6177
-
mckj12 #3331 Fergeteges no response from server...és beírja leavnek kurva annyát ennek a buzi gémnek! -
#3330 Csak nekem nem rögzíti a meccseket a játék? -
RaSzTaH #3329 domain miatt mindenképp jó, reméljük ez nem hal le pár hét után :) meg biztos fog fejlődni, nem csak a napi hírek lesznek kint, de majd kiderül, meddig van kitartásuk hozzá:) -
#3328 tom -
#3327 Semmi közöm az oldalhoz, mielőtt azt gondolnád. :P -
#3326 magyar leírásnak meg külön örülök, több is jöhet ezerrel :) -
#3325 király oldal -
#3324 Elindult időközben a www.playhon.hu, avagy a heroesofnewerth.hu weboldal. Ti mit gondoltok róla? -
RaSzTaH #3323 csopvez. :P -
Soulstorm #3322 Mindegy, megoldódott az egész.
De még mindig van egy gondom. :)
Ehez is mód kell ,hogy letudjam kicsinyíteni az UI-t?
Mert még mindig idegesítő, hogy túl nagy minden.. -
Soulstorm #3321 Igen fent van. Engedni kéne beletenni a Modmanbe, igaz? -
Skill #3320 hon modmant feltetted? -
Soulstorm #3319 Közben észrevettem, hogy hülyeséget tettem be azokkal a lépésekkel. :D
De ezenkívül van valami ingame command amivel megy?
Mert hiába másoltam be oda ahova írta, nem megy. -
Soulstorm #3318 Valaki vágja ezt a módot, hogy hogyan is kell beüzelemelni?
Strider's weather mod
1. Press Finder
2. Press Applications
3. Right click 'Heroes of Newerth', and press Show containing files
4. Open Game folder
5. Move file here
6. Restart Game
Ugyan itt vannak a lépések, de ez mit akar? :) -
Skill #3317 mint bankrabló? XD -
RaSzTaH #3316 még jó hogy bankba dolgozom és tisztába vagyok milyen kártyáink vannak:D:D -
#3315 ma már nem az a lényeg, hogy dombornyomott-e vagy sem. Mindkét ismert kártyás cégnek vannak különböző kártyatípusai. :P -
#3314 xDDDDDD -
petecz #3313 -
Dunpy #3312 Fölös dombornyomott kártyát csináltatni. Paypal/Moneybookers is your friend :) -
RaSzTaH #3311 visa electronból is van dombornyomott... -
donatus13 #3310 Én úgy tudom nekem a spanom visa electronnal vette meg szóval elvileg mennie kell. -
petecz #3309 Sima visa electron cibezzes kartyaval is, vagy be kell mennem aztan megcsinaltatni a dombornyomasu internet kartyat? -
donatus13 #3308 működik. -
petecz #3307 Valaki vette a jatekot cibes kartyaval? Egyaltalan lehetseges? -
#3306 xD :D én sc2ben láttam először :D -
#3305 HoN-os verzióban még nem láttam.:D -
petecz #3304 nubsagot kikerem azert, hulye ez az sg forum. :D -
RaSzTaH #3303 núúbok :) -
#3302 majd így
-
petecz #3301 Feladtam. :D -
petecz #3300 -
petecz #3299 <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c23SH38P_t8&hl=en_US&fs=1?rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c23SH38P_t8&hl=en_US&fs=1?rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> -
petecz #3298 Recit ne vegyel eloszor szerintem :D, felesleges penz kidobas. -
Soulstorm #3297 Én azt kb. mindig teszek (ált. egyből az elejéna reci+2 totem). De az alapnak mana battery a neve nem?
A teljes meg Power Supply. -
HiddenOne #3296 Replay-eket érdemes nézegetni kezdőként jópárat, leggyorsabban azokból lehet ellesni dolgokat, azt kipróbálni őket game-ben. -
petecz #3295 Plusz ha az ellenfel nagyon spellezo hosokel van tele, erdemes venni mana batteryt, ami ugy mukodik ha a kozelben egy ellenfel hasznal egy skillt kap a cucc egy charge-ot (max 15 lehet), egy charge 15hp es manat tolt vissza. -
Since #3294 Okés thx. -
RaSzTaH #3293 megpróbálom belinkelni kb. hogy nézzen ki :) -
Since #3292 Köszi majd kipróbálom akkor. Igen creepeket vágom hogy az utolsó ütésért kapok goldot, csak sokat kell gyakorolni...