazából napi pár meccsel, pár hét/hónap gyakorlással fel lehet hozni magadat egy közepesebb szintre, érdemes nézegetni replayeket is, esetleg honcast.com -on "pro" meccseket -
Since #3285 Nekem is bejön, csak sajnos nemtudom mi hogyan működik. Nyomtam egy sima meccset (nem ladderes) és érdekes hogy nemtudtam a shopból vásárolni lol. Mindeki noobozot meg lámázott pedig a tutorial részében ment a shoppingolás :-) -
MaRee #3284 Én tegnap végül megvettem, és nem bánom egyátalán!Ha bejött a DotA akkor ez ötször annyira tetszeni fog :D -
donatus13 #3283 :D:D -
petecz #3282 Vagyis meg nem, megfogom rovid idon belul. -
petecz #3281 Meg:) -
RaSzTaH #3280 megvetted tán?:) -
petecz #3279 Repulsor-ra kivancsi leszek, storm genyo kis hos. -
Since #3278 Ha valaki mentorkodna azt elfogadnám ugyanis csak videókat láttam a játékból :-) Ingame : HUNSince -
Since #3277 Megértettük! :-) -
Gumiember666 #3276 Klánt keresek nevem Gumiember666
1488 kd 06 -
MaRee #3275 Ha az AI mapra gondolsz, az még nincs kész, és nem tölthető ahogy a hozzászólásokból levettem. -
RaSzTaH #3274 ohh yeah release után kicsit leültek a srácok, de az utóbbi 2 hétben megint dolgoznak gőzerővel szerencsére:) -
#3273 It's confirmed that Dr. Repulsor(I already wrote about him) will be the DotA's Storm Spirit port. -
RaSzTaH #3272 szerintem az ilyen "tört" szaroknak nem sok köze van az eredeti játék élményeihez... amúgy úgy is lesz trial/free weekend stb.. inkább nézd meg a Dotát, ha az tetszik akkor ez biztos fog:) -
#3271 3-4 hozzászólással lejjebb -
MaRee #3270 Van valami lehetőség kipróbálni a játékot?Nem akarok látatlanba kiadni 7k-t érte, pedig érdekel :) -
#3269 hát azért 10 emberre már elég gyérül jut feltöltési sávszél egy 1-2mbit-es letöltési sávszéllel rendelkező net esetén :) -
RaSzTaH #3268 normális esetben lan-on is van net :) -
#3267 tudom, off, meg warez, meg nem is a leg-leg-legjobb megoldás, DE!
Heroes of Newerth LAN verzió: http://honlan.xobor.de/
alap + patchek letölt, kicsomagol, tunngle telepít/heroes of newerth szoba, oszt lehet játszani
Mondjuk nekem is meg van eredetiben, de hát na, akinek esetleg épp nem tellik rá, és mivel nem épp a legfrissebb a kliens (pl a régi ui-t használja még csak, meg a modman nem használható vele) akit nagyon érdekel az egyszer úgyis kicsengeti azt a 6-7 ezer forintos egyszeri árat az eredetiért
Na meg lan party-kra is kell valami HoN xD -
#3266 Na? Vége lett a gyereknapoknak? :P -
SipKab #3265 #3241 -
Since #3264 Valaki betudná linkelni az 5vs5 AI map-ot? Előre is köszi! -
Skill #3263 hajnal 5kor nincs szerver ? /cry -
varax #3262 csak engem dob ki crash-el, mikor joinolok egy game lobby-ba? -
HiddenOne #3261 Rampage egész türhető lett, bár pesti még mindig táposabb ugyanarra a szerepre,ha simán portolták volan batridert sztem jobban jártak volna, na mind1 majd meglátjuk mennyit használják. -
petecz #3260 Igen, nagyon tap, de csak early es mid gameben. Es sok modon counterelheto, aoe hosok, alchemist bones etc etc. -
donatus13 #3259 25 mana... ha jól tudom, nem egy nagy költség. -
varax #3258 gankhez ott van az ulti. bagoly néha tud hasznos lenni, de én inkább tartalékolom a manát :D -
Hugh Hefner #3257 tippre a creepre gondoltak... -
donatus13 #3256 patchben van egy ilyen ,hogy
Vulture Lord
- Removed armor aura
ez mi is pontosan?:D -
HiddenOne #3255 Thundra petjei full tápak, slow gankhez + kis dmg, meg free ward omg. Ward legtápabb item egész gameben , ezt meg még mozgatni is lehet. Manaigénye meg abszolút nem nagy , simán lehet spammolni. Annó régen dotában madár végén perma invis volt, nem csak 3secig, akkor ez volt egész játék legtápabb skillje mert tényleg maphack volt, azóta legyengítették, és szerencsére azt portolták át. -
Hugh Hefner #3254 mondjuk számomra teljesen az... a játék úgy a 20. percben annyira kevés fps-el fut, hogy örülök, hogy ha egy hőssel oda tudok kattintani ahova akarok, nem hogy még mikrozzak is a sok minionnal. gáz, de ez van : \ de pl egy ophelia puzzleboxxal meg helm of "akármi nem tudom az új nevét" kombóval kb legyőzhetetlen ha ügyes. -
Dunpy #3253 :DDDD marhafölös skill a call of winter. Szerintem maradj a tetrisnél /a.k.a. TELEP/ :)) -
#3252 http://www.youtube.com/watch?v=WQ3Np7vtIwU